Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабинетът "Денков-Габриел" - какво ви е мнението?

Featured Replies

преди 1 минута, miro20 написа:

Ми ако не се лъжа,Акую се строи изцяло с руски пари . Не ми се проверява за другите.

Ми хайде, построете и у нас без пари, за ваша сметка, една АЕЦ.

:)

Хайде , дай подробности .

Дали са същите реактори , каквито ни набутахте на нас.

Реакторите са от един и същи тип - ВВЕР. Разликата е само в мощността им. По света в момента има строежи както  на 1000mw (като нашите), така и на малко по-мощните с 1200mw.

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 162,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Господ да пази България. Ужас!  Кой нормален ще го подкрепя?

• JohnTRIVOLTA
    JohnTRIVOLTA

Напротив. Това , че интересите на болшинството българи съвпадат и с тези на цивилизования свят е прекрасно - означава, че все още има надежда за една европейска,модерна и просперираща държава!

• Проф. Дайнов изтрещя: Нарича протестиращите "орки", "кръвосмесени гномове", "крепостни" и "роби"  До ректора на НБУ - ще уволните ли проф. Дайнов за насаждане на омраза и мракобесие? (epicenter

Публикувани изображения

преди 25 минути, maxthon написа:

Реакторите са от един и същи тип - ВВЕР. Разликата е само в мощността им. По света в момента има строежи както  на 1000mw (като нашите), така и на малко по-мощните с 1200mw.

НЕ са ! :hush:

току-що, miro20 написа:

НЕ са ! :hush:

ВВЕР 1000 са нашите реактори в Козлодуй. Същите реактори са и проекта за Белене.

По света няма нито един строеж със този стар тип ВЕЕР като нашите за Белене . ВЕЕР не са един вид !

Това че не знаеш и си неграмотна тролка, не те прави капацитет по всичко . Виждам рабзираш и от ракети и от ъгли на падане, и от фейкове с каквито оправдавате Буча, и какво ли не...

Ти си просто една неграмотна класическа тролка с някоко трола зад ника, с който скачате на амбразурата като матрософци  да  защитавате всяка една рашистка опорка :)

Именно с това се излагате.

Щото не сте умни, а тъпи , класически тролченца :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 14 минути, miro20 написа:

По света няма нито един строеж със този стар тип ВЕЕР като нашите за Белене . ВЕЕР не са един вид !

Ама покажи ги колко вида са? 1001? Двата реактора, които не са доукомплектовани са последно поколение ВВЕР1000. Тоест говорим за реактор от трето поколение.

преди 19 часа, M.Николов написа:

зависи какво имаш предвид поверително инфо, а и знаеш ли колко се интересува САЩ от една бедна страна като нас - все едно ние да се интересуваме от Кения

Умнокрасивите пронатовскоиевропейски ппдбейци за пореден път заложиха на губещия кон. Да видим, дали този търпелив български народ ще успее да се събуди и да изрине новите продажници!

преди 4 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Ейй, в тази тема само за мокри сънища се говори :ski4:

Нещата се случват вече, а сънуващите ще го видят, когато отново е късно...

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Нещата се случват вече, а сънуващите ще го видят, когато отново е късно...

От 1917г. чакаме.  Още колко по 100 г.?

преди 10 минути, parmobil написа:

От 1917г. чакаме

Не знам ти какво чакаш и кои сте вие от 1917-та, но докато не застанете на правилния перон, ще има още няколко живота да чакате.

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Не знам ти какво чакаш и кои сте вие от 1917-та, но докато не застанете на правилния перон, ще има още няколко живота да чаката.

Вие сте на перон 1917 г . Чакайте си.

преди 29 минути, Joss Bomon написа:

Не знам ти какво чакаш и кои сте вие от 1917-та, но докато не застанете на правилния перон, ще има още няколко живота да чакате.

аз пък се радвам на което става:)

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

Поразително е, че се радваш, че отново ще бъдем от грешната/губеща страна на историята. 

преди 7 минути, Flashback написа:

Поразително е, че се радваш, че отново ще бъдем от грешната/губеща страна на историята. 

Коя е печелившата? 1917г.? Веднъж те питах, ама се заяждах, но сега сериозно - защо си в Стокхолм, а не в Нижний Новгород, примерно? Нека да е Москва. Та?

преди 19 минути, Без умствен капацитет написа:

Сигурно много се радваш когато стане?

преди 10 минути, Flashback написа:

то като гледам никоя от страните иска да е печеливша

преди 2 минути, Звяра написа:

Сигурно много се радваш когато стане?

то няма желание да стане

преди 1 минута, parmobil написа:

Веднъж те питах, ама се заяждах, но сега сериозно - защо си в Стокхолм, а не в Нижний Новгород, примерно? Нека да е Москва. Та?

Аз съм емигрирал заради любов, млад и зелен се влюбих в шведка и дойдох заради нея в Швеция. Все още сме заедно. Иначе никога не бих избрал точно тази страна за емиграция. Ако се бях влюбил в рускиня, навярно щях да я последвам в Русия ако това се искаше от мен. 

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

то няма желание да стане

Ши стане! :D

преди 1 минута, Flashback написа:

Аз съм емигрирал заради любов, млад и зелен се влюбих в шведка и дойдох заради нея в Швеция. Все още сме заедно. Иначе никога не бих избрал точно тази страна за емиграция. Ако се бях влюбил в рускиня, навярно щях да я последвам в Русия ако това се искаше от мен. 

🤔

преди 15 минути, Звяра написа:

🤔

Дзверо, няма нищо за чудене. Завърших гимназия, бях приет в СУ, още след първия семестър напуснах и дойдох в Швеция. Близо две години учих само шведски език, получих оценки по шведски след изпит все едно съм завършил шведско училище плюс гимназиалната диплома от България, която беше приравнена тук, ме приеха студент в Стокхолмския университет. 

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

а защо не в Русия, :)

Иска да ти каже, защо не си отишъл в Русия?

преди 9 минути, Flashback написа:

Дзверо, няма нищо за чудене. Завърших гимназия, бях приет в СУ, още след първия семестър напуснах и дойдох в Швеция. Близо две години учих само шведски език, получих оценки по шведски след изпит все едно съм завършил шведско училище плюс гимназиалната диплома от България, която беше приравнена тук, ме приеха студент в Стокхолмския университет. 

Ти си последвал момичето, което обичаш. Но и тя ако те обичаше щеше да те последва.

Защо сте избрали заедно да живеете в Швеция, а не примерно в Русия или България?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.