Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабинетът "Денков-Габриел" - какво ви е мнението?

Featured Replies

Към "влюбените" в Просто Киро, рептила Денков, Гаргамелката и сие.

"Аз съм българче. Ти не си българче.
Аз съм българче и обичам България, ти не си българче и не обичаш България.
Аз съм българче и за мен любов е любов. За теб любов е секс.
Аз съм българче и ти искаш да ме обидиш като ме наричаш Ганя. Ти не си българче и не ти се получава.
Аз съм българче и се гордея с това. Ти не си българче и не искаш да се гордея с това.
Аз съм българче и имам майка. Ти не си българче и имаш родител едно.
Аз съм българче и имам чест. Ти не си българче и имаш грант.
Аз съм българче и имам семейство. Ти имаш прайд.
Аз съм българче и искам да помня историята си. Ти не си българче и паметта ми те дразни.
Аз съм българче и имам род. Ти не си българче и имаш НПО.
Аз съм българче и искам да говоря на български. Ти не си българче и не искаш.
Аз съм българче и съм роден в България. Ти вероятно също, но това те обижда.
Аз съм българче и искам България да я има. Ти не си българче и предпочиташ да живееш в проект.
Аз съм българче и го заявявам ясно. Ти не си българче, но не заявяваш какво си.
Аз съм българче, а ти си имитиращ продукт.
Аз съм българче, а ти не си, и това отговаря на всичко"

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 162,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Господ да пази България. Ужас!  Кой нормален ще го подкрепя?

• JohnTRIVOLTA
    JohnTRIVOLTA

Напротив. Това , че интересите на болшинството българи съвпадат и с тези на цивилизования свят е прекрасно - означава, че все още има надежда за една европейска,модерна и просперираща държава!

• Проф. Дайнов изтрещя: Нарича протестиращите "орки", "кръвосмесени гномове", "крепостни" и "роби"  До ректора на НБУ - ще уволните ли проф. Дайнов за насаждане на омраза и мракобесие? (epicenter

Публикувани изображения

преди 8 часа, ruraru написа:

Към "влюбените" в Просто Киро, рептила Денков, Гаргамелката и сие.

"Аз съм българче. Ти не си българче.
Аз съм българче и обичам България, ти не си българче и не обичаш България.
Аз съм българче и за мен любов е любов. За теб любов е секс.
Аз съм българче и ти искаш да ме обидиш като ме наричаш Ганя. Ти не си българче и не ти се получава.
Аз съм българче и се гордея с това. Ти не си българче и не искаш да се гордея с това.
Аз съм българче и имам майка. Ти не си българче и имаш родител едно.
Аз съм българче и имам чест. Ти не си българче и имаш грант.
Аз съм българче и имам семейство. Ти имаш прайд.
Аз съм българче и искам да помня историята си. Ти не си българче и паметта ми те дразни.
Аз съм българче и имам род. Ти не си българче и имаш НПО.
Аз съм българче и искам да говоря на български. Ти не си българче и не искаш.
Аз съм българче и съм роден в България. Ти вероятно също, но това те обижда.
Аз съм българче и искам България да я има. Ти не си българче и предпочиташ да живееш в проект.
Аз съм българче и го заявявам ясно. Ти не си българче, но не заявяваш какво си.
Аз съм българче, а ти си имитиращ продукт.
Аз съм българче, а ти не си, и това отговаря на всичко"

а според тези които са избягали на запад какви са, като този над теб

Я! Уфсъта си е просто увсъ.. Точка. Единствената българска дума на която можеш да сбъркаш всички букви и да е ясно за какво става дума.

преди 11 часа, Филипов написа:

Я! Уфсъта си е просто увсъ.. Точка. Единствената българска дума на която можеш да сбъркаш всички букви и да е ясно за какво става дума.

и стареца дет вярва на всеки без факти си е старец - защото дими без факти си е спам

преди 4 часа, Joss Bomon написа:

:)все още чакаме да видим дали европа ще ни направи компромис за инфлацията - таз кристална топка да не е на някое ново журнале, което се опитва да си набере цъкачи на новината:)

преди 20 минути, Sliderum2 написа:

Кабинетът Денков, предаде небето ни на турските ВВС. Предатели!

Тези от управляващата "сглобка" са без коментар. Допуснаха оная тлъста крадлива свиня Шиши да си обърне държавата на бащиния, по 100 пъти на ден да говори за "евроатлантизъм" (каквото и да значи това) и да се мазни на господарите си от Посолството, само и само да не му го набият с двеста. Баце, очевидно също притиснат и изнудван с компромати от същото това Посолство, крепи едни боклуци, по-лоши и от него, които масово и абсолютно безпардонно нарушават закони и Конституция, чак такова нещо при никое управление не е било. Абсолютна шайка и измет, определено вървим към диктатура. Конституция, закони и правила се променят ударно в полза на управляващата гнусна "сглобка" ДПС, ГЕРБ и ПП-ДБ. Целта е овладяване на всичко в държавата и бетониране във властта.

преди 14 часа, Филипов написа:

а колко си дал да е3 спасиш - или и на теб не ти пука - важното е да покажеш, че неможеш сам да мислиш:)

преди 2 часа, Flashback написа:

Тези от управляващата "сглобка" са без коментар. Допуснаха оная тлъста крадлива свиня Шиши да си обърне държавата на бащиния,

ее ти нали затова отиде по наз апад - защото някои на изток мислят, че държавите са техни като шишии и Путин :)

Слушам Сорос Денков по новините как обяснява, че бюджет 2024 подготвял почвата за "европейски начин на живот". Това беше и лозунг на ППДБ в предизборните им кампании. Вижте тази снимка. Този най-вдясно е депутат в Бундестага, Германия, от Партията на зелените. Тук е заедно със свои съмишленици. Казва се Маркус Ганзерер, но се представя като Теса Ганзерер. Когато говори от трибуната го представят като Теса, въпреки че няма правна основа, тъй като по паспорт си е Маркус. Сега чакам снимка на Сороса с перука, за да даде личен пример как смята да наложи европейския начин на живот. Вярвам, че Явка Божанка, Изи Митева и Мазол Пуйков веднага ще последват примера му.

➡️ Искам да обърна внимание на нещо, което е изключително видно, но медиите го оставят скрито за обществото. ️Това е голямата, страстна и неуморна любов между представителите на ППДБ и ГЕРБ. 👉 Вижте с какъв плам се гледат Десислава Атанасова и Борислав Белазелков. А как Надежда Йорданова я прегръща⁉️ Обръщам внимание, че това са две уж вражески партии, които уж не са в коалиция. Те са антиподи, не се понасят, чегъртат се, но накрая се прегръщат. ✔️ Единственият начин, да им покажете червен картон, е като подкрепите Възраждане на всички следващи избори️За начало на Евроизбори 2024. Ангел Георгиев

преди 8 часа, Филипов написа:

➡️ Искам да обърна внимание на нещо, което е изключително видно, но медиите

игати зомбирания си от медиите - оставаш другите да ти казват какво да мислиш - послушна електорат си, като тази на ДПС:)

Асен Василев и Даниел Лорер ще съдят сайта, съобщил за имотните им сделки на "Чаладжа" - Mediapool.bg

Министърът на финансите Асен Василев и депутатът от "Продължаваме промяната" Даниел Лорер се заканиха да съдят разследващия сайт Bird.bg, който първи писа за имотните сделки, свързани с нашумялата сграда на столичната ул. "Чаталджа".

"Когато институциите се изкажат по въпроса, че няма никаква политическа намеса в тази сага, което се надявам да стане възможно най-скоро и аз ще си сътруднича с тях, за за излезе тяхното становище максимално бързо, тогава с моя правен екип ще обсъдим всички правен възможности, за да понесат отговорност тези, които се опитват да петнят моето име", заяви Даниел Лорер в петък.

...............

Санкционираният по глобалния закон "Магнитски" шеф на депутатите от ДПС Делян Пеевски защити Асен Василев и използва възможността да нападне Bird.bg:  "Нищо не ме притеснява. Министър Василев е жертва на атака от съмнителни сайтове, на лица, които записваха посолства. След това медии, собственост на олигарси, ги тиражират".

Зеха се Радке, зеха се. 😄  Нема пачки , нема кюлчета и нема и корупция 🤡🤡🤡

преди 13 часа, Филипов написа:

Сорос Денков по новините как обяснява, че бюджет 2024 подготвял почвата за "европейски начин на живот"

Абе тоя мишок снима ли се с дедо Бидон или му показаха дедовия срещу заплащане 🤡

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 19 минути, nikssi написа:

Зеха се Радке, зеха се. 😄  Нема пачки , нема кюлчета и нема и корупция 🤡🤡🤡

или му показаха дедовия срещу заплащане 🤡

има има - правят го за театър пред вас, знаеш ли колко са пред присъединителните пари - май на теб ти се привижда дедовия срещу заплащане, знам ли може да го искаш - гладна кокошка, просо сънува

преди 11 минути, Без умствен капацитет написа:

има има - правят го за театър пред вас, знаеш ли колко са пред присъединителните пари - май на теб ти се привижда дедовия срещу заплащане, знам ли може да го искаш - гладна кокошка, просо сънува

На простака и да му кажеш ,че е простак няма да разбере абсолютно нищо. Тъй,че офсоо живей си в заблуда 😄

Цитат

Въпреки крупната сума, явно интересът към отиващия си премиер на България във Вашингтон е нулев, след като администрацията на Белия дом е отказала да включи дори 3-минутна среща с него в графика на президента Байдън.

Лобистите обаче трябвало да заработят хонорара си и сега усилията им са насочени към среща на Николай Денков с държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен или за поне снимка с него. Но и това се оказва трудно, защото към този момент такава среща все още не осигурена.

Ако и тя се провали, тогава посещението на Денков зад океана става безпредметно. А това е много унизително за амбициозния Денков, който се моли едва ли не като просяк да бъде приет във висшите управляващи среди в САЩ. Унизително е и за България, защото все пак отказът е не към туриста Денков, а към българския министър - председател.  

преди 36 минути, nikssi написа:

На простака и да му кажеш ,че е простак няма да разбере абсолютно нищо. Тъй,че офсоо живей си в заблуда 😄

незнам в случая кой е простака

преди 1 час, nikssi написа:

Абе тоя мишок снима ли се с дедо Бидон или му показаха дедовия срещу заплащане 🤡

като мислиш дадени неща за просташки, не ги ползвай

или ти като го ползваш е хубаво, а други като ти отвърнат с същото е просташко

всъщност и твоя и моя пост ще ги докладвам пък да видим

преди 9 часа, Без умствен капацитет написа:

на теб ти се привижда дедовия срещу заплащан

А на теб не ти се привижда ли? Как е на вкус?

преди 17 часа, nikssi написа:

😁  Плачи , плачи - давай твори душице. 

плаяа плача - направо ми се прияде

преди 11 часа, Sliderum2 написа:

А на теб не ти се привижда ли? Как е на вкус?

като на този , дет също му се привижда

преди 20 часа, nikssi написа:

или му показаха дедовия срещу заплащане 🤡

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.