Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предплатен план VIVACOM FREE2GO - мнение, препоръки, сравнение

Featured Replies

преди 1 час, Luke_Netwalker написа:

A1 имат предплатена карта HIT, която е далеч по-изгодна.

https://www.a1.bg/prepaid-recharge-offers

Цитат
  • Оферта HIT е валидна до 31.12.2023г.
  • Оферта HIT е валидна при всяко презареждане на картата, докато има действащ абонамент за тази оферта и/или докато изтече периода на валидност на Оферта А1 и докато клиентът е на тарифен план Универсален плюс.

• Отговори 131
  • Прегледи 70,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Въпроса е че като нямаш достатъчно пари започваш да ползваш все по малко неща. 

• Вие решавате в коя рамка да мислите, аз не мога да ви извадя от нея. За качеството, което получаваме от операторите и 10лв са им много, но в днешния свят трябва да ползвам нещо все пак. Предпочитам да

• Емил Костов
    Емил Костов

Напротив с ДОГОВОР си и не избираш, кога ще я заредиш. Имаш си срок, кога трябва да я заредиш.

Публикувани изображения

преди 1 час, 2249 написа:

Картата е валидна, докато я презареждаш, а се предлага от А1 до 31.12.2023 г.

преди 39 минути, Luke_Netwalker написа:

Картата е валидна, докато я презареждаш, а се предлага от А1 до 31.12.2023 г.

Аз го тълкувам, че картата е валидна докато изтече периода на валидност на офертата. То така си е и написано ...

Не го пиша, за да се заяждам. Аз бих уточнил три пъти, преди да купя.

на 18.08.2023 г. в 10:26, Емил Костов написа:

Алтернатива на кое. Всички искат 5G,бърз интернет, покритие навсякъде, големи трансфери, разговори през 4 и 5G, неограничени мегабайти и трафик. Нормално е да се вдигнат цените, защото се слага нова техника като суичове, рутери, базови станции и прочие. Безплатен обяд няма. И тук цените пак са евтини в сравнение с другите държави.

Ти гледай какво ще стане като се вдигне още тока, като минем на свободния пазар. Тогава ще стане страшно.

В Румъния например директно от сайта си личи че цените са в пъти по-евтини. За 7 Евро на месец при 12 месечен догвор получаваш безкраен интернет.
image.thumb.png.157561d9d10415c750fd9a7752f3c6c1.png

преди 13 минути, Mlad_Sobstvenik написа:

В Румъния например директно от сайта си личи че цените са в пъти по-евтини. За 7 Евро на месец при 12 месечен догвор получаваш безкраен интернет.
image.thumb.png.157561d9d10415c750fd9a7752f3c6c1.png

ами вземаш си румънска карта и готово. 

• Автор
на 8.09.2023 г. в 20:11, Веси Филипова написа:

Интересно ми е дали може предплатен номер на Йетел да се направи да мине към Виваком  

Разбира се, че може. Отивате в офис и прехвърляте номера. Друг е въпросът вече, че много нерви ще ви коства, но може и да случите на коректни служители. Успех!

преди 1 час, Веси Филипова написа:

но презареждането става на 21 дена нали, не на 30. 

Да, вижте и офертата на А1 HIT.

на 28.08.2023 г. в 13:46, 2249 написа:

Аз го тълкувам, че картата е валидна докато изтече периода на валидност на офертата. То така си е и написано ...

Не го пиша, за да се заяждам. Аз бих уточнил три пъти, преди да купя.

до 31 декември може да се купи от офисите или след 31 декември не може да се ползва ?

на 10.09.2023 г. в 22:55, Веси Филипова написа:

до 31 декември може да се купи от офисите или след 31 декември не може да се ползва ?

До 31 декември може да се купи от офиси или магазинчета за аксесоари. Може да се ползва докато се зарежда.

Тия от виваком са долни боклуци ! 

Хем вдигнаха цената, хем махнаха пакети, хем направиха периода на 21 дни ! 

Видяха, че хората почнаха да мигрират без договор и сега правят каквото си искат за да принудят хората да се върнат на договор. 

• 1 месец по-късно...

Здравейте, определено съм решил да преместя петте карти на предплатен план, защото таксите постепенно стигнаха 30лв. и това започва да ме дразни.

Въпросът е към момента - Виваком или А1 е така да се каже по-малкото зло?

И на двете места имам познати, които няма да правят парчета и отида ли, ще ги прехвърлят /картите са на Йеттел с отдавна изтекли договори - 2 години и нещо/.

Другото, което не разбрах - при А1 има ли интернет в роуминг или не?

Благодаря предварително.

• Автор
на 10.11.2023 г. в 20:57, BGGR написа:

Здравейте, определено съм решил да преместя петте карти на предплатен план, защото таксите постепенно стигнаха 30лв. и това започва да ме дразни.

Въпросът е към момента - Виваком или А1 е така да се каже по-малкото зло?

И на двете места имам познати, които няма да правят парчета и отида ли, ще ги прехвърлят /картите са на Йеттел с отдавна изтекли договори - 2 години и нещо/.

Другото, което не разбрах - при А1 има ли интернет в роуминг или не?

Благодаря предварително.

Препоръчвам ти виваком. Free2go е добра опция в случая. Не знам какво ти е стандартното потребление, но комбинирания пакет за 11.99/ на всеки 21 дни, ти дава 800 национални минути, 15GB мобилен интернет и 50 sms-a. Подновява се автоматично на 21 дни, или ако трябва да изчислиш колко ще плащаш на месец с този пакет, излиза 0.57лв на ден или 17.10лв с ДДС на месец. Минутите, мегабайтите и смс ти се натрупват ако не си ги използвал от предишния пакет :). 

А при А1 няма натрупване, така ли да разбирам?

В случай, че е така, няма какво да го мисля.

• Автор
преди 12 часа, BGGR написа:

Можеш да прочетеш конкретно за пакетите на а1, но не мисля, че се натрупват. Освен това самото отчитане на МБ при а1 не е на 1кб, а на 20, а в някои планове дори е на сесии от 100кб, което е отвратително. Друг важен фактор е, че виваком имат отлична покритие навсякъде, според мен най-доброто от всичките оператори. Избери това, което смяташ за най-удачно.

преди 16 часа, BGGR написа:

Има натрупване, стига да презаредиш навреме.

Сега чета условията и на двата оператора, но не намирам нищо какво се случва в роуминг ЕС. Имам ли минути, с които да звъня до България, например или там трябва да платя друг пакет? Има ли нет в ЕС?

Така са им написани условията, че...

По принцип клоня към Виваком, но в зависимост от роуминга, може да мина и на А1.

преди 9 часа, BGGR написа:

Сега чета условията и на двата оператора, но не намирам нищо какво се случва в роуминг ЕС. Имам ли минути, с които да звъня до България, например или там трябва да платя друг пакет? Има ли нет в ЕС?

По принцип клоня към Виваком, но в зависимост от роуминга, може да мина и на А1.

На Виваком в ЕС ще имате интернет, но няма да имате минути за обаждане. При жена ми е така тя ползва Free2go

• 1 месец по-късно...

Колко минути получавам като заредя с 10лв. при този free2go план? В момента съм с предплатена карта на виваком и за 10лв. ми зарежда картата с 10 минути.

на 19.11.2023 г. в 20:10, BGGR написа:

A1 няма включени мегабайти в роуминг. В условията им пише че само плановете Free, Standard и Party предлагат роуминг, но там изглежда че се плаща на всеки мегабайт. Това го прави доста по-зле от другите предплатаени планове на Yettel и Vivacom. Сякаш A1 живеят още в 2015. Дори ако ще ползваш интернет само в българия не си струват. Vivacom Free2Go все още е най-добрия избор. Аз мисля него да си взема. Живея в Германия където сега плащам 12Евро за 6GB интернет та планът на Vivacom ми е по-изгоден. Благодарение на eSim ще мога да си ползвам 2те карти паралелно без проблем.

на 2.01.2024 г. в 9:23, andrei1122 написа:

Колко минути получавам като заредя с 10лв. при този free2go план? В момента съм с предплатена карта на виваком и за 10лв. ми зарежда картата с 10 минути.

Изтеглете си приложението My Vivacom и се регистрирайте с телефонния номер който ползвате. От там може да активирате различни планове в зависимост от поттребностите Ви. Може и директно от *123#  да си изберете Пакети за минути, Пакети за интернет или Комбинирани пакети, но от приложението е по-лесно-ако имате интернет разбира се.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.