Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

преди 7 минути, communismatic написа:

Ако искаш, да пробвам, да ти го нарисувам? Щото очевидно четенето с разбиране не ти се отдава. Всичко живо се изнася от Европейският съюз, говорим за производството - BASF, VW, Michelin, Audi, ZF Frіеdrісhѕhаfеn и т.н. Енергията вече стана прекалено скъпа, индустриалците нямат вече полза, да произвеждат тук и се местят - я в Китай, я в САЩ. Това е следствие от дебилната политика на Брюксел.

Аутсорсингът не е ново явление, такова явление се наблюдава от 40 години поне. Аз те питах за хора, които да виждаш, че напускат ЕС. Не се прави, че не ми разбираш въпроса сега като ти го обясних, отговори ми да те видим.

Това ли ти е аргумента? Ми що да не идат в Швеция примерно? Нали държавата ще ги хрантути за неправене на абсолютно нищо. Това не е ли страхотен стимул за тях? Ти колко мигранта знаеш, които са станали лекари примерно? Или инженери? А джебчии и изнасилвачи?

Защо заговори за Швеция сега, аз те питах за целия ЕС. Познаваш ли хора, които се отказват от ЕС и отиват в държави, които не са в ЕС и кои са те.

Аз нямам аргументи, а ти ми бягаш по тъча, как ЕС е направил живота на българина по-добър. Добрееее... 😆

Изключително забавна дискусия... 😆

Забавният си ти, защото си фейкомет.

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 1 минута, Гoст написа:

Аутсорсингът не е ново явление, такова явление се наблюдава от 40 години поне.

Кво явление, наблюдаващо се от 40 години, ве? Ти имаш ли представа какви глупости говориш? Откакто започна войната се наблюдава масови фалити навсякъде из държавите от Европейският съюз, а причината е повече от ясна - спирането на евтините руски ресурси и зелените простотии. Нали това е темата на разговора ни, дали ЕС е някакъв гарант за просперитет. Току що ти доказах, че не е. 40 години вика... Майко мила...

преди 3 минути, Гoст написа:

Аз те питах за хора, които да виждаш, че напускат ЕС.

А аз ти казах, че тук ключовата тема на разговора ни е, как ЕС влияе благоприятно на нашия живот. Кво ме интересува колко души били напускали ЕС, ти добре ли си? Още ли не можеш, да разбереш какво имам предвид? Ти твърдиш, че ЕС ни е направил живота по-добър. Питам те "По какъв начин", а ти не можеш, да ми се аргументираш. Пътувания и учене? Работа в чужбина? Това ли са ти аргументите? 😆

преди 4 минути, Гoст написа:

Защо заговори за Швеция сега, аз те питах за целия ЕС.

Ми и целия ЕС, да видим, те мигрантите плъзват навсякъде - Германия, Франция, Италия, Швеция... стига да има безплатна пиячка и ядене на корем. Не виждам какво толкова сложно има, да се разсъждава по тази тема.

преди 6 минути, Гoст написа:

Забавният си ти, защото си фейкомет.

Кое от написаното ми е "фейк"? Дай по-конкретно...

преди 1 минута, communismatic написа:

Веднага ти отговарям конкретно - ВСИЧКО написано от теб е фейк!

преди 2 минути, communismatic написа:

Кво явление, наблюдаващо се от 40 години, ве? Ти имаш ли представа какви глупости говориш? Откакто започна войната се наблюдава масови фалити навсякъде из държавите от Европейският съюз, а причината е повече от ясна - спирането на евтините руски ресурси и зелените простотии. Нали това е темата на разговора ни, дали ЕС е някакъв гарант за просперитет. Току що ти доказах, че не е. 40 години вика... Майко мила...

Какви са тези масови фалити из ЕС, че хората да не си намират работа после и да бягат от ЕС? Нали това те питам бе, кои са тези хора, които напуснаха ЕС? Защото от началото на войната съм сигурен, че поне милион руснаци напуснаха Русия (което може и да е силно занижена цифра). Не видях масово хора да се изнасят от ЕС въпреки твоите апокалиптични картини. Продължаваш да се правиш на ударен и да не ми отговаряш на въпроса. Колко напуснаха ЕС и къде отидоха след това като е толкова прогнил и фалирал?

А аз ти казах, че тук ключовата тема на разговора ни е, как ЕС влияе благоприятно на нашия живот. Кво ме интересува колко души били напускали ЕС, ти добре ли си? Още ли не можеш, да разбереш какво имам предвид? Ти твърдиш, че ЕС ни е направил живота по-добър. Питам те "По какъв начин", а ти не можеш, да ми се аргументираш. Пътувания и учене? Работа в чужбина? Това ли са ти аргументите? 😆

Ами аргументите са ми още заплатите, стандарта на живот и т.н. неща, които ти твърдиш, че ги няма, но не можеш да ми кажеш къде тогава са всички тълпи от хиляди или милиони напускащи, които бързат да се изнесат от уж рушащия се ЕС.

Ми и целия ЕС, да видим, те мигрантите плъзват навсякъде - Германия, Франция, Италия, Швеция... стига да има безплатна пиячка и ядене на корем. Не виждам какво толкова сложно има, да се разсъждава по тази тема.

И отново питам, как в ЕС е лошо, а пък всички пълзят натам? Не е ли контралогично?

С отклоняването си на всеки мой въпрос към теб се опитваш да промотираш някакви фейкове. ЕС бил зле е тотален фейк, ако не можеш да ми докажеш, че хората го напускат и отиват другаде. Няма статистики за обратна миграция, които да доказват апокалиптичните фейкове, които пробутваш. Не знам коя баба ще се върже на глупостите докато те чете и ще гласува за Възраждане, но е смешно всичко всичко, което русботовете пишете.

преди 1 час, Гoст написа:

Какво не разбираш?

Питаш себе си?

Правилен подход, макар и доста позакъснял, но дерзай....

Току виж си осъзнал, че нищо не разбираш....

А дано, ма надали....

преди 8 минути, Гoст написа:

Колко напуснаха ЕС и къде отидоха след това като е толкова прогнил и фалирал?

Гост, честно ти казвам... почнах вече да се отчайвам от дискусията с теб. Какво коментираме до момента!? Питам те, по какъв начин ЕС направи живота на българина по-добър. До момента единственото нещо, което аз коментирам е точно това. Аз не коментирам кой колко бил емигрирал и къде бил емигрирал, понеже това не е обект на дискусията. И когато твърдиш, че аз измествам темата, аз не съм измествал никаква тема, а ние поначало говорим за България и за ЕС. Тъй... масови фалити на заводи, понеже енергията поскъпна зверски, а причината е, че Брюксел е в тотално подчинено положение спрямо Вашингтон. Тъй... всичко това до какво довежда? Довежда до вдигане на цените навсякъде из Европейският съюз, понеже втечненият газ е по-скъп от тръбният. Това е и причината за инфлацията, която ни тресе от сума ти време. Оная инфлация, дето според теб била "нещо нормално". Сега разбра ли или да взема да ти го моделирам с пластилин? Щото наистина взех да се отчайвам...

Ами аргументите са ми още заплатите, стандарта на живот и т.н. неща, които ти твърдиш, че ги няма, но не можеш да ми кажеш къде тогава са всички тълпи от хиляди или милиони напускащи, които бързат да се изнесат от уж рушащия се ЕС.

Кви заплати и къв стандарт на живот? България е на последно място по абсолютно всички показатели в рамките на ЕС. За какъв просперитет ми говориш, при положение, че до преди няколко седмици имаше хиляди хора, които нямаха течаща вода и електричество в продължение на седмици?

И отново питам, как в ЕС е лошо, а пък всички пълзят натам? Не е ли контралогично?

Кое е контралогично? Че Али Баба отива там, където държавата го хрантути? Пои го, храни го, без да прави абсолютно нищо? И това е "контралогично"?!

С отклоняването си на всеки мой въпрос към теб се опитваш да промотираш някакви фейкове.

Отклоняването е ясно кой го прави - още не си отговорил на въпроса, как живота ни е станал по-добър откакто сме в ЕС. Пътувания и учене!? Глупости на търкалета...

преди 5 минути, communismatic написа:

Кви заплати и къв стандарт на живот? България е на последно място по абсолютно всички показатели в рамките на ЕС. За какъв просперитет ми говориш, при положение, че до преди няколко седмици имаше хиляди хора, които нямаха течаща вода и електричество в продължение на седмици?

Глупости!

Всъщност не ти ли омръзна да се излагаш и да пишеш глупости? 

България не е на последно място... отдавна ватенките ни изпревариха и по ниски заплати и по стандарт на живот. Докато ние се издигаме, ватниците пропадат...

Онзи ден по бТВ една българска пенсионерка се оплака във връзка с новите цени на хляба и тока, че получава 530 лв пенсия и е принудена да икономисва от отопление и храна, едва кретала. Стояла на студено, увита с одеяла. И не е единствената с подобно мизерно оцеляване. 

преди 30 минути, communismatic написа:

Гост, честно ти казвам... почнах вече да се отчайвам от дискусията с теб. Какво коментираме до момента!? Питам те, по какъв начин ЕС направи живота на българина по-добър. До момента единственото нещо, което аз коментирам е точно това. Аз не коментирам кой колко бил емигрирал и къде бил емигрирал, понеже това не е обект на дискусията. И когато твърдиш, че аз измествам темата, аз не съм измествал никаква тема, а ние поначало говорим за България и за ЕС. Тъй... масови фалити на заводи, понеже енергията поскъпна зверски, а причината е, че Брюксел е в тотално подчинено положение спрямо Вашингтон. Тъй... всичко това до какво довежда? Довежда до вдигане на цените навсякъде из Европейският съюз, понеже втечненият газ е по-скъп от тръбният. Това е и причината за инфлацията, която ни тресе от сума ти време. Оная инфлация, дето според теб била "нещо нормално". Сега разбра ли или да взема да ти го моделирам с пластилин? Щото наистина взех да се отчайвам...

Не знам как искаш да коментираме неща, които са абсолютни глупости. Нито ЕС е пред разпад, нито има нормален човек, който ще напусне ЕС точно сега поради причните, които изтъкваш, защото дори и да речем че едно предприятие фалира, има още 1000, в които като си в ЕС може да кандидатстваш за работа. Нито е скъпо в ЕС, очевидно си тук, ядеш и пиеш на корем, чак и на екскурзийки ходиш. Вдигането на цените и инфлацията вървят ръка за ръка и ти обясних, че инфлацията е признак на здравословна икономика. Ако няма инфлация, няма друг механизъм, по който да се вдигнат заплатите, освен ако шефът не е на кеф. Инфлацията в ЕС си е съвсем в нормата, друго обаче може да кажем за руснаците, които загубиха спестяванията си в долари и евро, тъй като насила им ги обърнаха в банките и рублата падна 30% надолу какво си мислиш, че стана? Нещо такова поне за момента е немислимо да се случи в ЕС. Не те знам каква енергия е поскъпнала толкова, бургерджийницата ти на загуба ли работи? Не ми се струва, че има от какво да си отчаян и да се оплакваш, но ето че не всичко при хората е логично. За теб е някакво военно положение едва ли не, Вашингтон е окупирал Брюксел, хората гладуват, ЕС се разпада... И ти седиш тук? Защото си българин, защото си от славянския етнос. Ти други аргументи не може да ми дадеш. Значи седиш заради чест? Уау! Колко достойно! Истински българин! Зле му е в ЕС, чак му се повръща, но стои, защото е българин и славянин. Усещаш ли се колко нелепо звучиш?

По кои показатели сме на последно място в рамките на ЕС? По кои от тези показатели други държави извън ЕС, например такива от БРИКС, който промотираш, ни изпреварват?

Кое е контралогично? Че Али Баба отива там, където държавата го хрантути? Пои го, храни го, без да прави абсолютно нищо? И това е "контралогично"?!

И защо толкова много хора въпреки че знаят къде отива Али Баба, а те не носят чалми и нямат сюнет като Адинай остават в ЕС или отиват натам? Как си обясняваш това?

Отклоняването е ясно кой го прави - още не си отговорил на въпроса, как живота ни е станал по-добър откакто сме в ЕС. Пътувания и учене!? Глупости на търкалета...

Много пъти съм отговарял защо ЕС е страхотно място. Най-малкото, защото тук хората са част от т.нар. "златен милиард". Има по-хубави места от ЕС? Я ТИ изброй няколко по-добри места за живеене от ЕС.

преди 1 минута, Flashback написа:

Онзи ден по бТВ една българска пенсионерка се оплака във връзка с новите цени на хляба и тока, че получава 520 лв пенсия и е принудена да икономисва от отопление и храна, едва кретала. Стояла на студено, увита с одеяла. И не е единствената с подобно мизерно оцеляване. 

Аз абсолютно нищо положително не виждам в членството ни в ЕС... Особено в това положение на ЕС, което е тотално наведено към американските господари.
- инфлация заради спирането на руския газ
- инфлация заради зелената енергия
- мигрантска измет на пълчища
- ЛГБТИ+ извращения
- ядене на насекоми

Сещам се, че продавахме на Сърбия въглища, с които те произвеждаха електричество, което после ни го продават, понеже не плащат въглеродни квоти (т.е. не са част от ЕС). ЕС е тотално посмешище... Кво беше? "Диверсификация"... тинтири-минтири...

преди 3 минути, Flashback написа:

Онзи ден по бТВ една българска пенсионерка се оплака във връзка с новите цени на хляба и тока, че получава 530 лв пенсия и е принудена да икономисва от отопление и храна, едва кретала. Стояла на студено, увита с одеяла. И не е единствената с подобно мизерно оцеляване. 

Тези лъжи ходи ги разправяй на баба си защото съм сигурен, че е по зле от това дето го пишеш съдейки по начина ти на мислене!

преди 4 минути, Flashback написа:

В Русия повечето баби са така.

Аз абсолютно нищо положително не виждам в членството ни в ЕС... Особено в това положение на ЕС, което е тотално наведено към американските господари.
- инфлация заради спирането на руския газ
- инфлация заради зелената енергия
- мигрантска измет на пълчища
- ЛГБТИ+ извращения
- ядене на насекоми

Сещам се, че продавахме на Сърбия въглища, с които те произвеждаха електричество, което после ни го продават, понеже не плащат въглеродни квоти (т.е. не са част от ЕС). ЕС е тотално посмешище... Кво беше? "Диверсификация"... тинтири-минтири...

Защо си говориш с другото ти аз?

преди 5 минути, Flashback написа:

Жалко за баба ти... виновен си защото си я изоставил... то не че се очаква друго от теб.

преди 9 минути, Гoст написа:

Инфлацията в ЕС си е съвсем в нормата

Докога смяташ, да си преповтаряш тия глупости? Каква инфлация е "в нормата" при положение, че има масови фалити на заводи, нещо тотално непознато от сума ти време? Шефа на немската банка казва, че Германия е в най-лошата рецесия от 1945 г. насам. Борел самият казва, че инфлацията е следствие от спирането на руският газ. И той ли лъже? Марио Драги казва, че икономиката на ЕС е в тотален колапс заради спирането на руските ресурси. Тия хора са част от Брюксел, и на тях ли не им вярваш? И те са путинисти сигурно?

По кои показатели сме на последно място в рамките на ЕС?

По каквото се сетиш, разбирай икономически, демографски, здравопазване, образование... Най-големият кенеф на ЕС. Пак да си задам въпроса - Как членството в ЕС ни направи живота по-добър? Питам тоя, дето НЕ измествал темата... Още не може, да ми отговори.

И защо толкова много хора въпреки че знаят къде отива Али Баба, а те не носят чалми и нямат сюнет като Адинай остават в ЕС или отиват натам? Как си обясняваш това?

Първо, къв е тоя Адинай и второ... кво ме интересува кой къде отива? Смяташ ли да спреш, да изместваш темата постоянно? Говорим за България и това какво ни носи ЕС. Мигрантите минават от тук, понеже сме външна граница на ЕС.

Я ТИ изброй няколко по-добри места за живеене от ЕС.

Ти имаш ли основно образование? Питам те, по какъв начин България тръгна напред заради членството си в Евросъюза? Толкова ли ти е сложен въпроса?!

току-що, communismatic написа:

Ти имаш ли основно образование? Питам те, по какъв начин България тръгна напред заради членството си в Евросъюза? Толкова ли ти е сложен въпроса?!

Въпросите ти не са изобщо сложни! Губи се всякакъв смисъл да се отговаря на теб, там е проблема. Не във въпросите, а във теб дето ги задаваш. Дори и да ти отговори в което съм сигурен, че ще го направи - няма да има никакъв смисъл...

Отговаря се на човек! 

Именно заради това изобщо не ти и отговарям на глупостите...

преди 35 минути, Гoст написа:

Защото от началото на войната съм сигурен, че поне милион руснаци напуснаха Русия (което може и да е силно занижена цифра). 

Миии, не! Това е поредната пробита опорка.

Поне милион (а може и повече) руснаци... бяха като отвързани след двугодишните рестрикции заради Ковид и в първото свободно лято заминаха на ПОЧИВКИ/ЕКСКУРЗИИ в чужбина, а след това си се завърнаха в Русия. Това със завръщането обаче не е стигнало до кухата кратуна, щото ти не вдяваш от нищо друго освен от антируската пропаганда.

Докога смяташ, да си преповтаряш тия глупости? Каква инфлация е "в нормата" при положение, че има масови фалити на заводи, нещо тотално непознато от сума ти време? Шефа на немската банка казва, че Германия е в най-лошата рецесия от 1945 г. насам. Борел самият казва, че инфлацията е следствие от спирането на руският газ. И той ли лъже? Марио Драги казва, че икономиката на ЕС е в тотален колапс заради спирането на руските ресурси. Тия хора са част от Брюксел, и на тях ли не им вярваш? И те са путинисти сигурно?

И къде са гладните гастербайтери, които бягат от ЕС и Германия поради този повод? Нали ти казваш, че е зле. Обикновено когато в една държава нещата са зле, хората я напускат. Защо никой не напуска ЕС. На това се опитвам да получа отговор от теб, очевидно не искаш да отговориш.

По каквото се сетиш, разбирай икономически, демографски, здравопазване, образование... Най-големият кенеф на ЕС. Пак да си задам въпроса - Как членството в ЕС ни направи живота по-добър? Питам тоя, дето НЕ измествал темата... Още не може, да ми отговори.

Това са безумни неща. Ама от къде на къде сега ще си губя времето да ти пиша плюсовете на ЕС? Ако нямаше плюсове, защо всички драпат към ЕС? Не случайно те питах куп въпроси свързани с това (като къде отиват хората напускащи ЕС и т.н.) и ти на нито един не отговори.

Първо, къв е тоя Адинай и второ... кво ме интересува кой къде отива? Смяташ ли да спреш, да изместваш темата постоянно? Говорим за България и това какво ни носи ЕС. Мигрантите минават от тук, понеже сме външна граница на ЕС.

Адинай е твоя приятел в темата, не помниш ли?

Мисля че имаш средно образование, така че не ти се пада ролята на изпитващ.

преди 16 минути, NovakJ написа:

Тези лъжи ходи ги разправяй на баба си защото съм сигурен, че е по зле от това дето го пишеш съдейки по начина ти на мислене!

Аха, бТВ разпространява лъжи според Дзверо, който досега не е написал нито едно нещо, което да е истина!

Само фантасмагории и кухи опорки!

Ето ти линк от НОВА, минималната пенсия през 2024 год. е била 523 лв.

415 000 пенсионери получават под 580 лв пенсия.

Други 390 000 пенсионери получават между 580 до 700 лв.

Сиреч 800 000 пенсионери живеят като абсолютни мизерници при тази галопираща инфлация и постоянно растящи цени за храна и енергия.

https://nova.bg/news/view/2025/01/06/482852/часове-преди-изплащането-какъв-ще-е-размерът-на-минималната-пенсия/

https://money.bg/economics/kolko-pensioneri-u-nas-poluchavat-pensiya-nad-2-000-leva.html

току-що, ivottoshev написа:

Миии, не! Това е поредната пробита опорка.

Поне милион (а може и повече) руснаци... бяха като отвързани след двугодишните рестрикции заради Ковид и в първото свободно лято заминаха на ПОЧИВКИ/ЕКСКУРЗИИ в чужбина а след това си се завърнаха в Русия. Това със завръщането обаче не е стигнало до кухата кратуна, щото ти не вдяваш от нищо друго освен от антируската пропаганда.

Да, заминаха на трайни екскурзии в ЕС и повече не се върнаха във фашистката си страна. Не знам ти колко руснаци, които дойдоха в България специално познаваш, те пък какви екскурзии откараха след тоя ковид. Седят вече 3 години и не се връщат.

преди 1 минута, Flashback написа:

Аха, бТВ разпространява лъжи според Дзверо, който досега не е написал нито едно нещо, което да е истина!

Само фансмагории и кухи опорки!

Ето ти линк от НОВА, минималната пенсия през 2024 год. е била 523 лв.

415 000 пенсионери получават под 580 лв пенсия.

Други 390 000 пенсионери получават между 580 до 700 лв.

https://nova.bg/news/view/2025/01/06/482852/часове-преди-изплащането-какъв-ще-е-размерът-на-минималната-пенсия/

https://money.bg/economics/kolko-pensioneri-u-nas-poluchavat-pensiya-nad-2-000-leva.html

Това за русия ли е, не че нещо но темата е за руснаците и тяхната пропаганда. Не вярвам толкова малко руски пенсионери да са крайно бедни, вероятно са милиони....

току-що, Гoст написа:

И къде са гладните гастербайтери, които бягат от ЕС и Германия поради този повод?

Ми само за Германия мога да ти дам статия от преди няколко дни, в която се казва, че се очаква половин милион души да останат без работа, а причината е в "санкциите" срещу Русия. Кой наложи санкциите, пак да питам? Германия ли ги наложи? Или ЕС им каза, да ги наложат? Или всъщност Вашингтон нареди на ЕС, да ги наложат на страните си? Обърка ли се вече?

Цитат

Най-ужасната година за европейската автомобилна индустрия вече е в миналото. През 2024 г. германските автомобилни производители като Volkswagen, BMW или Mercedes изпаднаха в дълбока криза, пише швейцарският вестник Tages-Anzeiger.
През следващите десет години ще бъдат загубени до 40 процента от добавената стойност в германската автомобилна индустрия. Това вероятно е много консервативна оценка. Съответно до 300 000 работни места ще станат излишни. И това не е всичко: ако добавите сродни индустрии като стоманодобивната промишленост, Германия вероятно ще загуби общо 500 000 работни места, смята Хартман.

преди 2 минути, Гoст написа:

На това се опитвам да получа отговор от теб, очевидно не искаш да отговориш.

Ми малко е странно, да искаш нещо подобно от мен, при положение, че темата на разговора е съвсем друга, а ти съвсем умишлено я въртиш, понеже така и не можеш, да защитиш тезата си. Т.е. твърдиш нещо, което очевидно не е точно така.

преди 3 минути, Гoст написа:

Ама от къде на къде сега ще си губя времето да ти пиша плюсовете на ЕС?

Да, де... Така и си мислех. Дотам са ти възможностите...

преди 4 минути, Гoст написа:

Не случайно те питах куп въпроси свързани с това (като къде отиват хората напускащи ЕС и т.н.) и ти на нито един не отговори.

Това ли е темата на разговора? България и ЕС или Европа и ЕС? Аз мисля, че темата на разговора беше "Как България просперира откакто стана член на ЕС?" Ти поддържаше тая теза, исках да си по-конкретен... оказа се, че в продължение на няколко часа не можеш, да дадеш адекватен отговор.

Благодаря за вниманието...

току-що, NovakJ написа:

Това за русия ли е...

Това са тъжните данни за българската кочинка!

преди 11 минути, Flashback написа:

Това са тъжните данни за българската кочинка!

рузката е много по голяма и пълна с пумия.

Ми само за Германия мога да ти дам статия от преди няколко дни, в която се казва, че се очаква половин милион души да останат без работа, а причината е в "санкциите" срещу Русия. Кой наложи санкциите, пак да питам? Германия ли ги наложи? Или ЕС им каза, да ги наложат? Или всъщност Вашингтон нареди на ЕС, да ги наложат на страните си? Обърка ли се вече?

Че се "очаква", кой го "очаква"? Кой в ЕС едвам живее и мечтае да го напусне заради "санкциите"? Не спряхте да повтаряте за "замръзващата и гладуваща Европа" заради "санкциите", а истината е че те най-сериозно ви удрят точно вас. Колкото и да го повтаряш като другите руски ботове, няма да се превърне в истина това, че ЕС е пред разпад. Затова вече няколко страници упорито не ми отговаряш на въпроса къде са всички хора, които искат да напуснат ЕС, напускащите и къде отиват те. Подчертавам ти го пак, за да не успееш да отговориш и другите да си правят изводи за кой ли път, че си бот.

Ми малко е странно, да искаш нещо подобно от мен, при положение, че темата на разговора е съвсем друга, а ти съвсем умишлено я въртиш, понеже така и не можеш, да защитиш тезата си. Т.е. твърдиш нещо, което очевидно не е точно така.

Темата на разговора вече за не знам коя страница е "къде са всички хора, които искат да напуснат ЕС, напускащите и къде отиват те?"

Защо не отговориш на това? Забранена тема ли е?

Да, де... Така и си мислех. Дотам са ти възможностите...

По-големи са от колкото на руските ботове, независимо че дойде другото ти аз на подкрепление, нищо не можете да свършите.

Това ли е темата на разговора? България и ЕС или Европа и ЕС? Аз мисля, че темата на разговора беше "Как България просперира откакто стана член на ЕС?" Ти поддържаше тая теза, исках да си по-конкретен... оказа се, че в продължение на няколко часа не можеш, да дадеш адекватен отговор.

България е в пъти по-добре от както е в ЕС по всички показатели - заплати, стандарт, БВП, транспорт, екология и т.н.. какво ли не. Само ако живееш под камък би трябвало да не знаеш това.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.