Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

преди 6 минути, parmobil написа:

Няма експерт, който да ти гарантира такова нещо.

Ми значи стигаме до предишният ми въпрос. Да ликвидираме ядрената си енергетика, щото ни е страх че АЕЦ-а може да гръмне, така ли?

Как пък турците, китайците и другите сумайти държави могат да развиват ядрени мощности, а ние да не можем? 

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 4 минути, communismatic написа:

Аз не казвам, че е лош. Казвам, че така и не виждам това велико благоденствие под крилото на Брюксел, за което вие говорите. Натресоха ни мигрантите, натресоха ни санкциите срещу Русия, натресоха ни зелените извращения, натресоха ни и още една дузина други глупости.

Ми като не казваш, че е лош, защо непрекъснато искаш обратното? Вън от НАТО и ЕС, БРИКС-МИКС и т.н.? Само да не е европейско или американско влиянието, ако е руско за теб е най-добре!

преди 1 минута, communismatic написа:

Е за теб знаем... 😆

Трябва всички които имат разняшко гражданство и се намират на територията на Европейския Съюз да бъдат залавяни и натиквани с доживотни присъди в затвора... След като постоянно твърдите, че е много хубаво в разията да си стоят там!!!

преди 1 минута, Гoст написа:

Ми като не казваш, че е лош, защо непрекъснато искаш обратното? Вън от НАТО и ЕС, БРИКС-МИКС и т.н.? Само да не е европейско или американско влиянието, ако е руско за теб е най-добре!

Ми, аз не виждам особено голям просперитет от членството в ЕС. А НАТО е абсурдна организация, обяснявал съм ти защо. По-добре държавата ни, да не е зависима от никакви съюзи, а да си гони собственият интерес. Не виждам нищо чудно в това...

току-що, NovakJ написа:

Трябва всички които имат разняшко гражданство и се намират на територията на Европейския Съюз да бъдат залавяни и натиквани с доживотни присъди в затвора... След като постоянно твърдите, че е много хубаво в разията да си стоят там!!!

Аз пък предлагам, всеки който пише глупости и е тотално неадекватен, да влиза в затвора с доживотна присъда... Искаш ли така?

преди 3 минути, andiay написа:

В статиите е написано достатъчно добре...

Напълно съвпада с моето мнение....

Отбор нямам,, а да се бия пък ваобще не ми е присърце...

А ти си толкова далеч от нещо което може да бъде наречено български отбор....

Не съществува реалистична вероятност да се разбера с теб и подобните ти.... 

Адинай, въпросът беше реторирен. Всички знаем, че си от турския отбор и явно не обичаш българите заради възродителния процес. Просто ми е интересно понякога да си поговоря с хората по темите, които ни разделят. С теб очевидно не може, влизаш наквасен във форума и си пишеш стиховете. Това обаче омръзва и си досаден.

преди 2 минути, communismatic написа:

Ми, аз не виждам особено голям просперитет от членството в ЕС. А НАТО е абсурдна организация, обяснявал съм ти защо. По-добре държавата ни, да не е зависима от никакви съюзи, а да си гони собственият интерес. Не виждам нищо чудно в това...

И тоя интерес докато всички наши съседки са в тези съюзи, а ние излезем от тях, какъв е? Или чий по-скоро? Само Русия иска слаб ЕС и слабо НАТО.

преди 5 минути, Гoст написа:

Срещу моите постове си гола вода..

:lol6:Така ли?!? Ми само днес те заврях по две теми в под на кучето опашката

1-во: Доказах ти че не си никакъв демократ

2-ро: Показах ти че "четене с разбиране" е труден спорт за теб и четеш постове без да можеш да вникнеш в тях.

преди 2 минути, Гoст написа:

Само Русия иска слаб ЕС и слабо НАТО.

Че тия два съюза са си слаби и без Русия. Кое му е силното на ЕС? Че той е на тотален слугинаж спрямо САЩ... 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Че тия два съюза са си слаби и без Русия. Кое му е силното на ЕС? Че той е на тотален слугинаж спрямо САЩ... 😆

Много са си добре двата съюза. Около 500 000 000 души живеят в ЕС, всички драпат и дават мило и драго за европейски паспорти, бутат се да дойдат да живеят тук, а не в Мацква. Слугинаж ли? Еми явно и ти слугуваш тук в бургерджийницата, тъжен, немил, недраг, едвам насмогващ с европейската си заплата да се напътува на екскурзийки в ЕС, да си плати интернета, за да пише срещу него. Не се реши да идеш да правиш бургерите на тия с брадите в путинова Русия дето само я хвалиш какъв супер модел за подръжание е заедно с БРИКС.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

:lol6:Така ли?!? Ми само днес те заврях по две теми в под на кучето опашката

1-во: Доказах ти че не си никакъв демократ

2-ро: Показах ти че "четене с разбиране" е труден спорт за теб и четеш постове без да можеш да вникнеш в тях.

Нищо не си доказал, първо, и второ си абсолютно изкуфяла копейка. Непрекъснато наквасен. То си го пише на аватара ти, има ли учудени тук?

преди 7 минути, Гoст написа:

влизаш наквасен във форума и си пишеш стиховете

Тъпотошев също е наквасен до ушите, в момента е на бутилка водка и черния му дроб вече е церозирал от алкохол... Трезвен никога няма да пише... 😁

преди 10 минути, БаалБек написа:

Често даваш Швейцарците за пример, но до сега не си споделил детайли за правилата и темите по които допитването става валидно в цялата Конфедерация?

Трябва да бъдат събрани мисля че 100 хиляди подписа, за да се проведе по проблем отнасящ се до цялостната Конфедерация....

Може да е дори за неща в Конституцията си....

Правителството може да води примерно преговори за икономически съюзи, дори да постигне съгласие, но без да бъде ратифицирано чрез референдум, то няма стойност....

Най общо казано....

преди 17 минути, БаалБек написа:

А с други държави по света имаш ли примери, в които допитването е било валидно за цялата страна и правителството го е ратифицирало. Изключение е Брекзит в Европа.

Швеция, Дания, Холандия, Франция... това е все по въпроси относно ЕС....

И то далеч не всички примери....

преди 12 минути, Гoст написа:

Адинай, въпросът беше реторирен. Всички знаем, че си от турския отбор и явно не обичаш българите заради възродителния процес. Просто ми е интересно понякога да си поговоря с хората по темите, които ни разделят. С теб очевидно не може, влизаш наквасен във форума и си пишеш стиховете. Това обаче омръзва и си досаден.

Което отново доказва, колко съм прав относно АйКю-то ти.... 

В най-най-добрия случай си точно под средното за българите....

Но.... при положение, че предявяваш претенция, че можеш да говориш от името на всички, то.... доста под среднобългарското си.... подобни претенции са много категоричен маркер...

За разлика от такива като теб, аз обичам България и по-голямата част от българите....

Познавам и България, и българите за разлика от теб....

Доста приятели турци имам, но.... съвременна Турция не ми е по вкуса....

Българите нямаха вина за т.н. "възродителен процес" и турците не мразят българите....

Отново доказваш, че не познаваш народа си....

Това, което ни разделя е извън възможностите ти да коментираш....

Също за разлика от теб и събратята ти по съдба почти не употребявам алкохол....

Да беше досаден, да те подмине човек....

преди 25 минути, andiay написа:

Което отново доказва, колко съм прав относно АйКю-то ти.... 

В най-най-добрия случай си точно под средното за българите....

Но.... при положение, че предявяваш претенция, че можеш да говориш от името на всички, то.... доста под среднобългарското си.... подобни претенции са много категоричен маркер...

За разлика от такива като теб, аз обичам България и по-голямата част от българите....

Познавам и България, и българите за разлика от теб....

Доста приятели турци имам, но.... съвременна Турция не ми е по вкуса....

Българите нямаха вина за т.н. "възродителен процес" и турците не мразят българите....

Отново доказваш, че не познаваш народа си....

Това, което ни разделя е извън възможностите ти да коментираш....

Също за разлика от теб и събратята ти по съдба почти не употребявам алкохол....

Да беше досаден, да те подмине човек....

Ами честно казано това че пишеш речта си всеки път в стихотворна форма е изморяващо, защото очите ми насила трябва непрекъснато да скачат по един ред, само за да ти хванат мисълта. Опитай се да влезеш тук някога и когато не си наквасен до козирката и току-виж успеем да те разберем какво точно искаш да ни кажеш.

току-що, Гoст написа:

Ами честно казано това че пишеш речта си всеки път в стихотворна форма е изморяващо, защото очите ми насила трябва непрекъснато да скачат по един ред, само за да ти хванат мисълта. Опитай се да влезеш тук някога и когато не си наквасен до козирката и току-виж успеем да те разберем какво точно искаш да ни кажеш.

За пореден път ти казвам - формата не е стихотворна....

И не е тя причината, че се затрудняваш да схванеш кво четеш....

Не и алкохола причината да не разбираш нещо....

Причината е АйКю-то ти....

Природа....

преди 1 минута, andiay написа:

За пореден път ти казвам - формата не е стихотворна....

И не е тя причината, че се затрудняваш да схванеш кво четеш....

Не и алкохола причината да не разбираш нещо....

Причината е АйКю-то ти....

Природа....

Казах ти какво да се опиташ да направиш. Спри да пиеш и ела друг път да си говорим.

току-що, Гoст написа:

Казах ти какво да се опиташ да направиш. Спри да пиеш и ела друг път да си говорим.

Казах ти - не пия....

А и е невъзможно да си говорим с такъв кът теб по която и да е тема.....

преди 2 минути, andiay написа:

Казах ти - не пия....

А и е невъзможно да си говорим с такъв кът теб по която и да е тема.....

Трудно ми е да повярварвам, че не пиеш, но ако е така, навярно това твоето е някаква шизофрения.

току-що, Гoст написа:

Трудно ми е да повярварвам, че не пиеш, но ако е така, навярно това твоето е някаква шизофрения.

Тцъ....

Просто АйКю-то ти е прекалено ниско....

Природа....

Ти си просто един напълно ненужен гостенин в повече на таз планета....

Но... като пише в подписа ми "Тържеството на разума се състои в това,  да живееш в мир с тези, които нямат разум"....

Обаче.... Волтер е бил голям оптимист....

Аз съм реалист - Тържеството на разума се състои в това, да обръщаш внимание и на тези, които са лишени от разум"....

Това е и причината да обръщам, поне виртуално, внимание на теб и подобните ти....

преди 6 минути, andiay написа:

Тцъ....

Просто АйКю-то ти е прекалено ниско....

Природа....

Ти си просто един напълно ненужен гостенин в повече на таз планета....

Но... като пише в подписа ми "Тържеството на разума се състои в това,  да живееш в мир с тези, които нямат разум"....

Обаче.... Волтер е бил голям оптимист....

Аз съм реалист - Тържеството на разума се състои в това, да обръщаш внимание и на тези, които са лишени от разум"....

Това е и причината да обръщам, поне виртуално, внимание на теб и подобните ти....

Много жалко, че ще висиш тук докато не припаднеш от запой.

току-що, Гoст написа:

Много жалко, че ще висиш тук докато не припаднеш от запой.

Когато някой с ниско АйКю не разбира нещо, то задължително се опитва да си го обясни чрез нещо, което му е познато от личен опит...

В твоя случай това "обяснение" е алкохола....

На такъв кът теб е достатъчно да му се предостави трибуна и леко да бъде поощряван и той сам доказва, какво представлява....

Форумът е трибуната, а в този момент аз съм този, който те поощрява....

И ти естествено доказваш, че АйКю-то ти е доста под и без това ниското средно тук...

Забавно е... за някои....

преди 16 часа, Гoст написа:

Много са си добре двата съюза

Нима? И с какво са добре, при положение, че Германия например се тресе от икономическа криза? И то само Германия да беше... Навсякъде има масово затваряне на заводи и изнасяне от континента. И това е "добре"? Странно...

преди 17 часа, Гoст написа:

Около 500 000 000 души живеят в ЕС, всички драпат и дават мило и драго за европейски паспорти, бутат се да дойдат да живеят тук, а не в Мацква.

Айде, бе! И защо "проруският" кандидат в Румъния - Джорджеску не му позволиха, да спечели в изборите? Защо в Германия "проруската" партия ("Алтернатива за Германия") е фаворит номер едно за изборите през следващият месец? В Грузия? Навсякъде все дългата ръка на Кремъл е разпростряна, странна работа. Даже в Румъния не позволиха на законноизбрания президент, да си стъпи в длъжност... понеже имало "пропаганда в Тик-Ток". Жалка история...

Еми явно и ти слугуваш тук в бургерджийницата, тъжен, немил, недраг, едвам насмогващ с европейската си заплата да се напътува на екскурзийки в ЕС, да си плати интернета, за да пише срещу него.

Това с тия "европейски" заплати, няма ли да спрете, да го повтаряте до втръсване. Важно е какво можеш да си позволиш с тая заплата, а не колко получаваш фактически. Ти може да взимаш и 20 000 лева месечно, ама един килограм кашкавал, да ти струва 1 000 лева. Отново имаме повишение на заплатите, ама за твое огромно съжаление, това довежда и до повишение и на разходите. Така се получава, когато сме държава, която е жалка в икономическо отношение. Държава, която е с плодородна земя, а внася ударно зеленчуци и плодове от майната си.

Не се реши да идеш да правиш бургерите на тия с брадите в путинова Русия дето само я хвалиш какъв супер модел за подръжание е заедно с БРИКС.

И що да ида в Русия, не може ли, да си стоя тук? В края на краищата съм българин...

преди 10 минути, communismatic написа:

В края на краищата съм българин...

Това не е вярно...

По-назад в темата, гледам е избълбукано за БРИКС. Да поздравя младата колежка за шестото чувство, което я е принудило, с увеличаването на БРИКС с Индонезия.

преди 5 часа, communismatic написа:

Нима? И с какво са добре, при положение, че Германия например се тресе от икономическа криза? И то само Германия да беше... Навсякъде има масово затваряне на заводи и изнасяне от континента. И това е "добре"? Странно...

И да се тресе от каквато и да било криза, всички отиват към Германия или други държави от ЕС, нито един, включителмно и от русоробите не ще в Русия? Ще си кажеш ли най-накрая "в Русия е по-зле, така е, затова и аз не бих отишъл там", поне така другите ти опорки няма да изглеждат безмислени. Кажеш ли, че в Русия животът е по-добре от този в ЕС просто си личи, че си бот. Клипчетата как руските пенсионери ровят в кофите, снимки от болниците и тоалетните в тях мисля няма нужда да показвам пак. Такива неща в Германия няма. Има ги за сметка на това в най-богатата на ресурси държава. Факт е, че Русия се управлява лошо, факт е, че няма никой в България от всички русофили дето да се е възползвал да вземе руско гражданство въпреки промоциите дето пускаха за такова. Защото е "добре" в Русия, нали?

Айде, бе! И защо "проруският" кандидат в Румъния - Джорджеску не му позволиха, да спечели в изборите? Защо в Германия "проруската" партия ("Алтернатива за Германия") е фаворит номер едно за изборите през следващият месец? В Грузия? Навсякъде все дългата ръка на Кремъл е разпростряна, странна работа. Даже в Румъния не позволиха на законноизбрания президент, да си стъпи в длъжност... понеже имало "пропаганда в Тик-Ток". Жалка история...

Румъния е доста напред в това отношение. Не търпи дърти комунистически номерца. На Тик-Ток е ясно по чии възможности е да плати за кампании, същото като с копейките, ти за какво мислиш че ходят да се молят в китайското посолство и дали пък не се договарят директно какво им трябва. Парите явно не са проблем, гарантирани са им от губернаторката, както и тези за всички четирихилядници и т.н.. Но в която и държава да има руско влияние, винаги има е гаранция за бедност! В друго не можеш да ме убедиш, имаш ли руско влияние, гарантирана ти е бедност и пропаганда в масивни размери. И корупция, тя е лост на управлението по руски образец.

Това с тия "европейски" заплати, няма ли да спрете, да го повтаряте до втръсване. Важно е какво можеш да си позволиш с тая заплата, а не колко получаваш фактически. Ти може да взимаш и 20 000 лева месечно, ама един килограм кашкавал, да ти струва 1 000 лева. Отново имаме повишение на заплатите, ама за твое огромно съжаление, това довежда и до повишение и на разходите. Така се получава, когато сме държава, която е жалка в икономическо отношение. Държава, която е с плодородна земя, а внася ударно зеленчуци и плодове от майната си.

Стига си дрънкал глупости, всички кадърни хора днес са способни да живеят много по-добре в сравнение с държавата ни, когато управляваха проруски правителства и не бяхме в ЕС. Непрекъснато се опитваш да повтаряш колко зле е ЕС, но не даваш пример да си го напуснал, нито ти, нито другите копейки впрочем, с които вкупом го плюете. Въпреки промоциите за живот в Русия никой не се мести там.

И що да ида в Русия, не може ли, да си стоя тук? В края на краищата съм българин...

Какъв българин си като си интернационалист? Дай друг аргумент освен този. Защо не заминеш за Русия, където според теб всичко е много по-хубаво и по-наред от ЕС. Дай няколко хубави качества на Русия, заради които да речем някой би заминал за там.

преди 21 часа, andiay написа:

Когато някой с ниско АйКю не разбира

Какво не разбираш?

преди 7 минути, Гoст написа:

И да се тресе от каквато и да било криза, всички отиват към Германия или други държави от ЕС, нито един, включителмно и от русоробите не ще в Русия?

Ти добре ли си с главата? По принцип? Темата беше за ЕС, ще престанеш ли постоянно да я изместваш към Русия, руснаците, копейките, русоробите и т.н.? Ти твърдиш, че ЕС бил "добре", току що ти доказах, че това не е така. Абсолютно всичко живо се изнася от там, всичко това беше следствие от решенията на Брюксел.

преди 10 минути, Гoст написа:

Не търпи дърти комунистически номерца.

Аха, значи правилно са отменили изборите. Добре, разбрах...

преди 10 минути, Гoст написа:

Стига си дрънкал глупости, всички кадърни хора днес са способни да живеят много по-добре в сравнение с държавата ни, когато управляваха проруски правителства и не бяхме в ЕС.

Я ми дай някакви решения от Брюксел, които подобриха живота на българина. Нали твърдиш, че сега се живее по-добре, откакто сме в ЕС. Дай да видим по какъв начин... Ако искаш, да почна аз?

преди 11 минути, Гoст написа:

Дай друг аргумент освен този.

По-голям аргумент от етноса ми? Славянин съм, това важи ли?

преди 31 минути, communismatic написа:

Ти добре ли си с главата? По принцип? Темата беше за ЕС, ще престанеш ли постоянно да я изместваш към Русия, руснаците, копейките, русоробите и т.н.? Ти твърдиш, че ЕС бил "добре", току що ти доказах, че това не е така. Абсолютно всичко живо се изнася от там, всичко това беше следствие от решенията на Брюксел.

Темата е си е съвсем в релси, просто когато ти задавам неудобни въпроси страниш да им отговориш като всеки бот.

Я кажи, кой се изнася от ЕС? Или ако не се изнасят към родните си места тези, които са толкова разочаровани от ЕС, тогава към кое по-хубаво място от ЕС се насочват? Все пак адекватната логика е, ако вече родината, която са напуснали не е хубаво място, ако и ЕС вече не е хубаво място, тогава сигурно всички тия мигранти отиват на друго хубаво прекрасно място. На кое място отиват? 

Я ми дай някакви решения от Брюксел, които подобриха живота на българина. Нали твърдиш, че сега се живее по-добре, откакто сме в ЕС. Дай да видим по какъв начин... Ако искаш, да почна аз?

Какво по-голямо доказателство има от това, че всички Българи могат да пътуват свободно, да се учат и да работят където искат в рамките на ЕС? Защо не се възползват от възможността да осъществяват тези неща (пътувания, учене, работа) в БРИКС? Хайде, почвай с отговора въпросчето. Ако ЕС вече не е хубаво място, тогава къде вече предпочитат да отидат всички?

По-голям аргумент от етноса ми? Славянин съм, това важи ли?

Що за тъпотия? Като кажеш защо искаш да си живееш в държавата, обикновено би следвало да извадиш някакви нормални аргументи като "държавата ми дава необходимото, харесвам си я", а не "защото съм x етнос". Ти може да си си от този етнос където и да отидеш, никой няма да ти отнеме да си българин. С всяка следваща простотия си личи все повече че си бот, който няма нормални аргументи и се гърчи да обяснява как ЕС е зле, България е зле, защото е в ЕС, ама тука си седи въпреки всичката жлъч дето излива по ЕС, ама защото тук му бил етносът, другаде нямало да се чувства славянин...

преди 2 минути, Гoст написа:

Я кажи, кой се изнася от ЕС?

Ако искаш, да пробвам, да ти го нарисувам? Щото очевидно четенето с разбиране не ти се отдава. Всичко живо се изнася от Европейският съюз, говорим за производството - BASF, VW, Michelin, Audi, ZF Frіеdrісhѕhаfеn и т.н. Енергията вече стана прекалено скъпа, индустриалците нямат вече полза, да произвеждат тук и се местят - я в Китай, я в САЩ. Това е следствие от дебилната политика на Брюксел.

преди 6 минути, Гoст написа:

Все пак адекватната логика е, ако вече родината, която са напуснали не е хубаво място, ако и ЕС вече не е хубаво място, тогава сигурно всички тия мигранти отиват на друго хубаво прекрасно място.

Това ли ти е аргумента? Ми що да не идат в Швеция примерно? Нали държавата ще ги хрантути за неправене на абсолютно нищо. Това не е ли страхотен стимул за тях? Ти колко мигранта знаеш, които са станали лекари примерно? Или инженери? А джебчии и изнасилвачи?

преди 8 минути, Гoст написа:

С всяка следваща простотия си личи все повече че си бот, който няма нормални аргументи и се гърчи да обяснява как ЕС е зле, България е зле, защото е в ЕС, ама тука си седи въпреки всичката жлъч дето излива по ЕС, ама защото тук му бил етносът, другаде нямало да се чувства славянин...

Аз нямам аргументи, а ти ми бягаш по тъча, как ЕС е направил живота на българина по-добър. Добрееее... 😆

Изключително забавна дискусия... 😆

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.