Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабинетът "Денков-Габриел" - какво ви е мнението?

Featured Replies

преди 12 минути, Без умствен капацитет написа:

а защо не в Русия

На Централна гара няма ли свободни работни места?! Виждам, че много обичаш да се изживяваш като гара разпределителна, поне да ти плащат за напъните. :)

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 162,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Господ да пази България. Ужас!  Кой нормален ще го подкрепя?

• JohnTRIVOLTA
    JohnTRIVOLTA

Напротив. Това , че интересите на болшинството българи съвпадат и с тези на цивилизования свят е прекрасно - означава, че все още има надежда за една европейска,модерна и просперираща държава!

• Проф. Дайнов изтрещя: Нарича протестиращите "орки", "кръвосмесени гномове", "крепостни" и "роби"  До ректора на НБУ - ще уволните ли проф. Дайнов за насаждане на омраза и мракобесие? (epicenter

Публикувани изображения

преди 37 минути, Flashback написа:

На Централна гара няма ли свободни работни места?! Виждам, че много обичаш да се изживяваш като гара разпределителна, поне да ти плащат за напъните. :)

пак откланяш въпроса, явно знаеш че тези страни са губещите, - дано поне ти плащат, да твърдиш обратното

преди 46 минути, Звяра написа:

Защо сте избрали заедно да живеете в Швеция, а не примерно в Русия или България?

е как защо - на запад е по добре - тези са печелившите

Всичките национални предатели - подпиндосники в НС са с отпаднала необходимост. Не последните остатъци от оръжие на нашата армия. Сега и чужда ли ще храним?

преди 10 часа, Flashback написа:

Аз съм емигрирал заради любов, млад и зелен се влюбих в шведка и дойдох заради нея в Швеция. Все още сме заедно. Иначе никога не бих избрал точно тази страна за емиграция. Ако се бях влюбил в рускиня, навярно щях да я последвам в Русия ако това се искаше от мен. 

Трябвало да я поканиш в живописния и хубав соц да живеете, а ти заврян зет в капиталистическа, джендърска страна се измъчваш.

преди 11 часа, Joss Bomon написа:

Нещата се случват вече, а сънуващите ще го видят, когато отново е късно...

Ако нещо си се припознал, просто сменяй килотите по-често :ski4:

ОИСР (Организацията за икономическо сътрудничество и развитие) прави международно оценяване PISA, с което оценява нивото на обучението на учениците от цял свят. В Европа, ние сме на предпоследно място, след нас са само Кипър. Такива са фактите. Това е такъв срам, толкова е унизително. Вчера, вечерта, министър-председателят Денков, излезе по БНТ в 20:00 ч., като президента на Нова година, и изсипа такива хвалби по отношение на правителството, такива нереални измислици и глупости, че направо не можах да повярвам, че ги говори сериозно тези неща. Каза, че били изпълнили 60% от програмата. Коя точно програма? И какво точно са изпълнили, не стана ясно, но той гордо съобщи, че са го направили и че, въобще, много добре се справят. А, учениците? PISA? На предпоследно място в Европа. Ти, Денков, каква заслуга имаш за това? Я, да видим. От 2014 година до днес си бил три пъти министър на образованието, един път заместник-министър на образование, а сега си министър-председател и си шеф на министъра на образованието. Тоест, през тези 9 години си имал сериозна роля в образованието на учениците в България. Тоест, заслугата за това да сме на предпоследно място в това проучване е и твоя, академик Денков. Я да бъда възпитан. Вие, господин министър-председател, носите сериозна отговорност за грешките в образователната система и вместо да се хвалите по телевизията, трябва да си посипете главата с пепел, да си признаете, че сте абсолютно некадърен и да си подадете оставката. Ако живеехме в друго време, щях да ви посъветвам да отидете в манастир, но понеже живеем в други времена, най-добре е да си подадете оставката и да се скриете. Защото резултатът от Вашите действия, като казвам Вашите, имам предвид Вас, Асен Василев и Кирил Петков, резултатите от Вашите действия са само скандали, некадърност, съмнения за кражби в огромни размери, корупция, лъжи, измислици, фантазии и най-вече срам. Явно срам, не само в България, но и в Европа. Единственият изход е да си подадете оставката!

СлаФчУ иска да е съвременния доган, ама сценария нещо не се получава, едно е да разсмиваш хората, друго е да ги пипаш по акъла! Да припомним ли как нацели първа греда с бочко, където иска да делкат фифти-фифти :ski4:

преди 4 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Трябвало да я поканиш в живописния и хубав соц да живеете, а ти заврян зет в капиталистическа, джендърска страна се измъчваш.

Роден съм в края на 80-те и никога не съм живял в соца. Повече на лични въпроси от махленско естество не отговарям, темата не е за моята скромна личност. 

... .... .... 

Националните предатели ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС няма да мирясат, докато не подарят на Украйна всичко, което имаме. И това при положение, че повечето други натовски държави вече бият отбой и се чудят как да се скатаят. Скоро очаквам да се каже, че нямаме ПВО и ще трябва да поръчаме нови чертежи на САЩ за някой и друг милиард, който ще трябва да вземем като дълг, щото пари в бюджета няма. 

Цитат

България да предостави още военна помощ на Украйна, реши на извънредно заседание Комисията по отбрана в Народното събрание. Сред предоставяната помощ са и зенитни ракети и зенитни комплекси от резервите на българската армия, които са с отпаднала необходимост.

В предложението е записано още, че България ще поиска от съюзниците си разполагане на ПВО и противокорабни ракетни системи, които да укрепят отбранителните ни способности.

Нещата са наистина скандални. Било е голямо бързане да се гласува и пълна мъгла какво точно ще ПОДАРЯВАМЕ на Украйна:

Цитат

...че в 12:45 ч. е било внесено в деловодството на Народното събрание проект за решение за даване на оръжие за Украйна. След това 10 минути по-късно било свикано заседание на Комисията по отбрана. Какво точно се дава - не било ясно и нямало списъци, било то и секретни.

Цитат

"Даваме нещо, което уж няма да трябва за обраната ни, но в замяна на това няма да получим абсолютно нищо", възмутен е Дренчев.

Той запита още за какво са на Украйна неизправни ракети, ако наистина зенитните комплекси са такива.

https://news.bg/politics/vazrazhdane-alarmira-che-davame-raketi-na-ukrayna.html

https://news.bg/politics/voennata-komisiya-v-ns-reshi-da-dadem-oshte-stari-raketi-na-ukrayna.html

преди 3 часа, Flashback написа:

Роден съм в края на 80-те и никога не съм живял в соца. Повече на лични въпроси от махленско естество не отговарям, темата не е за моята скромна личност. 

... .... .... 

Националните предатели ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС няма да мирясат, докато не подарят на Украйна всичко, което имаме. И това при положение, че повечето други натовски държави вече бият отбой и се чудят как да се скатаят. Скоро очаквам да се каже, че нямаме ПВО и ще трябва да поръчаме нови чертежи на САЩ за някой и друг милиард, който ще трябва да вземем като дълг, щото пари в бюджета няма. 

Класика.

Най върлите комундели и путлювисти, никога не са живели по това време, нито са били в рашистан нито бъкел руски разбират. Мразят злата хАмерика и злия ЕС, но се ползват със всички възможни блага на дмеокрацията и привилегиите на ЕС   :) :) :)

Кой ви проми толкова успешно мозъците , не знам. Или просто сте си без такъв.

преди 3 часа, Flashback написа:

България да предостави още военна помощ на Украйна, реши на извънредно заседание Комисията по отбрана в Народното събрание. Сред предоставяната помощ са и зенитни ракети и зенитни комплекси от резервите на българската армия, които са с отпаднала необходимост.

В предложението е записано още, че България ще поиска от съюзниците си разполагане на ПВО и противокорабни ракетни системи, които да укрепят отбранителните ни способности.

Браво !

преди 8 часа, Филипов написа:

Всичките национални предатели - подпиндосники в НС са с отпаднала необходимост. Не последните остатъци от оръжие на нашата армия. Сега и чужда ли ще храним?

Всички национални предатели - чемодан - вокзал- Москва :hush:

преди 5 минути, miro20 написа:

Класика.

Най върлите комундели и путлювисти, никога не са живели по това време, нито са били в рашистан нито бъкел руски разбират. Мразят злата хАмерика и злия ЕС, но се ползват със всички възможни блага на дмеокрацията и привилегиите на ЕС   :) :) :)

Кой ви проми толкова успешно мозъците , не знам. Или просто сте си без такъв.

Точно защото не сме живели по соца, не сме обременени и това ни дава доста по-трезв и реален поглед върху настоящите събития, а ти самият пречупваш всичко през дивата русофобия и плещиш глупост след глупост.

Ти си пример за промит мозък, който скача като Матросов на амбразурата да защитава САЩ и отказва да осъзнае, че Европа е васална марионетка на Чичо Сам, което не е в наш, европейски интерес. 

преди 41 минути, Flashback написа:

Точно защото не сме живели по соца, не сме обременени и това ни дава доста по-трезв и реален поглед върху настоящите събития, а ти самият пречупваш всичко през дивата русофобия и плещиш глупост след глупост.

Ти си пример за промит мозък, който скача като Матросов на амбразурата да защитава САЩ и отказва да осъзнае, че Европа е васална марионетка на Чичо Сам, което не е в наш, европейски интерес. 

Класика си бе. Класика.

Да позная ли - и фен на Израждане ? :) 

пп

Между другото , и преди съм го казвал, и на такива млади промити неграмотни незнаещи мозъци като теб пак ще го кажа - Аз съм може би единствения най  голям русофил тук

Който съм живял и при соца, и в СССР , и руския и живота тампознавам много добре , и украинци и руснаци съм имал приятели и приятелки .

И литературата им познавам, и стихотворения наизуст знам и какво ли не.

Разликата е че не съм путинист, каквито сте вие промитите от рашистка малоумна фейк пропаганда .

:hush:

Миро, от всичките ти бръщолевеници става ясно, че си див истеричен русофоб, витаещ в някаква паралелна реалност!

Цялото ти творчество, което повтаряш като папагал в няколко теми е предимно дезинформация и фейкове от бандеровската пропаганда, която вече започна да се отхвърля и от западния мейнстрийм. 

току-що, Flashback написа:

Миро, от всичките ти бръщолевеници става ясно, че си див истеричен русофоб, витаещ в някаква паралелна реалност!

Цялото ти творчество, което повтаряш като папагал в няколко теми е предимно дезинформация и фейкове от бандеровската пропаганда, която вече започна да се отхвърля и от западния мейнстрийм. 

Според мен той е прав, а теб вътрележката на живота и безработицата в чужбина те е подтикнала към допълнителна работа да станеш путински трол. Ако не е така, кога заминаваш за Русия тогава?

преди 2 минути, Гражданин написа:

Според мен той е прав, а теб вътрележката на живота и безработицата в чужбина те е подтикнала към допълнителна работа да станеш путински трол. Ако не е така, кога заминаваш за Русия тогава?

А ти кога заминаваш към някое лечебно заведение, специализирано с лечението на психиатрични отклонения?

Наложително е! 

току-що, Flashback написа:

А ти кога заминаваш към някое лечебно заведение, специализирано с лечението на психиатрични отклонения?

Наложително е! 

А ти защо си продесионален трол?

преди 5 минути, Гражданин написа:

А ти защо си продесионален трол?

С Coco1 да не сте в една стая в Мосейково?!

Делите един мозък!

преди 6 минути, Flashback написа:

С Coco1 да не сте в една стая в Мосейково?!

Делите един мозък!

🐷 

преди 7 минути, Гражданин написа:

🐷 

Потвърждаваш, че си с Coco1 в Мосейково!

Прати поздрави на :emoji_natur-11: щом делите една стая!

Кабинетът "Денков-Габриел" - какво ви е мнението?

7RxL51b.png

"Отлагането на събирането на таксата за транзита на руски газ през България е заради Шенген. Това обяви премиерът Николай Денков, обяснявайки на живо във Facebook на 12 декември, че налагането на такава санкция на "Газпром" носи рискове за влизането ни в Шенгенското пространство."
https://www.actualno.com/economy/denkov-otlojihme-taksata-za-ruskija-gaz-zashtoto-e-risk-za-shengen-video-news_2117275.html

На тази марионетка, когато му обясняваха това преди 2-3 месеца твърдеше, че няма никакви проблеми.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.