Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предплатен план VIVACOM FREE2GO - мнение, препоръки, сравнение

Featured Replies

От известно време интернета спря да работи в плана Free2Go на Vivacom, въпреки, че я презареждам редовно. Някои друг имал ли такъв проблем?

• Отговори 131
  • Прегледи 70,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Въпроса е че като нямаш достатъчно пари започваш да ползваш все по малко неща. 

• Вие решавате в коя рамка да мислите, аз не мога да ви извадя от нея. За качеството, което получаваме от операторите и 10лв са им много, но в днешния свят трябва да ползвам нещо все пак. Предпочитам да

• Емил Костов
    Емил Костов

Напротив с ДОГОВОР си и не избираш, кога ще я заредиш. Имаш си срок, кога трябва да я заредиш.

Публикувани изображения

преди 13 минути, xayzer написа:

От известно време интернета спря да работи в плана Free2Go на Vivacom, въпреки, че я презареждам редовно. Някои друг имал ли такъв проблем?

Проверете си настройките за интернет или се обадете на 123 да ви изпратят нови. При мен си работи всичко нормално в България и в роуминг в ЕС също.

• 4 седмици по-късно...

Здравейте, попаднах на тази тема от google и заради нея даже се регистрирах за да споделя и попитам и аз. 

На предплатена карта съм от години на Виваком , бях на стар план (нямаше роуминг) и затова взех втора предплатена карта free2go защото ми трябваше роуминг за известно време. 

Няколко месеца след това старата ми карта насила я направиха и нея на free2go защото явно този стар план (който не се предлага от години) ми е прекалено изгоден на мен а на Виваком не. 

В началото free2go беше ок. Когато имаше възможността за 28дена пакети. От както направиха пакетите по 14 дена или 21 дена с подновяване не мисля че са най-подходящи за мойте нужди (засега още съм на него заради бонуса от 2000мб който получавам всеки път като заредя над 8лв от приложението, не знам дали е за всеки този бонус).

На мен лично ми трябва малко интернет и мунути на месец и затова мисля да пробвам на Yettel или А1 предплатената опция

Yettel: (Предплатен пакет 10лв и след това пакет От-До за по 10 лева на презареждане за 30 дена) 

A1 имат по интересно предложение, А1 Hit (20 лева стартов пакет и след това ако зареждам по 10 лева на 30 дена получавам повече минути и МБ от Yettel и даже някакви бонуси които не съм се занимавал да чета)

Виваком предлагат повече Минути и МБ но за по-малък срок (14/21). Докато на мен не ми трябва толкова ресурс колкото да е пръснат за целия месец (30 дена).

От услугите на Виваком съм доволен от години , ако може някой да сподели как е с Yettel и А1 и дали пропускам нещо важно в споменатите пакети.

Аз съм на А1 предплатена и съм доволен. В София и областта покритието и качеството на разговорите са мн. добри. Нямам наблюдения по пътища и магистрали. А, и мобилния им интернет е добър.

Здравейте, реших да се прехвърля на предплатена карта / в момента съм на Виваком Смарт / но договора ми е малко скъп, а и вече изтече. Прочетох темата но понеже времето тече, моля за съвет към кои предплатени карти да се ориентирам, тоест коя е най изгодната според Вас сега ???

преди 6 часа, tchanev написа:

Здравейте, реших да се прехвърля на предплатена карта / в момента съм на Виваком Смарт / но договора ми е малко скъп, а и вече изтече. Прочетох темата но понеже времето тече, моля за съвет към кои предплатени карти да се ориентирам, тоест коя е най изгодната според Вас сега ???

A1 Hit мисля че е най-добре ако искаш на всеки месец да презареждаш.

Виваком предлагат най-много минути и мегабайти но при тях периодите са 14 или 21 дена и после пак трябва да презареждаш. 

Yettel -честно казано с нищо не изпъкват. 

преди 36 минути, stoy@n написа:

Лека поправка- на Vivacom Free2Go периода е 28 дни и ако презаредиш в този период минутите и данните са с нструпване ;)

При мен не е така, няколко пъти го пробвах. Презареждам докато периода ми е активен и не съм изчерпал ресурса и не се натрупва. Наслагва се и първо ми използва старите ресурси, като свършат тогава почва от новите. 

+ това дори да работеше това, пак правиш 2 презареждания за един месец. 

преди 39 минути, Zerv написа:

При мен не е така, няколко пъти го пробвах. Презареждам докато периода ми е активен и не съм изчерпал ресурса и не се натрупва. Наслагва се и първо ми използва старите ресурси, като свършат тогава почва от новите. 

+ това дори да работеше това, пак правиш 2 презареждания за един месец. 

Това със сигурност работи! И аз и жена ми сме на Free2Go предплатена услуга, с тази разлика, че тя си презарежда преди да изтече срока, за да не си загуби натрупалите се мунути и данни, а аз веднъж на два месеца по 4 лева за да си поддържам картата. Като се прибера в БГ си активирам план който ме устройва от насъбралите се пари, които съм зареждал или добавям още ако не достигат. По-горе в линка можете да прочетете условията за ползване на плана.

И една малка подробност-зарежда 3 пъти на два месеца, което като го разпределиш на месец е маалко по-малко от половината на това, коет е плащала на абонаментен план

;)

преди 17 минути, stoy@n написа:

Това със сигурност работи! И аз и жена ми сме на Free2Go предплатена услуга, с тази разлика, че тя си презарежда преди да изтече срока, за да не си загуби натрупалите се мунути и данни, а аз веднъж на два месеца по 4 лева за да си поддържам картата. Като се прибера в БГ си активирам план който ме устройва от насъбралите се пари, които съм зареждал или добавям още ако не достигат. По-горе в линка можете да прочетете условията за ползване на плана.

И една малка подробност-зарежда 3 пъти на два месеца, което като го разпределиш на месец е маалко по-малко от половината на това, коет е плащала на абонаментен план

;)

Прочетох ги защото си помислих че бъркам. А ако пак наистина бъркам моля покажи ми къде точно пише че минутите и мегабайтите се натрупват.

Да Валидността на Левовия баланс си го продължаваш така както казваш но от това което написа ти си ползваш активно телефона само когато се прибереш в България. 

Сподели също така жена ти всеки път като зареди по колко зарежда и кои пакет си взима като зареди (или не взима пакети като теб ? ) 

преди 17 минути, Zerv написа:

Прочетох ги защото си помислих че бъркам. А ако пак наистина бъркам моля покажи ми къде точно пише че минутите и мегабайтите се натрупват.

Да Валидността на Левовия баланс си го продължаваш така както казваш но от това което написа ти си ползваш активно телефона само когато се прибереш в България. 

Сподели също така жена ти всеки път като зареди по колко зарежда и кои пакет си взима като зареди (или не взима пакети като теб ? ) 

Линка го бях дал заради 28-те дни, но информацията им не е актуална @Емил Костов кажи им да си я обновят :D

Аз си зареждам през приложението на Vivacom , а тя през менюто от *123# ако не се лъжа беше. И да прав си, че е за 21 дни- подведох се по информацията в сайта.

image.png.3b5f53ab57e93765c316a8d73c59b7e0.png

Този пакет си активира тя за 12 лева и се натрупват! Не знам защо не го пише в условията!? Има над 10 000 минути и повече от 100 Gb данни-реално тя не може да ги използва всички, но женска му работа това си е избрала :D

Извинявай че те занимавам но може ли скриийншот на минутите и мегабайтите от приложението и (без лична информация разбира се) . Не мога да повярвам че се натрупват защото съм го пробвал няколко пъти. 

след 5 дена ми изтича пакета които съм взел и мисля да вкарам пак пакет преди да изтече само да видя как след 5 дена ще изчезнат минутите и мегабайтите. 

преди 8 минути, Zerv написа:

Извинявай че те занимавам но може ли скриийншот на минутите и мегабайтите от приложението и (без лична информация разбира се) . Не мога да повярвам че се натрупват защото съм го пробвал няколко пъти. 

след 5 дена ми изтича пакета които съм взел и мисля да вкарам пак пакет преди да изтече само да видя как след 5 дена ще изчезнат минутите и мегабайтите. 

image.thumb.png.9758c33eab5ea010d6c6383093106fa7.png

За минутите съм те поизлъгл, но данните помня, че бяха над 100  Сега на 19 ще си активира автоматично същият план и ще добави върху тях новите. Ако не забравя след 19 ще ти намправя пак снимка ;)

Заредих си картата сега, след 5 дена ще Update на дали са се запазили старите минути и MB. 

Няколко въпроса имам към тази маневра.

Трябва ли всеки път да е един и същт пакета за да се запазят или може да се сменят и пак да се запазват старите  ресурси от предишният пакет ? 

Трябва ли винаги да имаш баланс ?

преди 9 минути, Zerv написа:

Заредих си картата сега, след 5 дена ще Update на дали са се запазили старите минути и MB. 

Няколко въпроса имам към тази маневра.

Трябва ли всеки път да е един и същт пакета за да се запазят или може да се сменят и пак да се запазват старите  ресурси от предишният пакет ? 

Трябва ли винаги да имаш баланс ?

Маневрата с друг пакет и жена ми не е правила (поне аз не знам де) :biggrin: Нямам представа дали ще се натрупат. Баланс трябва да имаш, защото пакета се подновява автоматично. Иначе ако пропуснеш срока губиш натрупаното и започваш отначало.

Благодаря Ви, доколкото разбрах по изгодна е  Free to go, въпреки че се зарежда на 21 дни, а тази Нit има ли я още ?

И друго кога ти ограничават разговорите, на 21 ден или изтраюват до края на месеца ???

преди 12 часа, tchanev написа:

...И друго кога ти ограничават разговорите, на 21 ден или изтраюват до края на месеца ???

Нещо не ви схванах въпроса..:speak:

Ти да звъниш ограничават като нямаш Баланс и мунити от пакет. На теб да ти звънят никога не го ограничават (освен ако не ти изтече валидността на картата ,1 година. Но ти тогава си губиш номера) 

Ако съм разбрал правилно въпроса де. 

Да това питам, тоест ако до 21 ден съм изговорил 100 минути и не платя, ще си изговоря ли останалите

И после да си заредя наново картата

Тоест мога ли изобщо да звъня след 21 ден ?

преди 2 часа, tchanev написа:

Да това питам, тоест ако до 21 ден съм изговорил 100 минути и не платя, ще си изговоря ли останалите

Не! Ако не заредите преди изтичане на срока, ще загубите оставащите минути. Ако искате да звъните след като ви е изтекъл срока на плана, който сте активирали, трябва да имате наличен левов баланс на картата която ползвате. Така ще може да звъните, но вече ще се прилагат общите условия за таксуване на разговора. Имате заедени пари в картата говорите, нямате пари- само може да ви звънят до изтичане на валидността на картата.

Предплатените карти на А1 вече са с валидност 20 дни. Към този момент ВИВА Free2Go се оказва най-изгодната предплатена карта.

на 16.02.2024 г. в 10:23, tchanev написа:

Имам карти и към йетел и към А1. По-изгодно е а1, но ако минеш на договор към тях после не може да се измъкнеш, не те пускат да ги оставиш. затова добре си решил предплатено.

преди 9 часа, Luke_Netwalker написа:

Предплатените карти на А1 вече са с валидност 20 дни. Към този момент ВИВА Free2Go се оказва най-изгодната предплатена карта.

В сайта им пише че са на по 30 дена допълнителните им пакети. Но ако и те направят за по 3 седмици тогава Виваком са си най-добре. (Тъкмо мислех да ги пробвам тях защото са на по 30 дена ...) 

Допълнителен пакет можеш да активираш, ако преди да са изтекли 20 дни изчерпиш основния.

на 16.02.2024 г. в 19:58, stoy@n написа:

image.thumb.png.9758c33eab5ea010d6c6383093106fa7.png

За минутите съм те поизлъгл, но данните помня, че бяха над 100  Сега на 19 ще си активира автоматично същият план и ще добави върху тях новите. Ако не забравя след 19 ще ти намправя пак снимка ;)

image.thumb.png.77303e9f48dfb71501526cbcd8c75e7a.png

Ето и след подновяването на пакет 4

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.