Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

Аз те питам за България, бе, Айнщайн? Ти пак ли не успя, да вденеш, за какво иде реч? Да го повторя още 200 пъти? За България говорим. Ти твърдиш, че България била просперирала под крилото на Брюксел, как е просперирала?

Ако искаш... измести пак темата и да си пишем за Илън Мъск и SpaceX?

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

току-що, communismatic написа:

Аз те питам за България, бе, Айнщайн? Ти пак ли не успя, да вденеш, за какво иде реч? Да го повторя още 200 пъти? За България говорим. Ти твърдиш, че България била просперирала под крилото на Брюксел, как е просперирала?

Ако искаш... измести пак темата и да си пишем за Илън Мъск и SpaceX?

Е че тя България не е ли в ЕС? Защо тогава българите като напуснат България отиват отново в държави от ЕС?

преди 4 минути, communismatic написа:

Смяташ ли, да ми отговориш на въпроса? Или трети ден ще изместваш темата постоянно? От какво се породи това чудовищно вдигане на цените, които удариха по джоба на българина? Ако не можеш, да отговориш... поне си кажи, в смисъл... то всеки го вижда с просто око, че си тотално некомпетентен, ама... хубаво е и да спрем, да се излагаме в един даден момент.

Всъщност това също не е вярно! Има леко повишение на цените на само някои определени стоки, и те не са свързани по никакъв начин с рузкия газ... Например хляба поскъпна с 20% защото държавата отново върна ДДС-то което беше свалила заради пандемията от Корона вирус. Другото нещо което също поскъпна малко е водата, тя също няма нищо общо с рузкия газ... Друго какво поскъпна? То май само това е... 😁

Сега си спомням, че преди да спрем да купуваме рузкия петрол се водеше подобен дебат, че горивата щели да станат много по-скъпи.... Еми не станаха! 😂 Дори сега са по-евтини от когато ползвахме рузки петрол....

току-що, Гoст написа:

Е че тя България не е ли в ЕС? Защо тогава българите като напуснат България отиват отново в държави от ЕС?

Пак измести темата за другите държави... 😆😆😆😆😆
Аз не мога, честно... Просто... вдигам ръце... 😆😆😆😆

преди 1 минута, NovakJ написа:

Има леко повишение на цените на само някои определени стоки, и те не са свързани по никакъв начин с рузкия газ...

Квооооо? 😆😆😆😆😆😆

преди 8 минути, communismatic написа:

Пак измести темата за другите държави... 😆😆😆😆😆
Аз не мога, честно... Просто... вдигам ръце... 😆😆😆😆

Ти си този, който май си изкарва хляба с изместване на темите. Най-добре знаеш явно. Факт е, че не успя да ми обясниш защо след като е лошо под крилото на Брюксел, защо българите все пак предпочитат да емигрират в държави от ЕС, а не в държавите от БРИКС. Толкова лошо в тоя ЕС начи, не се търпи и издържа заради буболечките в храната и гей парадите, ама че се не трае, ама ще стоим на пук тук под тиранията на Брюксел и прогнилия запад. Не щем в БРИКС, там е по-хубаво и бъдещето е там, но засега сме тука. Да се доказваме какви сме издръжливи. Не щото е хубаво и ни е страх от истинския тоталитаризъм дето му се кефиме и защитаваме по форумите. Нали?

преди 3 минути, communismatic написа:

Квооооо? 😆😆😆😆😆😆

Казах ти, ако искаш да опровергаеш това за което спориш ще трябва да докажеш, това което твърдиш! Като напишеш " Квооооо? 😆😆😆😆😆😆" няма как хората да повярват на мнението ти, което не струва нищо, че е истина...

току-що, Гoст написа:

Ти си този, който си изкарва хляба с изместване на темите.

Личи си, да. Тръгнахме спора за това, че ти изпляска мега простотията, че сме били просперирали яко откакто сме в ЕС, та понеже няма как да го докажеш... затова и тръгнахме, да нищим другите държави. 😆

преди 1 минута, NovakJ написа:

Казах ти, ако искаш да опровергаеш това за което спориш ще трябва да докажеш, това което твърдиш!

Ми виж ся... Аз не знам, има ли смисъл, да пиша нещо изобщо... след мега дебилски пост, в който се твърди, че цените се вдигнали "леко"... Само за сведение... на мен цигарите ми се вдигнаха за последните две години цели четири пъти. За останалите стоки не ми се коментира, то се вижда с просто око как се изменят цените като отидеш до магазина...

Айде... довечера ще се смея с тъпите ви постове отново. Чао!

преди 2 часа, communismatic написа:

Ми виж ся... Аз не знам, има ли смисъл, да пиша нещо изобщо... след мега дебилски пост, в който се твърди, че цените се вдигнали "леко"... Само за сведение... на мен цигарите ми се вдигнаха за последните две години цели четири пъти. За останалите стоки не ми се коментира, то се вижда с просто око как се изменят цените като отидеш до магазина...

Айде... довечера ще се смея с тъпите ви постове отново. Чао!

И в Русия са се увеличили, а до колкото знаем те не купуват руски газ.... 😂

За останалите стоки защо не ти се коментира? Може би защото започването на коментиране, ще разобличи лъжата ти.. Вече няколко пъти ти казах, че само с изказване на своето собствено мнение е невъзможно да излъжеш хората, особено в България... Ето ти малко данни за лека нощ!!! 

В Русия стана страшно: От новата 2025 всичко поскъпна с между 5 и 700%

Руснаците посрещнаха новата година с рязко вдигане на цените на основни хранителни продукти и спиртни напитки, като поскъпването варира от 5% до 700%.

За втори път в рамките на година от 1 януари 2025 г. бяха повишени минималните цени на твърдия алкохол. Водката поскъпна със 17% или 50 рубли за половин литър /от 299 на 349 рубли/, според заповедта на министерството на финансите, пише "Сега"

Минималната цена на коняка се вдига с 95 рубли, на брендито и подобни напитки - със 70 рубли, при останалите напитки поскъпването зависи от съдържанието на алкохол. Тези цени би трябвало да действат до 2030 г.

Минималната цена на твърдия алкохол вече бе повишена през юни 2024 г - на водката с 6,4%, на коняка — със 7,5%, а на брендито — със 7,46%. Това се твърдеше, че тези цени ще действат до края на 2026 г.

Минималните цени на водката бяха въведени от министерството на финансите през 2009 г. с цел борба със сивия сектор. През 2011 г. бяха въведени минимални цени на коняка, а през 2016 г. - на шампанското.

С 4.6% ще се вдигнат минималните цени на цигарите.

Производителите предупредиха, че заради увеличението на транспортните разходи, суровините и колебанията в курса на валутите очакват увеличение на цените на млякото, месото, сезонните плодове и зеленчуци, както и на всички вносни продукти. Според вицепрезидента на Асоциацията на експортьорите и импорьорите Артур Леер през 2025 г. цените средно ще се повишат с 8-12%, но най-голямо ще е поскъпването при основните продукти - млякото с 10-15%, месните изделия - 12%, плодовете и зеленчуците - с 15-20%.

Драматично поскъпва и кравето масло - с 25% през 2024 г. Заради увеличаването на кражбите на масло, някои магазини и производители въведоха специални опаковки "анти-кражба".

От 1 януари с 20-38% се вдигат митата за внос на автомобили в Русия, като те са вързани към стойността на колата. Така за автомобил, внасян от Корея, Япония, Китай, който се продава за 450 000-1.2 млн. рубли, митото вече ще е 4269 рубли.

С 20% се увеличава и таксата за утилизация на автомобили - тя се дължи за екологична преработка на автомобила след края на неговата експлоатация. Таксата се начислява към цената при първата продажба.

Според представителя на един от най-големите авто дилъри "Ролф" - Николай Иванов, цените на новите автомобили през 2025 г. ще се повишат поне с 10%. "С колите, внесени с паралелен внос /през трети страни заради санкциите срещу Русия/, ситуацията се развива реактивно, тъй като цените веднага реагират на изменението на курса на валутите. Напълно е възможно да видим поскъпване с 15-18%," смята той.

Най-големите производители на битова техника също обявиха, че увеличават цените си с 10%, като не изключват да се наложи още по-голямо поскъпване заради ръста на основния лихвен процент и на курса на долара, пише "Комерсант".

През декември 2024 г. се ускори ръстът на цените на бензина, като през 2025 г. ситуацията може да се влоши. Основната причина са ударите на украинските дронове, които изкарват от строя основните нефтопреработващи мощности. Според вицепрезидента на Националния автомобилен съюз Антон Шапарин цената ще зависи само от един фактор - държавната политика. "Държавното регулиране в момента е твърде меко и цените галопират. Ако няма по-строга намеса, това ще продължи. Без кардинални мерки аз очаквам ръстът да е около 15% през 2025 г.", каза той.

С 11.9% се увеличават тарифите за комунални услуги - ток, вода и отопление. С 11.6% поскъпната жп превозите, като това се обяснява с повишеното качество на услугата.

Най-драстично обаче е вдигането на цените за услугите развод и смяна на фамилията след това. Разводът поскъпва от 650 рубли на 5000 рубли. Смяната на име, бащино или фамилия става от 1600 на 5000 рубли.

https://frognews.bg/novini/rusiia-stana-strashno-novata-2025-vsichko-poskapna-mejdu-5-700procenta.html

преди 4 часа, communismatic написа:

Личи си, да. Тръгнахме спора за това, че ти изпляска мега простотията, че сме били просперирали яко откакто сме в ЕС, та понеже няма как да го докажеш... затова и тръгнахме, да нищим другите държави. 😆

Ми не знам, малумен трябва да си, за да не виждаш колко много са дръпнали нещата от преди 35 години. Погледни кой да е репортаж от преди толкова време. Виж го тоя, преди толкова години същото е повтарял, а не сме в ЕС. Тоест невъзможно е заради ЕС да сме станали много по-добре. Ако не друго, то и малоумните сега могат да са поне 2 пъти по-богати спрямо това какви са били тогава, ако не и 10. Кажи сега на момчето евроатлнтизма ли му е виновен, че в държавата му се скапвали нещата. Илиза че са се скапвали много преди края на любимия ти соц строй. Пикът му според това, което този него съвременник казва явно е бил през 70-те, а после е бил само надолу. Едва след 2000-та се чувстваше, че нещата почват лека по лека да се оправят. Хората пак си останаха същите де, но имаше бум на забогатяващи благодарение на това, че нещата поеха в прозападна посока. ЕС беше естествения път. Ако беше зле защо Македонците толкова напират да влязат, а вие насила искате да ни вадите?

• Автор
преди 23 часа, andiay написа:

Всъщност болдването точно на това бе търсената от мен реакция

Мхм..ъхъ..., точно това си търсил.....Глупостите ти няма какво да се доказват. Те са очеИзвадни...

Като онази глупост! 

percapita.png

А това нищо не ти говори, нали? Справка от БНБ - лева за 100 долара

walutnileva-2.png

Той лева много силен бре...И?

Пак от БНБ само след 2-3 години!!!

usdolarrr.png

Малиии...тоз лев(Лъв) бързо измършавял?

Продължавай с опитите за творческо писане. Не пречиш, но има една легенда за един будистки гуру, който описва как лотосът минава през тинята…Само така израства, излиза над повърхността на водата и разцъфтява. Е, някой си остават просто в тинята…Ти си от тези останали в тинята.

преди 6 часа, Гoст написа:

Защо стоят в ЕС като са недоволни?

Как да ти отговори, като дрънчи на кухо!

преди 7 часа, NovakJ написа:

И в Русия са се увеличили, а до колкото знаем те не купуват руски газ.

Ми не знам, дали ти е минавало през акъла, че инфлацията в Русия е понеже войната помпа постоянно разходи. Едва ли... Силно се съмнявам, най-малкото ти знаем възможностите.

За останалите стоки защо не ти се коментира?

Аз имам чувството, че болшинството от хората, дето пишат тук са разни типове, дето са затворени в терариум и нищо не достига до тях. Които стоки се сетиш са скочили минимум с 20% от началото на войната. МИНИМУМ! Сиренето вече ти е 18 лева килограма, за кашкавала да не говорим. Хляба вече е 1,60 лева. За битовите сметки пък да не говорим. Цигарите от началото на войната са поскъпнали поне четири пъти, сега гледам че пак ще поскъпват. Самият факт, че това го подлагаш на съмнение не говори изобщо добре за теб...

Вече няколко пъти ти казах, че само с изказване на своето собствено мнение е невъзможно да излъжеш хората, особено в България.

Кажи ми, на колко си години и с какво се занимаваш? Аз наистина искам, да стисна ръката на човека, който би те наел на работа. То верно има страхотна криза за кадри, ама чак пък толкова...

преди 5 часа, Гoст написа:

Тоест невъзможно е заради ЕС да сме станали много по-добре.

Това ли ти е аргумента? Клипче от интернет? 😆😆😆😆

Предния път беше - "пътуване и ходене за работа в чужбина"... 😆

Много е спаднало нивото на умнокрасивитета тук, няма майтап...

преди 6 часа, communismatic написа:

Ми не знам, дали ти е минавало през акъла, че инфлацията в Русия е понеже войната помпа постоянно разходи. Едва ли... Силно се съмнявам, най-малкото ти знаем възможностите.

Доброе утречко. :newspaper:

Кое... какво помпа.... моля.... 

a man is smiling and touching his forehead .

Нали досега твърдяхте, че икономиката на разията растеше растеше и всичко беше цветя и шампанско?

Това според вас беше най-развиващата се кочина в света, където всички са богати и живеят в лукс?

Каква война....?..... :cantbelieve:.... от кога разията е във война?...с кого е във война...?..сигурно с якутск. :lol6: Нали имаше някаква незначителна СВО, която беше за три дни???!? 😂

През акъла ми нищо не минава! Моят акъл не е магистрала за да минават разни неща през него... ей момченцеее!!!:hit:

Намали спирта, че прекалено много си погълнал... такива неадекватни коментари не желая да коментирам!

Военните разходи в разпадащата се страна не са единствената причина за постоянно влошаващото се положение. Поставените санкции ограничават достъпа на разняците до глобалните пазари, което влияе негативно на икономиката... Централната банка повиши лихвения процент, което също оказва влияние! 

преди 6 часа, communismatic написа:

Кажи ми, на колко си години и с какво се занимаваш? Аз наистина искам, да стисна ръката на човека, който би те наел на работа. То верно има страхотна криза за кадри, ама чак пък толкова...

Нали ти казах вече, колко пъти ще коментираме едно и също? :getout: 

Тоя е в несъстояние, да влиза адекватно в теми, каквито и да било... 😆😆😆😆

преди 11 минути, communismatic написа:

Тоя е в несъстояние, да влиза адекватно в теми, каквито и да било... 😆😆😆😆

Кога някой е обявил война на Русия? 

Не знах, че вчера са обявили война на Русия...

Сега кажи кой или коя държава обяви война на Русия?

преди 10 часа, communismatic написа:

Това ли ти е аргумента? Клипче от интернет? 😆😆😆😆

Предния път беше - "пътуване и ходене за работа в чужбина"... 😆

Много е спаднало нивото на умнокрасивитета тук, няма майтап...

Оня ден искаше да ти се обяснявам, а сега пък клипчето му не му харесало. Виждам впрочем, че пак си сложил полугол мъж на аватара и в "интереси" все така си седи "секс". Предполагам, че сами ви оставят да си изберете "интереси" и "аватар", но все пак ти сам ли си ги избираш или шефът ги измисля?

Старт на процеса за присъединяване към ЕС: Арменското правителство одобри закона

На заседанието на арменското правителство в четвъртък, 9 януари, кабинетът на Никол Пашинян одобри проектозакона за стартиране на процеса на присъединяване на страната към Европейския съюз. Той беше представен от министъра на външните работи Арарат Мирзоян, който отбеляза, че законопроектът е внесен за обсъждане в парламента по гражданска инициатива. "Ние предлагаме да изразим положителна позиция въз основа на няколко обстоятелства“, обяви топ дипломатът на Ереван.

Аргументите на Армения

„През последните години отношенията между Армения и ЕС са доста интензивни и динамични. Те имаха много богато съдържание и също така обхващаха различни области. По различни поводи ЕС е изразявал силната си политическа подкрепа за демокрацията в Армения. Всъщност ЕС е ангажиран с осигуряването на средата за сигурност около Армения - имам предвид разполагането на мисията на ЕС за гражданско наблюдение", посочи Мирзоян.

"ЕС изрази също така готовността си да подкрепи укрепването на икономическата устойчивост на Армения. Очевидно е, че ЕС има много богати демократични традиции, силни демократични институции, свободна конкурентна среда, модерна икономика, напреднала, развита наука. Вие, господин министър-председател, също така заявихте в Европейския парламент, че Армения е готова да бъде толкова близо до ЕС, колкото ЕС смята за възможно. Видяхме и признаците на тази възможност - имам предвид началото на либерализирането на визовия режим и редица други инструменти, които бяха използвани или се обсъждат с ЕС", добави той.

"Въз основа на всичко това ние предлагаме положителен отговор. Разбира се, имаме и някои предложения, които са свързани главно с правни техники“, заяви министърът на външните работи на Армения, цитиран от News.am.

Оттук нататък предстои гласуване в Народното събрание, където управляващата партия "Граждански договор" има пълно мнозинство.

Влошената връзка с Русия

Припомняме, че Ереван се стреми към ЕС, докато отношенията му с Москва се влошиха драстично след войната в Нагорни Карабах. За около едно денонощие през септември 2023 г. Азербайджан пое контрол над населения с етнически арменци регион, без руските миротворци да се намесят: Путин: ОДКС нямаше никакво задължение да се сражава за Армения в Нагорни Карабах (ВИДЕО).

Арменският премиер Никол Пашинян заяви през декември, че страната е замразила участието си в Организацията на Договора за колективна сигурност (ОДКС) - военният съюз, изграден около Русия, - и връщане назад вече няма.

https://www.actualno.com/europe/start-na-procesa-za-prisyedinjavane-kym-es-armenskoto-pravitelstvo-odobri-zakona-news_2372263.html

Защо не се присъединят към БРИКС ,а искат към ЕС? 🤔

преди 43 минути, Гoст написа:

Оня ден искаше да ти се обяснявам, а сега пък клипчето му не му харесало

Искам да ми се обясняваш, да. На базата на факти и прочее... Фактът, обаче е само един и той е че от 3-4 дена дори не можеш, да измислиш нещо като аргумент, дали сме просперирали под крилото на Брюксел. Няма какво да коментираме повече...

преди 1 минута, communismatic написа:

Искам да ми се обясняваш, да. На базата на факти и прочее... Фактът, обаче е само един и той е че от 3-4 дена дори не можеш, да измислиш нещо като аргумент, дали сме просперирали под крилото на Брюксел. Няма какво да коментираме повече...

Какво да коментираме като си платен фейкомент?

преди 1 минута, Гoст написа:

Какво да коментираме като си платен фейкомент?

Ми и такъв да съм, поне ми стига акъла, да си защитавам тезите... Нещо което ти не правиш. Защо? Мисля, че е пределно ясно...

преди 20 минути, communismatic написа:

Ми и такъв да съм, поне ми стига акъла, да си защитавам тезите... Нещо което ти не правиш. Защо? Мисля, че е пределно ясно...

Какви тези защити? Как ни трябва руски газ, как трябва да излезем от НАТО и ЕС, как брюкселският диктат ни мъчи, но не отговори тогава, ако българите ги мъчи брюкселският диктат, защо пак емигрират към държави под брюкселският диктат? Питах те още и къде емигрират всички разочаровани от ЕС европейци и ти не отговори. Само въртиш и сучеш отклонявайки темите, за да не се видят неудобните въпроси и излагацията ти. Още малко и ще се откажеш и от този си профил.

преди 8 минути, Гoст написа:

Какви тези защити? Как ни трябва руски газ, как трябва да излезем от НАТО и ЕС, как брюкселският диктат ни мъчи, но не отговори тогава, ако българите ги мъчи брюкселският диктат, защо пак емигрират към държави под брюкселският диктат?

Какво ще рече "ако"? Ти все още го поставяш под съмнение? Ми дай да видим що се вдигнаха ударно цените тогава? Нали си супер наясно с нещата, върл защитник на ЕС и прочее. На какво се дължи инфлацията. Айде... Искам да ми отговориш на базата на аргументи и без клипчета, ако може.

преди 9 минути, Гoст написа:

Само въртиш и сучеш отклонявайки темите, за да не се видят неудобните въпроси и излагацията ти.

Аз въртя и суча, да. Ние говорим за България, а ти все отиваш към западните страни, щото просто нямаш никакви познания по темата и се опитваш, да защитиш нещо, което не е по силите ти. Още 200 пъти го напиши същото... А тоя дето се излага, мисля че е пределно ясно кой е. Баси жалкото човече.

преди 10 минути, Гoст написа:

Още малко и ще се откажеш и от този си профил.

И кой съм? Айде... Дай да видя от кои други профили пиша?

И бъди сигурен, че ти няма да си човека, който ще ме "откаже" от "този ми профил". Просто си толкова елементарен и нищожен, че няма накъде.

Какво ще рече "ако"? Ти все още го поставяш под съмнение? Ми дай да видим що се вдигнаха ударно цените тогава? Нали си супер наясно с нещата, върл защитник на ЕС и прочее. На какво се дължи инфлацията. Айде... Искам да ми отговориш на базата на аргументи и без клипчета, ако може.

Аз въртя и суча, да. Ние говорим за България, а ти все отиваш към западните страни, щото просто нямаш никакви познания по темата и се опитваш, да защитиш нещо, което не е по силите ти. Още 200 пъти го напиши същото... А тоя дето се излага, мисля че е пределно ясно кой е. Баси жалкото човече.

Заслужава ли си да обсъждам инфлацията с някой, който не разбира и грам икономика? Няма държава, в която да няма инфлация всяка година. Отчита се на месечна база и ако е в някакви норми е напълно здравословна характеристика на икономиката на една държава. Пишеш кухи опорки за пенсионерите от БСП.

През октомври 2024 г. месечната инфлация, измерена с индекса на потребителските цени (ИПЦ), е 1.1% спрямо предходния месец, а годишната инфлация за октомври 2024 г. спрямо октомври 2023 г. е 1.8%.

През октомври 2024 г. спрямо предходния месец най-голямо е увеличението на цените в групите: „Развлечения и култура“ (+8.6%), „Облекло и обувки“ (+8.2%), „Образование“ (+1.8%) и „Жилища, вода, електроенергия, газ и други горива“ (+1.1%). Намаление е регистрирано само в група „Транспорт“ (-0.3%).

https://www.nsi.bg/bg/content/21887/прессъобщение/инфлация-и-индекси-на-потребителските-цени-за-октомври-2024-година

Годишна инфлация ОГРОМНИТЕ 1.8%.. Ако взимаш 1000 лв, това са ти 18 лв, ако шефът спазва закона и прави годишните индексации на заплати, тогава индексира с 1.8% и ще взимаш 1018 лв. Няма болка за умиране.

Според вас разбира се, инфлацията е много по-голяма от данните от НСИ, сигурно катастрофална 5000%-ва, има канибали вече по улиците на ЕС, не се издържа. НСИ са под брюкселски диктат, лъжат. В Русия няма такива работи, там 30% им вдигнаха заплатите и жизнения стандарт само от началото на месец януари тази година.

И кой съм? Айде... Дай да видя от кои други профили пиша?

И бъди сигурен, че ти няма да си човека, който ще ме "откаже" от "този ми профил". Просто си толкова елементарен и нищожен, че няма накъде.

Не пишеш тук за първи път, но не ми пука за теб, че да се впрягам в услия да те спирам да се излагаш с всеки следващ опит. Ти сам го правиш както се вижда. Всеки твой текст е нищожен, защото е очевидно тролене с цел внушения, че западната цивилизация и България са в разпад, а спасението е вън от НАТО и ЕС и евентуално в БРИКС. Сигурно киселото мляко ти е скъпо и затова ти се налага да дозаработваш. Хората виждат какво правите, не са толкова малоумни. А на тези които са толкова малоумни, че да се връзват внушенията ви, вие не им трябвате, на тях така и така им е по дефолт чувството за малоценност и комплекси и отдавна са абонати на московската пропаганда. Вашата цел на групичката ви тук е да хванете малко от другата аудитория, но не ви се получава и се проваляте масивно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.