Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против пилона на Рожен?

За или против пилона на Рожен? 19 гласували потребители

1. 1. За или против пилона на Рожен?

• За! Искам си щото па дори и да изорем хубавата природа и да струва много пари, ше се наредим по гордост до Северна Корея! Безценно!
      26%
    • Против! Нека да се помогне на нуждаещи се болници и сираци!
      73%
    • Срам ме е, че бях за, а вече съм против.
      0%
      0
    • Въобще не се интересувам ни от природа, ни от знамена, ни как парвенюта си профукват парите, за да си купуват класа докато гаврошовци точат лиги от страни на едно кебаче дето ше получат за дето са ги качили на събитието с автобуси да гледат как ше се реже лентата и ше ставаме велики
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 17 минути, АСПЕКТ написа:

След като нямаш нищо общо с българския народ, чий го дириш в България?

Tи като имаш общо с БГ народ чий го дириш в Берлин?

Нямам общо с боклуците, дето искат да набутват младите в казарма, да ни затварят граници, да ни вдигат данъци, да ни съсипват бизнеса. Нямам общо с тия, дето се самонаричат патриоти. Реално са паразити - мерзавци.

Не всички сме като вас. Само 5,4 % от народа сте, да напомня!

преди 20 минути, АСПЕКТ написа:

Защото в България на учителите дават заплата за 1 месец 10 часов труд, толкова колкото на един хигиенист в Берлин за 4 часов работен ден за 1 седмица. 

Кой за квото е учил.

преди 32 минути, Sliderum2 написа:

Дъгата, всъщност е много красив символ, но е в неправилни ръце, които я омърсяват.

Също като  възрожденците, в ръчичките на Възраждане. Всеки ден лъсва нова далавера покрай вас, и все още има бабишкери, дето продължават да гласуват за ментетата.

• Отговори 569
  • Прегледи 34k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Супер е пилончето. Ако може до него да направят и едно молче с подземен паркинг, ще е жестоко. МОЛ Рожен. Кифлите ще ходят да си купуват сандалки, батките ше се снимат пред пилоня и ще пишат у фейса b

• ...плюете ли българското знаме?... ...гиди-гиди мръсни гниди... ...който го плюе-бял ден да не види...

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Публикувани изображения

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Нямам общо с боклуците, дето искат да набутват младите в казарма, да ни затварят граници, да ни вдигат данъци, да ни съсипват бизнеса. Нямам общо с тия, дето се самонаричат патриоти. Реално са паразити - мерзавци.

по зле си от колкото мислих че си ти си от тези които живеят ден за ден и мислят само за себе си. Това са хората заради които България е в това положение сега и по зле ще стане. Държава без армия не може да съществува вечно а бизнеса за който говориш вероятно е нещо противозаконно със цел да донесе облаги само и еднственно на теб. За това се разпродаде всичко в България и сега ще те попитам нещо. Защо бизнес който се управлява в България от българско ръководство работи на загуба и стига до фалит и след като се продаде на чужди инвеститури започва да процъфтяа и се развива?

преди 16 минути, питам написа:

по зле си от колкото мислих че си ти си от тези които живеят ден за ден и мислят само за себе си.

Е за кого да живея бе, за дивите бабишкери, дето от злоба искат да съсипят живота на младите ли? Един ден не била в казарма, не спала на хотел през живота, цял живот в свинарника, съвсем конкретна комшийка от село визирам. Не преувеличавам. Да ми гласувате  за партия, която ще ни изкара от света, и да ни набута в рая на Северна Корея, ама без армията, която крепи режима. Презирам ви изконно и вдън душа, и съм готов да си оставя имотите на произвола, нежели да рискувам капка кръв, нито соп ола си, да ходя да ви защитавам!

Това са хората заради които България е в това положение сега и по зле ще стане.

Кой аз ли съм виновен за разрухата, дето внасям по 14 бона данъци всяка година?

Държава без армия не може да съществува вечно а бизнеса за който говориш вероятно е нещо противозаконно със цел да донесе облаги само и еднственно на теб.

В ИТ сектора съм, ако беше противозаконно - нямаше да внасяме тия суми, и после нищо насреща.

Съгласен, държава без армия не може, само че в момента нямаме армия, и излезем ли от НАТО, както иска Копейкин - съвсем оставаме по голо ду пе. И трилиони да имаме - въоръжение не става от днес за утре. Трупа се с години и мисъл, и с много пари. И Копейкин няма ни едното - само някви сдухани заразватчийки и бавачки в парламента, и омраза от тия, от които евентуално може да пазаруваме оръжие

И омраза от народа, който може да ви докара някакви пари.

За това се разпродаде всичко в България и сега ще те попитам нещо. Защо бизнес който се управлява в България от българско ръководство работи на загуба и стига до фалит и след като се продаде на чужди инвеститури започва да процъфтяа и се развива?

Не ми вменявайте гей парадите, разрухата и всички негативи! Не аз съм виновен, не поколението ни, за разрухата, която вашето поколение ни завещахте!

large.ww(27).jpg.439aaa2f3f5c977505893b8a66cad8f6.jpglarge.ww(6).jpg.9785735e33f55175b83f053c2fdfec4c.jpglarge.ww(1).png.a76055784f340567dbabcbb4356005a6.pnglarge.(18).jpg.f7c0b580092e41b0cda57d089ba41c2b.jpglarge.(3).jpg.6a7c18f84fd05f0f49624ec10a85370f.jpglarge.(4).jpg.8fcc0eec0d3586e949af235662a5b1a4.jpglarge.(9).jpg.353ca753d597b9bfdc24d7569de2ad08.jpglarge.(2).jpg.38a52ea765e9530c00cf39246d2ce653.jpglarge.(3).jpg.77ebb91400d13a81cd85dea06c5f724c.jpglarge.(22).jpg.4de8f34ab4a9186c54ac5ef9ac59a31c.jpglarge.(20).jpg.58c9d17c80b2aa3092c613bcbd696372.jpglarge.CCC_16.jpg.1d30d22df47bc03af7217e878f4d2119.jpglarge.(14).jpg.489a6c6dc92e0e6e1fce0bd9044cf358.jpglarge.(15).jpg.e6a5a630c279c6c10b68e8805fdcb61c.jpglarge_0192.jpg.5114d8e8f9eb119d1a075d95291a93f1.jpglarge_0180.jpg.a3bd22a168b501c52000c028a4283dbf.jpg

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Е за кого да живея бе, за дивите бабишкери, дето от злоба искат да съсипят живота на младите ли? Един ден не била в казарма, не спала на хотел през живота, цял живот в свинарника, съвсем конкретна комшийка от село визирам. Не преувеличавам. Да ми гласувате  за партия, която ще ни изкара от света, и да ни набута в рая на Северна Корея, ама без армията, която крепи режима. Презирам ви изконно и вдън душа, и съм готов да си оставя имотите на произвола, нежели да рискувам капка кръв, нито соп ола си, да ходя да ви защитавам!

Кой аз ли съм виновен за разрухата, дето внасям по 14 бона данъци всяка година?

В ИТ сектора съм, ако беше противозаконно - нямаше да внасяме тия суми, и после нищо насреща.

Съгласен, държава без армия не може, само че в момента нямаме армия, и излезем ли от НАТО, както иска Копейкин - съвсем оставаме по голо ду пе. И трилиони да имаме - въоръжение не става от днес за утре. Трупа се с години и мисъл, и с много пари. И Копейкин няма ни едното - само някви сдухани заразватчийки и бавачки в парламента, и омраза от тия, които евентуално може да пазаруваме оръжие, и омраза от народа, който може да докара някакви пари.

Не ми вменявайте гей парадите, разрухата и всички негативи! Не аз съм виновен, не поколението ни, за разрухата, която вашето поколение ни завещахте!

Точно ти и всички които мислят като теб са виновни я кажи сега пак тези проценти колко бяха че ги забравих не помня дълго стар съм вече сигурно е заради годините чичка.

преди 5 минути, питам написа:

Защо бизнес който се управлява в България от българско ръководство работи на загуба и стига до фалит и след като се продаде на чужди инвеститури започва да процъфтяа и се развива?

Елементарно Уотсън : Когато Пешо реши да започне бизнес той си прави сметката без кръчмар включвайки всичко необходимо за започване на работата НО пропускайки една малка но съществена подробност - Когато бизнеса му започне да расте на врата на Пешо ще се обесят инспектори от всички нам свързани с този бизнес институции, техните колеги, началници и ако случайно бизнеса е по-сериозен дори и някой/и депутат и/или министър/и. Така всичките тия пиявици ще искат дан от Пешо за да може бизнеса да върви спокойно. Така изведнъж се оказва, че Пешо плаща сметките на фирмата, заплатите на работниците, таксите и другите разходи свързани с клиентите и партньорите на компанията, всички останали разходи за консумативи и каквото е необходимо за да може да върви работата + гореспоменатия дан по известен като "Такса спокойствие" и в накрая се оказва, че Пешо не просто не печели нищо, а не може да покрие всички тези разходи, защото не си е направил сметката, че на врата му ще виси и самата държава която ще го цица под масата за да не му пречи на бизнеса. И така той е принуден или да обяви несъстоятелност или ако фирмата му представлява интерес за някоя по-голяма риба да продадее целия бизнес.
Онези по-големите най често отдавна имат вземане даване с държавата и нейните чиновници и добре знаят как да се оправят затова и не ги бърка толкова.

Това е реалността за бизнеса в България.

преди 48 минути, IvanKirov написа:

Не сме 5,4 процента. Само да напомня. Само 30 процента отидоха да гласуват. Другите 70 не ги интересува и да не се оплакват. Мълчаливо съгласие се нарича. Аз отидох и гласувах.

преди 7 минути, питам написа:

Точно ти и всички които мислят като теб са виновни я кажи сега пак тези проценти колко бяха че ги забравих не помня дълго стар съм вече сигурно е заради годините чичка.

Кой виновен кой не няма значение. Дъртофелниците ще ядете каквото посяхте, аз мога да си позволя да ви гледам сеира отдалеч. Приеми го като печеливш от анти-Дарвин наградите. Бесните бабишкери, дето ми вдигате пилони, връщате казарми и граници, ще го издухате вместо нас. Ние ще се оправим без вас, вие без нас - не.

преди 5 минути, Bubbles написа:

Елементарно Уотсън : Когато Пешо реши да започне бизнес той си прави сметката без кръчмар включвайки всичко необходимо за започване на работата НО пропускайки една малка но съществена подробност - Когато бизнеса му започне да расте на врата на Пешо ще се обесят инспектори от всички нам свързани с този бизнес институции, техните колеги, началници и ако случайно бизнеса е по-сериозен дори и някой/и депутат и/или министър/и. Така всичките тия пиявици ще искат дан от Пешо за да може бизнеса да върви спокойно. Така изведнъж се оказва, че Пешо плаща сметките на фирмата, заплатите на работниците, таксите и другите разходи свързани с клиентите и партньорите на компанията, всички останали разходи за консумативи и каквото е необходимо за да може да върви работата + гореспоменатия дан по известен като "Такса спокойствие" и в накрая се оказва, че Пешо не просто не печели нищо, а не може да покрие всички тези разходи, защото не си е направил сметката, че на врата му ще виси и самата държава която ще го цица под масата за да не му пречи на бизнеса. И така той е принуден или да обяви несъстоятелност или ако фирмата му представлява интерес за някоя по-голяма риба да продадее целия бизнес.
Онези по-големите най често отдавна имат вземане даване с държавата и нейните чиновници и добре знаят как да се оправят затова и не ги бърка толкова.

Нека позная никога не си имал бизнес в България вероятно и не живееш тук съдейки по коментара който си написал. Изнесал си се отдавна от тук защото нещата за които говориш бяха доста доста отдавна и сега е съвсем различно.

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Не сме 5,4 процента. Само да напомня. Само 30 процента отидоха да гласуват. Другите 70 не ги интересува и да не се оплакват. Мълчиво съгласие се нарича. Аз отидох и гласувах.

Ти не се обаждай, от хиляди километри, вместо сенилните старчуги, дето седят в БГ, и се мъчат да се разпореждат кой да яде помията в казармите, кой да внася 70% от брутото на Копейкин. Кой да чака пред посолства, и да става всеки втори ден, че да им е на горните в парламента, на таман.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Кой виновен кой не няма значение. Дъртофелниците ще ядете каквото посяхте, аз мога да си позволя да ви гледам сеира отдалеч. Приеми го като печеливш от анти-Дарвин наградите. Бесните бабишкери, дето ми вдигате пилони, връщате казарми и граници, ще го издухате вместо нас. Ние ще се оправим без вас, вие без нас - не.

Нищо не каза за процентите чичо

преди 2 минути, питам написа:

Нищо не каза за процентите чичо

Абсолютно никакво значение нямат ни проценти, ни закони. Иде тотална катастрофа, и ще ви се наложи в тоя живот да видите каквото гледахте по телевидение Время, всеки петък по Първа програма.

Ще ви се наложи да го живеете, без подкрепа от младо поколение. Достатъчно простяхте, третина век.

преди 4 минути, питам написа:

защото нещата за които говориш бяха доста доста отдавна и сега е съвсем различно.

Много ще се радвам ако това което казваш е вярно, но нещо сериозно се съмнявам.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Абсолютно никакво значение нямат ни проценти, ни закони. Иде тотална катастрофа, и ще ви се наложи в тоя живот да видите каквото гледахте по телевидение Время, всеки петък по Първа програма.

Каквото сега гледаме по Нетфликс ли?

току-що, IvanKirov написа:

Сигурно ти е било интересно да го гледаш щом още го помниш аз ще питам баба и дядо какво са давали по това предаване за което говориш

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Каквото сега гледаме по Нетфликс ли?

Нещо такова. Само за войната ни дъниха филми.

Дъртунгелите от снимките горе ще им се налага да го гледат на живо. Аз си подготвям евакуацията.

преди 1 час, Bubbles написа:

Явно искаш да внушиш, че всички подхващащи бизнес на запад успяват. Имам лоша новина.

преди 17 минути, Sliderum2 написа:

Явно искаш да внушиш, че всички подхващащи бизнес на запад успяват. Имам лоша новина.

Не, искам да кажа, че в България правенето на бизнес е майка плаче, грамофон вие.

преди 13 минути, Bubbles написа:

Не, искам да кажа, че в България правенето на бизнес е майка плаче, грамофон вие.

Ако спомените ти са от мутренските години, не си неправ в някои случаи.

преди 3 часа, IvanKirov написа:

Нямам общо с тоя народ!

Не си Българин?

Отричаш се от Родината си?

Майка ти и баща ти какви са? Българи ли са?

преди 6 минути, г-н Велев написа:

Не си Българин?

Zaщо не си българка ГРУ идва за теб

преди 2 часа, Bubbles написа:

Много ще се радвам ако това което казваш е вярно, но нещо сериозно се съмнявам.

Това за което говориш отдавна мина сега при нас в България работодателите не балансират правилно бизнеса и сега ще ти обясня какво имам предвид. Когато го има желанието да се осъществи голяма печалба в кратки срокове се нарушава баланса на бизнеса. Затова заплатите са малки интереса спада и съответно работната ръка се заменя от хора неспособни да извършват дейността на бизнеса. От там спада и качеството и в продължителен период се стига до фалит но няма да навлизам в подробности които са сложни за теб и няма да разбереш защото не си се занимавал с бизнес и си личи по коментарите.

Редактирано от питам (преглед на промените)

преди 49 минути, г-н Велев написа:

Не си Българин?

Отричам се от ментета като копейките. Нито сте ми народ, нито ви дължа нещо. Шепа нещастни фашисти, ако смея да цитирам ваш колега.

Майка ми и баща ми нямат общо с отрепките, дето се правят на СС-овци по бирариите на София.

large.(8).jpg.e7f8a0e3eef1e307aa7b0af5856c1ec7.jpglarge.(2).jpg.88ded2fe4f1791ec90bc9e1f912492de.jpglarge.(2).jpg.3f2760ec2c1c63430d147610f65bcd9c.jpglarge.(1).jpg.e01b8bfcf19a595fd6cd9a4d8a3686df.jpglarge.(4).jpg.0ace773a6412edf8e5627e1899f936fe.jpglarge.(1).jpg.b71f91127d90f142363a4ba452238631.jpglarge.(4).jpg.385d1bb5326851073f914df425cbca88.jpglarge.ww(1).png.a76055784f340567dbabcbb4356005a6.pnglarge.(7).jpg.e76618dc565e6cb6729219e827af0fd1.jpglarge.(9).jpg.353ca753d597b9bfdc24d7569de2ad08.jpg

преди 16 минути, IvanKirov написа:

Отричам се от ментета като копейките. Нито сте ми народ, нито ви дължа нещо. Шепа нещастни фашисти, ако смея да цитирам ваш колега.

Майка ми и баща ми нямат общо с отрепките, дето се правят на СС-овци по бирариите на София.

large.(8).jpg.e7f8a0e3eef1e307aa7b0af5856c1ec7.jpglarge.(2).jpg.88ded2fe4f1791ec90bc9e1f912492de.jpglarge.(2).jpg.3f2760ec2c1c63430d147610f65bcd9c.jpglarge.(1).jpg.e01b8bfcf19a595fd6cd9a4d8a3686df.jpglarge.(4).jpg.0ace773a6412edf8e5627e1899f936fe.jpglarge.(1).jpg.b71f91127d90f142363a4ba452238631.jpglarge.(4).jpg.385d1bb5326851073f914df425cbca88.jpglarge.ww(1).png.a76055784f340567dbabcbb4356005a6.pnglarge.(7).jpg.e76618dc565e6cb6729219e827af0fd1.jpglarge.(9).jpg.353ca753d597b9bfdc24d7569de2ad08.jpg

Какво общо има кристалната нощ с една драсканица от някакъв хулиган?

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Кристална_нощ

преди 28 минути, АСПЕКТ написа:

Какво общо има кристалната нощ с една драсканица от някакъв хулиган?

Една и съща фашимерия изповядвате. Шепа некадърници искате да управлявате чрез насилие, заплахи и концлагери.

32_n.jpg.67c3751b706bd0b7cce8126b8e4a8f11.jpg24_n.jpg.8bca9072f184c8d66246d38c37b6c4c9.jpg28.thumb.jpg.d1a922d00c22d0af84fa31e15a4ceae1.jpg55_n.thumb.jpg.53543b43221f81d4189205e6f8a202d4.jpg56n.jpg.3d7b9900ca33f830a85ae1977d575f58.jpg20_n.thumb.jpg.13b55d1613eaa34da9522dd313cfe727.jpg23_n.thumb.jpg.411ceedf316d161eab4b21a695d13e79.jpg25_n.thumb.jpg.f1fd09e9cf189b9696886b0c088b6ebe.jpg26_n.thumb.jpg.7b14e03b3dadaff88dcf2e132768ea87.jpg28_n.jpg.d03b9099ea46b56d566e47d65c4bc72f.jpg29_n.thumb.jpg.9c1928a2d013caba7eb7119e92f15028.jpg32_n.jpg.c53254c11af64c9fb087823cc026acf8.jpg40_n.jpg.aa6be5a38acd532315c051f5b637af54.jpg(11).thumb.jpg.f2a2a913ad40caf2a456e33e835dd0b4.jpg

Цитат

Древна България
1 дни  ·
Много родоотстъпници и антибългари не искаха това да се случи, но вече е факт! Знамето е с размери 25 на 40 метра, а пилонът е висок 111 метра, за да символизира територията на България от 111 хил. кв. км.
Да живее България!

Цитат

Vladimir PopHristov
Сега всичко ще е наред. Ще спрете да се избивате по пътищата, ще спре опростачването, ще се оправи здравеопазването и образованието и ще се се повишат доходите. Да Ви е честит!

Отговор
    22 мин

Георги Генов
Vladimir PopHristov ще спрат да си хвърлят фасовете по улицата, ще спрат да укриват данъци и да бачкат час-мак за да не дадат някой лев за съгражданите си пенсионери, да се крадат и лъжат помежду си и да си продават фалшиви стоки. Вълшебния байрак - решава всички проблеми

Отговор
        9 мин

Bojidar Manowar
Еееее, сега вече съм горд българин, че досега то какво беше, без пилон и байряк...

Отговор
    31 мин

Plamen Kertev
Bojidar Manowar По-точно:без турски пилон и китайски байрак.

Отговор
        27 мин

румен драгиевски
Ебаси ! След 3 дена ще се накъса от вятъра и ще псуваме кои гейове го сложиха там !

Отговор
    37 мин

Borislav Marinov
Защо продължавате да дрънкате глупости. Няма родоотстъпници, всички обичаме България! Обаче за някой природата е по-важна от един флаг, пък бил той висок и голям. За други флага не може да е извинение за нарушаването на закони и правила! И накрая всичко това е за да печели един човек пари!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.