Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

преди 8 минути, N1K17Y написа:

Обясни го на Тошев и badr, че не ре разбират простия отговор очеивдно. 

Ти ми обясни защо западните ни "приятели" считат за достойни хора само тези, които имаме фейсбук. Останалите българи втора ръка хора ли са, та не заслужават официални поздрави от посолствата?

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Ти ми обясни защо западните ни "приятели" считат за достойни хора само тези, които имаме фейсбук. Останалите българи втора ръка хора ли са, та не заслужават официални поздрави от посолствата?

Може би защото тези, които имат фейсбук са няколко стотин пъти повече, от тези които специално отварят страницата на съответното посолство :giggle1: 
Пак толкова от мен, ти сега се гърчи да обясняваш, че това не е така. 

преди 15 минути, N1K17Y написа:

Може би защото тези, които имат фейсбук са няколко стотин пъти повече, от тези които специално отварят страницата на съответното посолство :giggle1: 
Пак толкова от мен, ти сега се гърчи да обясняваш, че това не е така. 

Демек за това Англичани, Австрийци, Французи, Немци и сие не са спазили дипломатическият протокол са ни поздравили само у фейсо, но не и по официалните дипломатически канали, щото по-малко хора влизат да четат там?  :giggle1:

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Демек за това Англичани, Австрийци, Французи, Немци и сие не са спазили дипломатическият протокол са ни поздравили само у фейсо, но не и по официалните дипломатически канали, щото по-малко хора влизат да четат там?  :giggle1:

Официалната странцица във фб/туитър е толкова официална, колкото и самият сайт на постолството. Демек, оставаш си с импотентните напъни да тролиш :hush: Казах ти, учи се от Флашчето, и той е пълен некадърник, но пак има по-добри опорки.

преди 18 минути, N1K17Y написа:

Официалната странцица във фб/туитър е толкова официална, колкото и самият сайт на постолството. Демек, оставаш си с импотентните напъни да тролиш :hush: Казах ти, учи се от Флашчето, и той е пълен некадърник, но пак има по-добри опорки.

Мда-а-а-а и всички дипломатически работи се качват там. Няма абсолютно никаква вероятност Русия да ни е поздравила по старомодният начин :cool:

преди 4 часа, Flashback написа:

Мирчолино, изпий си хапчетата!

Предвид факта, че от болшинството български политици и голяма част от българските медии се лее една неспирна пещерна русофобия и антируска ненавист - какви поздравления очакваш от Русия?!

Чичо Сам нали лицемерно е поздравил колонията, това ти е достатъчно!

Кратко и ясно за всички малоумници и русороби като теб . :hush:

преди 25 минути, N1K17Y написа:

Няколко страници с безсмислени гърчове на копейките , които така и не могат да оправдаят рашистката подигравка към нас.

Те ни плюят, тукашните копейки не само си мислят че вали, ами и вечноблагодарни облизват мазните храчки....  пардон , подигравки от рашистан.

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Мда-а-а-а и всички дипломатически работи се качват там. Няма абсолютно никаква вероятност Русия да ни е поздравила по старомодният начин :cool:

Чакай бе, нали се беше възпалил, че западните ни приятели са ограничили поздравите само до българите с фейсбук профил :giggle1:

преди 1 час, ivottoshev написа:

Кой е този старомоден начин за поздрав към българите, покажи ни официалния поздрав от Матушката ти достигнал до всички българи, аз нещо го пропускам. :lol6:

преди 10 минути, miro20 написа:

Няколко страници с безсмислени гърчове на копейките , които така и не могат да оправдаят рашистката подигравка към нас.

Те ни плюят, тукашните копейки не само си мислят че вали, ами и вечноблагодарни облизват мазните храчки....  пардон , подигравки от рашистан.

Аз искрено съм впечатлен от упоритостта на Галошев да се излага, и най-големият идиот, просто щеше да подмине мълчаливо. Човека просто си има психични проблеми. 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Аз искрено съм впечатлен от упоритостта на Галошев да се излага, и най-големият идиот, просто щеше да подмине мълчаливо. Човека просто си има психични проблеми. 

Ако знаеш от кога съм направил този извод... ехееее... :) 

преди 30 минути, N1K17Y написа:

Чакай бе, нали се беше възпалил, че западните ни приятели са ограничили поздравите само до българите с фейсбук профил :giggle1:

Кой е този старомоден начин за поздрав към българите, покажи ни официалния поздрав от Матушката ти достигнал до всички българи, аз нещо го пропускам. :lol6:

Това беше заключение от твоят пост, в който търсейки поздрави от посолствата... ми даде линк към фейсо

Чудно как ли са живяли хората преди ерата на Фейсо?

Това със хвалбите как всеки го бил поздравявал, дойде от герберастите и Бочко Менискуса , дето трима папи го били галили по тиквата. Преди това, след това, пък и до ден днешен, никой друг не е проявявал подобна бай-ганювщина да се тупа у гърдите че го били поздравили. Това не означава че поздрави не е имало.

Сам знаеш че тази опорка с поздравите я пусна тук именно видният гербераст и антибългарин - Мирчолин Насраний, който си мисли че всички трябва да са неандерталци като кумира му - Бай Ганю Банкянски.

преди 1 час, N1K17Y написа:

Ти как наричаш видеообръщение, на руския посланик в България публикувано в официалната фейсбук страница на руското посолство, като не е официално изявление?

Ти май наистина трудно схващаш.

Цитирал съм ти решението на Руския съд, защо тогава пляскаш тези щуротии?

Трябва ли  да ти се обяснява, че видеообращението на посланника е предадено по официален протокол, а формите и начините за масовото му разпространяване са съвсем отделен въпрос.

Може на страницата да има линк обращението, но в никакъв случай страницата не е средството за дипломатически обмен или изразяване на официална позиция.

Това беше заключение от твоят пост, в който търсейки поздрави от посолствата... ми даде линк към фейсо

Чудно как ли са живяли хората преди ерата на Фейсо?

Това със хвалбите как всеки го бил поздравявал, дойде от герберастите и Бочко Менискуса , дето трима папи го били галили по тиквата. Преди това, след това, пък и до ден днешен, никой друг не е проявявал подобна бай-ганювщина да се тупа у гърдите че го били поздравили. Това не означава че поздрави не е имало.

Сам знаеш че тази опорка с поздравите я пусна тук именно видният гербераст и антибългарин - Мирчолин Насраний, който си мисли че всички трябва да са неандерталци като кумира му - Бай Ганю Банкянски.

В манията ти да громиш Мирчолин, сравняваш поздрав към Бочко Менискуса, с поздрав към всички българи от посолството на друга държава. Сам се сещяй, колко си неадекватен :) 

Тука говорим за поздрав към българският народ, ние сме тези които празнуваме Съединението. Е, ти вероятно не де, русоробите не харесвате неща, които Матушката не е одобрявала. Дреме ми, дали секретарката която отговаря за кореспонденцията с руското посолство е получила поздрава им. 

преди 1 минута, badr написа:

Ти май наистина трудно схващаш.

Цитирал съм ти решението на Руския съд, защо тогава пляскаш тези щуротии?

Трябва ли  да ти се обяснява, че видеообращението на посланника е предадено по официален протокол, а формите и начините за масовото му разпространяване са съвсем отделен въпрос.

Може на страницата да има линк обращението, но в никакъв случай страницата не е средството за дипломатически обмен или изразяване на официална позиция.

За "трябва", нищо не трябва, питах защо имаше официален поздрав към българите по случай 3-ти март през 23-та, година, след като защитата ти, че нямаме поздрав за Съединението през 24-та е, защото Мета е екстремистка организация в Русия от 22-ра насам. 

За който не вярва, че официалната страница в социалните мрежи не е официална позиция, да каже, какво ще се случи, ако външното ни министерство и посолството ни в Македония постне "Македонија е Бугарија" :giggle1:

преди 55 минути, N1K17Y написа:

Искрено съм озадачен как можеш да се хванеш на опорката, че щом руснаците не са ни поздравили у фейсо, значи не са ни поздравили така, както го изисква дипломатическият етикет.

Ето да прочетеш как става номера ОФИЦИАЛНО у нас. Забележи че в закона не се споменава и думичка за Фейса, Телеграм, ЮТуб, Тик-Ток, Инстаграм и подобни. Мислиш ли че и в другите държави нямат строг дипломатически протокол който стриктно спазват?

https://lex.bg/laws/ldoc/2135640800

теб те интересува чл 9

Официалната дипломатическа кореспонденция включва изготвянето и изпращането на документи от протоколен характер от президента на републиката, от председателя на Народното събрание, от министър-председателя и от министъра на външните работи до съответстващите им органи на чужди държави, като:
1. поздравителни писма и телеграми по случай национален празник или встъпване в длъжност....

.... 3. след като се одобри от органа по ал. 1, документът се предоставя на дирекция "Държавен протокол" на Министерството на външните работи за изпращане до адресата чрез дипломатическото представителство на Република България в съответната държава.
преди 14 минути, N1K17Y написа:

Тука говорим за поздрав към българският народ, ние сме тези които празнуваме Съединението.

Леле, как се изложи!

Защо ли не съм изненадан!

Пинко, ти въобще ходил ли си на училище?

Ако си ходил, е било чиста загуба на време!

Съединението го празнуваме на 6 септември, а на 22 септември празнуваме Независимостта на България, провъзгласена на 22 септември 1908 година в Търново. С този акт българската държава отхвърля политическата и финансовата си зависимост от Османската империя, наложена ѝ от големите европейски държави с Берлинския договор.

Берлинският договор от 1878 г. определя Княжество България като васално на Османската империя, което затормозява стопанското развитие на страната и ограничава нейните възможности в международните отношения. 

Усещаш ли накъде бия?

Сега сме политически и финансово зависими от ЕС и НАТО, а посолствоТО командори цялата васална държава, пък вие си чакайте поздравите от Русия.

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Искрено съм озадачен как можеш да се хванеш на опорката, че щом руснаците не са ни поздравили у фейсо, значи не са ни поздравили така, както го изисква дипломатическият етикет.

Ето да прочетеш как става номера ОФИЦИАЛНО у нас. Забележи че в закона не се споменава и думичка за Фейса, Телеграм, ЮТуб, Тик-Ток, Инстаграм и подобни. Мислиш ли че и в другите държави нямат строг дипломатически протокол който стриктно спазват?

https://lex.bg/laws/ldoc/2135640800

теб те интересува чл 9

Официалната дипломатическа кореспонденция включва изготвянето и изпращането на документи от протоколен характер от президента на републиката, от председателя на Народното събрание, от министър-председателя и от министъра на външните работи до съответстващите им органи на чужди държави, като:
1. поздравителни писма и телеграми по случай национален празник или встъпване в длъжност....

.... 3. след като се одобри от органа по ал. 1, документът се предоставя на дирекция "Държавен протокол" на Министерството на външните работи за изпращане до адресата чрез дипломатическото представителство на Република България в съответната държава.

А може ли да прочета поздрава от РФ тази година, вместо да ми цитираш закона за нашата официална дипломатическа кореспонденция? :ph34r:

преди 2 минути, Flashback написа:

Леле, как се изложи!

Ти въобще ходил ли си на училище?

Ако си ходил, е било чиста загуба на време!

Съединението го празнуваме на 6 септември, а на 22 септември празнуваме Независимостта на България, провъзгласена на 22 септември 1908 година в Търново. С този акт българската държава отхвърля политическата и финансовата си зависимост от Османската империя, наложена ѝ от големите европейски държави с Берлинския договор.

Сега сме политически и финансово зависими от ЕС и НАТО, а посолствоТО командори цялата васална държава, пък вие си чакайте поздравите от Русия.

Прав си, изложих се в инерцията си, признавам ;) 

преди 12 минути, N1K17Y написа:

А може ли да прочета поздрава от РФ тази година, вместо да ми цитираш закона за нашата официална дипломатическа кореспонденция? :ph34r:

Пак казвам че хвалбите как някой ни бил поздравявал са патент на Бочко Менискуса по-познат като Ганю Банкянски, а не на сегашното министерство. Освен това предвид ситуацията в момента, не съм сигурен че някой изобщо би показал поздрав от Русия, освен ако не иска да му изстине поста.

Ако обаче си се вързал на опорката на Лоботомир20 Антибългарина - то това си остава за твоя сметка. Показах ти черно на бяло ти как седят нещата в света на дипломацията и как тези неща са уредени със закон, а ти вярвай на когото искаш :getout:

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Пак казвам че хвалбите как някой ни бил поздравявал са патент на Бочко Менискуса по-познат като Ганю Банкянски, а не на сегашното министерство. Освен това предвид ситуацията в момента, не съм сигурен че някой изобщо би показал поздрав от Русия, освен ако не иска да му изстине поста.

Ако обаче си се вързал на опорката на Лоботомир20 Антибългарина - то това си остава за твоя сметка. Показах ти черно на бяло ти как седят нещата в света на дипломацията и как тези неща са уредени със закон, а ти вярвай на когото искаш :getout:

Аз казвам, че нито Бочко, нито някой може да "показва" поздрав от руското посолство, колкото и да ревете, че това е едва ли не фен клуб, странциата им в социалните мрежи си е официална и е под контрола на Матушката ти. :giggle1:

Преди 6 месеца имаше поздрав по случай 3-ти март, защото могат да позлват случая за поредните си пропагандни цели. 

Лоботомир просто ви показа, че за Деня на Независимостта (както Флашчето ме поправи, че сбърках), поздрав към българите нямаше, а както ти ме накара да проверявам, западните държави поздравиха българите на своите страници. А ти се възпали най-много от всички и продължаваш да търсиш оправдания :)  

преди 41 минути, N1K17Y написа:

западните държави поздравиха българите на своите страници. 

Което не означава че западните държави и Русия не са спазили дипломатическият протокол (който ти показах как е уреден у нас със закон), и не са ни поздравили по каналният ред.

Нима мислиш че само ние имаме такъв протокол и такъв закон?

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---

преди 41 минути, N1K17Y написа:

Преди 6 месеца имаше поздрав по случай 3-ти март, защото могат да позлват случая за поредните си пропагандни цели. 

А какво им перчи да ползват и 22-ри септември за пропагандните си цели, щом твърдиш че това им е била целта преди шест месеца?!? Да ти припомням ли как започва Манифестът, с който Фердинанд обявява Независимостта на България?

преди 14 часа, ivottoshev написа:

А какво им перчи да ползват и 22-ри септември за пропагандните си цели, щом твърдиш че това им е била целта преди шест месеца?!? Да ти припомням ли как започва Манифестът, с който Фердинанд обявява Независимостта на България?

Нали аз това питам бре :giggle1:

Вече забрави на коя амбразура да скачаш и се въртиш в кръг. 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Нали аз това питам бре :giggle1:

Вече забрави на коя амбразура да скачаш и се въртиш в кръг. 

Ти не питаше, а направи констатация че ни били поздравили за Трети март с ''рекламна'' цел. Аз бях този, който попита: Щом това им е била идеята, що не ни поздравиха със същта цел и на 22-ри септември. Повод имат - ''реклама'' по медиите не направиха. Да се чуди човек дали не бъркаш и относно мотивите им за поздрава за Трети март 😃

Ти не питаше, а направи констатация че ни били поздравили за Трети март с ''рекламна'' цел. Аз бях този, който попита: Щом това им е била идеята, що не ни поздравиха със същта цел и на 22-ри септември. Повод имат - ''реклама'' по медиите не направиха. Да се чуди човек дали не бъркаш и относно мотивите им за поздрава за Трети март 😃

И трола Тошев сега се опитва да измести темата, с каква цел бил поздрава преди 6 месеца за да не се говори, че сега нямаше такъв. За съжаление е некадърен и прозрачен. Толкова от мен.

преди 40 минути, N1K17Y написа:

И трола Тошев сега се опитва да измести темата, с каква цел бил поздрава преди 6 месеца за да не се говори, че сега нямаше такъв.

Това за преди шест месеца си бяха твой думи.

Може би са преценили че за Националният празник може да ни поздравят и извън дипломатическият протокол. Не им знам мотивите защо тогава е имало, а сега няма поздрав у фейсо. Това обаче не означава че и сега, и преди не е имало поздравителна телеграма по дипломатическата поща. 

Пак питам: Има ли логика само ние да имаме закон, отнасящ се до дипломатическият етикет (какъвто закон ти показах)?!? Некакви балъци ли сме, та само ние изпращаме такива официални поздрави чрез дипломатите в съответната държава?

Аз пък се зачудих наш'то посолство в Руската федерация дали въобще им честити празниците на руснаците в Телеграм, Фейсбук или X?!

Да, последните две социални мрежи са забранени в Русия, но съм виждал през последните две години как американското посолство в Русия поздравява (лицемерно) руснаците от официалния си акаунт в X по повод националните им празници. 

преди 2 часа, N1K17Y написа:

И трола Тошев сега се опитва да измести темата, с каква цел бил поздрава преди 6 месеца за да не се говори, че сега нямаше такъв. За съжаление е некадърен и прозрачен. Толкова от мен.

леле галошеффф продължава с излагациите :)  Като ти казвам че е мазохист ... :getout:

преди 1 час, Flashback написа:

Аз пък се зачудих наш'то посолство в Руската федерация дали въобще им честити празниците на руснаците в Телеграм, Фейсбук или X?!

Да, последните две социални мрежи са забранени в Русия, но съм виждал през последните две години как американското посолство в Русия поздравява (лицемерно) руснаците от официалния си акаунт в X по повод националните им празници. 

ми както споменах по назад, поздравили са Мали по същия повод.

Тях може, нас не ?

ех това какъв когнитивен дисонанс дава накъсо в двете мозъчни клетки на всички копейки .... :giggle1:

толкова се гърчите на колене вечнопризнателни, а те ви плюят вие хем си мислите че вали, хем облизвате храчките... :) 

Мирчолино, искам да ми покажеш как българското посолство в Руската федерация поздравява руснаците за техен празник!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.