Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против пилона на Рожен?

За или против пилона на Рожен? 19 гласували потребители

1. 1. За или против пилона на Рожен?

• За! Искам си щото па дори и да изорем хубавата природа и да струва много пари, ше се наредим по гордост до Северна Корея! Безценно!
      26%
    • Против! Нека да се помогне на нуждаещи се болници и сираци!
      73%
    • Срам ме е, че бях за, а вече съм против.
      0%
      0
    • Въобще не се интересувам ни от природа, ни от знамена, ни как парвенюта си профукват парите, за да си купуват класа докато гаврошовци точат лиги от страни на едно кебаче дето ше получат за дето са ги качили на събитието с автобуси да гледат как ше се реже лентата и ше ставаме велики
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 минута, Bubbles написа:

Защото такива сте си ги избрали, защото раята си мисли че САЩ е само пачки и розови слонове а Русия само мизерия, пропаганда и насилие...
...или обратното, а мислещите и гледащите РЕАЛНО на нещата почти изцяло липсват.

Тъй вярно, гейпросащесср трололинките са раята.

• Отговори 569
  • Прегледи 34k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Супер е пилончето. Ако може до него да направят и едно молче с подземен паркинг, ще е жестоко. МОЛ Рожен. Кифлите ще ходят да си купуват сандалки, батките ше се снимат пред пилоня и ще пишат у фейса b

• ...плюете ли българското знаме?... ...гиди-гиди мръсни гниди... ...който го плюе-бял ден да не види...

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Публикувани изображения

току-що, Sliderum2 написа:

Тъй вярно, гейпросащесср трололинките са раята.

Не сладък, раята са всички които изпадат в крайности и ревностно защитават едната или другата или коя да е страна без да поглеждат реално какво става коло тях.
Накратко и про САЩ и Про РУ крайностите все са от един дол дренки.

Българското знаме се развя от пилона на Рожен

image.png.a81cfb65ad7282c07b63d20049a4d282.png

току-що, Bubbles написа:

Не сладък, раята са всички които изпадат в крайности и ревностно защитават едната или другата или коя да е страна без да поглеждат реално какво става коло тях.
Накратко и про САЩ и Про РУ крайностите все са от един дол дренки.

Ъ, про ру? И в това ли те убедиха, в още една от своите опорки? Пилонът с българското знаме сигурно е проруско мероприятие, добре. За крайностите, точно на тези които постоянно ги ползват, се доверяваш. Бай гражданинът, като хитра лисица, успява да ги завоалира сред останалото си дърдорене. Не му се връзвай. Ако си толкова наивен, в даден момент може да те накара да си дариш спестяванията на някоя секта. Опитен е над средно ниво телефонен измамник.

току-що, Sliderum2 написа:

Ъ, про ру? И в това ли те убедиха, в още една от своите опорки? Пилонът с българското знаме сигурно е проруско мероприятие, добре. За крайностите, точно на тези които постоянно ги ползват, се доверяваш. Бай гражданинът, като хитра лисица, успява да ги завоалира сред останалото си дърдорене. Не му се връзвай. Ако си толкова наивен, в даден момент може да те накара да си дариш спестяванията на някоя секта. Опитен е над средно ниво телефонен измамник.

Ти пита ли копейкин, преди да пишеш, а?

преди 15 минути, Sliderum2 написа:

Тъпчо, говоря ти за овци които слушат вожда и като им каже "КомуниститИ" всички в един глас повтарят "КомуниститИ", като им се каже Ватенките" повтарят "Ватенките", като им се каже "Кравите" повтарят "Кравите" и т.н. и няма никаква мисъл, просто се подскача според свирката на онзи който командва.
Има едно нещо наречено мислене което малко хора вече си правят труда да практикуват.
Пилона с българското знаме просто е поредния повод двата отбора да си мерят простотията.

преди 1 час, Bubbles написа:

А защо трябва тия пари да се дават за подобен проект или за нещата които споменаваш или за каквито и да е други щуротии на фона всички приблеми които има България?

Заради гакина като теб - да имат тема за спам.

Ти лично - какъв проблем си решил или помогнал за решаването? Дал ли си пари,че ревеш?

Пилона с българското знаме просто е поредния повод двата отбора да си мерят простотията.

Темата беше с тази цел пусната от сещаш се кой. Интересно ми е защо тогава изглежда сякаш уйдисваш на мнението му? А аз не съм в никакъв отбор, само се забавлявам да дразня гейпросащесср трололинките.

преди 21 минути, Sliderum2 написа:

Темата беше с тази цел пусната от сещаш се кой. Интересно ми е защо тогава изглежда сякаш уйдисваш на мнението му? А аз не съм в никакъв отбор, само се забавлявам да дразня гейпросащесср трололинките.

Никому не ойдисвам, само казвам че е тъпо да се харчат пари за нещо подобно при наличието на маса проблеми, ако трябва да перифразирам : Това е като да нямаш пари за хляб а да си купиш айфон примерно с кредит.
А крайностите в които изпадат някои хора са смехотворни.

преди 8 минути, Bubbles написа:

крайностите в които изпадат някои хора са смехотворни.

Така че, не бъди като тях. Воала.

преди 3 часа, NewRedDragon написа:

Ще падне скоро.... Не Знамето - фалуса ще падне!

Ти май не си Българин против всичко българско си

Цитат

Maria Laskin
2 дни  ·
На всичко отгоре made-in-China байракът се изсулил от пръта.
Язък за парите от БДЖ, дето и без това си е мизерно, а и на другите държавни фирми, които също не са цъфнали и вързали.
Парите от частните дарители са си ок - дет се вика, "Имал си бол пари - платил си.", по Алеко Константинов.
Е, ако можеше и да не разорат красивата местност и да не е толкова грозна гледка... Но щом са решили, че в това се изразява патриотизмът, всичко е точно 👌

преди 28 минути, IvanKirov написа:

Грозна гледка е парада. Пошлост и гнусотия. Голи, дегенарати въртя си голия си за,дник на ритъма на музиката, която е повърня също.

За знамето българите са загивали, няма българско пленено знаме.

zname-raina-kniaginia_fit-gallery_slider

Явно, в казармата, когато си пазил хангара, не си го научил, сигурно, защото си бил само с роми там. Гюбеци, ракия и още нещо.

Защо няма пленено българско бойно знаме - Bgonair

След Солунското примирие над 100 хиляди български войници, цели 4 пехотни дивизии, остават като заложници на Антантата въпреки, че не са победени. Българските офицери взимат специални мерки нито едно от знамената на пехотните полкове да не попадне във вражи ръце. Особен е подвига на поручик Ангел Янчев, който в плен пази знамето на полка си 9 месеца увито около тялото си, въпреки че в тялото му има не изваден куршум и се нуждае от операция - разказа д-р Стоян Николов, историк от НВИМ.   

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Явно в казармата, когато си пазил хангара, не си го научил, сигурно защото си бил само с роми там. Гюбеци, ракия и още нещо.  

Ваньо в казарма?

koga-smqh.gif

преди 3 минути, Bubbles написа:

Ваньо в казарма?

koga-smqh.gif

От много му циврене, разправяше че бил в някакъв пазач на някакъв хангар, бил е с някакви роми. Обаче си ходил в хангара, когато си искал. И си тръгвал, пак когато си искал.

Sad Pauly D GIF by A Double Shot At Love With DJ Pauly D and Vinny

току-що, АСПЕКТ написа:

От много му циврене, разправяше че бил в някакъв пазач на някакъв хангар, бил е с някакви роми. Обаче си ходил от хангара, когато си искал.

Ба ходил си е, държали са го вързан на синджир...

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Грозна гледка е парада. Пошлост и гнусотия. Голи, дегенарати въртя си голия си за,дник на ритъма на музиката, която е повърня също.

За знамето българите са загивали, няма българско пленено знаме.

Много хора не могат или не искат да разберат тази простичка истина нито да направят елементарната разлика между национален(държавен) символ и парче плат/хартия което се вее по някакви паради и символизира психичните отклонения на група хора.

преди 7 минути, Bubbles написа:

Много хора не могат или не искат да разберат тази простичка истина нито да направят елементарната разлика между национален(държавен) символ и парче плат/хартия което се вее по някакви паради и символизира психичните отклонения на група хора.

Как да разберат, като нямат национално самосъзнание. Няма гражданска отговорност, активност, позиция. Като доказателство гласуването. 30 процента само гласуват. Като не искаш да гласуваш, ми отиди поне и пусни не гласувам за никого. И си мисли, че като не гласува, ще ги накаже. Не. Това е добре дошло за депутатите.  Всеки българин си мечтае за чужбина и се срамува да говори български и че е българин. Ще кажете, че това е нещо ново. Не, още Пайсии го е писал. Черноризец Храбър, даже има и празник за будителите.

Единият знаел турски език, другия румънски, трети английски език, ... а кой знае български в България?

преди 17 минути, АСПЕКТ написа:

Аз кво общо имам с тия гееве, че постоянно ми ги навираш в носа?

Кога ще се пишеш войник, после ще ми се обясняваш аз кво съм пазил и как. Няма такова нещо като да вардя хангара кога си искам. Съвсем редовни караули си бяха.

преди 6 минути, Bubbles написа:

Точно. Вместо да си гледам семейството - моето семейство висна на родителите ми, вкл. квартирата и гаджето. Вместо да плащам данъци аз харчех от тях. Полза нулева. Само на омраза ме научиха, към туй дето би трябвало да ми се води народ, и ме караха да се заклевам за него.

преди 36 минути, IvanKirov написа:

Аз кво общо имам с тия гееве, че постоянно ми ги навираш в носа?

Кога ще се пишеш войник, после ще ми се обясняваш аз кво съм пазил и как. Няма такова нещо като да вардя хангара кога си искам. Съвсем редовни караули си бяха.

Точно. Вместо да си гледам семейството - моето семейство висна на родителите ми, вкл. квартирата и гаджето. Вместо да плащам данъци аз харчех от тях. Полза нулева. Само на омраза ме научиха, към туй дето би трябвало да ми се води народ, и ме караха да се заклевам за него.

Много правилно са преценили като са те сложили хангар да пазиш дори малко са те надценили но те си знаят. Можещите първо тоалетните чистят но след това се издигат и стават високи личности ти не си от тях щом за теб клетвата е нещо за което са те накарали едва ли не насила да направиш.

преди 15 минути, питам написа:

Много правилно са преценили като са те сложили хангар да пазиш дори малко са те надценили но те си знаят. Можещите първо тоалетните чистят но след това се издигат и стават високи личности ти не си от тях щом за теб клетвата е нещо за което са те накарали едва ли не насила да направиш.

Напълно насила ме клеха. Насила може да намразиш, насила не може да заобичаш. Насила може да вземеш, не може да дадеш.

Целия ни випуск набутаха в долнопробни ОХР, поради щото няма оцеляла военна техника.

Нямам общо с тоя народ!

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Как да разберат, като нямат национално самосъзнание. Няма гражданска отговорност, активност, позиция.

Го написа хигиенист от Берлин.

Що не седя тука бе, що не направи нещо полезно за клета майка? Само поразии ви в главите, как да съсипете малкото останал работещ бизнес!

което се вее по някакви паради и символизира психичните отклонения на група хора.

Дъгата, всъщност е много красив символ, но е в неправилни ръце, които я омърсяват.

преди 30 минути, IvanKirov написа:

Нямам общо с тоя народ!

Го написа хигиенист от Берлин.

Що не седя тука бе, що не направи нещо полезно за клета майка? Само поразии ви в главите, как да съсипете малкото останал работещ бизнес!

След като нямаш нищо общо с българския народ, чий го дириш в България?

И относно втория въпрос.

Защото в България на учителите дават заплата за 1 месец 10 часов труд, толкова колкото на един хигиенист в Берлин за 4 часов работен ден за 1 седмица. 

И защото заплатата на народен представител надвишава заплатата на един учител.

преди 20 минути, Sliderum2 написа:

Дъгата, всъщност е много красив символ, но е в неправилни ръце, които я омърсяват.

Тя дъгата няма нищо общо с тия бедни твари, това че те са си втълпили някакви неща е съвсем друг въпрос.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.