Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

"Техните ученици" си имал предвид, ама друг път. Не случайно ти подчертах, какво си писал "и след това техните ученици от тази школа..." за да се види, как имаш точно това предвид. То това е написано доста ясно, няма как да си сбъркал и да си имал друго предвид. Просто си копирал нещо, после си скролнал, копирал си и нещо друго и понеже нямаш никакво понятие по темата, та не си и разбрал простотията, която си написал. Благодаря за вниманието, кафето ми е по важно от смеха с тъпите ти постове. Айде...

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

Това са елементарни неща, които всички сме учили и знаем, така че не се заяждай ако обичаш. Ела да се цъклиш ти на този малък екран в телефона да те видя дали ще видиш чертичката или запетайката къде е поставена? 😂

То като няма за друго какво да се хванеш е нормално да издребняваш, сега очаквам да започнеш да се заяждаш за това, че не съм написал пред имената "свети" или знам ли. Може би някоя запетая поставена накриво...:bubblegum:

преди 29 минути, communismatic написа:

"Техните ученици" си имал предвид, ама друг път. Не случайно ти подчертах, какво си писал...

Ха, Дзверо пак ли е станал за смях :D

Сега, след поредната доза унижение... профилът "NovakJ" ще изчезне и от утре психото ще е с нов акаунт, но със същите олигофрении...

• Автор

В края на 1325 г. руската църква приема за основен духовен център - Москва. Тогава руските православни теолози създават концепцията за „Третия Рим“, на чиято база се създава идеята за руското месианство и изключителност.

Според тяхната концепция - Московската Рус е историческият наследник на Римската империя, чиито столици Рим и Константинопол загиват „поради отстъпление от вярата и греховете си“, затова „Третият Рим ще бъде Москва, а Четвърти няма да има“. Концепцията за „Третия Рим“ оформя официалната идеология на Русия през 15-и и 16-и век, и остава водеща чак до началото на 20-и век, както и сега, в Путинова Русия. Това е и основата за изграждане на характерния руски месиански мистицизъм и на посланието за изключителността на руския народ – същността на специфичното руско православие, включващо и особени езически елементи, които се изразяват в култа към иконите, стигащо до идолопоклонство.

преди 11 часа, БаалБек написа:

Абсолютна от твоя страна. И това ми бил анализатор, а едно дете ще види веднага причината. СмеХ.

Мхм, добре....

Детето вижда това, което му позволява натрупания опит и знания....

В болшинството случаи - вижда призрак зад завесата....

преди 19 часа, andiay написа:

За десет години след Виденовата зима и до влизането ни в ЕС, имаме ръст от 66% в БВП пер капита....

Много хубаво си го написал и сам си се злепоставил. А сега се чатни, защо точно това съм болднала?

Всъщност болдването точно на това бе търсената от мен реакция, но... ще те оставя ти да ме "чатнеш"....

Има три "причини" да акцентираш точно на това, но.... и трите са лесно оборими с обективни данни.....

Чаткай ме....

Прилагаш евтини трикове. Ти освен да ругаеш по потребителите във форума не умееш нищо друго. Но тези епитети, които ползваш съм сигурна, че са били отправяни към теб още в ранна детска възраст. И до момента ги ползват към теб. Много ти личи. Но стига толкова за теб.

Колко пъти да ти казвам да не съдиш по себе си за други....

И че и за врачка не те бива....

Продължи си с глупостите, на които се вижда с лайкове, кои ти ги харесват. Те са от същото котило. Уж правите страхотни анализи и заключения, а света се развива противоположно на вашите фантазии.

Колко пъти да ти кажа, че не ме интересува кой и как "лайква" мненията ми....

И па описваш себе си ползвайки моят образ....

Света се развива напълно според очакванията ми....

Защо толкова се напъвате да изпъкнете тук с посредствеността си, аз НЕ знам. Вероятно е комплексарщина.

Казано от някой, който копира пропагандни глупости от социалните мрежи и това са единствените му "аргументи" е наистина забавно....

Душице, досега не си успяла да защитиш нито една своя теза, но пък упорито се опитваш да нападаш моите с празни приказки по мой адрес и смяташ, че като напишеш, че моето са глупости и най-вероятно те лайкнат някои от форумните дебилчета и вече си връхтъ....

Ето това е комплексарщина....

Казах ти - не на мен тези номера, минаващи пред дебилите с които явно си свикнала да общуваш... дали и реално или само виртуално се тая....

Глупостта е заразна....

Смяташ, че можеш да обориш мнението ми с графиките - ОК.....

И аз съм човек, и аз може да сбъркам....

Обоснови се аргументирано, защо смяташ така и ако греша, ще призная и то с радост, защото ще съм научил нещо - къде греша...

Давай смело...

преди 11 часа, communismatic написа:

Кои хора го твърдят? Ми обясних ти кои... Пак ако искаш си задай въпроса. Още 20 пъти... гледам, че малко ти е трудно осмислянето на текст.

Ясно. Така и няма да успееш да ми обясниш кои са тези хора, които твърдят, че ЕС е зле освен глупавите и не реализиралисе в живота, на които той им им е крив за всичко. Така им е най-лесно, да живеят в него и все да не им стиска да заминат някъде на по-хубаво. Нали логигата е като някъде е зле да напуснеш това място? Защото ти и всикчи останали, които плюете ЕС не заминете сега? Тъкмо се отвори историческа възможност, Русия например предлага лесно сключване на гражданство, ако се откажеш от официално от западните ценности и заявиш желание за руски паспорт. Нали все повтаряте и как като Москва и Петербург нямало и свят би му се завил на всеки беден соц труженик като ги види на живо. Плюс, че ще има паради и т.н. и няма джендери. Да ви се чуди на акъла човек, че и покупателната способност я изкарахте, че била много висока. За минимум поне два пъти повече ядене. Всички тия обяснения сега ме озадачават, защо не дадете пример ми седите тук в прогнилия запад и защитавате путнския режим и БРИКС по форумите.

Вие нормални ли сте като говорите за разия? Имате ли си на представа какво представлява държавата и как живеят хората там? Всеки може да отвори google maps и да си разходи в някой град за да види каква кочина е. Ето какво ще видите за живота в тази продънена страна... 😂

Накратко разказвам: Разбити къщи, тоест това не може да се нарече къщи, а по-скоро колиби, които се разпадат. Кози завързани пред къщите, външни дървени нужници, хората са изключително бедни със скъсани стари и закърпени дрехи. Пощата прилича на селски бардак и ако го няма надписа не може да се разбере, че това е поща. Главната улица е с разбит асфалт и цялата осеяна с дупки и кал, малките улички не са асфалтирани. Автомобилите които хората имат и ползват са масово стари, разбити лади и москвичи които са по на 50 - 60 години, трагедия..... Пълна мизерия, при нас с извинение Ромите живеят 1000 пъти по-добре. 

Държава няма...

преди 22 минути, NovakJ написа:

Вие нормални ли сте като говорите за разия? Имате ли си на представа какво представлява държавата и как живеят хората там? Всеки може да отвори google maps и да си разходи в някой град за да види каква кочина е. Ето какво ще видите за живота в тази продънена страна... 😂

Накратко разказвам: Разбити къщи, тоест това не може да се нарече къщи, а по-скоро колиби, които се разпадат. Кози завързани пред къщите, външни дървени нужници, хората са изключително бедни със скъсани стари и закърпени дрехи. Пощата прилича на селски бардак и ако го няма надписа не може да се разбере, че това е поща. Главната улица е с разбит асфалт и цялата осеяна с дупки и кал, малките улички не са асфалтирани. Автомобилите които хората имат и ползват са масово стари, разбити лади и москвичи които са по на 50 - 60 години, трагедия..... Пълна мизерия, при нас с извинение Ромите живеят 1000 пъти по-добре. 

Държава няма...

Ти пак поне си улучил на асвалтирани улици. Повечето едва ли са дори и така.

преди 13 часа, ivottoshev написа:

Сега, след поредната доза унижение... профилът "NovakJ" ще изчезне и от утре психото ще е с нов акаунт, но със същите олигофрении...

Toва нещо... дори не е способно, да копира някакъв текст от друго място. Предния път пак същата работа. Копнал някаква мега простотия... все едно е написано от "апаратчик". Очевидно не е по силите му, поне да се прикрие, че да не личи от километри, колко е елементарен... 😆

преди 3 часа, Гoст написа:

Така и няма да успееш да ми обясниш кои са тези хора, които твърдят, че ЕС е зле освен глупавите и не реализиралисе в живота, на които той им им е крив за всичко.

Само да питам, кво се мъчиш, да постигнеш като задаваш по 200 пъти едни и същи малоумни въпроси, на които вече ти отговорих? Обясних ти кой го твърди, това са хората от самият Брюксел... те самите казват, че европейската икономика е тотално колабирала в момента, поради санкциите срещу Русия. Нещо, което ти дори упорито отричаше. Ако не ти се вярва, даже мога и цитати, да ти дам. Ама се питам, има ли изобщо смисъл, след като си на мнение, че вдигането на цените било нещо напълно нормално...

преди 7 часа, communismatic написа:

Само да питам, кво се мъчиш, да постигнеш като задаваш по 200 пъти едни и същи малоумни въпроси, на които вече ти отговорих? Обясних ти кой го твърди, това са хората от самият Брюксел... те самите казват, че европейската икономика е тотално колабирала в момента, поради санкциите срещу Русия. Нещо, което ти дори упорито отричаше. Ако не ти се вярва, даже мога и цитати, да ти дам. Ама се питам, има ли изобщо смисъл, след като си на мнение, че вдигането на цените било нещо напълно нормално...

Единственото нещо, което те питах е къде емигрират хората, когато са разочаровани от ЕС. И тъй като дори и разочарованите от ЕС не емигрират в БРИКС, който рекламираш наред с разпада на ЕС, се зачудих тогава защо стоят и "гладуват в разпадащия се ЕС"?

Отговори ми на този въпрос и спирам да те тормозя.

Ти малоумен ли си? Питам абсолютно сериозно? Каква връзка има това, което ти ме питаш с твърдението ти, че България била просперирала в ЕС? До кога ще изместваш постоянно темата за да затвърдиш тъпото си твърдение? България не е просперирала изобщо под влиянието на Брюксел, просто защото целта на самият съюз не е държавата, да просперира, а да я държат в подчинение и да я водят за носа. Както се и случва на практика - дадох ти аргументите си срещу които ти нямаш буквално нищо. Единственото нещо, което правиш е да изместваш постоянно темата.

И ти не ме тормозиш, повярвай ми... Прекалено си нищожен... да не употребявам по-тежки фрази...

преди 1 час, communismatic написа:

Ти малоумен ли си? Питам абсолютно сериозно? Каква връзка има това, което ти ме питаш с твърдението ти, че България била просперирала в ЕС? До кога ще изместваш постоянно темата за да затвърдиш тъпото си твърдение? България не е просперирала изобщо под влиянието на Брюксел, просто защото целта на самият съюз не е държавата, да просперира, а да я държат в подчинение и да я водят за носа. Както се и случва на практика - дадох ти аргументите си срещу които ти нямаш буквално нищо. Единственото нещо, което правиш е да изместваш постоянно темата.

И ти не ме тормозиш, повярвай ми... Прекалено си нищожен... да не употребявам по-тежки фрази...

Щом твърдиш че България не била просперирала в ЕС, трябва да покажеш статистически данни и сравнения преди и след членството на България, а не само да напишеш мнението си. Само с мнението си не можеш да спечелиш дебата/разговора/диалога или както искаш го наричай... 

България от както стана държава членка на Евро Съюза е спечелила над 40 милиарда евро само от така наречените Евро фондове... Благодарение на тези пари/средства подобрихме инфраструктурата, магистралите, метрото, пречиствателните станции и други! Износът на стоки към ЕС нарасна значително след присъединяването ни, а нашите Български компании имат достъп до по-голям пазар. 

Ако трябва да обсъждаме дали България просперира в ЕС ще трябва да покажеш някакви доказателства, а не само да изкажеш личното си мнение, което за нас не струва нищо... 

Аз доказателствата вече съм ги дал, в момента цяла Европа се тресе от икономическа криза, понеже заради членството си в ш*баният ЕС се спря руският газ като се замести с американски такъв. Освен това се въведоха и въглеродни квоти, които допълнително утежниха положението на всички страни-членки. Да не говорим за мигрантската измет, с която се напълни цяла Европа и нас включително също ни засегна, понеже сме външна граница на ЕС. Аз това му обяснявам на тоя лаладжия, само дето той като теб, няма хал-хабер за какво говори. България абсолютно с нищо не е спечелила от членството си в ЕС, понеже както вече съм писал, това изобщо не е идеята на самият съюз. На никой не му пука за България, че ЕС да бъде някакъв гарант за просперитет. А той през цялото време ми даваше за пример другите държави-членки, понеже просто така му изнася. Аз говоря единствено и само за България, понеже темата беше свързана с абсурдното му мнение, че сме просперирали под крилото на Брюксел. Глупости на търкалета...

преди 1 час, communismatic написа:

Буквално всеки петокласник ще те задмине успявайки да отговори на този елементарен въпрос. Колко са недоволните хора от ЕС, които са го напуснали и къде освновно предпочитат да отидат да живеят след като го напуснат. Чакам отговор.

току-що, Гoст написа:

Буквално всеки петокласник ще те задмине успявайки да отговори на този елементарен въпрос. Колко са недоволните хора от ЕС, които са го напуснали и къде освновно предпочитат да отидат да живеят след като го напуснат. Чакам отговор.

Oтговор няма да получиш, просто защото това не сме го разисквали. Ти твърдиш, че под крилото на Брюксел сме просперирали. Питам те над 200 пъти "По какъв начин?" Ти не можеш, да отговориш... От там нататък всеки да си прави изводи сам за себе си, то се вижда с просто око, кой не може да отговори на "елементарен въпрос".

преди 1 минута, communismatic написа:

Аз доказателствата вече съм ги дал, в момента цяла Европа се тресе от икономическа криза, понеже заради членството си в ш*баният ЕС се спря руският газ като се замести с американски такъв. Освен това се въведоха и въглеродни квоти, които допълнително утежниха положението на всички страни-членки. Да не говорим за мигрантската измет, с която се напълни цяла Европа и нас включително също ни засегна, понеже сме външна граница на ЕС. Аз това му обяснявам на тоя лаладжия, само дето той като теб, няма хал-хабер за какво говори. България абсолютно с нищо не е спечелила от членството си в ЕС, понеже както вече съм писал, това изобщо не е идеята на самият съюз. На никой не му пука за България, че ЕС да бъде някакъв гарант за просперитет. А той през цялото време ми даваше за пример другите държави-членки, понеже просто така му изнася. Аз говоря единствено и само за България, понеже темата беше свързана с абсурдното му мнение, че сме просперирали под крилото на Брюксел. Глупости на търкалета...

Спряха му руския газ на съветския бот фейкомет и почна да плаче.

преди 9 минути, communismatic написа:

Oтговор няма да получиш, просто защото това не сме го разисквали. Ти твърдиш, че под крилото на Брюксел сме просперирали. Питам те над 200 пъти "По какъв начин?" Ти не можеш, да отговориш... От там нататък всеки да си прави изводи сам за себе си, то се вижда с просто око, кой не може да отговори на "елементарен въпрос".

Като няма да го получа няма да има сериозни отговори повече.

Ми, от какво се вдигнаха цените, ве... икономически познавач? От къде дойде тая ударна инфлация буквално на всичко? Айде... питам те, нали си уж много наясно с нещата? Защо сума ти заводи в цяла Европа фалираха и се изнесоха от тук, точно заради "санкциите" срещу Русия? Ти изобщо нямаш никаква представа, за нещата, за които се опитваш, да пишеш. Точно заради това и постоянно изместваш темата...

Ми, от какво се вдигнаха цените, ве... икономически познавач? От къде дойде тая ударна инфлация буквално на всичко? Айде... питам те, нали си уж много наясно с нещата? Защо сума ти заводи в цяла Европа фалираха и се изнесоха от тук, точно заради "санкциите" срещу Русия? Ти изобщо нямаш никаква представа, за нещата, за които се опитваш, да пишеш. Точно заради това и постоянно изместваш темата...

Колко хора напуснаха ЕС заради инфлацията и къде отидоха?

Смяташ ли, да ми отговориш на въпроса? Или трети ден ще изместваш темата постоянно? От какво се породи това чудовищно вдигане на цените, които удариха по джоба на българина? Ако не можеш, да отговориш... поне си кажи, в смисъл... то всеки го вижда с просто око, че си тотално некомпетентен, ама... хубаво е и да спрем, да се излагаме в един даден момент.

току-що, communismatic написа:

Смяташ ли, да ми отговориш на въпроса? Или трети ден ще изместваш темата постоянно? От какво се породи това чудовищно вдигане на цените, които удариха по джоба на българина? Ако не можеш, да отговориш... поне си кажи, в смисъл... то всеки го вижда с просто око, че си тотално некомпетентен, ама... хубаво е и да спрем, да се излагаме в един даден момент.

По-горе каза

преди 4 минути, communismatic написа:

Защо сума ти заводи в цяла Европа фалираха и се изнесоха от тук, точно заради "санкциите" срещу Русия?

И те питам в тази връзка къде отидоха всички хора, които твърдиш, че се изнесоха?

преди 5 минути, Гoст написа:

Спряха му руския газ на съветския бот фейкомет и почна да плаче.

От спирането на рузкия газ губи само продавача, купувача ще продължи да купува и ползва... мисля, че не е необходимо да казвам, че не само рузия продава газ...

Да, де... заводи, а не хора. Пак ти е трудно четенето с разбиране. България била дръпнала откакто станала членка на ЕС. Как е дръпнала, обаче не стана ясно...

Както и да е, ясно е, че няма да отговориш. Благодаря за вниманието... Айде...

току-що, NovakJ написа:

От спирането на рузкия газ губи само продавача, купувача ще продължи да купува и ползва... мисля, че не е необходимо да казвам, че не само рузия продава газ...

Ихаааа... пращи от мозъчна дейност това момче! Според теб, ако ти на мен ми продадеш 20 килограма ябълки, а аз искам да ги продам на Госта, аз няма ли да си взема и нещо за себе си и цената да се вдигне? Обяснявам ти го по най-елементарният начин, понеже виждам, че ти е особено сложно, да осмислиш това което си написал, каква чудовищна тъпотия е...

Да, де... заводи, а не хора. Пак ти е трудно четенето с разбиране. България била дръпнала откакто станала членка на ЕС. Как е дръпнала, обаче не стана ясно...

Както и да е, ясно е, че няма да отговориш. Благодаря за вниманието... Айде...

А като са си тръгнали заводите, защо не си тръгнаха хората от ЕС като последствие? Илиза че стоят тук въпреки всички лошотии. Защо така бе, другарю?

току-що, Гoст написа:

Защо така бе, другарю?

Супер, я ми обясни... това как е свързано с тезата ти, че сме просперирали под крилото на ЕС? В смисъл... как навърза едното с другото?

току-що, communismatic написа:

Супер, я ми обясни... това как е свързано с тезата ти, че сме просперирали под крилото на ЕС? В смисъл... как навърза едното с другото?

Как да не е свързано с тезата? Илиза че хората стоят въпреки че трябва да са недоволни според теб. Защо стоят в ЕС като са недоволни?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.