Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против пилона на Рожен?

За или против пилона на Рожен? 19 гласували потребители

1. 1. За или против пилона на Рожен?

• За! Искам си щото па дори и да изорем хубавата природа и да струва много пари, ше се наредим по гордост до Северна Корея! Безценно!
      26%
    • Против! Нека да се помогне на нуждаещи се болници и сираци!
      73%
    • Срам ме е, че бях за, а вече съм против.
      0%
      0
    • Въобще не се интересувам ни от природа, ни от знамена, ни как парвенюта си профукват парите, за да си купуват класа докато гаврошовци точат лиги от страни на едно кебаче дето ше получат за дето са ги качили на събитието с автобуси да гледат как ше се реже лентата и ше ставаме велики
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Отговори 569
  • Прегледи 34,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Супер е пилончето. Ако може до него да направят и едно молче с подземен паркинг, ще е жестоко. МОЛ Рожен. Кифлите ще ходят да си купуват сандалки, батките ше се снимат пред пилоня и ще пишат у фейса b

• ...плюете ли българското знаме?... ...гиди-гиди мръсни гниди... ...който го плюе-бял ден да не види...

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Публикувани изображения

преди 16 минути, Bubbles написа:

Ама без Бойко, Киро, Кокорчо, 'Ристо и Мустафа не може.

И без тях може. Знамето е повече от достатъчно.

преди 8 часа, lebel написа:

Т'ва, са се замислих,ако се осъвремени, ше звучи някак тъй... "да издигнем ний един български пилон"... или два...

Чудя се следващият фалос какъв ще е, понеже тъпонаселението се омая и не държа сметка за тоя.

Вацев се бъзикА, че ще ни отива самолетоносач на бургаското пристанище. Тия са нагли и ще ни доят до гроб.

преди 10 минути, IvanKirov написа:

Чудя се следващият фалос какъв ще е, понеже тъпонаселението се омая и не държа сметка за тоя.

Вацев се бъзикА, че ще ни отива самолетоносач на бургаското пристанище. Тия са нагли и ще ни доят до гроб.

Фалос е твоята играчка в чекмеджето. И без това българинът няма самочувствие, как ще има след такива като тебе.

току-що, АСПЕКТ написа:

И без това българина няма самочувствие, как ще има след такива като тебе.

Кво самочувствие да има нужникар у Емиграция.

Па ела си на село, па извадете си от джобовете, па разсаждайте фалоси на всяка поляна. Много ще ми е гордо. Сега не ми е. У бдж ни ядат кърлежите, а вечер комарите са на облаци. Викат, пари нямало.

Крадливи, долни мерзавци! Баш те са предателите.

преди 7 часа, _nib_ написа:

Аз с тия ментета не ща да имам общо самосъзнание. Тоя фалос ни разделя, вместо да обединява.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Кво самочувствие да има нужникар у Емиграция.

Па ела си на село, па извадете си от джобовете, па разсаждайте фалоси на всяка поляна. Много ще ми е гордо. Сега не ми е. У бдж ни ядат кърлежите, а вечер комарите са на облаци. Викат, пари нямало.

Крадливи, долни мерзавци! Баш те са предателите.

Аз с тия ментета не ща да имам общо самосъзнание. Тоя фалос ни разделя, вместо да обединява.

Какво БДЖ? В България никой не се вози с БДЖ. Всеки си има лека кола. Кой ти ползва влак? 

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Какво БДЖ? В България никой не се вози с БДЖ. Всеки си има лека кола.

Имам кола и се возя с бдж. Такъв бардак не е било досега. На касите 200 човека опашка, влакове тръгват преди разписание, закъснения час и повече, за кърлежите споменах.

Ама пък имат 200 бона, да ми веят дедовия.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Имам кола и се возя с бдж. Такъв бардак не е било досега. На касите 200 човека опашка, влакове тръгват преди разписание, закуснения час и повече, за кърлежите споменах.

Ама пък имат 200 бона, да ми веят дедовия.

Винаги си е било бардак. Още когато бях в България. Същото. Както и автобусите. Някакъв Чавдар, Икарус ли беше със счупено прозорец и вместо стъкло, някакъв картон залепен.

Вътре студ. Мизерия.

От шофьорското място се чува бясна мазна чалга и се усеща цигарен дим. После идва някаква закръглена, дебеличка, пухкава лелка, която изблъска всички, за да ми даде билет. Който после пак да ѝ го дам, защото заплатата ѝ е според продаден билет. 

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Винаги си е било бардак. Още когато бях в България. Същото. Както и автобусите. Някакъв Чавдар със счупено прозорец и вместо стъкло, някакъв картон. От шофьорското място се чува бясна чалга и се усеща цигарен дим. После идва някаква закръглена, дебеличка лелка, която изблъска всички, за да ми даде билет. Който после пак да ѝ го дам, защото заплатата ѝ е според продаден билет.

Тъй де, на гол тумбак чифте пищови!

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Тъй де, на гол тумбак чифте пищови!

Едно от малкото поводи за радост. Не знам чифте пищови ли е. Но положението е много зле.

Бъдещето на България.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Но положението е много зле.

Да беше научил нещо полезно за обществото, нямаше да ти е зле.

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Едно от малкото поводи за радост. Не знам чифте пищови ли е. Но положението е много зле.

Бъдещето на България.

А на теб бъдещето ти какво в центъра по хигиена, гласуваш я за копейката, я за слави?

Тия клипчета са направени, за да са смешни и не са представителна извадка, но ретардите, които са безсилни в живота (гласуващите за копейката) си потвърждават съмненията и се самоуспокояват, че не са сами ретарди ами има още с лапати да ги ринеш из държавата.

И ти като хигиенист в чужбината си казваш, че не си толкова зле. Всъщност положението за теб е плачевно, не за умните млади българи, които си работят и въобще не ги интересува, че цената на бахура скача с 20 стотинки.

преди 6 минути, Гражданин написа:

А на теб бъдещето ти какво в центъра по хигиена, гласуваш я за копейката, я за слави

Тия клипчета са направени, за да са смешни и не са представителна извадка, но ретардите, които са безсилни в живота (гласуващите за копейката) си потвърждават съмненията и се самоуспокояват, че не са сами ретарди ами има още с лапати да ги ринеш из държавата

И ти като хигиенист в чужбината си казваш, че не си толкова зле. Всъщност положението за теб е плачевно, не за умните млади българи, които си работят и въобще не ги интересува, че цената на бахура скача с 20 стотинки.

Не съм гласувал за Костадинов, а за Слави. И гледам до днешна дата, Слави си е същият и няма промяна. Точките от плана са актуални. И пак ще гласувам за него или за негов човек.

Относно хигиенист, завършил съм гимназия с паралелка Химия в Менделеев Варна

https://pghhvt-varna.com/

с много добър 5, и нещо си. Както повечето българи в чужбина имат прекрасно образование.

преди 27 минути, АСПЕКТ написа:

Не съм гласувал за Костадинов, а за Слави. И гледам до днешна дата, Слави си е същият и няма промяна. Точките от плана са актуални. И пак ще гласувам за него или за негов човек.

Относно хигиенист, завършил съм гимназия с паралелка Химия в Менделеев Варна с много добър 5, и нещо си. Както повечето българи с чужбина.

Не знам какви са тия точки, които ти се привиждат и какъв план, защото ако е имало такъв, той вероятно е бил таен и не в услуга на народа. Няколко пъти можеше да направи нещо, дори беше първа политическа сила. Видя се обаче, че се изплю в лицето на народа и е тотално неадекватен в интервютата. Дори не можеше да обясни действията си. Щом гласуваш още за него, нищо чудно че си хигиенист. И голяма част от българите в чубжина са някакви лесно манипулируеми тамън с евтин популизъм и също така мразят чужбината, която ги храни, защото се чувстват аутсайдери и гласуват за копейки, защото смятат, че това е някаква форма на техния протест срещу ЕС, в който въпреки сити се чувстват последни дупки на кавала. Ми да си беше останал тук, да работиш в химическата промишленост и да се развиваш. Кой ти попречи?

преди 22 минути, Гражданин написа:

Не знам какви са тия точки, които ти се привиждат и какъв план, защото ако е имало такъв, той вероятно е бил таен и не в услуга на народа. Няколко пъти можеше да направи нещо, дори беше първа политическа сила. Видя се обаче, че се изплю в лицето на народа и е тотално неадекватен в интервютата. Дори не можеше да обясни действията си. Щом гласуваш още за него, нищо чудно че си хигиенист. И голяма част от българите в чубжина са някакви лесно манипулируеми тамън с евтин популизъм и също така мразят чужбината, която ги храни, защото се чувстват аутсайдери и гласуват за копейки, защото смятат, че това е някаква форма на техния протест срещу ЕС, в който въпреки сити се чувстват последни дупки на кавала. Ми да си беше останал тук, да работиш в химическата промишленост и да се развиваш. Кой ти попречи?

Планът не е таен, а гласуваха много хора за него. Референдум.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Референдум_в_България_(2016)

Слави единствено спечели 65 места. Това не е никаква политическа сила. С тях нищо не може да се направи, както видяхме с ПППП или с ГЕРБ. Пак управляват ДПС.

преди 18 минути, АСПЕКТ написа:

Планът не е таен, а гласуваха много хора за него. Референдум.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Референдум_в_България_(2016)

Слави единствено спечели 65 места. Това не е никаква политическа сила. С тях нищо не може да се направи, както видяхме с ПППП или с ГЕРБ. Пак управляват ДПС.

Със 65 депутата можеш да правиш толкова много политически врътки, имаш такава огромна трибуна, можеш да влияеш за хиляди решения. Комбинациите винаги са възможни и в крайна сметка ИТН се коалираха, за да бъдат троянски кон и да разтурят управлението, което не е малко и означава, че и с малко депутати пак можеш да направиш големи бели или добрини. Но диванния стратег явно има друг план, можеше много да направи, за да има полза от референдума и т.н., но направи едно голямо нищо. Да се беше коалирал не е проблем. Нали уж беше евроатлантик? Има много хубави вътрешни политики, които можеше да прокара, неща които можеше да пипне с тези 65 депутата, от които всеки един има право на законодателни иниациативи и възможности да бъде чут от трибуната... А кво стана? И той като копейката самовлюбен, вкара някакви ласкатели да са депутати (факт, че сега до последно остават сценаристите му, които си пробутва да правят шутовщини от екрана, но този път от трибуната на НС). Единствената му цел е бизнес цел. Ама как хубаво ви метна, а? А ти, теб специално не знам дали ми става жал за теб, явно продължаваш да си поглъщаш помия от същите лъжици, с които ви сипват, а им мина модата още преди 3 години.

преди 34 минути, Гражданин написа:

Със 65 депутата можеш да правиш толкова много политически врътки, имаш такава огромна трибуна, можеш да влияеш за хиляди решения. Комбинациите винаги са възможни и в крайна сметка ИТН се коалираха, за да бъдат троянски кон и да разтурят управлението, което не е малко и означава, че и с малко депутати пак можеш да направиш големи бели или добрини. Но диванния стратег явно има друг план, можеше много да направи, за да има полза от референдума и т.н., но направи едно голямо нищо. Да се беше коалирал не е проблем. Нали уж беше евроатлантик? Има много хубави вътрешни политики, които можеше да прокара, неща които можеше да пипне с тези 65 депутата, от които всеки един има право на законодателни иниациативи и възможности да бъде чут от трибуната... А кво стана? И той като копейката самовлюбен, вкара някакви ласкатели да са депутати (факт, че сега до последно остават сценаристите му, които си пробутва да правят шутовщини от екрана, но този път от трибуната на НС). Единствената му цел е бизнес цел. Ама как хубаво ви метна, а? А ти, теб специално не знам дали ми става жал за теб, явно продължаваш да си поглъщаш помия от същите лъжици, с които ви сипват, а им мина модата още преди 3 години.

Какъв бизнес? Той си има пари.

преди 10 часа, bioid написа:

И без тях може. Знамето е повече от достатъчно.

Ами явно не може след като само за тях се гласува...

преди 1 час, Гражданин написа:

А ти какво предлагаш, да беше направил коалиция с Бойко и Шиши като Киро, Ристо и дъртия комунист 'Танас ли?
Ето затова НИКОГА няма да се оправите, защото уж сте срещу нещо, гласувате срещу това нещо и после тия за които сте гласували ви показват къде ги е клъвнал петела като се обединяват точно с това нещо срещу което иначе сте гласували всичките техни избиратели. Този сценарий се повтаря на всеки десет години през последните три десетилетия, а вие само блеете и блажено мислите "Е по-добре така с тия отколкото ония" и продължавате да си гласувате пак за тях и пак и пак и пак и пак и пак...
Няма такава олигофрения.

Иначе Славчо сам си се прецака, но това е друга тема.

преди 1 час, Bubbles написа:

Ами явно не може след като само за тях се гласува...

А ти какво предлагаш, да беше направил коалиция с Бойко и Шиши като Киро, Ристо и дъртия комунист 'Танас ли?
Ето затова НИКОГА няма да се оправите, защото уж сте срещу нещо, гласувате срещу това нещо и после тия за които сте гласували ви показват къде ги е клъвнал петела като се обединяват точно с това нещо срещу което иначе сте гласували всичките техни избиратели. Този сценарий се повтаря на всеки десет години през последните три десетилетия, а вие само блеете и блажено мислите "Е по-добре така с тия отколкото ония" и продължавате да си гласувате пак за тях и пак и пак и пак и пак и пак...
Няма такава олигофрения.

Иначе Славчо сам си се прецака, но това е друга тема.

Викаш, че нямаше такава коалиция ПП, БСП, ИТН и ДБ?

Очевидно могат да станат нещата и очевидно стават. 

Като не можеш да управляваш сам, трябва да се научиш да правиш компромиси. По-добре широка коалиция, в която всички да дърпат на някъде и да се балансират силите и да се вземат междувременно добри решения за народа от колкото един среден за него в продължение на няколко годишна спирала и дефакто президентска република. Славчо ни пробута Радев и го рекламираше още докато последния шофираше самолета. После заговори за референдуми за президентска република. Очевидно си е имал някакъв дългосрочен план с тънки кръчмарски сметчици, ако едното не стане, да пробутда другото и т.н.. Факт е, че нищо хубаво в държава не се случи след като ИТН почнаха с цирка си в НС. Ако ги нямаше ИТН, съвсем различен развой на събитията от последните безсмислени 3 години щеше да има. И Слави можеше да си прави референдуми и да бъде много по-голям фактор с тях, ако толкова много му пукаше за народа, а не да остане в историята като диванен нещастник.

преди 30 минути, Sliderum2 написа:

На Рожен са десетки хиляди души сега. Ако се вярва на медиите.

Никой няма на тъпия ти пилон в момента. Даже са спряли стрийма. Потанцуваха пияни хора, гърмяха с пищовите и след като се съвзеха припаднали по масите си оставиха свинщина да се чисти от огранизаторите (а може и да не се изчисти, кой ще ти ходи да провери?) и си тръгнаха. Чудо голямо! Ся сигурно цял свят ни гледа.

https://pilon.rozhen.bg/na-zhivo/

преди 5 минути, Гражданин написа:

Като не можеш да управляваш сам, трябва да се научиш да правиш компромиси.

Не и затози срещу когото си тръгнал да се бориш, иначе има един лаф - С к'ъв се събЕреш такъв ставаш...
...или те киро-кокорчовците си беха май такива от шреди сватбата.

преди 6 минути, Гражданин написа:

Викаш, че не нямаше такава коалиция ПП, БСП, ИТН и ДБ?

И? Коалиция без ГЕРБ, нали идеята беше борба срещу модела ГЕРБ или нещо бъркам?

преди 7 минути, Гражданин написа:

По-добре широка коалиция, в която всички да дърпат на някъде и да се балансират силите и да се вземат междувременно добри решения за народа от колкото един среден за него в продължение на няколко годишна спирала и дефакто президентска република.

Тоест по-добре Бойко, статукво, макарите на байдън и зеления и дгд народ, достойснтво, принципи, закони?

преди 11 минути, Гражданин написа:

Славчо ни пробута Радев и го рекламираше още докато последния шофираше самолета. После заговори за референдуми за президентска република. Очевидно си е имал някакъв дългосрочен план с тънки кръчмарски сметчици, ако едното не стане, да пробутда другото и т.н.. Факт е, че нищо хубаво в държава не се случи след като ИТН почнаха с цирка си в НС. Ако ги нямаше ИТН, съвсем различен развой на събитията от последните безсмислени 3 години щеше да има. И Слави можеше да си прави референдуми и да бъде много по-голям фактор с тях, ако толкова много му пукаше за народа, а не да остане в историята като диванен нещастник

Какво лошо има в Президентската република ако тя е като Френската например, където президента и парламента си поделят правата?
По-ли е добре 240 малоумника да си въртят далаверите и да правят цирк в парламента?
Аз мисля че точно избора на президенмта говори много за мнението на масата българи които за съжаление НЕ гласуват, а именно, народа НЕ харесва тези които управляват и НЕ иска атлантически простотии за сметка на БЪЛГАРСКИЯ интерес, жалкото е, че тези хора не гласуват на парламернтарни избори, а плашещото е, че ги разбирам защото реално няма нормален избор измежду кандидатите.

Срам и излагация.  Гузен негонен бяга.

https://www.segabg.com/hot/category-culture/snimka-na-bolgradski-bulgarki-e-svalena-sayta-na-rozhen

преди 3 минути, Bubbles написа:

Аз мисля че точно избора на президенмта говори много за мнението на масата българи които за съжаление НЕ гласуват, а именно, народа НЕ харесва тези които управляват и НЕ иска атлантически простотии за сметка на БЪЛГАРСКИЯ интерес, жалкото е, че тези хора не гласуват на парламернтарни избори, а плашещото е, че ги разбирам защото реално няма нормален избор измежду кандидатите.

И защо си мислиш че това е мнението на народа ?

Именно евроантлантическите принципи са в интерес на българите, а не рашистките простотии , фейкове и малоумщини.

пРезилдента е открито машинален повторител-говорител на Кремъл , и това е повече от очевидно.

В нормална държава тоя директно отива на импийчмънт.

преди 46 минути, г-н Велев написа:

Айде пак заплашвате такива като мене, предатели сме били и по Белене ще гнием.

КВИ СТЕ ВИЕ БЕ, МАХАЙТЕ НИ СЕ ОТ ОЧИТЕ!

Нито сте патриоти ни възрожденци, малцинство от тъпи чалгари сте, дето ако не ви дадем да ни кърлежувате, ни плашите с чукове и пистолети, като Дренчев.

5,4 % крещите все едно сте народът. Народът не ще още данъци, казарма и излизане от цивилизования свят. В милата ви Русия пандизят за детска рисунка за мир.

преди 13 минути, miro20 написа:

И защо си мислиш че това е мнението на народа ?

Именно евроантлантическите принципи са в интерес на българите, а не рашистките простотии , фейкове и малоумщини.

пРезилдента е открито машинален повторител-говорител на Кремъл , и това е повече от очевидно.

В нормална държава тоя директно отива на импийчмънт.

Защо ли?
Колко от про-атлантическите президенти досега са били преизбрани? М?

И защо атлантическите глупости да са в интерес на народа?
Можеш ли да се обосновеш?

Последните два реда си ги спестявай когато отговаряш на мен, става ли? Благодаря!
Тия копи паст щуротии дето ги мелят всички мажоретки на Бойко и Киро у мен будят само смях.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.