Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

Щеше да ми е жал за импотентните ти опити на амбразурчик, ако не знаех какви боклуци подкрепяш :giggle1:

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Щеше да ми е жал за импотентните ти опити на амбразурчик, ако не знаех какви боклуци подкрепяш :giggle1:

Пак липса на аргументи с които да защитиш тезата си... следователно пак опити да нападаш личността ми.

Нали знаеш, че това не е признак на особено висока интелигентност? По-добре си признай че грешиш, или ако те срам да признаеш си замълчи. Така само пропадаш още по-дълбоко. 

преди 16 минути, ivottoshev написа:

Пак липса на аргументи с които да защитиш тезата си... следователно пак опити да нападаш личността ми.

Нали знаеш, че това не е признак на особено висока интелигентност? По-добре си признай че грешиш, или ако те срам да признаеш си замълчи. Така само пропадаш още по-дълбоко. 

Сериозно ти казвам, на другите 2-ма амбразурчици лъжите им са 10 пъти по-добри, предполагам това е разликата между платен трол и полезен идиот, но наистина те съветвам да крадеш от тях опорки. 

току-що, N1K17Y написа:

Сериозно ти казвам, на другите 2-ма амбразурчици лъжите им са 10 пъти по-добри, предполагам това е разликата между платен трол и полезен идиот, но наистина те съветвам да крадеш от тях опорки. 

Ми да видим:

- Твърдиш че на сайта на Руското посолство няма поздрав по случай празника --> Оказва се че и на сайтовете на посолствата на Франция, Германия, Англия и Австрия положението е същото --> Незнайно как, полезният идиот с опорките излязох аз.

Да се чуди човек...

преди 2 часа, ivottoshev написа:

И още един въпрос имам. До сега когато Лоботомиро20 Антибългарина

Ох как ви боли че ви навирам дето кучето се облизва.. и че ви изтипосвам като националнокастрирани антибългари, които като матросовци на амбразурата си защитавате матушката...

Но иначе ето още един поздрав за празника който вие, националнокастрираните мурзилки  не празнувате :

Всички пазят и не се срамуват да пазят нашите български ценности. Само рашистките подлоги и Москва сте против българските интереси.

преди 1 час, N1K17Y написа:

галошеффф е полезен идиот, според сайта култура бг

https://kultura.bg/web/за-полезните-идиоти/

https://kultura.bg/web/за-оливър-стоун-и-полезните-идиоти/

преди 1 час, N1K17Y написа:

Изненада-а-а-а, Тошев пак лъже :giggle1:

френското https://www.facebook.com/photo/?fbid=898668335626235&set=a.291312899695118&__cft__[0]=AZWAQNcJLU04kajlG12ks3wkRFJ792fYXGiNLudXB5YtG8IvFS2ZA0kPN61gtm9O9CIa9JCv-c0KKz3tRAkpx9q0UCyslj9P1ZELgT96HXiAIbaK-oUZBs3wPqj7Wz1ZoX6St9E2HxQnVH5Hq1BBhm-elvSO9Pc8Iwe84jYxJts3bmO73_XqkwRlNhe79rgKC0pLe157REl-TYaNaxrrPgc73vZRFAr_WwCEXIxO5O_vlQ&__tn__=EH-R

британското https://www.facebook.com/photo/?fbid=947636187402779&set=a.294611469371924&locale=bg_BG

немското https://www.facebook.com/photo/?fbid=855500310047106&set=a.248331357430674&locale=bg_BG

Не, наистина съм изненандан. Наистина не съм вярвал, че ще си толкова кух, да лъжеш толкова очевадно, почти си казах, че няма смисъл да проверявам. Но отново съм те надценил. За съжаление, прекалено често правя тази грешка. 

За другият ти въпрос, аз не помня да съм коментирал на миро постовете за поздравите, че бил фейкомет. Наистина. 

Умирам от смях да ви гледам 3-мата амбразурчици, да се късате да лъжете и мажете :yanim:Само Николов липсва да се включи. 

Няма изненади .

галошефффф пак доказан лъжец и фейкомет, осран до уши

:) 

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ми да видим:

- Твърдиш че на сайта на Руското посолство

Отдавна позициите във туитър, фейсбук и др социални мрежи се  приемат съвсем сериозно и като позиция.

Много медии също се позовават на изявления на политици, на партии, на личности и т.н. от социалните им акаунти .

Та, осраний ми фейометчо галошеффф пак се доказа като фейкомет, лъжец, спекулант и накрая винаги осран трол

Е колко пъти бре.. колко пъти ?!??!?!?

преди 16 минути, miro20 написа:

Ох как ви боли че ви навирам дето кучето се облизва..

Се си мислиш че навираш... и се ти се оказваш заврян :laughing5: 

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Се си мислиш че навираш... и се ти се оказваш заврян :laughing5: 

Е то си личи по горе... навряха те както дори аз не съм те навирал... просто спрях да се старая толкова .. ти сам се закопаваш доста успешно и без чужда помощ :) 

Чак ми е жал понякога...

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 7 минути, miro20 написа:

Е то си личи по горе... навряха те

Така ме навряха, че Никиту в невъзможност да защити тезата си, започна да напада личността ми  :giggle1:

преди 22 минути, ivottoshev написа:

Така ме навряха, че Никиту в невъзможност да защити тезата си, започна да напада личността ми  :giggle1:

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Изненада-а-а-а, Тошев пак лъже :giggle1:

френското https://www.facebook.com/photo/?fbid=898668335626235&set=a.291312899695118&__cft__[0]=AZWAQNcJLU04kajlG12ks3wkRFJ792fYXGiNLudXB5YtG8IvFS2ZA0kPN61gtm9O9CIa9JCv-c0KKz3tRAkpx9q0UCyslj9P1ZELgT96HXiAIbaK-oUZBs3wPqj7Wz1ZoX6St9E2HxQnVH5Hq1BBhm-elvSO9Pc8Iwe84jYxJts3bmO73_XqkwRlNhe79rgKC0pLe157REl-TYaNaxrrPgc73vZRFAr_WwCEXIxO5O_vlQ&__tn__=EH-R

британското https://www.facebook.com/photo/?fbid=947636187402779&set=a.294611469371924&locale=bg_BG

немското https://www.facebook.com/photo/?fbid=855500310047106&set=a.248331357430674&locale=bg_BG

Не, наистина съм изненандан. Наистина не съм вярвал, че ще си толкова кух, да лъжеш толкова очевадно, почти си казах, че няма смисъл да проверявам. Но отново съм те надценил. За съжаление, прекалено често правя тази грешка. 

За другият ти въпрос, аз не помня да съм коментирал на миро постовете за поздравите, че бил фейкомет. Наистина. 

Умирам от смях да ви гледам 3-мата амбразурчици, да се късате да лъжете и мажете :yanim:Само Николов липсва да се включи. 

:giggle1:

Толкова от мен, теб си те знам, че куп глупости ще напишеш и 10 теми ще смениш, нямам какво да ти кажа, нека читателите се забавляват на напъните ти. 

преди 26 минути, ivottoshev написа:

Ми никиту те навря без да засяга личността ти , а с линкове от поздравленията ...

Пак се осра тошеффф.. глаошеффф... :getout:

преди 11 минути, miro20 написа:

Ми никиту те навря без да засяга личността ти , а с линкове от поздравленията ...

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Ми да видим:

- Твърдиш че на сайта на Руското посолство няма поздрав по случай празника --> Оказва се че и на сайтовете на посолствата на Франция, Германия, Англия и Австрия положението е същото --> Незнайно как, полезният идиот с опорките излязох аз.

Да се чуди човек...

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

преди 15 минути, N1K17Y написа:

Толкова от мен

Браво, време беше, ма защо не спря още когато те посъветвах да престанеш да се излагаш, а трябваше още да затъваш :speak:

преди 16 минути, ivottoshev написа:

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

Браво, време беше, ма защо не спря още когато те посъветвах да престанеш да се излагаш, а трябваше още да затъваш :speak:

Викни макстончо, ако е на смяна, да ти обясни за проекциите :giggle1:

преди 1 час, miro20 написа:

Отдавна позициите във туитър, фейсбук и др социални мрежи се  приемат съвсем сериозно и като позиция.

Това, по отношение на Русия, разбира се не е вярно.Фейсбук в Русия е обявена за естремистка организация и едва ли официална руска позиция би била публикувана там.

Съответно официално поздравително обращение не би могло да се публикува там.

Не е ясен и статута на фейсбук страницата на посолството. 

преди 43 минути, miro20 написа:

Ми никиту те навря без да засяга личността ти , а с линкове от поздравленията ..

Напротив.Излъга без да направи нужното уточнение, че организация обявена извън закона, не може да бъде използвана от държавна институция.

преди 27 минути, badr написа:

Това, по отношение на Русия, разбира се не е вярно.Фейсбук в Русия е обявена за естремистка организация и едва ли официална руска позиция би била публикувана там.

Съответно официално поздравително обращение не би могло да се публикува там.

Не е ясен и статута на фейсбук страницата на посолството. 

Напротив.Излъга без да направи нужното уточнение, че организация обявена извън закона, не може да бъде използвана от държавна институция.

Амбразурчик, да имаш обяснение, защо страницата в екстремистката организация на руското посолство в България поства по 5 пъти на ден ? :giggle1:

Амбразурчик, как така не може да се публикува поздравително официално обрЪщение в екстремистката организация Фейсбук, като през 2023-та, получаваме такова за 3-ти март от руския посланик на България? https://www.facebook.com/rusembul/videos/1778705875846187?locale=bg_BG 

Амбразурчик, евала ти правя, яко ме развесели, влизаш от воле, с 10 пъти по-забавни глупости от 3-мата сегашни амбразурчици! 

Да те веселя, да не те веселя - факт е, че Мета(фейсбук) е обявена за екстремистка организация в Русия.Можеш да провериш сама.

Съответно няма как да бъде използвана за официални мероприятия.

Какво ти харесва е твой проблем.

Цитат

Поэтому 25 февраля Генпрокуратура России признала, что соцсеть причастна к нарушению прав и свобод человека. В этот же день Роскомнадзор и Генпрокуратура частично ограничили доступ к соцсети из России. Первое время это делалось путем искусственного замедления работы Facebook*. Примечательно, что с восстановлением подобных ограничений 1 марта столкнулся и иностранный сервис Twitter. 4 марта 2022 года доступ к Facebook* и Twitter был полностью заблокирован на территории России. 21 марта компания Meta была признана экстремистской организацией, соцсети Facebook* и Instagram* заблокированы на территории РФ, однако мессенджер WhatsApp под санкции не попал.

Однако граждане и юрлица не будут привлекаться к ответственности за пользование Facebook* и Instagram*. Но ведение бизнеса с использованием этих площадок будет считаться финансированием экстремистской деятельности.

https://www.kp.ru/expert/elektronika/blokirovka-facebook-v-rossii/

Абе..аз не знам на каква точно независимост се радвате....като сте по зависими от преди 35 години...Преди бяхме зависими от една държава....сега-от всички...Да не излязат накрая прави македонците....и да празнуваме в публичен дом деня на девственицата....

Цитат

Ние и независимост?

Все едно момичетата в публичния дом да честват деня на девственицата.

Виждате ли, така ни третират. Вменяват ни, че ние сме абсолютни идиоти и не разбираме какво ни се случва. Затова неизбежно честваме независимостта си. Ние и от думи не разбираме и не вникваме в смисъла на думата „независимост“. Дори съм сигурен, че някъде съществува научен институт, който има изследване за това, че независимостта е лошата и отрицателна форма на така човеколюбивата зависимост. Напълно в тренда ще е скоро „независим“ да се замени със „зависимофоб“.

Днес зависимостта ни е лошо маскирана. Толкова лошо, че за да бъде възможна за преглъщане е необходимо вниманието на хората постоянно да бъде разсейвано. Разбира се, с други зависимости. Я от СССР. Я от Османската империя.

Днес зависимостта ни се маскира като много странно партньорство и другарски съвети. Особено извратени търговски сделки, в които ние никога не печелим.

Зависимостта ни се маскира като загриженост да не попаднем в зависимост. На моменти зависимостта ни изглежда като борба за свобода.

Ако попитате някой , той ще ви отговори, че ние сме независими, а всичко хубаво което ни се случва е в резултат на загрижеността на нашите партньори. Лошите неща са резултат от това, че нашите приятели не смогват да ни опазят. Че останем ли сами ще бъдем погълнати от империята на злото. Само че никой не ни информира, че в момента сме в търбуха на другата империя и единствения път да излезем от там е да бъдем из@кани, ще ме прощавате.

А партньорите дори Европа на две скорости измислиха за такива като нас. Втората скорост е за такива свободни и независими като българите.

Днес честитки от мен няма. Ако трябва да кажем нещо хубаво, е да благодарим на нашите предци, които са имали гръбнак, чест и кураж да се борят за независимостта си. В наше време такава не се намират.

https://fakti.bg/mnenia/914246-chestito-kakvo

преди 5 часа, N1K17Y написа:

Ха, пак си ставал за смях. Какво стана с:

преди 6 часа, N1K17Y написа:

Толкова от мен

Май-май ни излъга, когато написа горното, а?

Я като си решил да продължаваш да се излагаш, земи кажи защо за нашите западни "приятели", хора сме само тези които имаме фейсбук. Останалите българи някакви боклуци ли са за тях? 

преди 10 часа, N1K17Y написа:

Амбразурчик, да имаш обяснение, защо страницата в екстремистката организация на руското посолство в България поства по 5 пъти на ден ? :giggle1:

Амбразурчик, как така не може да се публикува поздравително официално обрЪщение в екстремистката организация Фейсбук, като през 2023-та, получаваме такова за 3-ти март от руския посланик на България? https://www.facebook.com/rusembul/videos/1778705875846187?locale=bg_BG 

Амбразурчик, евала ти правя, яко ме развесели, влизаш от воле, с 10 пъти по-забавни глупости от 3-мата сегашни амбразурчици! 

хахаха :)

Амбразурчиците яко се осраха пак  :) 

преди 9 часа, Proshark написа:

Абе..аз не знам на каква точно независимост се радвате....като сте по зависими от преди 35 години...Преди бяхме зависими от една държава....сега-от всички...Да не излязат накрая прави македонците....и да празнуваме в публичен дом деня на девственицата....

Точно този наратив чета от всички комунистическо-путинистки - изрожденски профили .

Едва ли има толкова анти-национално поведение и мислене в други държави, каквото имаме ние тук антибългарско и омаловажаващо най истинските ни празници и дати.

Как не ви е срам бе. :hit:

преди 5 минути, miro20 написа:

Едва ли има толкова анти-национално поведение и мислене в други държави

Сред управляващите там (че и тук) има много анти-национално поведение. И не само го мислят, но и го вършат. Германия и управляващите там са прекрасен пример за анти-национално поведение. Проблемът там е, че догодина на власт ще са още по-големи и от сегашните по отношение на националното поведение.

Дружинката "Козяк-Бандера" продължава да реве и да се тръшка защо руското посолство не е поздравило във Фейсбук най-жалката зависима колония на Чичо Сам!

И отговорът е много прост - няма за какво да поздравяват една подчинена васална марионетка!

Рашистите обаче поздравяват Мали .

А тукашните копейки се гърчат заврели като щрауси глава в пясъка да не виждат очевидното и са на принципа " те ни плюят то си мисли че вали" .

За вас е тази поговорка другари копейки, комундели и национални предатели ..

Мирчолино, изпий си хапчетата!

Предвид факта, че от болшинството български политици и голяма част от българските медии се лее една неспирна пещерна русофобия и антируска ненавист - какви поздравления очакваш от Русия?!

Чичо Сам нали лицемерно е поздравил колонията, това ти е достатъчно!

преди 3 часа, Flashback написа:

Мирчолино, изпий си хапчетата!

Предвид факта, че от болшинството български политици и голяма част от българските медии се лее една неспирна пещерна русофобия и антируска ненавист - какви поздравления очакваш от Русия?!

Чичо Сам нали лицемерно е поздравил колонията, това ти е достатъчно!

Ма как бе, Мирча като го оплюят някъде изказва благодарности и раздава подаръци, нищо не знаеш ти.

преди 19 часа, badr написа:

Да те веселя, да не те веселя - факт е, че Мета(фейсбук) е обявена за екстремистка организация в Русия.Можеш да провериш сама.

Съответно няма как да бъде използвана за официални мероприятия.

Какво ти харесва е твой проблем.

Ти как наричаш видеообръщение, на руския посланик в България публикувано в официалната фейсбук страница на руското посолство, като не е официално изявление? :giggle1:

преди 14 часа, ivottoshev написа:

Ха, пак си ставал за смях. Какво стана с:

Май-май ни излъга, когато написа горното, а?

Я като си решил да продължаваш да се излагаш, земи кажи защо за нашите западни "приятели", хора сме само тези които имаме фейсбук. Останалите българи някакви боклуци ли са за тях? 

Случайно да забеляза, че отговорът не беше към теб? Виж, сега вече е към теб и можеш да кажеш, че съм излъгал, че пак ти отговарям :giggle1: Но едно съветче преди това, замисли се защо Флашчето, което е пратено тук на заплата, не ти повтаря глупостите ;) 

преди 8 часа, Flashback написа:

И отговорът е много прост - няма за какво да поздравяват една подчинена васална марионетка!

Обясни го на Тошев и badr, че не ре разбират простия отговор очеивдно. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.