Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

преди 1 минута, communismatic написа:

Иначе, аз от Рим както се удивих (в хубавия смисъл), така и се отвратих... колкото е красив града с архитектурата си, толкова е и гнусен с мигрантската си измет, която дойде благодарение на... А, познай, де?

Бъркаш масква с Рим! 🙂

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 6 минути, Гoст написа:

Така е, за жалост и ти си част от едно много кресливо и жалко малцинство, заради което вместо да вървим напред към високоразвита демократична държава със скоростта на ракета, ние си седим и боксуваме на едно място в продължение на години влачени обратно от вас с всички сили, които имате в евразийския зоопарк. Искате държавата ни да си е като стар продънен вагон на БДЖ, омазан с екскременти. По-комфортно ви е така някак си, да сте орангутаните на Европа, последна дупка на кавала тук, но все пак първи в Евразия. Не познавам нормални хора, които да искат да привлекат путинизъм в собствената си страна. Само някакви полезни идиоти, болни от ниско IQ и по-лошите, тези които организират полезните идиоти и имат лична изгода от режим по руски образец. Вие "западнякът", който иска да е свободен не можете да го разбрете. Щом искате вън от НАТО и ЕС, това говори достатъчно за пещерняческия ви образ. Никой нормален човек не би искал да е като вас. Всичко е в резултат на IQ-то, колкото по-ниско е при човек, толкова по-податлив е той на московска пропаганда.

Гостенино в повече....

За таквиз кът теб е тази статия....

https://voinaimir.info/2023/11/paisii-gradove-kompleksi/

А за АйКю-то това...

https://voinaimir.info/2023/06/intellectuals-iq-bulgaria/

Досега не си доказал, че притежаваш поне средно АйКю....

А тези със средно... прочети....

преди 15 минути, parmobil написа:

Това с референдумите звучи чудесно. Но колко човека могат да вземат решение за ядрена енергия, примерно? Защото ние всички знаем, че е най-евтина. Няма спор. Ама има един проблем със сигурността. Да речем, че са изчистени човешките грешки - проектиране, обслужване и т.н. Какво правим с природните "грешки"? Земетресение, цунами ...?

Далаверата е ясна, ама колко са предвидими природните "грешки". Такова решение оставя ли се в ръцете на хора, които си нямат хабер от ядрена физика и другите екстри?

И изобщо не ме причислявай към еко-талибаните. Ненавиждам ги от сърце.

За това има и експерти, приятелю...

На референдум може да се реши да се развива или не ядрена енергетика, а не къде, как да се построи и какъв модел требе да бъде АЕЦ-а....

Природна грешка може да ти отнеме живота и докато стоиш в къщи.... несериозен довод....

Швейцарците дали разбират от всичко?

преди 5 минути, Гoст написа:

Именно! Точно в сегашния момент на геополитическата сцена е опасно да се дава право на прости, луди и изкуфяли да гласуват. 

За четвърти път ти го казвам тази вечер, ама ти явно не си от умнокрасивите. Всъщност, може пък поне да си красив.

Ще ти го болдна, па дано схванеш:  ако не дадеш право на тези  "прости, луди и изкуфяли" да гласуват - това не е демокрация.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Примерът ти не е коректен. Народа трябва да се пита дали изобщо да има ядрена енергетика, а не по въпроси за сигурността. Това вече е за експертите. 

На броени километри от нас турците строят АЕЦ. Ние обаче поради от страх от авария да се откажем от ядрена енергетика, така ли? 

Съвсем си е коректен. Питам народонаселението какво информирано решение би взело? Защото и затова имаше мераци за референдум. Аз лично съм с две ръце "за". Ама кой ни гарантира, че при земетресение всичко е точно? Оставяме "Чернобил", защото там е човешка грешка и всичко е оправено по този тип реактори. Имаме "Фукушима" - природно бедствие.

току-що, communismatic написа:

И това ли е предимството, да сме част от ЕС? Че ще видя "рим папа"? 😆

Иначе, аз от Рим както се удивих, така и се отвратих... колкото е красив града с архитектурата си, толкова е и гнусен с мигрантската си измет, която дойде благодарение на... А, познай, де?

Аз не разбирам наистина какво толкова не ти изнася в ЕС, никой не те е накарал да заживееш в мигрантските гета. В България без ЕС заплатите бяха по 300 - 500 лв. Положението в други бивши соц републики, които не са в ЕС сега не е по-розово от това, което беше в България преди 15 години. Въпреки всичко сме дръпнали доста напред, а ти минаваш за заможен след като си собственик на бургери и можеш да си позволиш да пътуваш, което си е задоволяване на прищявка. Не всеки пътува. Съмнявам се с доходите ти в Русия в еквивалентен аналог на твоя град в тамошната провинция да можеше да излезеш някъде и да видиш свят. Специално ти нямаш право да се оплакваш след като се ползваш от всичките привилегии на това да си с еврипейско гражданство и доходи. А какви били в Рим, ми ние да не би да сме по-хубави? Няма и да станем по-хубави извън ЕС, това ти гарантирам.

преди 8 минути, Гoст написа:

И как изведнъж сега твърдиш, че народът не трябвало да се пита по въпроси свързани със сигурността? Т.е. ти сега си съгласен да няма референдум за НАТО и ЕС, така ли?

Не ти е лесно... 

Върни се и прочети пак поста, но този път с разбиране :)

току-що, ivottoshev написа:

Не ти е лесно... 

Върни се и прочети пак поста, но този път с разбиране :)

Нивото ти е на креслив русофил в селска кръчма. Това разбрах.

преди 2 минути, Гoст написа:

В България без ЕС заплатите бяха по 300 - 500 лв.

И? Сега са по 2000-3000 лева, ама килограма сирене ти е 20 лева? И то не е и сирене.

преди 5 минути, andiay написа:

За това има и експерти, приятелю...

На референдум може да се реши да се развива или не ядрена енергетика, а не къде, как да се построи и какъв модел требе да бъде АЕЦ-а....

Природна грешка може да ти отнеме живота и докато стоиш в къщи.... несериозен довод....

Аз говоря наистина с експерт по тези въпроси. И опираме до същото.

преди 3 минути, parmobil написа:

Ама кой ни гарантира, че при земетресение всичко е точно?

Експертите по въпроса, разбира се. Тяхна е ролята да обезопасят максимално АЕЦ-а, ако народа реши такъв да има.

И? Сега са по 2000-3000 лева, ама килограма сирене ти е 20 лева? И то не е и сирене.

И как да не е сирене? Обоснови се сега как оно време сирИнИтУ беше най-качествено и как съветските болни бяха най-здравите болни!

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Експертите по въпроса, разбира се. Тяхна е ролята да обезопасят максимално АЕЦ-а, ако народа реши такъв да има.

Няма експерт, който да ти гарантира такова нещо.

преди 2 минути, Гoст написа:

И как да не е сирене? Обоснови се сега как оно време сирИнИтУ беше най-качествено и как съветските болни бяха най-здравите болни!

Пич, на мен тия неща точно да ми ги говориш, при положение, че баща ми е в тоя бизнес е доста смешно... Повярвай ми, не е сирене... Баща ми от много време насам произвежда оборудване за мандри. Кашкавала е една пихтия, дето е замразена и я взимат от Полша, смесват я с вода или със сухо мляко и това е "кашкавал", дето го купуваш в магазините. Айряна дето го взимаш от баничарницата е суроватка. Боклук и половина... И то само млечните продукти да са. За месните пък да не говорим.

преди 9 минути, andiay написа:

Гостенино в повече....

За таквиз кът теб е тази статия....

https://voinaimir.info/2023/11/paisii-gradove-kompleksi/

А за АйКю-то това...

https://voinaimir.info/2023/06/intellectuals-iq-bulgaria/

Досега не си доказал, че притежаваш поне средно АйКю....

А тези със средно... прочети....

Какво искаш да ми кажеш като прочета тези текстове? Ако може да ми разясниш ти за кой отбор се биеш? За руския или българския и каква е твоята кауза за АйКю-то?

Ако имаш нещо лично да го кажеш с твой текст с кое не си съгласен с мен, по-може да се разберем.

То достатъчно е да излезеш навън и да видиш колко млади хора има с наднормено тегло... И не, това не се получава само от фейсбук и тик-ток... а от ядене на боклуци.

току-що, parmobil написа:

Аз говоря наистина с експерт по тези въпроси. И опираме до същото.

Казах ти - във всичко има риск....

Има едно интересно интервю на Тома Томов с един от най-големите експерти у нас по темата....

Ей го...

Интересно е...

преди 9 минути, Гoст написа:

Нивото ти е на креслив русофил в селска кръчма. Това разбрах.

Върна се - прочете поста - видя че изказването ти е неадекватно.... и направи единственото, което всеки насран трол останал без аргументи може да направи - започна да нападаш личността на този, който те е заврял в под на кучето опашката.

Това беше интересно някъде до преди десетина години. Сега е просто жалко и е признак на неособено висока интелигентност. Кат' си се насрал, да си беше замълчал :getout:

преди 5 минути, ivottoshev написа:

И ко викаш, държавата трябва да пита бай ганя от село дали да направи атомна електроцентрала, или пък някой овчар, да зареже овцете на байра и да отиде да гласува за ядрена енергетика? 😂

преди 2 минути, communismatic написа:

То достатъчно е да излезеш навън и да видиш колко млади хора има с наднормено тегло... И не, това не се получава само от фейсбук и тик-ток... а от ядене на боклуци.

Ти сигурно ядеш нещо по-различно като протеинови барчета...😂

Пич, на мен тия неща точно да ми ги говориш, при положение, че баща ми е в тоя бизнес е доста смешно... Повярвай ми, не е сирене... Баща ми от много време насам произвежда оборудване за мандри. Кашкавала е една пихтия, дето е замразена и я взимат от Полша, смесват я с вода или със сухо мляко и това е "кашкавал", дето го купуваш в магазините. Айряна дето го взимаш от баничарницата е суроватка. Боклук и половина... И то само млечните продукти да са. За месните пък да не говорим.

Никой не те кара да ядеш насила. За 20-30 лв килото сиренето и кашкавалът са си екстра. Магазините са пълни с изобилие. С една заплата 2000-3000 лв можеш да си купиш каквото искаш за плюскане - любимата тема на всеки изстрадал соц труженик. За интелигентните остава и за културна дейност. Билетите за кино и театър не са скъпи. Можеш и кола да си купиш и да обикаляш, на старо, но не на всеки му пука, пак ще бръмчи където си иска. И за екскурзийки явно стига, гледам че се обясняваш как било по чужбина, където си ходил за кеф, а не да работиш. Тоест светът не е толкова лош какъвто го изкарвате в този ЕС, със замразено или сухо мляко на прах.

преди 1 минута, Гoст написа:

Тоест светът не е толкова лош какъвто го изкарвате в този ЕС, със замразено или сухо мляко на прах.

Аз не казвам, че е лош. Казвам, че така и не виждам това велико благоденствие под крилото на Брюксел, за което вие говорите. Натресоха ни мигрантите, натресоха ни санкциите срещу Русия, натресоха ни зелените извращения, натресоха ни и още една дузина други глупости.

• Автор
преди 10 минути, andiay написа:

Често даваш Швейцарците за пример, но до сега не си споделил детайли за правилата и темите по които допитването става валидно в цялата Конфедерация?

А с други държави по света имаш ли примери, в които допитването е било валидно за цялата страна и правителството го е ратифицирало. Изключение е Брекзит в Европа.

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Върна се - прочете поста - видя че изказването ти е неадекватно.... и направи единственото, което всеки насран трол останал без аргументи може да направи - започна да нападаш личността на този, който те е заврял в под на кучето опашката.

Това беше интересно някъде до преди десетина години. Сега е просто жалко и е признак на неособено висока интелигентност. Кат' си се насрал, да си беше замълчал :getout:

Не на мене тия. :getout: Много пъти съм те насирал. Не можеш да се обясниш защо е тази любов от твоя страна към антидемократичната страна Русия. Само по дефолт в един хор с всички русофили плямпаш. Никога нещо съществено или интересно. Срещу моите постове си гола вода и понеже си вечно длъжен на партията като другите се чувстваш длъжен да ми опонираш с един и същи цитат цял живот мислейки си, че ме затапваш с неща извадени от контекста. Като зациклил си. Удавник хванал се за нещо като сламка, но по-умните виждат колко ти е нивото. Не случайно си известен във форума като Тъпотошефф.

натресоха ни санкциите срещу Русия

Според мен са прекалено малко... 

току-що, NovakJ написа:

Според мен са прекалено малко... 

Е за теб знаем... 😆

току-що, Гoст написа:

Какво искаш да ми кажеш като прочета тези текстове? Ако може да ми разясниш ти за кой отбор се биеш? За руския или българския и каква е твоята кауза за АйКю-то?

Ако имаш нещо лично да го кажеш с твой текст с кое не си съгласен с мен, по-може да се разберем.

В статиите е написано достатъчно добре...

Напълно съвпада с моето мнение....

Отбор нямам,, а да се бия пък ваобще не ми е присърце...

А ти си толкова далеч от нещо което може да бъде наречено български отбор....

Не съществува реалистична вероятност да се разбера с теб и подобните ти.... 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.