Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против пилона на Рожен?

За или против пилона на Рожен? 19 гласували потребители

1. 1. За или против пилона на Рожен?

• За! Искам си щото па дори и да изорем хубавата природа и да струва много пари, ше се наредим по гордост до Северна Корея! Безценно!
      26%
    • Против! Нека да се помогне на нуждаещи се болници и сираци!
      73%
    • Срам ме е, че бях за, а вече съм против.
      0%
      0
    • Въобще не се интересувам ни от природа, ни от знамена, ни как парвенюта си профукват парите, за да си купуват класа докато гаврошовци точат лиги от страни на едно кебаче дето ше получат за дето са ги качили на събитието с автобуси да гледат как ше се реже лентата и ше ставаме велики
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 3 часа, питам написа:

image.png.7d3b5bc170d18f2a249723c2b73d1e48.png

Красота думите са излишни

Да, така е... но създава и усещане за нещо... недовършено... недотъкмено... както казват ... "запретната и недоизкарана"...

може би... така?

spacer.png

• Отговори 569
  • Прегледи 34,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Супер е пилончето. Ако може до него да направят и едно молче с подземен паркинг, ще е жестоко. МОЛ Рожен. Кифлите ще ходят да си купуват сандалки, батките ше се снимат пред пилоня и ще пишат у фейса b

• ...плюете ли българското знаме?... ...гиди-гиди мръсни гниди... ...който го плюе-бял ден да не види...

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Публикувани изображения

току-що, г-н Велев написа:

Отказвай се от IT-то. Няма да те бъде там.

Пици ли да размъквам, като тебе?

току-що, IvanKirov написа:

Пици ли да размъквам, като тебе?

Съмнява ме че и за това нямаш акъл. Ама пробвай.

преди 10 минути, lebel написа:

Да, така е... но създава и усещане за нещо... недовършено... недотъкмено... както казват ... "запретната и недоизкарана"...

може би... така?

spacer.png

Не, благодаря! Не ми трябват монархически символи. Знамето е достатъчно.

преди 45 минути, Sliderum2 написа:

Не, благодаря! Не ми трябват монархически символи. Знамето е достатъчно.

Моля. Това ми изглежда някак полупатриотично, а и Президентът, струва ми се, не би одобрил неглижирането на герба на Република България...

spacer.png

Но, ти си знаеш най-добре.

Цитат

Георги Тутанов
23 ч.  ·
🇧🇬 ЧАШАТА ПРЕЛЯ, РАДЕВ!
Значи всички, които имаме българския трибагреник по къщите, по дворовете, по офисите, но не подкрепяме грандоманската ти простотия на Рожен сме “нихилисти” и “безродници”????
Трябва да си мега тъп, за да не видиш какво се крие зад инициативата “Пилон Рожен” и да не разбираш какво се случва в държавата!!!!
ДАНС, ГДБОП, пак ли спите????
И последно за цената на “пилона” и за това финансово безумие за 1 милион лева:
През 2012 г. управлявах проект в Африка за China Mobile и трябваше да се произведат и инсталират GSM антени върху пилони от 110 метра. Знаете ли колко струваше един пилон, произведен в Европа и доставен в Брега на Слоновата кост (Côte d’Ivoire)???? 110 000€ с монтирането.
Няма как този пилон на Рожен да струва 1 милион лева!!!!
За мен чашата преля и отстраняването на Радев от поста държавен глава трябва да е цел номер 1 на истинските българи, които трябва да разберат, че Румен Радев е огромна заплаха за националната ни сигурност.

преди 25 минути, lebel написа:

Президентът, струва ми се, не би одобрил неглижирането на герба на Република България...

Ще минем и без него.

преди 2 минути, bioid написа:

Ще минем и без него.

Бих могъл да подкрепя (без да надценявам подкрепата си) минаването... в зависимост от това какво влагаме в "него".

преди 42 минути, lebel написа:

Моля. Това ми изглежда някак полупатриотично, а и Президентът, струва ми се, не би одобрил неглижирането на герба на Република България...

spacer.png

Но, ти си знаеш най-добре.

Лъвовете да, короната да я пращат на боклука. Никога няма да се върнат великите канове и царе на България, а следващите просто не стават и са ни вкарвали само в национални катастрофи.

преди 13 минути, bioid написа:

Без герба.

Цитат

ЗАКОН ЗА ГЕРБ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Обн. ДВ. бр.62 от 5 Август 1997г.

Чл. 1. Гербът на Република България е държавен символ, който изразява независимостта и суверенитета на българския народ и държава.

...

Цитат

20.06.2023 23:29
el84x2

Пилон за пишман Българи. От тея българи дето ще разпънат сгъваемата маса на рожен ще се напият и след това някой друг трябва да чисти след тях щото те са...Тва като вековната традиция на мъжкото хоро която никой възрастен не я помни преди 90те. Ние не сме дорасли за знамена щото всички споделят като на 3ти март се веяло българското знаме незнам къде в Австралия, Бразилия и т.н, ама ако се развее друго знаме тук ще оревем света, така че това със знамената ....Скоро ходих нав едни събор и кво да видя - веят се хора а оркестъра синтезатор, кларитен, саксофон - думба,думба и какво народно има в това незнам. Това че свирят хора незначи, че е народно. Българските инструменти са 2-та вида гайди, гъдулка, тъпан, тамбура и т.н. - другото пишман народно-сватбарско-циганско.

преди 19 минути, bioid написа:

Ще минем и без него.

Президентът няма защо да бъде обвиняван, че са ни наложили да ползваме герб от преди социализма. Имам предвид конкретно г-н Радев.

преди 29 минути, bioid написа:
преди 55 минути, lebel написа:

Президентът, струва ми се, не би одобрил неглижирането на герба на Република България...

Ще минем и без него.

Без Президента или без герба?

Това познато ли ти е?

Цитат
Чл. 1. Гербът на Република България е държавен символ, който изразява независимостта и суверенитета на българския народ и държава.
Чл. 3. (1) Гербът на Република България се изобразява на държавния печат по начин, определен със закон за държавния печат.
(2) Изобразяването на герба на Република България на други места, както и възпроизвеждането на елементи от герба в значки, възпоменателни медали и други, се допуска само с акт на Министерския съвет.

Сус ба, давате им идеи да краднат още милион, да пришият герб. Маймуняците ще са хипнотизирани като заек от идващи фарове.

То...в определени периоди и без държава сме оцелявали, ма нали се водим ... такова... патриоте...

Не, сетих се. Патриоти сме, ама когато и за каквото ни изнася. Дето вика Бае ни Ганя: 

"- Трябва и ние да клъвнем по нещо - казва бай Ганьо, - току-тъй на сухо патриотизъм - бошлаф. Я ми кажете вий сега, както стоят работите, като откъде може да се удари най-добър келепир? Ти, Гочоолу, какво ще речеш?

- Аз ли? Да ти кажа правичката, бай Ганьо, аз пак си оставам на мойта мисъл: да отворим един руски трактир."

...

Т'ва, са се замислих,ако се осъвремени, ше звучи някак тъй... "да издигнем ний един български пилон"... или два...

преди 1 минута, lebel написа:

То...в определени периоди и без държава сме оцелявали, ма нали се водим ... такова... патриоте...

Оцелявали сте, ама сте се изродили!

току-що, jhoro написа:

Оцелявали сте, ама сте се изродили!

Не знам, не знам...  Намекът (то, ако трее съм откровен, си е чист натвърд), че ако не бехме оцелели, са щехме да сме пичове, нешо ми звучи твърде екзистенциално.

преди 1 минута, lebel написа:

Не знам, не знам...  Намекът (то, ако трее съм откровен, си е чист натвърд), че ако не бехме оцелели, са щехме да сме пичове, нешо ми звучи твърде екзистенциално.

Нито е „мек“, нито „твърд“ - направо си е корав!

Парадокса е, че българите сте оцелявали тогава - когато други са ви управлявали. И се изродихте последните десетилетия - когато сами се командвате.

преди 1 час, bioid написа:

И без президент и без герб може да се мине.

Ама без Бойко, Киро, Кокорчо, 'Ристо и Мустафа не може.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.