Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кабинетът "Денков-Габриел" - какво ви е мнението?

Featured Replies

преди 3 минути, teo-glavata написа:

Няма значение на кого! Важното е, че отчета се дава пред САЩ

Братчет, преведоха ли гранта, да има стинки за кахве.

току-що, Flashback написа:

Съмнявам се да се дореди и до чистачката.

Ше се дореди и още как. То току що е станало "жена" и такъв един дребничък сладък денков, то ще го награби и подреди в килера.

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 162,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Господ да пази България. Ужас!  Кой нормален ще го подкрепя?

• JohnTRIVOLTA
    JohnTRIVOLTA

Напротив. Това , че интересите на болшинството българи съвпадат и с тези на цивилизования свят е прекрасно - означава, че все още има надежда за една европейска,модерна и просперираща държава!

• Проф. Дайнов изтрещя: Нарича протестиращите "орки", "кръвосмесени гномове", "крепостни" и "роби"  До ректора на НБУ - ще уволните ли проф. Дайнов за насаждане на омраза и мракобесие? (epicenter

Публикувани изображения

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Отдавна е преведен. В "Америка за българия" няма забавяне на плащанията - все пак избори идват

преди 16 минути, Flashback написа:

Много се изложи! Точно на теб не ти се отдава четенето с разбиране! :)

Как си превеждаш това, цитирам Денков:

"Отивам в САЩ да представя приоритетите и резултатите от управлението на България."

Би ли ми обяснил защо аджеба ще биеш път до САЩ, за да представяш "резултати от управлението на България".

Явно ще си ти трябва разяснение. Наистина ни черта не схващаш. Като искаш подкрепа, обикновено показваш какво правиш. Т.е., че работиш. Така се привличат инвеститори... И не е като да се отчиташ на шефа си.

преди 2 минути, teo-glavata написа:

Отдавна е преведен. В "Америка за българия" няма забавяне на плащанията - все пак избори идват

Станат ли там и тук ще има, предсрочни...

току-що, Sliderum2 написа:

Станат ли там и тук ще има, предсрочни...

"Там" такива неща няма! Тук, в бг...не ми пука, като цяло, но все пак, колкото по често има избори - аз съм доволен. Проблема е, че в момента, Г-н Пеевски и Г-н Борисов, по скоро не искат предсрочни. Ще вземем някоя пара от европейските - стигат

преди 11 минути, Sliderum2 написа:

Или ще пие кафе, или ще си плати нета за да ни се хвали колко е велик. Двете едновременно нема как да се случат :topsecret2:

на 30.04.2022 г. в 0:01, NewRedDragon написа:

За съжаление, след минута нета за днес свършва. Утре ще ти отговоря - подробно и подобаващо!

на 1.05.2022 г. в 1:34, NewRedDragon написа:

Айде, че пак ми свършва нета

преди 48 минути, Flashback написа:

Разбирам да има официална покана, но се разбра, че нито Байдън, нито Блинкен имат желание да се срещнат с наш'та подлога. 

Блинкен дори отказал да се ангажира само за снимка с жалката ни делегация.

е ти си се докопал да си по далеч от Русия:D

преди 41 минути, teo-glavata написа:

"Там" такива неща няма! Тук, в бг...не ми пука, като цяло, но все пак, колкото по често има избори - аз съм доволен. Проблема е, че в момента, Г-н Пеевски и Г-н Борисов, по скоро не искат предсрочни. Ще вземем някоя пара от европейските - стигат

и да има, ще е като при Орбан - цирк за народа и нищо повече - действията, нямат общо с думите - а предсрочните избори нали знаеш кой го плаща

и после се чудим защо еди какво си е най скъпо в Бг. от целия ЕС, ами отговора е извънредни разходи - спомни си и кой ни вкара в НАТО, а какво говори този - и ще видиш че действията нямат общо с думите

преди 1 час, цър-вул написа:

Явно ще си ти трябва разяснение. Наистина ни черта не схващаш. Като искаш подкрепа, обикновено показваш какво правиш. Т.е., че работиш. Така се привличат инвеститори... И не е като да се отчиташ на шефа си.

Нямам нужда от твоите пожелателни мисли.

Насосваш си ги едно към гьотере! В делегацията няма включени представители на бизнеса.

Какви инвеститори, какви пет лева, делегацията щяла да се среща с "еврейски организации и НПО". 

За да се замаже скъпата екскурзия, е поискана снимка с Блинкен, който е отказал.

Дори Просто Киро "не знаел с кого Денков ще се среща в САЩ". Пълен фарс!

https://epicenter.bg/article/Kiril-Petkov--Mariya-Gabriel-shte-e-premier--shte-nastoyavame-tova-da-se-sluchi--Nie-si-darzhim-na-dumata/339920/2/0

Всичката Мара втасала! Най-абсурдното е, че на никого не му пука за тъпото НАТО, освен на шепа американски лакеи. Но същите ще похарчат над половин милион от парите на данъкоплатеца, за да си направят 2-3 селски вечеринки. А Националната детска болница ще почака още.

България да отдели 560 хил. лв. за честванията по повод 20 години в НАТО

560 хил. лв. да бъдат отделени за честванията по повод 20 години от членството на България в НАТО. Това са предложили от Министерски съвет, съобщи БНР.

Програмата предвижда публични събития, концерти, конференции и лекции, публикуване на книги и материали през цялата година.

Очаква се в началото на февруари да бъде обявен конкурсът за лого и мото на цялата програма за отбелязване на годишнината. Победителят за лого ще бъде награден с 4 000 лева.

преди 34 минути, Flashback написа:

България да отдели 560 хил. лв. за честванията по повод 20 години в НАТО

Kакъв ти е приблема? Да не говорим, че от тия пари....я се докопаш за 20 к , я не. Държавататрябва да дава повече за подобни проекти

преди 9 часа, цър-вул написа:

Показването, че работиш иска ли лично присъствие през века на ИнтернеДа широколентов. Верно е, Денков през интернет няма как да целуне на господарите си коня. За това е  присъствието.

преди 3 часа, Sliderum2 написа:

Показването, че работиш иска ли лично присъствие през века на ИнтернеДа широколентов. Верно е, Денков през интернет няма как да целуне на господарите си коня. За това е  присъствието.

Явно и ти не си чувал доста неща - като етикет/протокол в дипломацията. В случая, обаче, някой не си е свършил работата. И наш Ганю се е юрнал насляпо да се среща. Явно и с кого ще се среща също не е ясно.

преди 13 часа, Flashback написа:

Разбирам да има официална покана, но се разбра, че нито Байдън, нито Блинкен имат желание да се срещнат с наш'та подлога. 

Блинкен дори отказал да се ангажира само за снимка с жалката ни делегация.

Начи наще отиват там неканени, без предварителни дипломатически съобразявания, съответно никой не ги чака и посреща, снимат се пред Статуята на свободата, снимат се с чистачката от Белия дом и се връщат?

преди 46 минути, цър-вул написа:

Явно и ти не си чувал доста неща - като етикет/протокол в дипломацията. В случая, обаче, някой не си е свършил работата. И наш Ганю се е юрнал насляпо да се среща. Явно и с кого ще се среща също не е ясно.

Чувал съм. Буквално е същото, което написах. Малко поукрасено за пред медиите.

преди 17 часа, Филипов написа:

споеред Русия който споделя такова неща. трябва да е в пандиза да го прравят госпожица - явно те влече многоцветното знаме

Полиция задержала больше 30 человек во время акции протеста у Кремля

Приемам най-симпатичната си форма и с цялата си позитивност се представям:
- Здравейте, аз съм еди кой си и идвам за позицията лебедкаджия.
Служителят на хеликоптера ме гледа странно.
- Идвам за обявата за лебедкаджия? – продължавам аз – Нали вие сте с новия спасителен вертолет?
- Не сме пускали такава обява. – Реже ме човекът. – Ако искате се снимайте с вертолета и после си вървете.
- Не е необходимо да пускате обява. – Опърничав съм. - Предпочитам да изпреварвам събитията. Щом имате спасителен вертолет, значи имате нужда от лебедкаджия.
- Нашия спасителен вертолет нямаме лебедка.
- Нямате, но има щат за лебедкаджия? – не се предавам аз - Нали?
- Как така? – недоумява служителят.
- Какво да ви кажа… Ние и армия нямаме, но имаме военни, ако сте забелязали?
Служителят се свъсва, но запазва контрол. Личи си, че е бивш военен.
- Нашия вертолет е спасителен с ограничен до минимум възможност за спасяване. Тоест – в режим на неспасяване е. Така го поддържаме в изправна форма. Освен това вертолетът е на керосин, а това не е в синхрон със зелената сделка. Колкото повече не хвърчи – толкова повече спасява планетата.
- Но не спасява хора?
- Зелената сделка не спасява хората а планетата. Ама учете ги тези зелени сделки, мама му стара.
- Значи имате вертолет без лебедка и не хвърчи?
- Точно така. Искате ли да се снимате с него?
- Не.
- Освен това се очакват още два хеликоптера, които да попълнят нашия евроавиопарк за неспасяващи спасителни хеликоптери. Преди да зададете следващия глупав въпрос трябва да сте на ясно, че нашия вертолет е задължен да каца само на лицензирани площадки. Засега лицензираната площадката е само една и е в лицензионна невъзможност да я напусне. Разбрахте ли ме или да викам охраната да ви набие едно хубаво. Но не се притеснявайте, докато сте пребит ще сте в пълна безопасност, защото вече разполагаме със спасителен хеликоптер, чиято цел е да ви поддържа в постоянно спасено състояние.
преди 3 часа, Филипов написа:

Ето една нагла твар  с отпаднала необходимост

Необходимо е колкото се може по-скоро да се махне от позицията която заема, заради антидържавните и антибългарски глупости които сътвори и ще продължава да ни тика в пропастта. Тоя е за затвора!

image.png.96a9fe43dbfd5818ff5e5021b2465b49.png

преди 13 минути, Joss Bomon написа:

Пак ли "шпионите" са ви криви? Б'аси, накъдето и да се обърнеш, все русофили. Стряскаш ли се нощем и ТЕ в стаята ли са?

Само по форумите и по фейсбука сте, като дойде време да пазите паметника на окупаторите ви, никакви ви няма :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.