Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабинетът "Денков-Габриел" - какво ви е мнението?

Featured Replies

преди 15 минути, N1K17Y написа:

Само по форумите и по фейсбука сте, като дойде време да пазите паметника на окупаторите ви, никакви ви няма :) 

Ако управляващите не ги беше страх от народната "любов", нямаше да вършат кокошкарски истории посред нощ, скрити зад десетнайсет кордона с милицаи :)

А ти можеш ли да ми покажеш къде точно си се позиционирал на долната снимка от възторженото посрещане на Зельоний Наркоман в София? Нещо не мога да видя на това грандиозно събитие нито Реджепчо, нито Хралупчо, Лоботомирко20, Косе Босе и въобще не виждам никого от целият ви отбор "Черешка" на това грандиозно събитие. Що така?

568x.jpg?_=1688634990

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 162,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Господ да пази България. Ужас!  Кой нормален ще го подкрепя?

• JohnTRIVOLTA
    JohnTRIVOLTA

Напротив. Това , че интересите на болшинството българи съвпадат и с тези на цивилизования свят е прекрасно - означава, че все още има надежда за една европейска,модерна и просперираща държава!

• Проф. Дайнов изтрещя: Нарича протестиращите "орки", "кръвосмесени гномове", "крепостни" и "роби"  До ректора на НБУ - ще уволните ли проф. Дайнов за насаждане на омраза и мракобесие? (epicenter

Публикувани изображения

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Ако управляващите не ги беше страх от народната "любов", нямаше да вършат кокошкарски истории посред нощ, скрити зад десетнайсет кордона с милицаи :)

А ти можеш ли да ми покажеш къде точно си се позиционирал на долната снимка от възторженото посрещане на Зельоний Наркоман в София? Нещо не мога да видя на това грандиозно събитие нито Реджепчо, нито Хралупчо, Лоботомирко20, Косе Босе и въобще не виждам никого от целият ви отбор "Черешка" на това грандиозно събитие. Що така?

568x.jpg?_=1688634990

Щото пак съдиш по себе си и не ходя да се кланям на лидери на държави. Някоя снимка с Путлер нямаш ли, когато е идвал в България? 

пп. доколкото помня, паметника го сваляха 2 седмици. За варненските копейки ясно, отнема време да се купят билети за автобуса и да им направят сандвичи, че да ги натоварят, ама софийските? 

преди 14 минути, N1K17Y написа:

Щото пак съдиш по себе си и не ходя да се кланям на лидери на държави. Някоя снимка с Путлер нямаш ли, когато е идвал в България? 

пп. доколкото помня, паметника го сваляха 2 седмици. За варненските копейки ясно, отнема време да се купят билети за автобуса и да им направят сандвичи, че да ги натоварят, ама софийските? 

Не съм защитавал Путин та да търсиш моя снимка с него. Само съм ви навирал в лицето двойните стандарти и пробитите опорки, а най-вече съм псувал карварите, които се изживяват като световни полицаи, но не спазват дори и собствените си правила.  

Та защо каза че беше оная кокошкарска среднощна история, при това под охрана на десетнайсет кордона с милицаи? От какво толкова ги беше страх, та не свършиха работата като нормални хора посред бял ден?

Апропо, можеш ли да покажеш поне една анкета или проучване, в което болшинството от българският народ да е "за" бутането на Моча?

преди 18 минути, ivottoshev написа:

Не съм защитавал Путин

Ей не спря да лъжеш...

преди 18 минути, ivottoshev написа:

Не съм защитавал Путин та да търсиш моя снимка с него. Само съм ви навирал в лицето двойните стандарти и пробитите опорки, а най-вече съм псувал карварите, които се изживяват като световни полицаи, но не спазват дори и собствените си правила.  

Та защо каза че беше оная кокошкарска среднощна история, при това под охрана на десетнайсет кордона с милицаи? От какво толкова ги беше страх, та не свършиха работата като нормални хора посред бял ден?

Апропо, можеш ли да покажеш поне една анкета или проучване, в което болшинството от българският народ да е "за" бутането на Моча?

На мен ми се вижда доста бял деня

IMG_7524--900.JPG

Апропо, можеш ли да обясниш, защо някой от произволно ямболско село трябва да решава какъв паметник ще стои в центъра на София?

преди 10 минути, Joss Bomon написа:

А вие що ни вкарвате отново във война с Русия? 

Щот Матушката ти не пита искаш или не искаш война, а я започва :) 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Щот Матушката ти не пита искаш или не искаш война, а я започва :) 

Това е ясно - който си го търси, си го намира. А вие що дърпате мечката за опашката?

Когато може да сме във взимоизгодни отношения и с едните и с другите, вие що водите грешна политика?

преди 34 минути, N1K17Y написа:

Ей не спря да лъжеш...

На мен ми се вижда доста бял деня

Покажи де. Къде съм защитавал Путин? За теб щом не съм от Левски, значи съм от ЦСКА-то. Щом не съм за Наркоман, значи съм за Путин. Нима не можеш да приемеш че има и друг вариант?

След като нарязаха половината паметник през нощта, денят вече ти се вижда бял. Само че аз те питах защо започнаха посреднощ, скрити зад огради и кордон с милицаи? Явно отговорът е непосилен за теб :getout: Лошото е че така наляха вода в мелницата на Копейкин, ма квото - такова.

преди 34 минути, N1K17Y написа:

Апропо, можеш ли да обясниш, защо някой от произволно ямболско село трябва да решава какъв паметник ще стои в центъра на София?

Защото това е паметник на армията, освободила Източна Европа и в частност България от кафявата чума. Не е паметник на някой генерал, който е освободител само на София

преди 13 минути, Joss Bomon написа:

Това е ясно - който си го търси, си го намира. А вие що дърпате мечката за опашката?

Когато може да сме във взимоизгодни отношения и с едните и с другите, вие що водите грешна политика?

Защото не всички сме с робско мислене като теб

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Покажи де. Къде съм защитавал Путин? За теб щом не съм от Левски, значи съм от ЦСКА-то. Щом не съм за Наркоман, значи съм за Путин. Нима не можеш да приемеш че има и друг вариант?

След като нарязаха половината паметник през нощта, денят вече ти се вижда бял. Само че аз те питах защо започнаха посреднощ, скрити зад огради и кордон с милицаи? Явно отговорът е непосилен за теб :getout: Лошото е че така наляха вода в мелницата на Копейкин, ма квото - такова.

Защото това е паметник на армията, освободила Източна Европа и в частност България от кафявата чума. Не е паметник на някой генерал, който е освободител само на София

Окупцаията не е освобождение, драги ми русоробе :) 

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Защото не всички сме с робско мислене...

Така е, вие въобще не мислите, а чакате наготово да ви спуснат опорките, за да започнете да ги повтаряте до припадък.

Най-смешни бяхте, когато протестирахте срещу мафията Борисов и Пеевски, а след това от "Козяк" ви наредиха правителство...с мафията Борисов и Пеевски.

Сега мафиота Шиши ви е нещо като "вожд-слънце", който ви води към светлите евроатлантически бъднини...

преди 29 минути, N1K17Y написа:

Защото не всички сме с робско мислене като теб

Окупцаията не е освобождение, драги ми русоробе :) 

Освобождението си е освобождение, както и да го наричаш. След като Карварите са победили Немция, също са оставили войски в Берлин. Те окупатори ли се водят? 

Днешните войски на карварите в Ирак окупатори ли са?

А случайно да знаеш, че Гърция и Сърбия като победители във войната са искали наши територии? Как ти се струва всичко на юг от Асеновград да е гръцко, а на запад от Радомир - сръбско? Знаеш ли дали пък случайно именно присъствието на тази "окупационна" армия не е предотвратило случването на тази случка?

преди 23 минути, ivottoshev написа:

Освобождението си е освобождение, както и да го наричаш. След като Карварите са победили Немция, също са оставили войски в Берлин. Те окупатори ли се водят? 

Надявам се риторичен въпрос :giggle1:

А голямата разлика е, че след като войските им напускат, Западна Германия е суверенна държава, за разлика от всичко на Изток. 

преди 40 минути, Flashback написа:

Така е, вие въобще не мислите, а чакате наготово да ви спуснат опорките, за да започнете да ги повтаряте до припадък.

Най-смешни бяхте, когато протестирахте срещу мафията Борисов и Пеевски, а след това от "Козяк" ви наредиха правителство...с мафията Борисов и Пеевски.

Сега мафиота Шиши ви е нещо като "вожд-слънце", който ви води към светлите евроатлантически бъднини...

Ти щото си велик мислител, затова работиш като пропагандист :) 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Надявам се риторичен въпрос :giggle1:

А голямата разлика е, че след като войските им напускат, Западна Германия е суверенна държава, за разлика от всичко на Изток. 

Защо да е риторичен?

България е и е била суверенна държава. То по твоята логика и сега не сме такава, щото правителството ни се реди от ПосолствоТО. Нямаше обаче да бъдем такава, ако кафявата чума беше победила. Сега вместо име, щяхме да имаме татуирани номера (поне аз де, щото не съм "чист ариец")

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Защо да е риторичен?

България е и е била суверенна държава. То по твоята логика и сега не сме такава, щото правителството ни се реди от ПосолствоТО. Нямаше обаче да бъдем такава, ако кафявата чума беше победила. Сега вместо име, щяхме да имаме татуирани номера (поне аз де, щото не съм "чист ариец")

Защото отговора е очевиден, за всеки запознат с елементарна история, но забравих, че ти не си такъв. 

А защо пак лъжеш, че сме били суверенна държава? 

преди 14 минути, N1K17Y написа:

Защото отговора е очевиден, за всеки запознат с елементарна история, но забравих, че ти не си такъв. 

А защо пак лъжеш, че сме били суверенна държава? 

Просто сменихме едно посолство с друго. Ако тогава не сме били суверенна държава, значи че и сега не сме такава.

Не отговори обаче каква държава щяхме да бъдем, ако кафявата чума беше победила

Не отговори и защо трябваше да действат посреднощ , скрити зад кордон с милицаи

Не показа поне една анкета или проучване, в което болшинството от българският народ да е "за" бутането на Моча

Не показа къде съм защитавал Путин

Не каза дали щеше да ти е ОК, ако победената България беше разпарчетосана м/ду победителките във войната Гърция и Сърбия

Не каза днешните карварски войски в Ирак окупатори ли са.

Не каза карварските войски в следвоенна Германия окупатори ли са били

Изобщо много не-та ти се събраха днес. Я звънни на Лоботомирко20. Той поне ръси смешки, докато от теб само тишина.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Просто сменихме едно посолство с друго. Ако тогава не сме били суверенна държава, значи че и сега не сме такава.

Не отговори обаче каква държава щяхме да бъдем, ако кафявата чума беше победила

Не отговори и защо трябваше да действат посреднощ , скрити зад кордон с милицаи

Не показа поне една анкета или проучване, в което болшинството от българският народ да е "за" бутането на Моча

Не показа къде съм защитавал Путин

Не каза днешните карварски войски в Ирак окупатори ли са.

Не каза карварските войски в следвоенна Германия окупатори ли са били

Изобщо много не-та ти се събраха днес. Я звънни на Лоботомирко20. Той поне ръси смешки, докато от теб само тишина.

Понеже си скаран с историята, погледни какво се случва с Франция като напуска НАТО, после погледни какво става в Унгария през 1956 и Чехословакия през 1968 и... продължавай да лъжеш, че е същото, защото си русоробски трол :) 

преди 31 минути, N1K17Y написа:

Понеже си скаран с историята, погледни какво се случва с Франция като напуска НАТО, после погледни какво става в Унгария през 1956 и Чехословакия през 1968 и... продължавай да лъжеш, че е същото, защото си русоробски трол :) 

Само една смешка изтропа. А другите въпроси? Разочарован съм. Казах ти да звъннеш на Лоботомирко20 за "помощ от публиката".

преди 3 часа, ivottoshev написа:

щото правителството ни се реди от ПосолствоТО

Не се реди от Посолството на САЩ! Има си Съвет на Старейшините и те 4-мата решават кой на кого и колко

Хората излизат на протести на запад. Не са кат вас. На вас трябва да ви се плати да има кебапчета и бира да се лей. Тогава пияни ще повръщате и ще викате долу Борисов и Пеевски.

И няма защо да споменавате Ботев и Левски които живота си са дали и вас ви мързи да пръднете.

преди 23 минути, adersa написа:

По големи мутри и крадци от нашите арендатори няма .Искат пачки за нови пикапи 

според теб как става така, че от Украйна има евина продукция, а са в война

ами тя и при нас евтина, просто нашите с стачки изнудват власта за да им купуват продукцията на нереално висока цена - и пос;е реват в магазина всичко е скъпо, ми скъпо ще е

преди 5 часа, teo-glavata написа:

Има си Съвет на Старейшините и те 4-мата решават кой на кого и колко

Ма ти май нещо се обърка къде пишеш. Тук не форумът на бакшишите - копърки от Студентски, та да информираш аудиторията кой коли и беси във вашето племе :no-no:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.