Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Шествие за парламентарна република в ЕС и НАТО

Featured Replies

преди 19 часа, insec написа:

Хубавото е, че ватниците си имат роднини и другари, като теб във западна Европа, че да има кой да им праща дънки и бонбонки, а на зима, дори и банани. И всяко лято преди да идеш на Слънчака, да се показваш на драгите съселяни със западната модерна кола, че да ти се напълни душата как цъкат с език какъв успял човек си.

ако чакаш първо да излезнем, сетне ще е късно да се сещаш - и със слънце, и без слънце, баси колко сте прости някои хора.

Aбе аз като гледам кви ги пишеш,и ти не падаш по долу по тъпотия :D :D :D Ама то трябва да ви има и такива като теб и оня кокото,да повтаряте едни и същи неща като папагали :D

• Отговори 176
  • Прегледи 11,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Вече стаа ясно - и ти си от ПП - Продължаваме с Простотиите!

• ivottoshev
    ivottoshev

Амаааа, ние сега не сме ли "парламентарна република в ЕС и НАТО" ?!?   "на 2 юни - Денят на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България" Свобода и независимост от какво

• Не съм го рисувал аз това, попадна ми снощи, но е съвсем на място. Ако питаш мен брака вече е консумиран, затова сега искат да перат чаршафите.  

Публикувани изображения

преди 7 минути, Bubbles написа:

Всички гербаджии и подмянаджии дружно в Метро за прах за пране и омекотител!

Capture d’écran (117).png

Туй да не забравиш после и консумацията на брака да нарисуваш.

Нали помниш:

Борисов за снимките от спалнята му: Оставаше само едно малко момче да сложат до мен

Сега знаем и кое е "момчето".

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Туй да не забравиш после и консумацията на брака да нарисуваш.

Нали помниш:

Борисов за снимките от спалнята му: Оставаше само едно малко момче да сложат до мен

Сега знаем и кое е "момчето".

Не съм го рисувал аз това, попадна ми снощи, но е съвсем на място.
Ако питаш мен брака вече е консумиран, затова сега искат да перат чаршафите.

преди 9 минути, Bubbles написа:

Не съм го рисувал аз това, попадна ми снощи, но е съвсем на място.
Ако питаш мен брака вече е консумиран, затова сега искат да перат чаршафите.

От козяк ли са бабували?

преди 15 часа, N1K17Y написа:

тамън смятам, че съм разбрал докъде стига тъпотията ви и ми показвате следващо ниво. 

Хора без морал и достойнство, продажници, лъжци и д*педавци като вас - симпатизантите на дб-пп и герб , вместо да се скрият по дупките си и да замълчат след показното дри*кане, най-нагло се хилят олигофренски и обиждат останалите с всякакви определения и квалификации!

Тръгнали да плюят по единствената некомпроментирана партия и привържениците и, а за своя резил от 34 години насам ни дума, ни дори опит за оправдание... или да, Путин ви е виновен и пенсионерите...

Жалкарчета нагли сте, но времето ви изтича!

преди 42 минути, Joss Bomon написа:

Хора без морал и достойнство, продажници, лъжци и д*педавци като вас - симпатизантите на дб-пп и герб , вместо да се скрият по дупките си и да замълчат след показното дри*кане, най-нагло се хилят олигофренски и обиждат останалите с всякакви определения и квалификации!

Тръгнали да плюят по единствената некомпроментирана партия и привържениците и, а за своя резил от 34 години насам ни дума, ни дори опит за оправдание... или да, Путин ви е виновен и пенсионерите...

Цонке заминавате за Расия щете не щете

Само да попитам за какво е шествието?

Защото доколкото съм запознат България от години е в ЕС и НАТО.

:)

Да не би организаторите да са от някоя друга държава?

:wub:

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Тъй, тъй, за програмата за управление и 2 изречения не можеш да вържеш, но стигне ли се до общи приказки и обиди и нямаш спирка :) 

преди 1 час, M.Николов написа:

Да не би организаторите да са от някоя друга държава?

От сороспиндостан.

Да Ви е честита сватбата с ДПС - Кокорчовци , Ристе с Пеефски ко стана,че се сгънахте тъй а? Нали щяхте да чегъртате Пеефски и Боко? Сега щели да правят съдебна реформа заедно с Делянчо ...  🤣🤣🤣

Цитат

На срещата присъстваха съпредседателите на ПП-ДБ Кирил Петков и Христо Иванов, бъдещите ротационни премиери Николай Денков и Мария Габриел, зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев, председателката на парламентарната група Десислава Атанасова, председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, санкционираният по "Магнитски" депутат Делян Пеевски, Хамид Хамид и зам.-председателката на НС Филиз Хюсменова.

След края на разговорите лидерът на ДПС бе лаконичен:

"Първо обсъдихме полето на разговорите, темите, по които можем да си говорим. Това е много важно, когато се говори, да се знае за какво се говори."

преди 32 минути, nikssi написа:

Да Ви е честита сватбата с ДПС - Кокорчовци , Ристе с Пеефски ко стана,че се сгънахте тъй а? Нали щяхте да чегъртате Пеефски и Боко? Сега щели да правят съдебна реформа заедно с Делянчо ...  🤣🤣🤣

Ако Пеевски е вече от добрите, дайте да го предложим за шеф на ДАНС.

ПП: Лобото@miro20, как ти се струва тази идея?

преди 5 минути, ivottoshev написа:

ПП: Лобото@miro20, как ти се струва тази идея?

Ча'й я, първо тряя да пуснат една пералня на тиквата да излезе чист като бебе, после и Шиши ша го редат.

преди 39 минути, nikssi написа:

Ша чегъртат на Тиквун...
ай да не нарушавам правилата.

преди 20 минути, ivottoshev написа:

[ПП-ДБ] + [ГЕРБ - СДС] + ДПС очертава се нова тройна коалиция. 

преди 4 минути, nikssi написа:

[ПП-ДБ] + [ГЕРБ - СДС] + ДПС очертава се нова тройна коалиция. 

Лошото е, че ще имат повече от 160 депутати, демек онези посолства, които ги накараха да се "оженят", могат да си поръчат дори и промени в конституцията ни :vomit:

Кофти, 71 половата коалиция, която освен останалите "цветове на дъгата", вече е и натъртено турско синьо. Едва успя да събере няколкостотин микроцефали да реват против президента на България, които мисирчите медиЙ, подлоги на сащ успяха да преброят като цели 3-4К. Сигурно толкова са били на брой демонстрираните идентичности*, по няколко на калпак.  

*Почти съм сигурен, че поне няколко от присъстващите родени с мъжки биологичен пол, са имали самоопределение "използвана дамска превръзка".

• Автор
преди 12 часа, Joss Bomon написа:

бръкни си с пръстче отзад и почвай да викаш ура. :getout:

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Лошото е, че ще имат повече от 160 депутати, демек онези посолства, които ги накараха да се "оженят", могат да си поръчат дори и промени в конституцията ни :vomit:

то това е хубавото, защото е целта. 😉

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Май нещо такова са намислили господарите хамериканци.

Явор Дачков: ПП и ДБ брутално и цинично излъгаха избирателите си

"Радев каза няколко очевидни думи по адрес на безобразията на техните лидери, когато им връчваше мандата и сектата го намрази, защото я описа и каза истината за политиката им. Ако хората на площада днес бяха истински граждани, щяха да подкрепят Радев и да потърсят сметка от измамниците, които днес ги излъгаха и се прегърнаха с Пеевски, Доган и Борисов, срещу които говореха в продължение на години, заради което спечелиха гласовете, които имат, за да бъдат в парламента.

Следването на истината е мерило за последователност, а не сляпото клакьорство на очевидни измамници, които рецитират клишета, в които сами не вярват.

Това е гражданското общество, драги ми умнокрасиви смехурковци!"

преди 20 минути, M.Николов написа:

Следването на истината е мерило за последователност, а не сляпото клакьорство на очевидни измамници, които рецитират клишета, в които сами не вярват.

Това е гражданското общество, драги ми умнокрасиви смехурковци!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.