Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Шествие за парламентарна република в ЕС и НАТО

Featured Replies

350863613-217155801109039-21333220288065

Цитат
България е парламентарна република, в която следва да има разделение и взаимен контрол между властите, а това означава работещ парламент, редовно правителство и съдебна система с независим съд и отчетна прокуратура.

По Конституция президентът е държавен глава, еднакво отдалечен от всички власти. Той може да има право на политическа позиция, но е недопустимо да внушава на някоя политическа сила да не изпълни връчения мандат за съставяне на правителство, защото той вече бил "дискредитиран". Недопустимо е и да не свиква редовни заседания на КСНС, или да се опитва по свои критерии да заявява, че няма да допуска на тях лица или партии, които са участници в неговите заседания по право.

С тези си публични провокации той нарушава Конституцията, която е положил клетва да спазва, с оглед на последствията - създаване на предпоставки за провалянето на още един парламент и съответното удължаване на едноличната му власт със служебни правителства. Да, властта се услажда, но тя и покварява, когато се упражнява без насреща ѝ да стоят предвидените в основния ни закон контролни механизми. Нека не забравяме, че България е парламентарна, а не президентска република и се надяваме такава да си остане!

България отдавна избра своя път на развитие - той е като член на Европейския съюз и в колективната система за сигурност на НАТО, но нека не забравяме, че той не е гарантиран, ако в критични моменти не го отстояваме и защитаваме. Ние сме в Европа, не в Евразия и ще се противопоставим категорично на всички опити да бъдем върнати в орбитата на влияние на тоталитарните държави.

Нека като свободните граждани заедно да заявим това на 2 юни - Денят на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България, от 18:30 ч. пред сградата на Президентството, след което ще продължим с шествие до Народното събрание!

Event by Инициатива "Правосъдие за всеки"

Време им е на ватниците да осъзнаят, че тук е България, а не руZия!!!

• Отговори 176
  • Прегледи 11,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Вече стаа ясно - и ти си от ПП - Продължаваме с Простотиите!

• ivottoshev
    ivottoshev

Амаааа, ние сега не сме ли "парламентарна република в ЕС и НАТО" ?!?   "на 2 юни - Денят на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България" Свобода и независимост от какво

• Не съм го рисувал аз това, попадна ми снощи, но е съвсем на място. Ако питаш мен брака вече е консумиран, затова сега искат да перат чаршафите.  

Публикувани изображения

Амаааа, ние сега не сме ли "парламентарна република в ЕС и НАТО" ?!?

"на 2 юни - Денят на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България"

Свобода и независимост от какво? Та нали според опорките спуснати от същите тези ЕС и НАТО на нашите "независими" НПО-та, османците само мирно и кротко са си присъствали по нашите земи?

• Автор
преди 4 минути, JKirilov написа:

Вече стаа ясно ....

:questions: ма ти си много прозорлив бре - изумително е как се досети толкоз брЪже, след само 5- 6 години през, които винаги съм заявявал, че съм за ЕС и НАТО.

• Автор
преди 9 минути, ivottoshev написа:

Амаааа, ние сега не сме ли "парламентарна република в ЕС и НАТО" ?!?

знам, че не ти харесва и се гърчиш, но винаги имаш свободата да се прибереш в родното московско огнище.

преди 1 минута, nikssi написа:

С посолствата съгласувано ли е? М?

ако се наложи, ще го съгласуваме!!! :goahead:

преди 4 минути, insec написа:

:questions: ма ти си много прозорлив бре - изумително е как се досети толкоз брЪже, след само 5- 6 години през, които винаги съм заявявал, че съм за ЕС и НАТО.

А аз за Простотиите говорих, ама карай...:angry:

Поне се научи да четеш!

току-що, insec написа:

знам, че не ти харесва и се гърчиш, но винаги имаш свободата да се прибереш в родното московско огнище.

ако се наложи, ще го съгласуваме!!! :goahead:

Ми кво чакате. Направо ги карайте с кръв да се подписват. 😁 

• Автор
преди 2 минути, JKirilov написа:

А аз за Простотиите говорих, ама карай...:angry:

Поне се научи да четеш!

ми чета - шествие за парламентарна република в ЕС и НАТО, ти викаш това са простотии, съответно ти отговарям: за теб може да са простотии, но за други хора не е и аз съм един от тях, което би трябвало отдавна да ти е станало ясно, но ...... предвид качеството на соц. реотаните, пак похвално, че въобще си се досетил. :yanim:

преди 5 минути, nikssi написа:

Ми кво чакате. Направо ги карайте с кръв да се подписват. 😁 

за сега няма нужда - кво да чакам?

преди 4 минути, insec написа:

Мани ме ти мен. Не ставаш за врачка.

Нещо по втората част от поста ми имаш ли да споделиш? Не е ли някак си лицемерно хем да играеш по струната "Денят на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България", хем да призоваваш за подкрепа към организации като ЕС, които отричат фактът че е имало нужда от освобождение и независимост?

• Автор
преди 3 минути, ivottoshev написа:

...хем да призоваваш за подкрепа към организации като ЕС, които отричат фактът че е имало нужда от освобождение и независимост?

и какво да коментирам обичайните ти дебилни измишльотини - барем съчини нещо ново или викаш напоследък доставките на малоумни опорки от кремъл намаляха.

Не си губете времето да удължавате агонията на "неолибералната" (а всъщност нацистка и извратена) евроатлантическа империя, тя е към края си. Истинското лице на англосаксите лъсна пред цял сват, държавите масово се отказват от долара. България трябва за е готова да поеме навреме по новия правилен път, заедно с РФ и КНР. Това е бъдещето, а ЕС и САЩ, от тук нататък отиват на три букви, защото са фашисти и това заслужават. Дано краят им е по-скоро, че както сме я подкарали, българите се стопяваме по-бързо от украинците по време на война. 

Lindsey Graham: "The Russians are dying... it's the best money we've ever spent."

1646014967_1-papik-pro-p-plakati-sssr-pr

преди 45 минути, insec написа:

и какво да коментирам обичайните ти дебилни измишльотини - барем съчини нещо ново или викаш напоследък доставките на малоумни опорки от кремъл намаляха.

Кой пусна партенката с "мирното съжителство" и османското "присъствие"? Не бяха ли НПО-тата, спонсорирани от братските ЕС и Кравария?

Сега на шествието в подкрепа на същите ЕС и НАТО се издига лозунга за "Ботев и свободата на България". Свобода и независимост от какво?  От мирното съжителство с османците ли? 

Кога най накрая ше видим любителите на Евразия да отидат там и да си контактуваме тогава ! Всеки от тях "обича" Евразия но никой от тях не е стъпвал там, камо ли да живее там. 

Защо така ви е шизо другари ?! 

До вчера близаха топките на Радев, днес са против него.

До вчера изчегъртваха Бойко, днес лъскат имиджа му.

O tempora, o mores!

Шествие ли?
Какво лоши са условията в Карлуково ли?
Свържете се със здравния министър да ви осигури по-стегнати ризи.

преди 12 часа, insec написа:

Време им е на ватниците да осъзнаят, че тук е България, а не руZия!!!

То и Украйна не е, ама веете украински знамена вместо български...

преди 11 часа, insec написа:

Тичай да целуваш ръка на тиквата, че поле и за прах за пране ще трябва да ходиш.

преди 7 часа, Coco1 написа:

Кога най накрая ше видим любителите на Евразия да отидат там и да си контактуваме тогава ! Всеки от тях "обича" Евразия но никой от тях не е стъпвал там, камо ли да живее там. 

Защо така ви е шизо другари ?! 

По твоята логика въпроса е, защо като толкова ти харесват американските дивотии, не си отишъл там ами стоиш в тая руска евразийска провинция наречена България? А Прасчо?

преди 16 минути, Bubbles написа:

Тичай да целуваш ръка на тиквата, че поле и за прах за пране ще трябва да ходиш.

Гейпросащесср трололинките целуват други неща, не ръцете 

Ъм Кога сме излезнали от Нато и Ес,че да има шествие да сме в тях ? Баси,пекна малко по силно слънцето и някой хора хептен изтрещеха.

• Автор
преди 22 минути, Bubbles написа:

.....

Хубавото е, че ватниците си имат роднини и другари, като теб във западна Европа, че да има кой да им праща дънки и бонбонки, а на зима, дори и банани. И всяко лято преди да идеш на Слънчака, да се показваш на драгите съселяни със западната модерна кола, че да ти се напълни душата как цъкат с език какъв успял човек си.

преди 18 минути, Евгени Богданов написа:

Ъм Кога сме излезнали от Нато и Ес,че да има шествие да сме в тях ? Баси,пекна малко по силно слънцето и някой хора хептен изтрещеха.

ако чакаш първо да излезнем, сетне ще е късно да се сещаш - и със слънце, и без слънце, баси колко сте прости някои хора.

преди 1 час, Bubbles написа:

По твоята логика въпроса е, защо като толкова ти харесват американските дивотии, не си отишъл там ами стоиш в тая руска евразийска провинция наречена България? А Прасчо?

Комунистче защо те произведоха дефектен колко пъти е казвано  ? Чат-бот 

Защо те произведоха със съвеЦки чугун 

преди 16 часа, insec написа:

... и ще се противопоставим категорично

Искате да спретнете нашенски майдан ли... ?! Внимавайте какво си пожелавате!

А Цоцко да не се хаби да пелтечи "ватенки и чугуни" - от кравари и мъже с полички, друго освен лапешки подхвърляния не чакай.

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

Искате да спретнете нашенски майдан ли... ?! Внимавайте какво си пожелавате!

А Цоцко да не се хаби да пелтечи "ватенки и чугуни" - от кравари и мъже с полички, друго освен лапешки подхвърляния не чакай.

Цонке появи ли се

Може да е мийм на 4 души и текстово съобщение

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.