Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Руската пропаганда в България и останалия свят

Featured Replies

преди 4 минути, miro20 написа:

Какви золуми бре ? :) 

Ще ми припомниш ли какви золуми е имало в Крим, когато рашистите нахлуха със всички възможни военовъздушни, десантни, пехотни, морски, спецназ и т.н. в Крим ????

Едни и същи лъжи плямпате , едни и същи простотии. 

Да, ше ти цитирам този сайт, който въобще не е долнопробен, а това за "аз съм българче " си бе класически фей-спекулация.

:)

Ако имаш нещо да опонираш по фактологията как Крим е умишлено военно укрепван с рашистки орки далеч далеч преди 2014 г , как са правели провокации и са били на ръба на военни инциденти... заповядай - оспорвай. 

Ама не можеш :)

важното е че който кълне на него се връща.

Пак ще ти повторя когато всеки път ми повтаряш проклятията си :) - нека се усили по 10.  това е желанието ми ! 

Очевидно нивото ти е толкова безнадежно махленско и гаменско, че освен да кълнеш беззъбо  друго не можеш да опонираш.

Защото си антибългарин, националнокастриран от родово самочувствие, роб на чужда "матушка" , вечнорпризнателен скопец към чужда държава, не знаещ история , не почитащ истинските българи.

:hush:

Калас: Съкрушителни доказателства за руски военни престъпления

„Безнаказаността за военни престъпления е откровено невъзможна, стига да положим труд“, заяви Кая Калас пред депутатите от ЕС, ден след третата годишнина от освобождаването на Буча.

„В Буча доказателствата са съкрушителни. От снимки до записи на телефонни разговори и дешифрирани повиквателни, използвани от командирите по руските радиоканали. Няма как да го отречем - знаем точно кои са извършителите“, каза тя. 

Русия отрича да носи отговорност и обвинява Украйна, че е инсценирала всичко.

Украинските власти са започнали повече от 180 000 разследвания на военни престъпления, заяви Зеленски на церемония в Буча, като възлага надежди на Международния наказателен съд да изправи пред съда най-висшите престъпници.

Калас подчерта, че ЕС подкрепя украинската главна прокуратура и укрепва нейния капацитет за разследване на международни престъпления, включително чрез гражданска консултативна мисия.

Тя каза също, че напредва работата по създаването на специален трибунал, който да потърси отговорност от Русия за нейното нахлуване в Украйна.

През март 2023 г. Международният наказателен съд (МНС) издаде заповед за арест на руския президент Владимир Путин във връзка с отвличането на украински деца.

Калас: Съкрушителни доказателства за руски военни престъпления - Свят - Vesti.bg

• Отговори 6,4k
  • Прегледи 243,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Плащат ли ви да пускате пропаганда в тоя сайт ? Няма начин човек да има добро психично здраве и да плещи проганда наляво и дясно с цел да навреди на врага ...

• Ако наистина не ви плащат идете на психиатър , явно имате някакво разстройство

• Flashback
    Flashback

Не, не сме наясно! Къде са нашите санкции срещу Чичо Сам, който нападна Иран?! И що за глупендер трябва да си да се радваш като пълен кретен, че Чичо Сам ти взривил тръбопровода "Северен поток", в рез

Публикувани изображения

преди 19 минути, miro20 написа:

Какви золуми бре ? :) 

Не отклонявай темата със странични въпроси, а обясни защо са успели да избягат само 5-10 000хил, а останалите не са могли? 

преди 19 минути, miro20 написа:

Да, ше ти цитирам този сайт, който въобще не е долнопробен, а това за "аз съм българче " си бе класически фей-спекулация.

Да, знам че ще го цитираш, щото това е твое задължение като служител в Тролската централа и АНТИБЪЛГАРИН

Колкото до това дали е било фейк, забрави ли че имам снимка:

417426039_7059947734070526_2699258437781721278_n.jpg.7ee3881c9048c2b1b4a305d77e9483c1.jpg

на 31.03.2025 г. в 15:12, В. Велев написа:

Руснаците не са мобилизирали от началото на операцията. А украинците всеки ден ловят по улиците нещастници. 

Това не е верно!

Парамобил, ти кажи какво става с икономиката руска?

Загиват горките, всичката нафта им изгориха, нямат френски сирена, на фронта ги изтепаха с дронове - ужаст.

Трагедия и драма. И продадени 5 милиона iphone.

Предполагам в Масква.

преди 2 минути, nikolov2020 написа:

Парамобил, ти кажи какво става с икономиката руска?

Загиват горките, всичката нафта им изгориха, нямат френски сирена, на фронта ги изтепаха с дронове - ужаст.

Трагедия и драма. И продадени 5 милиона iphone.

Предполагам в Масква.

Цъфти ли? Нали раразбираш руски? Не четеш ли руски неправилни сайтове?

Ужасяващата переспектива и т.н.

Само че има едно - но.

С заповед от 2023 министерствата и повечето големи организации спряха да подават данни.

Така че всичко е ала-бала в любим стил.

ПП

А четеш ли украински сайтове?

1.3 милиона без работа само в Харковска околия,  170000 закрити фирми, всички украински милиардери на загуба.

В играта кой пръв ще се срине имаме победител.

И имаме още опция - затриване на всички предприятия в Киевска околия и следващо обесване на великия патриот на площада.

ПП. 

Това последното е благодарение на новата антена на Геранката която не се смущава. 

Успеваемостта се е вдигнала от 4% на над 20.

Та и в дронската война имаме победител.

Ужасяващата переспектива и т.н.

Само че има едно - но.

С заповед от 2023 министерствата и повечето големи организации спряха да подават данни.

Така че всичко е ала-бала в любим стил.

ПП

А четеш ли украински сайтове?

1.3 милиона без работа само в Харковска околивя,  170000 закрити фирми, всички украински милиардери на загуба.

В играта кой пръв ще се срине имаме победител.

И имаме още опция - затриване на всички предприятия в Киевска околив и следващо обесване на великия патриот на площада.

Не знам какво но има, но хора със квалификация се оплакват, че преди войната заплатите им били по 1400 $, а сега са под 1000 $. Толкова за силната рубла, която слезе под 100 за 1 $, но хората не виждат поевтиняване на стоки и услуги. Ама такива неща не обичате да четете.

Виж сега

Нека не се залъгваме. Това което искаше управляваща класа в Москва се случи.

Вече могат да тропат с крак. А Запада понеже е особено умен имигранти от Русия не иска. Това също е ясно на населението.

Това не обичате да четете, също и факта че опозицията не става за нищо - ще се изтепат за едни пари.

Послушай Ходорковски - Путин победи. 

ПП

Иран с нефтопарите изгради държава върху безумна ислямски правила танПутин и Русия ли няма да го направят ?

Резултата от тъпотата на Запада ще трае десетки години - това бивш главен американски дипломат ти го казвам

Виж сега

Нека не се залъгваме. Това което искаше управляваща класа в Москва се случи.

Вече могат да тропат с крак. А Запада понеже е особено умен имигранти от Русия не иска. Това също е ясно на населението.

Това не обичате да четете, стщо и факта че опозицията не става за нищо - ще се изтепат за едни пари.

Послушай Ходорковски - Путин победи. 

Всеки с ядрено оръжие може да тропа с крак, нали така? Нека не се заблуждаваме, че без ядрено оръжие РФ щеше да си позволи тази "СВО".

преди 3 минути, parmobil написа:

Всеки с ядрено оръжие може да тропа с крак, нали така? Нека не се заблуждаваме, че без ядрено оръжие РФ щеше да си позволи тази "СВО".

Това си е вътрешноукраински конфликт!   Пак ли са те излъгали?  

Парамобил

Това беше предишна опорка.

Сега су-35-ците летят със самолета на Путин за да припомнят че може да удари където иска.

Знаеш ли че въпросния самолет лети 6 часа, нещо което американците без самолетоносач не могат ?

ПП

Работата за ядреното оръжие беше обяснена подробно от NYT.

Запознай се моля те  

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

Парамобил

Това беше предишна опорка.

Сега су-35-ците летят със самолета на Путин за да припомнят че може да удари където иска.

Знаеш ли че въпросния самолет лети 6 часа, нещо което американците без самолетоносач не могат ?

ПП

Работата за ядреното оръжие беше обяснена подробно от NYT.

Запознай се моля те  

С кое да се запозная? Без ядрен рекет братушките са в кофите. Не го казвам, за да се заяждам, а наистина смятам така. Руски генерал го разясни на Соловьов в ефир. Без него не могат и да си помислят, че ще се противопоставят на НАТО.

Член 5 е в кофата.  Няма НАТО.     Имат спорове за милиарди.   Кая е в невротичен стрес за Естония.

преди 15 минути, parmobil написа:

С кое да се запозная? Без ядрен рекет братушките са в кофите. Не го казвам, за да се заяждам, а наистина смятам така. Руски генерал го разясни на Соловьов в ефир. Без него не могат и да си помислят, че ще се противопоставят на НАТО.

Тук разглеждаме хипотезата само НАТО да има ЯО, или хипотезата никой да няма такова?

Честит празник на всички тръби на тъпата руZка проганда и да почерпите!

преди 17 минути, parmobil написа:

Никой да няма!

Във времената, когато никой не е имал ЯО, положението е ясно. 

Най-напред Наполеон си е мислел че е много силен и се опитвал да "рекетира" руснаците, в резултат стига на 120км от Москва... и после Френският гарнизон капитулира с правото да напусне Париж, за да не пречи на 100 000 войници (от които 65000 са руснаци) да си купонясват

След това Хитлер се опитва да "рекетира" руснаците, в резултат стига на 20км от Москва... и после едни руснаци си вдигат купон с едно червено знаме на покрива на Райхстага.

Сега какво би било по-различно?

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Във времената, когато никой не е имал ЯО, положението е ясно. 

Най-напред Наполеон си е мислел че е много силен и се опитвал да "рекетира" руснаците, в резултат стига на 120км от Москва... и после Френският гарнизон капитулира с правото да напусне Париж, за да не пречи на 100 000 войници (от които 65000 са руснаци) да си купонясват

След това Хитлер се опитва да "рекетира" руснаците, в резултат стига на 20км от Москва... и после едни руснаци си вдигат купон с едно червено знаме на покрива на Райхстага.

Сега какво би било по-различно?

Самички си вдигат знамето на "Райхстаг"? Съвсем сами? Без коалиция?

преди 16 минути, parmobil написа:

Самички си вдигат знамето на "Райхстаг"? Съвсем сами? Без коалиция?

Пак отнесе плувката в незнайна посока...

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Пак отнесе плувката в незнайна посока...

Аз или ти?

Аз казах, че без ЯО братушките са в кофите. Ти намеси Наполеон и Райхстаг. За WW2 най-отговорно твърдя, че без помощта на коалицията СССР щеше да е в кофите.

Добреееее парамобилчо

нека нападнат Иран и пак ще си поговорим

пп

Я ми поясни да речем положението на Франция - една бивша велика сила с 3000 бойци

но пък има 60 ядрени бомби :)

преди 1 час, parmobil написа:

Аз или ти?

Аз казах, че без ЯО братушките са в кофите. Ти намеси Наполеон и Райхстаг. За WW2 най-отговорно твърдя, че без помощта на коалицията СССР щеше да е в кофите.

Не може да твърдиш че такава огромна държава и с такава военна промишленост е "за кофата" ако няма ЯО (това при хипотезата че никой няма ЯО). Освен това ако не се влагаха пари в ЯО и липсваше вярата че превъзходството им в ЯО ще е достаъчно за да респектира евентуален агресор, може би руснаците щяха сега да развили още повече други сектори от военнатта си промишленост като самолетоносачи и тн.

За ВСВ, ми не съм сигурен. Кога завършва битката при Сталинград, която е повратна за ВСВ и кога се осъществява десантът в Нормандия? Да, може би ако нямаше напън и от запад, войната нямаше да свърши през 1945, а доста по късно, но на 6 юни 1944-та, когато се открива втори фронт, посоката вече е била ясно очертана. 

преди 47 минути, parmobil написа:

Кратко , точно и ясно .

:)

преди 3 часа, attj написа:

Това си е вътрешноукраински конфликт!   Пак ли са те излъгали?  

хахаха :) вица на деня ! 

Печелиш статуетка 1-ви април ! :laughing4::yanim:

преди 2 минути, miro20 написа:

Кратко , точно и ясно 

Когато нормални хора водят дискусия, екземпляри с IQ по-ниско от нивото на стайна температура няма смисъл се намесват, защото освен да станат за смях, няма какво друго да се случи :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.