Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предплатен план VIVACOM FREE2GO - мнение, препоръки, сравнение

Featured Replies

преди 2 часа, adam01 написа:

Точно така е, само че аз не знам дали изобщо вече се продават хартиени ваучери. Зареждането става много бързо и лесно в приложението с карта (снимка 1), а ето го и пакета, който е с 800 минути и 10 000 МБ на макс скорост за 9.99лв на месец (снимка 2). Можеш всеки месец да си слагаш по 10лв в картата и то да си ги взима автоматично, а когато не искаш да ползваш, просто не я зареждаш, и така не ти върви стандартната месечна такса, което си е вид свобода

не знаех , че в днешно време на ваучер е толкова яко ще се по интересувам , когато ми изтече договора .Аз съм на 12000 на макс скорост и ми е достатъчно ползвам го за музика и радио и чат пат за четене на новини , ако пътувам и съм приключвал с 4000 или 5000 мб месеца до фактурата .

• Отговори 131
  • Прегледи 70,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Въпроса е че като нямаш достатъчно пари започваш да ползваш все по малко неща. 

• Вие решавате в коя рамка да мислите, аз не мога да ви извадя от нея. За качеството, което получаваме от операторите и 10лв са им много, но в днешния свят трябва да ползвам нещо все пак. Предпочитам да

• Емил Костов
    Емил Костов

Напротив с ДОГОВОР си и не избираш, кога ще я заредиш. Имаш си срок, кога трябва да я заредиш.

Публикувани изображения

• Автор
преди 1 час, adersa написа:

не знаех , че в днешно време на ваучер е толкова яко ще се по интересувам , когато ми изтече договора .Аз съм на 12000 на макс скорост и ми е достатъчно ползвам го за музика и радио и чат пат за четене на новини , ако пътувам и съм приключвал с 4000 или 5000 мб месеца до фактурата .

Аз също не знаех, но след проучване се оказа, че всъщност няма нужда от срочен договор месечни такси за нещо, което не ползвам, затова избрах и този план.

А иначе не знам на кой оператор си, но ако си в йетел или а1, може би ще ти е една идея по-лесно да го прехвърлиш към предплатена карта на виваком. Ако си клиент на виваком, номера ти също може да премине на предплатена тарифа, но служителите отказват, въпреки, че по система има тази възможност.

И при двата случая ще ти трябват здрави нерви, докато финализираш целия процес. Аз, например, имах официален отговор от централата, който предварително бях разпечатал и им го представих в офиса, та нямаше как да ми откажат.

преди 2 часа, adam01 написа:

А иначе не знам на кой оператор си, но ако си в йетел

на Йетел съм ако продължават да дигат цените на пакетите ще се замисля за ваучера 

Още в самото начало се усъмних - чисто нов потребител да прави нова тема с много подробни обяснения как е открил топлата вода и колко е доволен от новооткритото. Пък то било обикновена реклама ... :tease:

Нищо, де. Поне научих нещо ново и интересно.

Това наистина е най-добрата предплатена карта засега, а и потребителя не е чисто нов.

на 3.06.2023 г. в 13:00, Coco1 написа:

Цецко можеш ли да правиш като вятъра?!? Ооопс май това го можеш най добре… Целуни го по главата за да ти повърне в устата!

преди 7 минути, Cecko The Sucker написа:

Цецко можеш ли да правиш като вятъра?!? Ооопс май това го можеш най добре… Целуни го по главата за да ти повърне в устата!

Браво фенче, така ли правиш. Горкия чак се регистрира наново да се похвали :yanim:

на 3.06.2023 г. в 12:59, stoy@n написа:

Склонен съм да ти се доверя, но ако изравнят условията ще знам, че от теб е изтекла информацията :biggrin:

Не е така! Аз си имам постоянен доход, но не ми харесва да плащам за нещо което не използвам;) Не, че до сега не съм плащал, но принципа е такъв...

толкова ти трябва...

толкова ти стига...

и мойта ми стига-миналия месец минах на MAX-първата година 48-49...не помня точно...втората 52-53...лева

но с този план споделям нет към телевизора на жената за IPTV-100 кинта за една година...139 програми...4 екрана...и свалям филми от тракерите...

при достигане на 10gb нета пада на 64кб...

пускам смс на 1237 за още 10gb...безплатни

снощи пусках 3 смс-а...щот потреблението ми стигна 39 gb...

кусура на вивата е невъзможноста за още поне една физическа сим да си клонирам номера и да я бучна в някой от старите телефони за рутер...

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, обмислям детето ми да мине на предплатеният план на ВИВАКОМ. От вас разбирам, че може да се прехвърля номер, но как да се разбера със служителите, като те ме убеждават, че не може.

Също имам въпрос за включените минути за разговор 

Включени минути за разговори към всички национални мрежи

800

А после в ПРАВА И УСЛОВИЯ се пояснява, че -  Минутите са валидни в мобилната мрежа на Vivacom. 

Как така към всички, като реално са само към Виваком. 

на 28.06.2023 г. в 10:17, denito82 написа:

Здравейте, обмислям детето ми да мине на предплатеният план на ВИВАКОМ. От вас разбирам, че може да се прехвърля номер, но как да се разбера със служителите, като те ме убеждават, че не може...

Кои служители те убеждават, че не може? Оператора на който си в момента или тези на Виваком?

• Автор
на 28.06.2023 г. в 11:17, denito82 написа:

Здравейте, обмислям детето ми да мине на предплатеният план на ВИВАКОМ. От вас разбирам, че може да се прехвърля номер, но как да се разбера със служителите, като те ме убеждават, че не може.

Също имам въпрос за включените минути за разговор 

Включени минути за разговори към всички национални мрежи

800

А после в ПРАВА И УСЛОВИЯ се пояснява, че -  Минутите са валидни в мобилната мрежа на Vivacom. 

Как така към всички, като реално са само към Виваком. 

Може да се прехвърли към предплатена карта, но в офисите отказват. Изпратете имейл до Виваком през сайта и ги попитайте дали може да се прехвърли номер към тях на предплатен план. Ще ви отговорят, че може. Отидете с този имейл в офиса и направете директна конфронтация, ако продължават да ви отказват, повикайте мениджър и покажете имейла. Ако отново ви откажат, се обадете на 123 докато сте в магазина. Ще станат нещата, просто малко по-трудно. Аз така направих и успях. Минутите са към всички мобилни оператори.

• 1 месец по-късно...
  • Автор
преди 12 часа, vald написа:

Какво ще ги правиме тези хубавци VIVACOOMM - https://www.vivacom.bg/bg/ppb

Тъкмо отварям форума да напиша, че и аз получих смс с информация за обновяване на условията. Това е нелоялно към съществуващите клиенти, които прехвърлихме номерата си към виваком. Моля, пуснете оплаквания през контактната форма на сайта им, дано обърнат внимание. Хитреци, нагли! Щеше да бъде прекалено хубаво за да е истина (или поне беше, но за кратко). Ще ги видим сладурите как ще действат занапред.

на 17.08.2023 г. в 0:14, vald написа:

Какво ще ги правиме тези хубавци VIVACOOMM - https://www.vivacom.bg/bg/ppb

Какво искаш да ги правиш. Всички ще вдигнат цените. А ти си се подписал, че операторът може да променя общите условия както си поиска.

преди 8 минути, 2249 написа:

Услугите стават все по-скъпи. Не е ли време да се замислим за алтернатива някаква ...

Алтернатива на кое. Всички искат 5G,бърз интернет, покритие навсякъде, големи трансфери, разговори през 4 и 5G, неограничени мегабайти и трафик. Нормално е да се вдигнат цените, защото се слага нова техника като суичове, рутери, базови станции и прочие. Безплатен обяд няма. И тук цените пак са евтини в сравнение с другите държави.

Ти гледай какво ще стане като се вдигне още тока, като минем на свободния пазар. Тогава ще стане страшно.

преди 9 минути, 2249 написа:

Емо, там е работата, че си прав. Но все си мисля, че новата техника може да бъде и за сметка на част от печалбата ...

Не е само това. Тази техника се разполага в частни имоти. Подписват се договори за наем, за ток и прочие. Нещата не са толкоз прости както изглеждат отстрани. Но пък никой не е длъжен да стои при Виваком.

• Автор

Въпреки промяната в условията, към момента си остава най-изгодната предплатена карта и ще продължа да я използвам.

• 2 седмици по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.