Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабинетът "Денков-Габриел" - какво ви е мнението?

Featured Replies

преди 5 минути, Gaming_Solutions написа:

Оставам това ей тука да си го гледкаш и дано да го осмислиш.

Peevski-VKonstitucionna-Komisia-glasuvane.jpg.cb5806f969d822cb55002d2177cce2a7.jpg

Само за сведение - на предното гласуване се Възраждане имаха 37 човека в залата. Ако Възраждане и ИТН бяха гласували "Против" или дори "Въздържал се" - Пеевски нямаше да влезе в комисията за промени в Конституцията.

Браво на ИТН!  Хахаха. 

😀

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 159k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Господ да пази България. Ужас!  Кой нормален ще го подкрепя?

• JohnTRIVOLTA
    JohnTRIVOLTA

Напротив. Това , че интересите на болшинството българи съвпадат и с тези на цивилизования свят е прекрасно - означава, че все още има надежда за една европейска,модерна и просперираща държава!

Публикувани изображения

преди 11 минути, Gaming_Solutions написа:

Само за сведение - на предното гласуване се Възраждане имаха 37 човека в залата. Ако Възраждане и ИТН бяха гласували "Против" или дори "Въздържал се" - Пеевски нямаше да влезе в комисията за промени в Конституцията.

Копейките се интересуват само от тва дето посольството поръча. Като свършиха със закриването на натовските бази и петелченето от сцената нямаха повече работа. Пеефски-меефски, какво ги интересува? Електоратът им от прокариотни се интересува така или иначе само от базите и руския мир, тва конституционни въпроси не е по мащабите им, че да се хабят в битки. Кат искат там Пеевски да кове конституция, ми дайте му я бе, кво пък толкова? Копейката няма ся да му се бърка. Келепир има за секи.

преди 12 минути, Gaming_Solutions написа:

Peevski-VKonstitucionna-Komisia-glasuvane.jpg.cb5806f969d822cb55002d2177cce2a7.jpg

Грешно смяташ. Дори и с гласовете на Възраждане, Пеевски пак минаваше. С това гласуване лъсна аритметиката, че шараните от ПП-ДБ са заложници на ГЕРБ и ДПС. В следващите месеци ще оберат негативите и наесен ще са аут, а следващият мандат за ново правителство ще се даде отново на ГЕРБ.

преди 12 минути, Gaming_Solutions написа:

Ето заради това не си давам гласа за нито един от тази скубщина!!!

току-що, treyyy написа:

Грешно смяташ. Дори и с гласовете на Възраждане, Пеевски пак минаваше.

Чугун, 110 против срещу 109 за, ако копейките бяха гласували. Няма да мине номера ти, ватнишки шут.

преди 7 минути, Гражданин написа:

Чугун, 110 против срещу 109 за, ако копейките бяха гласували. Няма да мине номера ти, ватнишки шут.

Явно и ти не можеш да смяташ. Ама важното е да се изсерете във форума.

преди 5 минути, Гражданин написа:

Казах ти русокоске че разбираш само от кама сутра математиката не я разбираш

преди 13 минути, treyyy написа:

Явно и ти не можеш да смяташ.

И пак заради копейките дето си биха камшика, за да стане врътката е очевидно

16 + 37 + 58 = 111 против, обаче - 37 и Пеевски ше дава мнения по конституционни въпроси

H4cxm0u.jpg

Боли ли те да поемаш сабята на копейката за 10 лв на ден?

току-що, Гражданин написа:

И пак е копейките дето си биха камшика, за да стане врътката е очевидно

16 + 37 + 58 = 111 против, обаче - 37 и Пеевски ше дава мнения по конституционни въпроси

H4cxm0u.jpg

не са 58 ППдб а 50 бе русокоске имаш проблем  с очите

преди 4 минути, Гражданин написа:

И пак е копейките дето си биха камшика, за да стане врътката е очевидно

H4cxm0u.jpg

Пак обърка сметките. Откъде ги извади тези 58 гласа? Хайде пак смятай! Имаш 8 въздържали се от ПП-ДБ или тях стратегически не ги виждаш?

току-що, novaki написа:

не са 58 ППдб а 50 бе русокоске имаш проблем  с очите

хубу ма що си тръгнаха копейките?

преди 2 минути, treyyy написа:

Пак обърка сметките. Откъде ги извади тези 58 гласа? Хайде пак смятай! Имаш 8 въздържали се от ПП-ДБ или тях стратегически не ги виждаш?

хубу ама що стратегически си тръгнаха копейките?

преди 5 минути, Гражданин написа:

И пак заради копейките дето си биха камшика, за да стане врътката е очевидно

H4cxm0u.jpg

Боли ли те да поемаш сабята на копейката за 10 лв на ден?

На мен никой не ми плаща да продавам България за разлика от теб  соросоидке  

преди 1 минута, Гражданин написа:

хубу ама що стратегически си тръгнаха копейките?

Не ми викай хубу, ами мислете преди да пишете нещо във форума, а не да се изплясквате по гол гъз и лозунги.

току-що, novaki написа:

На мен никой не ми плаща да продавам България за разлика от теб  соросоидке  

Не ме интересуват 10те ти лв, задръж си ги

току-що, treyyy написа:

Не ми викай хубу, ами мислете преди да пишете нещо във форума, а не да се изплясквате по гол гъз и лозунги.

Е хубу, ма копейките що си тръгнаха? Символично позволиха на Пеевски да отговоря за конституционни въпроси.

русокоске 10 лева на ден ли ти дават от отворено общество да продаваш бъдещето на децата си

преди 23 минути, treyyy написа:

Грешно смяташ. Дори и с гласовете на Възраждане, Пеевски пак минаваше. С това гласуване лъсна аритметиката, че шараните от ПП-ДБ са заложници на ГЕРБ и ДПС. В следващите месеци ще оберат негативите и наесен ще са аут, а следващият мандат за ново правителство ще се даде отново на ГЕРБ.

Какво грешно смятам, нали писах, че ако Възраждане и ИТН бяха гласували против, Пеевски нямаше да влезе в комисията.

Пак ще сложа снимката да се вижда, да не се губи в дискусията

Peevski-VKonstitucionna-Komisia-glasuvane.jpg.7a2bda5024694c9823285ce58a961d7c.jpg

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 2 минути, Гражданин написа:

Е хубу, ма копейките що си тръгнаха? Символично позволиха на Пеевски да отговоря за конституционни въпроси.

Още колко пъти да ти обяснявам, че копейките нямаше как да променят гласовете против Пеевски. И пак повтарям за неразбралите: ПП-ДБ в момента са заложници на ГЕРБ и ДПС и до няколко месеца правителството им ще е аут.

току-що, novaki написа:

русокоске 10 лева на ден ли ти дават от отворено общество да продаваш бъдещето на децата си

Не ми трябват 10 лв толкова много колкото на теб.

Те са били винаги тихата подкрепа! Да си спомним минала година общия им протест?! Днес тази пасмина се изживява , като башибозук в Парламента,все едно сме 45та и те са шумкарите искащи власт на всякаква цена !

току-що, treyyy написа:

Още колко пъти да ти обяснявам, че копейките нямаше как да променят гласовете против Пеевски. И пак повтарям за неразбралите: ПП-ДБ в момента са заложници на ГЕРБ и ДПС и до няколко месеца правителството им ще е аут.

Ми все пак трябваше всички да гласуват ама копейките не гласуваха

За кво тогава са пратени в Народното събрание? Да изпълняват само поръчките на посольството ли?

преди 1 минута, treyyy написа:

Е как така нямаше, защо се скриха под масите, нали са там да гласуват.

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Е как така нямаше, защо се скриха под масите, нали са там да гласуват.

И аз тва им викам, но копейките се превъзбуждат и оправдават, че сметките така или иначе нямало да излязат, та изнизването на техния любимец тихомълком като пръдня от рейс не им било направило впечатление.

Здравейте,

Първото ми мнение във форума ще е за политика.

В момента тече една голяма схема за разпределението на 4 милиарда лева за пътни ремонти. Според Мирчев от ДБ и Божанков от ПП новото правителство е поставено пред свършен факт от отишлото си служебно. Това не е истина. Новото правителство може да спре схемата, тъй като още не са подписани решенията за избор на изпълнителите на поръчките. Въпрос на едно нареждане от новия министър до началника на АПИ. Да видим дали ще го направи. Ако не го стори в близките няколко дни, то излиза, че ПП, ГЕРБ и Радев са се разбрали, а на нас ни разиграват театър.

преди 6 минути, Gaming_Solutions написа:

Какво грешно смятам, нали писах, че ако Възраждане и ИТН бяха гласували против, Пеевски нямаше да влезе в комисията.

Пак ще сложа снимката да се вижда, да не се губи в дискусията

Peevski-VKonstitucionna-Komisia-glasuvane.jpg.7a2bda5024694c9823285ce58a961d7c.jpg

Не ти е вярна снимчицата която си качил. Пеевски беше избран със 110 гласа, от ПП-ДБ се въздържаха 10 човека, а не 8. Хайде сега идете да ги питате, защо се "въздържаха".

преди 11 минути, craghack_BG написа:

Здравейте,

Първото ми мнение във форума ще е за политика.

В момента тече една голяма схема за разпределението на 4 милиарда лева за пътни ремонти. Според Мирчев от ДБ и Божанков от ПП новото правителство е поставено пред свършен факт от отишлото си служебно. Това не е истина. Новото правителство може да спре схемата, тъй като още не са подписани решенията за избор на изпълнителите на поръчките. Въпрос на едно нареждане от новия министър до началника на АПИ. Да видим дали ще го направи. Ако не го стори в близките няколко дни, то излиза, че ПП, ГЕРБ и Радев са се разбрали, а на нас ни разиграват театър.

А защо те баннаха от HWBG?

преди 5 минути, treyyy написа:

Не ти е вярна снимчицата която си качил. Пеевски беше избран със 110 гласа, от ПП-ДБ се въздържаха 10 човека, а не 8. Хайде сега идете да ги питате, защо се "въздържаха".

Въздържали се 8 пише и е избран със 109 гласа за. Аз писах ако Възраждане и ИТН бяха гласували против. Т.е. от сметчицата 109 вадиш 11 на ИТН и ги добавяш към останалите против

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.