Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

току-що, communismatic написа:

Джокер, щяхме ли да бъдем свободна и независима държава, ако не бяха руснаците? Така и не разбрах? И ако "да", как... :)

Изгарям от любопитство... 😆

Ние сме... :)

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 3 минути, NovakJ написа:

Ние сме... :)

Толкова ли ти е сложен въпроса? Да пробвам, да го моделирам с пластилин?

• Автор
преди 1 час, andiay написа:

Душице, пак се хващаш на въдицата на елементарна пропаганда...

Казах ти - пропаганда не се бори с друга пропаганда...

В България руската пропаганда продължава и до днес, въпреки че не сме в СИВ и Коминтерна.

Гледам, че има още русопитеци, които толкова са облъчени още от социалистическо време, че са изгубили всякаква представа за реалността.

Понякога имаш добри попадения (по мой вкус), но хитрееш и се опитваш да внушаваш аргументи, които са полуистини. И веднага такива като, М.Николов скачат да ти облизват...творчеството с лайкове.

преди 31 минути, NovakJ написа:

Ако България напусне ЕС, ще загубим валутния борд, който стабилизира лева...

И какво общо има валутния борд с ЕС?

Всъщност ще загубим валутния борд, ако влезем е еврозоната.

• Автор
преди 3 минути, M.Николов написа:

Всъщност....

Пръстите сами пишат, а мисъл липсва..

Давай с цитатите и линковете - това си го можеш.

преди 4 минути, БаалБек написа:

Понякога имаш добри попадения (по мой вкус), но хитрееш и се опитваш да внушаваш аргументи, които са полуистини. И веднага такива като, М.Николов скачат да ти облизват...творчеството с лайкове.

Няма да облизваме твоето, я!😄

Прекалено елементарна си.

Как е, не кълват и с новия аватар, а?😄

преди 45 минути, NovakJ написа:

Ще се появят мита

Тъй ли, не знам колко точно стока от внесената в България е произведена в други есср страни, че да не се обмитява. А всичката стока доставяна от страни извън есср(може без само 1-2) се обмитява и митата никак не са малки. Не броя дребните покупки до определена сума от али ехпресс, или др, които са на стойност, за която мито не се дължи. Ако излезем от есср, сами можем да си определим митата, така че те вероятно ще са по-ниски отколкото есср ни задължава да поставяме. Не чак толкова ниски, че да вредят на местното производство, но пък ние не произвеждаме компютри, нито смартфони, нито телевизори и т.н. много дълъг списък, така че за такива стоки митото може да е съвсем минимално, или дори никакво.

• Автор
преди 2 минути, M.Николов написа:

Няма да облизваме твоето, я

Е нормално е за такива като теб. Израстнал си в силна мъжка обич - по социалистически.

nashaarmia.png

Извинявяй, ама... едновремешните спортисти, които се целуват... са много повече мъже от гелосаните "спортисти", които защитават родината ни в днешно време. Ето ти един пример, понеже както много хора ти пишат... "адски си елементарна".

Абаджията целува по бузата абсолютно всеки свой щангист след успешно тласкане/изхвърляне...

преди 4 минути, БаалБек написа:

Е нормално е за такива като теб. Израстнал си в силна мъжка обич - по социалистически.

Сексистките напъни също не ти се отдават.....то всъщност нещо отдавали ти се, освен да повтаряш чужди мисли?

• Автор
преди 18 минути, M.Николов написа:

Сексистките напъни също не ти се отдават.

Научил си две-три думи и се правиш на интелектуалец. А факта, че се прехласваш по антинаучния мистицизъм (пълно е във форума с натворените ти глупости) говори ясно, че харесваш (дори и в сексуален смисъл) автократичните мъжете.

току-що, БаалБек написа:

В България руската пропаганда продължава и до днес, въпреки че не сме в СИВ и Коминтерна.

Душице, пропагандата е част от политическите (вътрешни или външни) отношения още от ранната античност....

Естествено, че в България днес има както руска, така и западна, така и турска, така и дори северномакедонска пропаганда....

Болшинството от тази пропаганда дори не е създадена, за да бъде адресирана директно към нас, а е привнесана и моделирана, за да служат за вътрешни партийни цели...

Както казах - пропагандата не може да се бори, чрез друга пропаганда, а само чрез знания...

Знания са нужни и за да различиш пропагандните манипулации от реалните факти, още повече знания са нужни, за да разбереш тези факти какво означават....

преди 18 минути, БаалБек написа:

Гледам, че има още русопитеци, които толкова са облъчени още от социалистическо време, че са изгубили всякаква представа за реалността.

Общо взето 99% от активните участници в този раздел нямат никаква представа каква е реалността...

Без значение на чия пропаганда са повярвали...

Би ли споделила каква е реалността според теб?

Понякога си мисля, че ако изведнъж Русия и всеки спомен за нещо руско изчезне от лицето на Земята, то най-страдащите от този факт ще бъдат такива като теб, защото ще изгубите смисъла на живота си....

Някой бе казал, че и русофилите и русофобите не са наясно с обекта на своите чувства...

Прав е...

преди 28 минути, БаалБек написа:

Понякога имаш добри попадения (по мой вкус), но хитрееш и се опитваш да внушаваш аргументи, които са полуистини.

Общо взето винаги се измъкваш с това...

Щом знаеш, че са полуистини, значи си в състояние да докажеш кое от тях не е истина...

Дай пример...

Както казах, човек съм и осъзнавам, че може и да съм се заблудил, да греша и т.н....

Благодарен ще съм на всеки, който аргументирано ми докаже къде съм сбъркал....

преди 35 минути, БаалБек написа:

И веднага такива като, М.Николов скачат да ти облизват...творчеството с лайкове

За пореден път ще ти кажа - не ме интересува кой и как реагира на мненията ми...

С М.Николов по някои въпроси мненията ни съвпадат, по-други - не....

И това е нормално...

Защо лайква мой пост би следвало да питаш него, а не мен, нито пък да ми вменяваш нещо...

Кво се опитваш да докажеш с това?

Все едно аз да ти кажа, след всеки твой пост тича да натисне... палче най-простоватият екземпляр във форума - орхидеята Новак, който снощи написа, че баща му през 80-те го арестували и пребивали десет дни в милицията, за да каже откъде имал валута, за да купи касетофон Универсум от Кореком, а разбрали за касетофона, понеже бабата на орхидеята била член на БКП и видяла невръстния Новак да си играе на двора с вече счупения касетофон и веднага отишла да докладва в местния партиен дом (!?!), а от там пратили веднага милиционерите, които грабнали касетофона от ръчичките на Новак, преобърнали къщата им с краката нагоре, после ги строили на двора и когато баща му се прибрал го арестували и го пребивали десет дни, че не искал да напише на белият лист, който му давали секи ден откъде има валута. Естествено той нищо не казал....

Кво ша кайш, а?

Нямам поводи да изпитвам притеснения, че М.Николов е лайкнал мой пост, ти обаче би требело да изпитваш притеснения, че екземпляр като орхидеята лайква твои, а ти негови....

Още чакам да кажеш, все още ли подкрепяш онова мнение на Гост за инфлацията, НСИ, КФН?

преди 25 минути, andiay написа:

Още чакам да кажеш, все още ли подкрепяш онова мнение на Гост за инфлацията, НСИ, КФН?

Абе, бастун, какъв ти е проблемът, че някой ми лайква мненията? Лайкването на мнения от един потребител на друг безплатно показва единствено символична подкрепа, вдигане на рейтинга по системата на форума, не е обезателно заради самото мнение. Явно завиждаш, че никой освен бастуни като теб не ти лайкват мненията.

По отношението на КФН, НСИ и т.н. драмата, омръзна ми да ти обяснявам как не съм държавен служител та да знам устава на всяка агенция, само казах, че в държавата ни си има контролни органи, които си вършат работата достатъчно добре, защото всичко влиза в европейските информационни системи и си има европейски контролни органи, които със сигурност си следят да даваме точни показатели за инфлация и т.н.. Особено ако ще се бутаме в еврозоната, финансите са ни много стриктно гледани под лупа, ако щеш.

преди 15 минути, Гoст написа:

в държавата ни си има контролни органи, които си вършат работата достатъчно добре...

... които със сигурност си следят да даваме точни показатели за инфлация и т.н..

За пети път ще те питам:

на 9.01.2025 г. в 14:02, ivottoshev написа:

Миналата година мобилните оператори вдигнаха таксите с 9%, което било обвързано с инфлацията. От къде дойде това увеличение, и защо никой не ги санкционира, след като инфлацията е била само 1.8% :question:

Що така бре, Миме? Що получаваш избирателна слепота кат засечеш тоз мой пост :)

току-що, Гoст написа:

Абе, бастун, какъв ти е проблемът, че някой ми лайква мненията? Лайкването на мнения от един потребител на друг безплатно показва единствено символична подкрепа, вдигане на рейтинга по системата на форума, не е обезателно заради самото мнение. Явно завиждаш, че никой освен бастуни като теб не ти лайкват мненията.

Гостенче маргинално, неам никакъв проблем с това кой и на кого лайква мненията. Нв съм аз този, който зачеква тази тема. Няма ка да завиждам за лайкове, при условие, че не се интересувам кой и как реагира на мненията ми, нито па се интересувам от рейтинг, нито ме интересува символична или квато и да е подкрепа в некъф форум. От тези неща се интересуват и възползват комплексирани от реалното си битие маргинали като теб. Ако не си разбрал, то питам душицата дали споделя мнението ти, след като му е ударила палче. Тя е тази, която трябва да каже защо го е направила.

Между другото бастуна е полезен уред, а в аристократичните среди е и белег за престиж. Докато ти и подобните ти дето лайквате мнения не поради съдържанието им сте просто безполезни никому ненужни маргинали в реалността. И ви личи.

преди 16 минути, Гoст написа:

По отношението на КФН, НСИ и т.н. драмата, омръзна ми да ти обяснявам как не съм държавен служител та да знам устава на всяка агенция, само казах, че в държавата ни си има контролни органи, които си вършат работата достатъчно добре, защото всичко влиза в европейските информационни системи и си има европейски контролни органи, които със сигурност си следят да даваме точни показатели за инфлация и т.н.. Особено ако ще се бутаме в еврозоната, финансите са ни много стриктно гледани под лупа, ако щеш

А на мен няма да ми омръзне да ти казвам, че коментираш неща за които нямаш дори бегла представа. Пляскаш некъв мишмаш при това приготвен от запъртъци.

1. Не е нужно някой да е държавен служител, за да знае как е структурирана държавата му. Подозирам, че голяма част от държавните служители също не знаят.

2. Не е нужно да знаеш устава на всяка агенция, но е задължително да знаеш с кво се занимава, преди да я посочваш като някакъв аргумент.

3. Това, че си казал нещо или че вярваш, че казаното от теб е истина, не го прави такава. В случая продължаваш да пишеш глупост след глупост, а и няма как да бъде другояче, защото си тотално необразован по въпроса маргинал.

4. Единствените данни, които влизат в европейската информационна система са тези от НСИ и Агенция митници, нито НАП, нито КФН, нито КЕВР, нито другите ни контролни и регулаторни органи ги интересуват.

5. Европейските контролни органи се интересуват от други неща, а не от това кви са ни показателите.

6. За влизане в еврозоната, след като вече си допуснат в т.н. "чакалня" се изисква по статистика да бъдат покрити определени параметри, критериите за конвергенция   - размер на инфлацията, бюджетен дефецит, валутен курс, лихвени проценти. Като задължението на всяка страна кандидат е да покрие поне три от тях на хартия. Дори Франция влиза в еврозоната с де факто фалшифициран резултат за бюджетен дефицит. Тъй че - лупите са изцяло в твоята фантазия следствие на тоталното ти невежество.

Един маргинал като теб в реалността, който е обект, а не субект на живота си, няма как да се направи на нещо различно в нета, колкото и да се опитва. Маргинала винаги си личи, гостенче в повече, както и в твоя случай.

Ей така изглежда положението в някой канали

Пуснах сълЗа. За местните русофоби Тц

IMG_20250114_014239_640.jpg

преди 11 часа, andiay написа:

Гостенче маргинално, неам никакъв проблем с това кой и на кого лайква мненията. Нв съм аз този, който зачеква тази тема. Няма ка да завиждам за лайкове, при условие, че не се интересувам кой и как реагира на мненията ми, нито па се интересувам от рейтинг, нито ме интересува символична или квато и да е подкрепа в некъф форум. От тези неща се интересуват и възползват комплексирани от реалното си битие маргинали като теб. Ако не си разбрал, то питам душицата дали споделя мнението ти, след като му е ударила палче. Тя е тази, която трябва да каже защо го е направила.

Значи копейкаджиите непрекъснато като се лайквате по между си и няма проблем. А като хора от другия лагер си лайкват мненията има проблем? Въпреки че аз никога не съм се възползват да кажа "Ето, на, моето мнение го лайкват, а на еди кой си не" и да си валидирам самочувствието според лайковете. Ето, на, признал съм си че не знам някои неща, а ти се държиш като задни части и 4 дни не спираш да въртиш и сучеш. Развален касетофон. Едно пускаш и го свириш по една седмица, а мнението ти прелива от пусто в празно с едно и също.

Между другото бастуна е полезен уред, а в аристократичните среди е и белег за престиж. Докато ти и подобните ти дето лайквате мнения не поради съдържанието им сте просто безполезни никому ненужни маргинали в реалността. И ви личи.

Да ама ти нито си аристократ, нито си с особен престиж, за да се носиш с бастун като с аристократичен аксесоар.

А на мен няма да ми омръзне да ти казвам, че коментираш неща за които нямаш дори бегла представа. Пляскаш некъв мишмаш при това приготвен от запъртъци.

Ми хубаво, то в един момент омръзва при всеки нормален човек, явно ти не си нормален и няма да ти омръзне да си повтаряш твоето сякаш си открил Свещния граал

1. Не е нужно някой да е държавен служител, за да знае как е структурирана държавата му. Подозирам, че голяма част от държавните служители също не знаят.

Да знаеш агенциите какво правят не е задължително, ако не си пряко въвлечен в процеса на държавното управление. Като стане време да ми е необходима някоя агенция, все ще знам на къде да се упътя. Днес информацията е бол.

2. Не е нужно да знаеш устава на всяка агенция, но е задължително да знаеш с кво се занимава, преди да я посочваш като някакъв аргумент.

В темата обаче не спорим коя агенция какво прави, а я споменах като пример за най-различни видове финансови инструменти на държавата, които щеш не щеш упражняват контрол над бизнесите, така че да е все по-трудно на някой друг освен на дребен мошенник да излъже за доходи и т.н.. Ся, дали съм посочил правилната агенция, това е ирелевантно. А ти се хвана като удавник за сламка.

3. Това, че си казал нещо или че вярваш, че казаното от теб е истина, не го прави такава. В случая продължаваш да пишеш глупост след глупост, а и няма как да бъде другояче, защото си тотално необразован по въпроса маргинал.

А според мен ти си маргинал.

4. Единствените данни, които влизат в европейската информационна система са тези от НСИ и Агенция митници, нито НАП, нито КФН, нито КЕВР, нито другите ни контролни и регулаторни органи ги интересуват.

Добре, и? Нали това казах и аз, че има европейска информационна система, в която влизат данни, които най-вероятно са хубаво проверени от ЕС и се държи на изрядност при подаването им?

5. Европейските контролни органи се интересуват от други неща, а не от това кви са ни показателите.

Контролните органи на ЕС са част от машината му, нали контролът трябва да е изряден, а с това и показателите се влияят. При неизрядни контролни органи, ще има и неизрядно подадени показатели.

6. За влизане в еврозоната, след като вече си допуснат в т.н. "чакалня" се изисква по статистика да бъдат покрити определени параметри, критериите за конвергенция   - размер на инфлацията, бюджетен дефецит, валутен курс, лихвени проценти. Като задължението на всяка страна кандидат е да покрие поне три от тях на хартия. Дори Франция влиза в еврозоната с де факто фалшифициран резултат за бюджетен дефицит. Тъй че - лупите са изцяло в твоята фантазия следствие на тоталното ти невежество.

И какво за Франция? Намекваш че и България фалшифицира резултатите си, защото ни е много важно на нас да влезем в еврозоната, или на другите в ЕС им е важно да влезем в нея?

Един маргинал като теб в реалността, който е обект, а не субект на живота си, няма как да се направи на нещо различно в нета, колкото и да се опитва. Маргинала винаги си личи, гостенче в повече, както и в твоя случай.

И копейкаджиите си личите, не бой се.

преди 10 часа, NovakJ написа:

Когато една държава не е демократична, управляващите концентрират властта в свои ръце и си осигуряват предимства като оставане на власт за дълъг период от време... При комунистическия режим няма реални избори или те са манипулирани, това гарантира, че управляващия остават на поста си без конкуренция. Спомняте ли си че путин промени конституцията на рузия, за да остане на власт чак до 2036 година? 😂

Управляващите често раздават икономически ресурси на свои приближени олигарси... Това се прави за да им гарантира финансова подкрепа или лични облаги... 

Без демокрация няма независими медии или съдебна система, която да държи властта отговорна за каквото и да било. Корупцията и злоупотребите с властта остават безнаказани... При демокрация опозиционните партии и движения могат да сменят властта чрез избори, а при авторитарния режим опозицията бива репресирана, затваряна или убивана...

Хората се манипулират чрез медиите, които управляващите контролират, информацията която се поднася на хората създава фалшива/изкривена истина, която поддържа властта... 

В комунистическия режим хората се страхуват да критикуват властта, защото това може да доведе до арести, тормоз или дори смърт... От високи сгради с красиви балкони се пада лесно, хеликоптерите също не са надеждни когато на тях се качат неудобни за властта лица, съществуват и забранени субстанции като Новичок, които може да се озоват в хората случайно... 

Добре ли се получава това, което пиша?

Мисля да продължа, но сигурно в друга тема.... 

Снощи съм объркал темата и този коментар е за тази тема!

Когато една държава не е демократична, управляващите концентрират властта в свои ръце и си осигуряват предимства като оставане на власт за дълъг период от време... При комунистическия режим няма реални избори или те са манипулирани, това гарантира, че управляващия остават на поста си без конкуренция. Спомняте ли си че путин промени конституцията на рузия, за да остане на власт чак до 2036 година? 😂

Управляващите често раздават икономически ресурси на свои приближени олигарси... Това се прави за да им гарантира финансова подкрепа или лични облаги... 

Без демокрация няма независими медии или съдебна система, която да държи властта отговорна за каквото и да било. Корупцията и злоупотребите с властта остават безнаказани... При демокрация опозиционните партии и движения могат да сменят властта чрез избори, а при авторитарния режим опозицията бива репресирана, затваряна или убивана...

Хората се манипулират чрез медиите, които управляващите контролират, информацията която се поднася на хората създава фалшива/изкривена истина, която поддържа властта... 

В комунистическия режим хората се страхуват да критикуват властта, защото това може да доведе до арести, тормоз или дори смърт... От високи сгради с красиви балкони се пада лесно, хеликоптерите също не са надеждни когато на тях се качат неудобни за властта лица, съществуват и забранени субстанции като Новичок, които може да се озоват в хората случайно...

Какво би станало ако напуснем НАТО? :rolleyes:

НАТО ни защитава и без него България става уязвима. Ние нямаме армия и оръжие с което да се защитим и затова ще се наложи да поискаме подкрепа от русия или Турция... Някоя държава ако прояви претенции към територията на България, няма кой да ни защити и ще се наложи да отстъпим или ни очаква нещо подобно на това което се случва сега в Украйна! 

НАТО ни гарантира, че ако бъдем нападнати от друга държава, всички държави членки на Алианса са задължени да ни защитят... Без НАТО ние ще трябва да разчитаме на собствената си армия, която е малобройна и слабо въоръжена. Напусне ли България НАТО веднага се превръщаме в лесна цел за тези които проявят интерес към територията ни!

Все още ли има хора, които да се връзват на гнусната пропаганда, която разпространяват платени русофили и хора които не са Българи? Хора които искат България и нейните ресурси и територия, хора на които не им пука за нас Българите.....

преди 26 минути, NovakJ написа:

Какво би станало ако напуснем НАТО? :rolleyes:

Мокрият сън на копейкаджиите тук. Представят си как като излезем от съюзите ще могат да си позволят по още един цял един бидон за кисело зеле да си го такат.

НАТО ни защитава и без него България става уязвима. Ние нямаме армия и оръжие с което да се защитим и затова ще се наложи да поискаме подкрепа от русия или Турция... Някоя държава ако прояви претенции към територията на България, няма кой да ни защити и ще се наложи да отстъпим или ни очаква нещо подобно на това което се случва сега в Украйна!

Със сигурност ни чакаше съдбата на Украйна, ако не бяхме влезели в НАТО. Никоя от съседките ни не ни харесва, всичките ни точат ножа. Русия тук вижда едни земи, които ѝ трябват за да има надмощие над Турция, биха се сбили тук двете империи както са го правили и преди, а българските копейкаджии си мислят как Русия им е нещо като майка и религиозно се калнят на всяка руска простотия и простак. Самочувствието на роба е страшно меме. Никакво го няма, не подгъзуват ли на руски задни части, тукашните копейкаджии нямат смисъл на живота си.

НАТО ни гарантира, че ако бъдем нападнати от друга държава, всички държави членки на Алианса са задължени да ни защитят... Без НАТО ние ще трябва да разчитаме на собствената си армия, която е малобройна и слабо въоръжена. Напусне ли България НАТО веднага се превръщаме в лесна цел за тези които проявят интерес към територията ни!

Българските копейкаджии са масово бедни и прости хора, свързват Русия със соца, когато е било лесно да има ядене на масата стига да си близък на партията, което става с много подмазване и демонстране на лоялност граничеща с простотия. Така копейкаджиите имат нещо за ядене, друг път към трапезата не виждат за себе си, защото нямат качества за нищо. Ако не е партията, която направяла държавата да е наведена в поза партер, а СССР да стои отзад, тия копейкаджии няма да има какво да ядат. Примитивен инстинкт за самосъхранение им е. И затова искат и всички други да са в тази поза, колкото повече хора накарат против волята им да я заемат, толкова повече ядене ще имат и ще са доволни. Те се интересуват най-вече трапезата. Скотове.

Все още ли има хора, които да се връзват на гнусната пропаганда, която разпространяват платени русофили и хора които не са Българи? Хора които искат България и нейните ресурси и територия, хора на които не им пука за нас Българите.....

Няма нормални хора, които да ѝ се връзват. Само разни трапезаджии с акъл на путинофили или на едновремешните съветофили демек. Искрено вярват, че пътят им към реализация или яденето е по пътя на продажбата на държавата ни на руските интереси. Свързват ги с храна, както обясних. Предпочитат да са на ниво домашен любимец, безродници са като цяло, въпреки че обичат да се наричат патриоти. Патриотизмът им е някаква патриотарщина, задължително трябва да има елемент на целуване на руски задни части. Те се чувстват недостойни да свободни, трябва им бащица в лицето на някой тотално подчинен на Русия индивид и майка в лицето на Русия. И копейката добре го играе точно на такъв, рецитира им каквото те мислят, че трябва да слушат, за да има за папкане. Някаква повреда на ДНК ниво е настъпила и няма смисъл от спорове с тях. Само осмиване и това е!

преди 48 минути, Гoст написа:

Русия тук вижда едни земи, които ѝ трябват за да има надмощие над Турция...

Леле майкоооу, ти тая пробита опорка ли изтропа?!?  

Ми те, руснаците, на два пъти са били тук с войската си и не е имало сила на света, която да ги изгони, ако те наистина са искали да останат.

То бива да си куха лейка, ама чак пък толкоз да ви е паднало нивото в тая Тролска централа...

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Леле майкоооу, ти тая пробита опорка ли изтропа?!?  

Ми те, руснаците, на два пъти са били тук с войската си и не е имало сила на света, която да ги изгони, ако те наистина са искали да останат.

То бива да си куха лейка, ама чак пък толкоз да ви е паднало нивото в тая Тролска централа...

И двата пъти когато червената армия е била в България е изгонена.... 

Мога да ти напиша защо и от кого, но ти едва ли имаш смелост да станеш за смях и затова няма да ми отговориш! 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.