Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против пилона на Рожен?

За или против пилона на Рожен? 19 гласували потребители

1. 1. За или против пилона на Рожен?

• За! Искам си щото па дори и да изорем хубавата природа и да струва много пари, ше се наредим по гордост до Северна Корея! Безценно!
      26%
    • Против! Нека да се помогне на нуждаещи се болници и сираци!
      73%
    • Срам ме е, че бях за, а вече съм против.
      0%
      0
    • Въобще не се интересувам ни от природа, ни от знамена, ни как парвенюта си профукват парите, за да си купуват класа докато гаврошовци точат лиги от страни на едно кебаче дето ше получат за дето са ги качили на събитието с автобуси да гледат как ше се реже лентата и ше ставаме велики
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Имаме против пилеенето на стотици хиляди държавни средства, докато ни обясняват, че няма пари да опръскат комарите.

иванке, в белите страни, ако имаш проблем с буболечки, си викаш фирма за дезинсекция и си плащаш.

• Отговори 569
  • Прегледи 34k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Супер е пилончето. Ако може до него да направят и едно молче с подземен паркинг, ще е жестоко. МОЛ Рожен. Кифлите ще ходят да си купуват сандалки, батките ше се снимат пред пилоня и ще пишат у фейса b

• ...плюете ли българското знаме?... ...гиди-гиди мръсни гниди... ...който го плюе-бял ден да не види...

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Публикувани изображения

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

иванке, в белите страни, ако имаш проблем с буболечки, си викаш фирма за дезинсекция и си плащаш.

Целия град ли да опръскам бе! Кметовете се оправдават, че пари нямало.

За у е в е по баирите пари има! Дори няма да имаш силите да го видиш на живо.

Май в момента вдигат кръст. Обаче с лични средства, и както виждаш никой не е шукнал против.

на 28.06.2023 г. в 13:01, Гражданин написа:

Аз съм против, защото смятам че не живеем в тоталитарна държава, за да има необходимост да се профукват сумати пари (цял милион до колкото четох) за такива тъпотии от сорта  "да си мерим пилоните" и смятам и че не трябва да бъдем и тъпаци, които да позволяват на някои видни простакеси да се изживяват Людмила Живкова и да откриват пилони вместо тия пари да се дадат на деца чакащи за операции в чужбина или да се ремонтира някоя болница. Всички знаем какви дупки са болниците с проядени балатуми, опикани и окървавени легла. Толкова ли тея пари са му необходими на простака не за образование, не за болници, не за нищо по-смислено от тва да си покаже тъпотията? Опитвам се наистина много да вляза в главата на някоя копейка и да разбера какво има вътре? Какъв е тоя голям повод за гордост, че на никой няма да му пука какъв висок фалос ще сме издигнали. На някого пука ли му за флага на Северна Корея? Честно? А за флага на Таджикистан или Туркменистан?

Hi9Dvyb.jpg

САЩ искат да издигнат най-високия пилон в света, ще струва 1 милиард долара

Ми, сега?!!

Ще си направиш ли харакири?

:wub:

преди 3 минути, M.Николов написа:

Ще си направиш ли харакири?

С кожена катана? Като истински самурайгей на честта?

Къде изчезна съвестния @Гражданин да коментира:

преди 3 часа, г-н Велев написа:

Значи американско знаме може, ама българско - не.

И колко плоско и продажно реве и пищи гражданина:

"Нека да се помогне на нуждаещи се болници и сираци!"

А в същото време неговите господари изпращат пари и оръжия в Украйна, за да убиват хора. Ама за това има пари, нали?

За пилона реват че отивали пари, а за оръжията за Украйна не реват, че се погубват животи.

За вас животите не са важни както парите!

преди 2 минути, г-н Велев написа:

Значи американско знаме може, ама българско - не.

И колко плоско и продажно реве и пищи гражданина:

"Нека да се помогне на нуждаещи се болници и сираци!"

А в същото време неговите господари изпращат пари и оръжия в Украйна, за да убиват хора. Ама за това има пари, нали?

За пилона реват че отивали пари, а за оръжията за Украйна не реват, че се погубват животи.

Аз не съм американец, че да ми пука за САЩ. Пука ми за България и мнението ми не се е променило след този whatabout-изъм.

преди 3 минути, г-н Велев написа:

Като пут** се оправдавате!

преди 6 минути, Гражданин написа:

Аз не съм американец, че да ми пука за САЩ. Пука ми за България и мнението ми не се е променило след този whatabout-изъм.

И последно - защо си написал толкова тенденциозно въпросите за анкетата? Например първия:

* За! Искам си щото па дори и да изорем хубавата природа и да струва много пари, ше се наредим по гордост до Северна Корея! Безценно!

Или този:

* Срам ме е, че бях за, а вече съм против.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Като пут** се оправдавате!

А ти като какво се оправдаваш?

току-що, г-н Велев написа:

И последно - защо си написал толкова тенденциозно въпросите за анкетата? Например първия:

* За! Искам си щото па дори и да изорем хубавата природа и да струва много пари, ше се наредим по гордост до Северна Корея! Безценно!

Написал съм го така, защото не провеждам референдум и не смятам, че съм във форум предназначен само за чиновници сухари. Та затова въпросите са ми тип "добрече е шегата, за да си кажем истината".

преди 7 минути, г-н Велев написа:

А ти като какво се оправдаваш?

Не се оправдавам, поддържам огъня в малкото теми, дето Копейкин не може да трие.

Всеки да си прецени, тия лумпени като погребат малкото работещ бизнес, после дали няма да остане безработен.

large.(22).jpg.4de8f34ab4a9186c54ac5ef9ac59a31c.jpglarge_0192.jpg.5114d8e8f9eb119d1a075d95291a93f1.jpglarge_0180.jpg.a3bd22a168b501c52000c028a4283dbf.jpg

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Не се оправдавам, поддържам огъня в малкото теми, дето Копейкин не може да трие.

Всеки да си прецени, тия лумпени като погребат малкото работещ бизнес, после дали няма да остаане безработен.

А задаваш ли си въпроса как малкото работещ бизнес работи в България?

–––––––––––––––––––––––

Когато ГЕРБ и особено ПП са против някоя партия, то и да не я познавам партията съм за нея. Като зная какви зулуми са направили първите две в България.

А задаваш ли си въпроса как малкото работещ бизнес работи в България?

Аз работя в такъв бизнес, ама се убедих, че е безполезно да се разправям за хайтек работа с разни миячи и пъдари. Просто няма сми.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

безполезно да се разправям за хайтек работа с разни миячи и пъдари

Бря, бря, бря.

"Къде съм Аззз, къде сте вийййй."

Ептен преди малко се изряза, че за мястото ми се натискали 1000 квалифицирани инженера.

Тъпо, по-тъпо, най-тъпо, ВДЛЪБНАТО!

Бря, бря, бря.

"Къде съм Аззз, къде сте вийййй."

Еми безполезен е диалогът. Лъжете като дърти ромели.

Туй, че сте наивни, и под носа ви измъкват милиони с елементарни патриотарски трикове - не значи, че и аз съм наивен. За прокурор са тия, не за героизиране.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Ептен преди малко се изряза, че за мястото ми се натискали 1000 квалифицирани инженера.

Не искам да обиждам младите, защото те не са виновни, но сега вече не се произвеждат не само квалифицирани инженери, но и други професии. 

Така че не се притеснявай.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Туй, че сте наивни, и под носа ви измъкват милиони с елементарни патриотарски трикове

Значи с пилона ни измъкват милиони? А с помощите и оръжията? Колко ни измъкват? Да не мислиш че ни дават пари?

преди 28 минути, г-н Велев написа:

Значи с пилона ни измъкват милиони? А с помощите и оръжията? Колко ни измъкват?

Стига се оправдава бе!

Тагарев не мога да го гледам! Туй, че не съм лумпен патриот - не значи, че покрепям тия неща, дето вие ги мразите.

Аз също ненавиждам ЛГБТ содомиите, и дето се бутаме между шамарите срещу ядрена супер държава.

преди 30 минути, г-н Велев написа:

Значи с пилона ни измъкват милиони? А с помощите и оръжията? Колко ни измъкват? Да не мислиш че ни дават пари?

Против съм даването на държавни пари за този пилон понеже инициативата и имота са частни, но забележката е уместна.

Прекалено елементарна далавера е тоя пилон, обида за интелекта. Който го има. Именно заради държавното участие, че да се наядат шепа фирми около пилона, и после нечие чаденце като Цончовото да се дзвери, че спестило от закуски за апартамент.

До такава степен омърсихте думата патриотизъм, че стана най-префинена обида.

Ем крадливи ем нагли.

large.vvvv(5).jpg.d744cab2e82e2917a3b000efb20b1681.jpg

Никой не е толко тъп. Даже и той. 

едит: и ще приключа участието си в тая тема, с руския (щото от българския на филтриращия бот ше му се зачервят бузките и ухите) идиом...

На фига козе баян!

преди 27 минути, IvanKirov написа:

Прекалено елементарна далавера е тоя пилон, обида за интелекта. Който го има. Именно заради държавното участие, че да се наядат шепа фирми около пилона, и после нечие чаденце като Цончовото да се дзвери, че спестило от закуски за апартамент.

До такава степен омърсихте думата патриотизъм, че стана най-префинена обида.

Ем крадливи ем нагли.

large.vvvv(5).jpg.d744cab2e82e2917a3b000efb20b1681.jpg

Даже е малко, аз бих предложил на всеки един голям град по едно такова знаме. София, Варна, Пловдив, Русе, Плевен...

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Даже е малко, аз бих предложил на всеки един голям град по едно такова знаме. София, Варна, Пловдив, Русе, Плевен...

Тия от Берлин да не се обаждат! Къв си ти, да ни даваш наклон на дедовия!

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Тия от Берлин да не се обаждат! Къв си ти, да ни даваш наклон на дедовия!

Що ти нали работеше за немци? Що не работиш с българи и за българи?

току-що, АСПЕКТ написа:

Що ти нали работеше за немци? Що не работиш с българи и за българи?

Не щем акъл от специалисти по тоалетно почистване. Хигиенисти по културно, чичковци по народно му. Като лелки.

преди 1 час, г-н Велев написа:

Сега, прави си сметката, че гейпросащесср трололинките наричаха пилона край Рожен фалически символ, а някои направо си го нарекоха фалос. Ше им трябват още по-дълги и широки дебели черва за поемането на господарският. Но щом иде от сащ, значи е "истина и добро". Дали току що не цитирах цирей петков?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.