Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабинетът "Денков-Габриел" - какво ви е мнението?

Featured Replies

преди 10 минути, В. Велев написа:

И все пак малка ми се вижда тая цифра.

В една лудница обитателите и 3/3 се чувстват щастливи :)

Академичето май има нужда от освидетелстване и въдворяване в заведение за хора със специални потребности, виж му радостите:

Цитат

Денков: От години ме тормози как войник с автомат гледа към СУ, сега се чувствам разтоварен

Премиерът Николай Денков разказа лична история за отношението си към Паметника на Съветската армия. Той коментира демонтажа на монумента в предаването "На фокус" на Нова тв.

"Често ми се налагаше, преди да стана премиер, от Кампус "Лозенец" да отивам към ректората. Минавам покрай ПСА, виждам войник с автомат, който гледа строго към СУ. Това е асоциацията, която от години ме тормози, и се чувствам разтоварен, че този символ изчезва", разказа Денков.

Цитат

Денков за тортата с човешки останки: Не съм бил там, но е факт, че хората се радват на премахването на паметника. 

"Кой как е решил да празнува, не е моя работа да коментирам. Може да се спори дали това е естетически издържано, съдържателно, но това е просто още една илюстрация на това, че част от хората не искат този паметник и се радват, че той вече не е там", каза премиерът за снимките от коледното празненство на ДСБ. Снимки на две торти с части от паметника бяха разпространени днес в социалните мрежи, а БСП ги занесоха дори в Народното събрание.

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 162,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Господ да пази България. Ужас!  Кой нормален ще го подкрепя?

• JohnTRIVOLTA
    JohnTRIVOLTA

Напротив. Това , че интересите на болшинството българи съвпадат и с тези на цивилизования свят е прекрасно - означава, че все още има надежда за една европейска,модерна и просперираща държава!

• Проф. Дайнов изтрещя: Нарича протестиращите "орки", "кръвосмесени гномове", "крепостни" и "роби"  До ректора на НБУ - ще уволните ли проф. Дайнов за насаждане на омраза и мракобесие? (epicenter

Публикувани изображения

преди 31 минути, В. Велев написа:

И все пак малка ми се вижда тая цифра.

В една лудница обитателите и 3/3 се чувстват щастливи :)

1/1 ако се цитираш сам си "най-щастлив" :ski4:

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

1/1 ако се цитираш сам си "най-щастлив" :ski4:

Ти щастлив ли се чувстваш с твоите три волта?

преди 4 минути, В. Велев написа:

Ти щастлив ли се чувстваш с твоите три волта?

Уондърфул, опитвам се да се самоцитирам, за сега без успех, та не съм за това най-щастлив като теб :newspaper:

Социология: ГЕРБ-СДС първа политическа сила ,а президента с най високо доверие.

1933121.webp

Очаквано лидерство сред електоралните нагласи запазва ГЕРБ-СДС с 22.9%, на второ място са ПП-ДБ, но далеч след първите, с 15.6 на сто. Има обаче възможност да изпаднат и до третото място, тъй като "Възраждане" е с под два процентни пункта след тях от заявилите, че ще гласуват. Четвъртото място се запазва за ДПС, които събират подкрепата на 12.2% от респондентите. Ако, избори имаше сега в Народното събрание биха влезли още БСП и ИТН. С шансове да прескочат 4-процентовата бариера е и ЛЕВИЦАТА.

Според запитаните, с най-високо доверие за добри политици определята президентът Румен Радев (50%) следван от Бойко Борисов (29%). На дъното на класацията са Делян Пеевски (10%) и Атанас Атанасов (9%).

Кабинетът на "Денков-Габриел" на косъм от поправителен като получава оценка от 3.1 по шестобалната система. 

https://www.focus-news.net/novini/Bylgaria/Sociologiya-GERB-SDS-purva-politicheska-sila-kabinetut-edva-hvashta-troika-1933121

преди 7 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Уондърфул, опитвам се да се самоцитирам, за сега без успех, та не съм за това най-щастлив като теб :newspaper:

Като пораснеш ще станеш.

току-що, В. Велев написа:

Като пораснеш ще станеш.

Знаех си, че е нужно повечко време, за да заговори другия в теб. При теб хубавото, че не е било нужно, а е по рождение :ski7:

преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Знаех си, че е нужно повечко време, за да заговори другия в теб. При теб хубавото, че не е било нужно, а е по рождение :ski7:

Бреей, ти много неща си знаел. 

Или говориш от личен опит :)

преди 2 минути, В. Велев написа:

Бреей, ти много неща си знаел. 

Или говориш от личен опит :)

Всичко от теб съм научил :diving:

преди 14 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Всичко от теб съм научил :diving:

Не ти се отдава, ама не губи кураж :)

КЕЕЕЕЕЕЕЕФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ!:yanim::yanim::yanim::yanim::yanim:

Цитат

Митническите власти в Ирландия са открили наркотици на плаващият под малтийски флаг кораб "Верила" на БВФ.  На първо време става дума за 300 кг до 500 килограма изключително висококачествен кокаин – практически напълно чист. Те са  опаковани в бала, оборудвана с шамандури и снабдена с GPS маяк. Предстояло е да бъде изхвърлена в морето, от което да я приберат трафикантите.
.
Корабът е задържан и се претърсва в пристанището Фойнс в графство Лимерик. В действие са специално обучени кучета. Отряд на националното бюро за борба с наркотиците и организираната престъпност обискирва целият кораб и ще изследва товара му. По някои информации е зърно, сред което има укрити немалко други такива бали. Някои очаквания са за над тон и дори повече. Поради високото му качество оценката вероятно ще надмине 100 милиона евро.
Корабът на 4 ноември е отпътувал от пристанище Сантос в Бразилия, от 23 ноември до 5 декември е бил в две канадски пристанища – Квебек и Хамилтон и после е поел в посока Европа.
.
Операцията е тежък удар за родното параходство и за притежателите му – чрез фирмата "Кей Джи Маритайм Шипинг" АД това са олигарсите милиардери братя Домусчиеви.
Напълно сигурно е, че корабът, струващ десетки милиони, ще бъде конфискуван. Той е съвсем нов и затова е много скъп – пуснат е на вода през миналата година.
Оператор е тяхната „Навибулгар Сървисиз”. Тя е част от империята офшорки, повечето от които са регистрирани на Маршаловите острови и съответно повечето носят имената на корабите на Домусчиеви. ....

Цитат
За мен, след "калните бани" на Белобрадова в Каравелово, тази торта не е нещо, което може да ме учуди или възмути. Просто си затвърждавам мнението, че тези хора не притежават чувство за такт и приличие. Понятията за правилно и грешно са им много объркани. Но това да им е кусурът. Обаче не е. Изглеждат ми като сърдити и отмъстителни малки деца, които си играят. Това да съборим, другото да бутнем, третото пък ще го променим както на нас ни харесва. Лесно ги вземат тези решения, точно като на игра. Когато обаче трябва да съградят нещо, да намерят решение на проблем, е тогава е все греда. И се започват едни обяснения и оправдания. Абе какво да ги правиш, деца, лудува им се. Ама защо все за наша сметка и докога.

ЗЛОБАР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JVpxwH0.png

Днес установих, че с вкарани от ДБ изменения в Закона за обществените поръчки строителството на магистрали - конкретно, е резервирано за ГБС - фирма на Борисов и Грома - фирма на Пеевски. Сложно е за обясняване, но резултатът от промените е този. Само който в последните 5 години е изпълнявал поръчка за нещо, само той ще може да продължи да го прави. Важи за каквото се сетите. От доставки на памперси до строителство на космодрум. Останалите могат просто да си закрият фирмите. Яко!

преди 19 часа, Anneliese написа:

ЗЛОБАР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)а това какво е

преди 20 часа, Anneliese написа:

КЕЕЕЕЕЕЕЕФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ!:yanim::yanim::yanim::yanim::yanim:

преди 6 часа, Joss Bomon написа:

image.png.424a1815b6261d9d3187afeb47122d25.png

аз искам да върна Киро на Канада - но не го искат

преди 29 минути, Без умствен капацитет написа:

искам да върна Киро на Канада

Ко ти пречи Кирето беееееееее? И без това прави каквото му кажете.  🤡

Цитат

С промените в Конституцията управляващите широко отварят вратите за чужденци с български паспорти в управлението и в парламента на страната. Те не правят разлика между приобщаването на българи по рождение, придобили двойно гражданство, както заявих преди 4 години, и сегашното решение за вкарване в управлението и в парламента на чужденци с български паспорти от целия свят, не само от Европа. Не правят разлика и между средата за сигурност преди 4 години и нейното влошаване сега.

Мнозинството или не осъзнава в какви рискове вкарва България, или правят тези промени за конкретни хора - например да има индулгенция за участващи и сега в правителството и в парламента, или пък вече имат набелязани хора, които ще влязат в управлението при ротация или при следващ парламент.

Глей Пеефски да не заходи отзад,че с тия токчета ще го отнесеш. 🤡

току-що, nikssi написа:

Ко ти пречи Кирето беееееееее? И без това прави каквото му кажете.  🤡

Глей Пеефски да не заходи отзад,че с тия токчета ще го отнесеш. 🤡

мен не ме кефи киро още от началото

Почвам да се питам................сред тези хора във властта да не би да има внуци на български нацисти? На Николай Денков мед му капеше от устата да славослови Димитър Списаревски. А Прасуна днес наредил да уволня преподавателка по история от Софийския университет, защото заговорила за денацификкация. Стана ми много интересно за тоя Делян Пеевски - да не би да е внук на български монархофашист? Да не би някой от дядовците му да е убивал партизани и да е гонил българските евреи и да е крал от тях? Не бих се учудила. И за родата на Бойко Борисов ми стана интересно. Както и на Кирчо и Кокорчо.

Явно всички ще се окажат внуци на масови убийци. Тръгнали да отмъщават. Помните ли Бойко Борисов как в първия си мандат орева цяла България за дядо му?

В Полша Доналд Туск е внук на нацист. За другите лидери не знам, но ми стана интересно.

Само не започвайте с Джорджа Мелони и италияанския фашизъм и Бенито Мусолини. Не Бенито Мусолини подпалва световна война и не той създава концентрационните лагери и преследва евреите. И той е престъпник, но вината му е само за Италия и бившите колонии на Италия.

Според австрийският вътрешен министър в рамките на преговорите за ветото за шенген на Австрия Рептилът и Гаргамелка са поели ангажимент за приемане на неустановено количество емигранти от Афганистан и др. страни от Близкия Изток.

Пари за пенсии няма, но за отглеждане на брадати ще има.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.