Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабинетът "Денков-Габриел" - какво ви е мнението?

Featured Replies

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 162,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Господ да пази България. Ужас!  Кой нормален ще го подкрепя?

• JohnTRIVOLTA
    JohnTRIVOLTA

Напротив. Това , че интересите на болшинството българи съвпадат и с тези на цивилизования свят е прекрасно - означава, че все още има надежда за една европейска,модерна и просперираща държава!

• Проф. Дайнов изтрещя: Нарича протестиращите "орки", "кръвосмесени гномове", "крепостни" и "роби"  До ректора на НБУ - ще уволните ли проф. Дайнов за насаждане на омраза и мракобесие? (epicenter

Публикувани изображения

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

а ти даваш ли отпор или си същия

преди 8 часа, Филипов написа:

да боклуците не са граждани - въпроса е какъв си след като казваш че не си гражданин:)

Image_16841348_40_0.jpg.fd801e88fad1e13842d72c6b5ac144ac.jpg

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/16841256

Ти..колко си долен....

Цитат

Едно от обясненията ми за руската пропаганда у нас е, че ние не познаваме собствената си история. Учим я по начин, който е писан в голямата си част под диктовката на Кремъл или директно от Кремъл. Трябва да познаваме по-добре собствената си история. Имаме много събития и постижения, с които трябва да се гордеем

Днес министърът даде и пример с офицера Димитър Списаревски. "Малко хора знаят, никога не сме го учили това. Достоен български офицер, изключително интелигентен, който дава живота си, защитавайки София от бомбардировки. Загива на 27-годишна възраст, преди три седмици отбелязахме 80 години от неговия подвиг. Това не е известно в България, а говорим за някой си Альоша, който никога не е воювал на наша територия. Това е измисления герой, наложен от руската пропаганда в България", обясни Тагарев.

На тези,срещу които е загинал Списаревски издигате паметници...мама ви мръсна...Аз да питам :-тъпака Тагарев къде се е учил,какво е завършил...

..и в чии самолет се е забил Димитър Списаревски?...

Копел.та продажни...

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

Вестник "Труд" да не са ядосали с нещо дебелия и грозен злобен таласъм Пеевски, че няма достъп до сайта?

преди 6 минути, Anneliese написа:

Вестник "Труд" да не са ядосали с нещо дебелия и грозен злобен таласъм Пеевски, че няма достъп до сайта?

Не, сайта вече ползвал AI - отваря само на позитивни хора!

На мен ми зареди:

Screenshot-2024-01-20-at-23-36-46.png

И на мен вече, но допреди 10 минути не ми даваше. Четох, че вчера тоя нещо е крещял и се е изнервял - какъв цирк е станал в парламента?

преди 1 минута, Anneliese написа:

И на мен вече, но допреди 10 минути не ми даваше. Четох, че вчера тоя нещо е крещял и се е изнервял - какъв цирк е станал в парламента?

кога за последно си излизала от филма

преди 3 минути, Anneliese написа:

Да, писахме на AI да направи изключение за теб  ... не каза в Софето бе ли чисто оня ден пред София Мед де?

Вчера бяхме в София, на скенер, по новините нищо не дадоха, сега чета в онзи форум за вчера и се чудя какво е накарало тоя орангутан да крещи. Прибрахме се късно, добре, че беше преди дъждът да стане сняг.

току-що, Anneliese написа:

Вчера бяхме в София, на скенер, по новините нищо не дадоха, сега чета в онзи форум за вчера и се чудя какво е накарало тоя орангутан да крещи. Прибрахме се късно, добре, че беше преди дъждът да стане сняг.

На зоопарк ли си ходила? 

преди 9 минути, Anneliese написа:

правили са ти скенер и искаш да го кажат по новините - добре си:)що  не отиде в русия а пак западни изследвания правиш:)

на теб не ти трябва скенер, а МРТ - кой те насочи към това - ако е невролог значи те е отписал от този свят

Невроложката Гергелчева. Добре, че беше без контраст. Обаче по едно време вече щях да развия фобия. Наложи се наум да си тананикам любими песни, за да се успокоя.

на 17.01.2024 г. в 17:39, Proshark написа:

Image_16841348_40_0.jpg.fd801e88fad1e13842d72c6b5ac144ac.jpg

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/16841256

Ти..колко си долен....

На тези,срещу които е загинал Списаревски издигате паметници...мама ви мръсна...Аз да питам :-тъпака Тагарев къде се е учил,какво е завършил...

..и в чии самолет се е забил Димитър Списаревски?...

Копел.та продажни...

Тези срещу които е загинал го уважват

Цитат

В САЩ не само сваленият при тарана единствен оцелял летец Робърт Хенри Ренър, пожелал да дари медалите си на майката на Списаревски,[35] и колегата му от другата ударена крепост Макландън, но въобще се отнасят с високо уважение към подвига му и го отразяват подробно в своята военна енциклопедия. Радио Лондон посвещава отделна емисия на този бой, а Токио и Берлин нееднократно изразяват почитта си към българския летец.

докато продажните кремълски копейки беснеете от злоба :laughing5:

Цитат

В първите месеци след 9 септември бащата Светозар Списаревски е уволнен от службата си в общината в Добрич от управляващия орган. Околийския комитет на Отечествения фронт гр. Добрич с протокол № 33 от 5 декември 1944 г. решава: „Не се дава служебна бележка на Светозар Списаревски, бивш контрольор при Добричката община, уволнен като фашист.“ (ф.11, оп 2, а.е. 3А). От 12-те участници в това заседание четирима са бъдещи кметове на Добрич, управлявали го общо над 15 години. На майката на Димитър Списаревски, Ветка (Елисавета) Списаревска, за дълго време е отнета пенсията, защото синът ѝ бил „царски офицер“ занмавал се с „фашистка дейност“. Брат му е уволнен от армията.[38] Във филм за Списаревски негов сродник споделя: „Списаревски е щастлив, че е загинал, защото след 9 септември 1944 г. комунистите положително щяха да го убият.“

Писателите Емилиян Станев, Серафим Северняк, Слав Караславов, които искат да пишат за подвига на Списаревски, не получават одобрение.

преди 13 часа, Anneliese написа:

Невроложката Гергелчева. Добре, че беше без контраст. Обаче по едно време вече щях да развия фобия. Наложи се наум да си тананикам любими песни, за да се успокоя.

и какво ти каза, че си болна ли - щот не го знаеш:)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.