Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

преди 1 минута, andiay написа:

Давай, обясни ми за кво спорите с менталния си близнак....

Единственото, което трябва да знаеш е, че нищо не знаеш, но точно това не знаеш...

Aха, той не знаел за какво спорим, ама иначе аз нищо не знам... ;)

Това винаги го казват определен тип хора и винаги е било белег за латентна неестествена сексуална ориентация....

Има го в психологическите тестове....

100% съм сигурен, че е така. Затова и тичаш като Болт след всеки мой пост и виеш на умряло...

Аз като разправям, че тоя е болен тип...

току-що, NovakJ написа:

Колко ти плащат за да разпространяваш пропаганда в форума?

20 000 рубли дневно... ;)

Кажи кое е пропаганда...?! Това, че ми плащат го твърдиш за поне 10-ти път... ако наистина го вярваш, по-добре иди и се прегледай някъде. И на Госта го писах, медицината все пак е напреднала.

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 2 минути, communismatic написа:

20 000 рубли дневно... ;)

Добрее...

Въпрос: Харесва ли ти да разпространяваш пропаганда? 😃

току-що, communismatic написа:

Да... Нали от това се издържам.

Добреее....

Въпрос: В кои форуми/сайтове разпространяваш пропаганда? 

Смяташ ли да спреш тая година, да се излагаш или?

Добреее....

Въпрос: Само от разпространение на пропаганда ли мислиш цял живот да се издържаш? 

Aха, той не знаел за какво спорим, ама иначе аз нищо не знам..

Тцъ...

И двамата с гостенчето не знаете за кво "спорите"....

Аз казвам, че прогнозната макроикономическа инфлация от около 2% посочена от НСИ е вярна....

Ти кво казваш?

100% съм сигурен, че е така. Затова и тичаш като Болт след всеки мой пост и виеш на умряло...

Аз като разправям, че тоя е болен тип..

Мое да провериш така ли е или не това което казвам...

Тичам след всеки твой пост?

Верно?

Вия?

Верно?

Желаното не е реалност, плоскоземецо....

Много е зле работата с това момче...

Да повторим въпроса....

току-що, andiay написа:

Аз казвам, че прогнозната макроикономическа инфлация от около 2% посочена от НСИ е вярна....

Ти кво казваш?

току-що, andiay написа:

Ти кво казваш?

Казвам, че от началото на войната цените се покачиха, това казвам. Това беше и темата на спора ни с Госта, понеже твърдеше, че под крилото на Брюксел сме просперирали. Не съм виновен, че не притежаваш умението "четене с разбиране". От доста време съм го забелязал. Благодаря за вниманието...

преди 1 минута, communismatic написа:

Много е зле работата с това момче...

Добрееее... 

Въпрос: От кога разпространяваш пропаганда? 😃

Отговаряй ве? :mad:

Казвам, че от началото на войната цените се покачиха, това казвам. Това беше и темата на спора ни с Госта, понеже твърдеше, че под крилото на Брюксел сме просперирали. Не съм виновен, че не притежаваш умението "четене с разбиране". От доста време съм го забелязал. Благодаря за вниманието...

Цените се покачват откакто свят светува....

До 2020 в напълно приемливи темпове, присъщи за всяка развиваща се икономика...

Ударно цените се покачват от средата на 2020-а....

Най-голям пик имат през 2022-а...

Като това е световна тенденция и не зависи от членството в ЕС...

България не просперира след членството си в ЕС по начина по-който би трябвало да просперира...

Затова вина няма ЕС...

Най-удачният пример за сравнение е Румъния, като към момента на приемането ни в "пакет" в ЕС бяхме с еднакви икономически показатели, а в други обществено-социални дори бяхме по-добре от тях....

Дне Румъния има 30% по-висок ръст на икономиката си от нас...

"Спорехте" ли за данните на НСИ или требе да ти го припомням?

Най-голям пик имат през 2022-а..

Супер, аз точно това твърдях.

преди 2 минути, andiay написа:

България не просперира след членството си в ЕС по начина по-който би трябвало да просперира...

Затова вина няма ЕС.

Супер, то и аз това твърдях...

И кво се оказа? Само дето ми подскача на оная работа колко време...

На данните на НСИ аз продължавам да не вярвам, но дори и да са верни, това не променя по никакъв начин тезата ми, а тя е че България не е просперирала заради членството си в ЕС. Благодаря за вниманието...

че България не е просперирала заради членството си в ЕС. 

a man wearing glasses and a black shirt is sitting in a chair laughing

Много е зле това момче.... 😂

Супер, аз точно това твърдях.

Тцъ...

Твърдеше, че от тогава са започнали....

А е от 2020....

Супер, то и аз това твърдях...

Тцъ...

Твърдеше съвсем друго....

Да ти припомня?

Че инфлацията е доказателство за това, че България не просперира под шапката на ЕС...

А всъщност просперира, но не с темповете които би следвало...

преди 4 минути, communismatic написа:

И кво се оказа? Само дето ми подскача на оная работа колко време..

Още един белег за латентни сексуални влечения...

Прибави към него и предходния, а и споделеното от теб увлечение към борбата и става повече от ясно....

Уверените в сексуалността си мъжки индивиди не ползват подобни изрази....

Желаното не е реалност, плоскоземецо...

преди 14 минути, communismatic написа:

На данните на НСИ аз продължавам да не вярвам, но дори и да са верни, това не променя по никакъв начин тезата ми, а тя е че България не е просперирала заради членството си в ЕС.

Ти освен да вярваш на едно, а да не вярваш на друго, няма кво друго да правиш...

А "тезата" изградена само на вяра, доказва че си плоскоземец....

Нямаш и грам понятие от материята която коментираш и затова ти се струва, че "доказваш" че Земята е плоска....

Ако поне от обща култура поназнайваше нещо, то щеше да заковеш гостенчето още коги спомена КФН....

Но... като имаш точно толкова представа, колкото и гостенчето....

Иначе е много забавно човек да наблюдава как спорят Абдал и Шапшал...

преди 24 минути, communismatic написа:

Благодаря за вниманието...

И има за какво...

Но... по-добре благодари на форума, щот в реалността таквиз маргинали кът теб не ги забелязвам...

Като локвичките когато шофирам...

преди 11 минути, andiay написа:

Твърдеше, че от тогава са започнали.

Тъй? И? Това как променя тезата ми, че просперитета на държавата зависи от самите управляващи, а не от ЕС? Или пак пишем, колкото да не заспим? Бахти болният тип...

Че инфлацията е доказателство за това, че България не просперира под шапката на ЕС.

"Четене с разбиране"... нещо, което някои хора не притежават. Казвам, че ЕС ни натресе тия зелени извращения, както и санкциите срещу Русия, благодарение на което цените скочиха. Виждам, че ти е особено сложно, да осмислиш нещо, което съм написал. И то не е и за първи път. Ти какво работиш в реалният си живот? Караш боклучийски камион сигурно? Или се возиш?

Но... по-добре благодари на форума, щот в реалността таквиз маргинали кът теб не ги забелязвам...

Ама естествено, че иначе не би ме забелязал. То и до момента все не ме забелязваш, затова и виеш на умряло цял обяд... Очеизбождащо съм ти бръкнал яко на дълбоко.

преди 25 минути, communismatic написа:

Казвам, че ЕС ни натресе тия зелени извращения, както и санкциите срещу Русия, благодарение на което цените скочиха.

a woman in a blue tank top is drinking from a cup .

На нас, на България никой никакви санкции не ни е натресъл и това е защото ние сме държава членка на ЕС. Виж, ако не бяхме се присъединили към ЕС, сега щяхме да ревем жестоко... Виж сърбите как се молят на ЕС да им вдигнат/свалят санкциите. Днес заявиха, че ще обмислят вариант да свалят наложените санкции на Сърбия, но..... какво решение ще вземат не се знае! 

Много си зле..... 😂 

Да, те не са ни натресли нищо, просто ние сме член на ЕС и ние налагаме санкции заради членството си... Добре го каза, аз не се изразих правилно просто... 😆

Чакам Анди Гарсия, да видим, какво ще каже... Много ме кефи как е взел форума изключително насериозно... Направо ще спука някой кръвоносен съд от нерви, горкия... 😆
Иначе... "не бих те забелязал в реалния живот"... Ама естествено, как... Аз не си го и помислям... 😆😆😆

преди 7 минути, communismatic написа:

Тъй? И? Това как променя тезата ми, че просперитета на държавата зависи от самите управляващи, а не от ЕС? Или пак пишем, колкото да не заспим? Бахти болният тип...

Коментирам доводите, които използваш бре плоскоземний....

Като ви казвам, че с гостенчето сте Абдал и Шапшал....

Давай, представи си, че не сме станали член на ЕС, ка би се развила България със същите управници?

преди 12 минути, communismatic написа:

"Четене с разбиране"... нещо, което някои хора не притежават.

Ти със сигурност...

Но... същинският проблем е, че не си в състояние да мислиш с разбиране...

Природа....

преди 14 минути, communismatic написа:

Казвам, че ЕС ни натресе тия зелени извращения, както и санкциите срещу Русия, благодарение на което цените скочиха.

Тцъ, не е ЕС, който ни ги натресе, като с това не казвам, че тези политики са правилни...

Има членки на ЕС, които не ги приемат и не ги спазват в една или друга степен...

Цените скочиха дори и в страни, които нито са членки на ЕС, нито следват подобни политики...

преди 20 минути, communismatic написа:

Виждам, че ти е особено сложно, да осмислиш нещо, което съм написал. И то не е и за първи път.

Виждаш винаги това, което ти се иска да видиш....

Но... желаното не е реалност....

преди 21 минути, communismatic написа:

Ти какво работиш в реалният си живот? Караш боклучийски камион сигурно? Или се возиш?

Нещо, което ми е позволило на твоите години да не ми се налага тати да ми купува апартамент, за да живея в него с приятелката си...

А днес да не се хваля, че тати ми е отворил дюнерджийница....

Като най-вероятно и двете не са реалност, а желано...

Не съди по собственото си маргинално битие за другите..

преди 27 минути, communismatic написа:

Ама естествено, че иначе не би ме забелязал. То и до момента все не ме забелязваш, затова и виеш на умряло цял обяд... Очеизбождащо съм ти бръкнал яко на дълбоко.

Ако в реалността требеше да обръщам внимание на секи посредствен маргинал, то немаше да ми стигне времето...

А и в реалността маргиналите си знаят мястото и се снишават, както много добре знаеш, че правиш и ти....

Но... из нета се развихрят...

Всеки, който ти отговаря на глупостите ли приемаш, че си му бръкнал яко на дълбоко?

А ти затова ли отговаряш на други и виеш по цел ден из форума?

Или така възприемаш само мен

Казах ти, сам доказваш че си латентен....

преди 9 минути, communismatic написа:

Чакам Анди Гарсия, да видим, какво ще каже... Много ме кефи как е взел форума изключително насериозно... Направо ще спука някой кръвоносен съд от нерви, горкия... 😆
Иначе... "не бих те забелязал в реалния живот"... Ама естествено, как... Аз не си го и помислям... 😆😆😆

Па приемаш желаното за реалност....

Нормално....

преди 13 минути, communismatic написа:

Оникален! Оникален!

Давай....

Казвай с кое не си съгласен латентен плоскоземецо...

Ти май наистина не вдяваш, че изобщо не те взимам насериозно и чисто и просто те ебавам? 😆😆😆

преди 6 минути, communismatic написа:

Ти май наистина не вдяваш, че изобщо не те взимам насериозно и чисто и просто те ебавам?

Проблемът е, че смяташ че някой в нета те взима на сериозно, когато просто те кара сам да доказваш къв посредствен маргинал си в реалността....

Иначе, всичките ти реакции, опити за обида и заявления като горното са типичните за всеки реален маргинал, който е решил, че в нета може да мине за нещо друго....

Едно към едно....

Супер, набий си и една злобарка сега... 😆

Първия дето го блокирах тук беше Косьо щото постоянно постваше разни трупове... Тоя е втория... аман от болни хора.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.