Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против пилона на Рожен?

За или против пилона на Рожен? 19 гласували потребители

1. 1. За или против пилона на Рожен?

• За! Искам си щото па дори и да изорем хубавата природа и да струва много пари, ше се наредим по гордост до Северна Корея! Безценно!
      26%
    • Против! Нека да се помогне на нуждаещи се болници и сираци!
      73%
    • Срам ме е, че бях за, а вече съм против.
      0%
      0
    • Въобще не се интересувам ни от природа, ни от знамена, ни как парвенюта си профукват парите, за да си купуват класа докато гаврошовци точат лиги от страни на едно кебаче дето ше получат за дето са ги качили на събитието с автобуси да гледат как ше се реже лентата и ше ставаме велики
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 5 минути, jhoro написа:

Защо никой не коментира - проекта има ли ОВОС?

Доколкото знам без ОВОС няма как де се строи.

• Отговори 569
  • Прегледи 34,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Супер е пилончето. Ако може до него да направят и едно молче с подземен паркинг, ще е жестоко. МОЛ Рожен. Кифлите ще ходят да си купуват сандалки, батките ше се снимат пред пилоня и ще пишат у фейса b

• ...плюете ли българското знаме?... ...гиди-гиди мръсни гниди... ...който го плюе-бял ден да не види...

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Публикувани изображения

Не попадал в защитена територия, било преценено, че "инвестиционното предложение не попада в обхвата на Приложения № 1 и № 2 на Закона за опазване на околната среда" бла-бла-бла  и нанай ОВОС.

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2023/06/19/4497434_pilonut_v_mestnostta_rojen_ne_bil_v_zashtitena_zona/

преди 40 минути, Bubbles написа:

Багери и булдозери за един пилон? Я пак?

Аз като човек, който не разбира от строителство няма как знам точните машини, с които газят природата ни, но е факт, че ще разкопаят и разорат хубавото място и много див живот ще бъде сгазен, смачкан, стъпкан, натровен и т.н., за да се издигне тази мутрафонска грандоманска простотия.

И не не се преструвам, не бях запознат добре с въпроса, и все още някои неща са ми леко неясни...
...как да ти кажа, не вярвам много на медиите, а и както виждаш една едно пише, друга друго, манджа с грозде.
Иначе няма лошо да се развее българския трибагреник на високо, но нека сам си го финансира иначе изглежда като шашма с цел пълнене на нечий джоб под шапката на нещо уж патриотично.

Българският трибагреник може да се развява на официални сгради, на пристанищата или на входовете на държавата като КПП-та. Няма никава функция забучен в природата, която трябва да се поунищожи на съответното място, да се разбута цялото екоравновесие, за да се изгради не язовир, нещо в полза на обществото да кажеш, че ще е а тази мутро комплексарска кич простотия.

Колкото до парк, ами парк е, ако е само един пилон какво толкова?

Не е кво толкова, защото показва много комлекси на хората, които инициират този строеж, както и много простотия по цялата верига. Под патронажа на президентството се случва една грандиозна простотия, която унищожава околната среда с неясни цели ("величие"?!) и без публично обсъждане.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Аз като човек, който не разбира от строителство няма как знам точните машини, с които газят природата ни, но е факт, че ще разкопаят и разорат хубавото място и много див живот ще бъде сгазен, смачкан, стъпкан, натровен и т.н., за да се издигне тази мутрафонска грандоманска простотия.

Българският трибагреник може да се развява на официални сгради, на пристанищата или на входовете на държавата като КПП-та. Няма никава функция забучен в природата, която трябва да се поунищожи на съответното място, да се разбута цялото екоравновесие, за да се изгради не язовир, нещо в полза на обществото да кажеш, че ще е а тази мутро комплексарска кич простотия.

Не е кво толкова, защото показва много комлекси на хората, които инициират този строеж, както и много простотия по цялата верига. Под патронажа на президентството се случва една грандиозна простотия, която унищожава околната среда с неясни цели ("величие"?!) и без публично обсъждане.

Ах, колко мило. Изведнъж се загрижи за природата на България. Природно ли е да си определяш пола, след като вече природата ти го определила?  Големите защитници на природата. 😁

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Ах, колко мило. Изведнъж се загрижи за природата на България. Природно ли е да си определяш пола, след като вече природата ти го определила? 

Темата не е за смяната на пола. Цитирай ми едно мнение, където съм ти говорил за смяна на пола. Толкова си семпъл в разсъжденията, че ми е тъжно за теб. Имаш ли някакви когнитивни проблеми?

преди 6 минути, Гражданин написа:

Темата не е за смяната на пола. Цитирай ми едно мнение, където съм ти говорил за смяна на пола. Толкова си семпъл в разсъжденията, че ми тъжно за теб. Имаш ли някакви когнитивни проблеми?

Да, прав си.

Ще ревем ли след като видиш това видео? Или са твоите хора и всичко е 6? Щом посолствоТО казва, всичко е наред.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Да, прав.

Ще ревем ли? Или са твоите хора и всичко е 6?

Мненията ти не са по темата и с кохерентно съдържание, на което да отговоря. Кои са тия "мои хора" и какво е тяхното мнение по темата?

Тук нещо експертен спор, другарката гражданин много активен, дали да не погледна какво е писал? Че май е успял да скара двама от "моят отбор".

Да споделя малко информация, която може и да е пускана в темата, или да я има в някоя от новините, или статиите, адресирани в тази или друга тема. 

Земята е частна.

Земята е част от земеделска площ, която е преотредена за временно ползване с други цели.

Земеделска земя, значи че не е китна девствена  поляна недокосната от човешка ръка и не е дива природа. 

Очаквам утре някоя хулиганска банда фалшиви екоактивисти, а всъщност гейпросащесср трололинки, да ми протестират че си ора нивата, вместо да им ора в отходните канали.

Хи-хи-хи.

преди 14 минути, Sliderum2 написа:

Тук нещо експертен спор, другарката гражданин много активен, дали да не погледна какво е писал? Че май е успял да скара двама от "моят отбор".

Да споделя малко информация, която може и да е пускана в темата, или да я има в някоя от новините, или статиите, адресирани в тази или друга тема. 

Земята е частна.

Земята е част от земеделска площ, която е преотредена за временно ползване с други цели.

Земеделска земя, значи че не е китна девствена  поляна недокосната от човешка ръка и не е дива природа. 

Очаквам утре някоя хулиганска банда фалшиви екоактивисти, а всъщност гейпросащесср трололинки, да ми протестират че си ора нивата, вместо да им ора в отходните канали.

Хи-хи-хи.

за чий ти е онзи гръмоотвод на баира - колкото ни е нужен оня боклук на Бузлуджа

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

за чий ти е онзи гръмоотвод на баира - колкото ни е нужен оня боклук на Бузлуджа

Да, махнат и украинското знаме. Като е тръгнало да махат неща.

Ето така. Да го махат.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Да, махнат и украинското знаме. Като е тръгнало да махат неща.

знамето е на политическа основа - по линия на НАТО го слагаме

а тоз пилон, поне да е предавател на радио и тв

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

знамето е на политическа основа - по линия на НАТО го слагаме

Украйна е в НАТО? Не знаех.

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

Капацитетът, капацитетът. Включи го и помисли защо. :)

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Украйна е в НАТО? Не знаех.

НАТО помага на Украйна, а ние сме в НАТО - а ти ще идваш ли запостоянно в БГ

преди 1 час, Bubbles написа:

Абе явно има нещо гнило в Дания...

То всичко е гнило в тоя пилон чиста схема за точене  та затова не го и одобрявам 

преди 30 минути, Sliderum2 написа:

Земята е частна.

Хи-хи-хи.

Каква красива "земеделска земя", нали другарю, чугун?

HidixOx.jpg

И колко природосъобразно:

HidizDQ.jpg

снимки: https://www.svobodnaevropa.bg/a/rozen-pylon/32475070.html

току-що, Cocatron написа:

ЗА!

Защо?

преди 8 минути, petie1 написа:

То всичко е гнило в тоя пилон чиста схема за точене  та затова не го и одобрявам 

Да бе, то всичко в България е гнило и схема за точене, как пък за това точно се хвана?

Как от 99 утки в чувала хващате все уя...

преди 1 минута, Cocatron написа:

ЗА!

я кажи какъв е смисъла от постояването - просто някой щщще усвои едни пари, за нещо което е нейзползваемо - поне перка за ток да направят

преди 14 минути, bioid написа:

Да бе, то всичко в България е гнило и схема за точене, как пък за това точно се хвана?

Как от 99 утки в чувала хващате все уя...

Еми темата е уя със знамето в Рожен та за тва хванахме уя хихи

И чакайте де нали го строят с лични паре що плачат за дарения? Та чак и държавни парички нахакали хихи

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.