Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против пилона на Рожен?

За или против пилона на Рожен? 19 гласували потребители

1. 1. За или против пилона на Рожен?

• За! Искам си щото па дори и да изорем хубавата природа и да струва много пари, ше се наредим по гордост до Северна Корея! Безценно!
      26%
    • Против! Нека да се помогне на нуждаещи се болници и сираци!
      73%
    • Срам ме е, че бях за, а вече съм против.
      0%
      0
    • Въобще не се интересувам ни от природа, ни от знамена, ни как парвенюта си профукват парите, за да си купуват класа докато гаврошовци точат лиги от страни на едно кебаче дето ше получат за дето са ги качили на събитието с автобуси да гледат как ше се реже лентата и ше ставаме велики
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Цитат

Zorka Mihailova
2 дни  ·
Тъжна гледка!
Недомислена работа!
Имаше един виц-
В едно село построили паметник на съветския войн и за откриването дали на местния поет да напише похвално слово
 Написал поетът стих:
Стоит статуя с большая х*я
Ръка поднята держит граната
 Кметът го нахокъл,че написал "мръсни думички" и му наредил да го преработи
 Заповед и толкова
Поетът на другия ден носи новия текст:
"Стоит статуя съвсем без х*я ,ръка поднята,держит граната"
    Та и на Рожен е нещо такова положението-Стои си там един самотен и безсмислен пилон,побит на ширналите се роженски ливади и символизират какво?-изпирането на нечии пари и опит за повдигане на сгромолясания рейтинг на Радев,особено след срещата му със Зеленски.
   Мястото на този пилон е на Паметника-гробница на връх Средногорец,наречен още "Малката Шипка",където Полк.Серафимов със своите смелчаци и местното население се сражава срещу петорно по-многочислен турски противник освобождава Родопите!
Иначе всичко до Чепеларе щеше да остане турско!

Цитат

Димо Димов
Румен Маринов Успешното организиране и провеждане на мероприятието - сергии, кебапчета и руски знамена! Освещаването - знамето на топка в краката на попа! У да ти е.. май...а!

Цитат

A Ana Ivanova
Нов израз на фалшив патриотизъм съчетан с простотия!!!!!

• Отговори 569
  • Прегледи 34,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Супер е пилончето. Ако може до него да направят и едно молче с подземен паркинг, ще е жестоко. МОЛ Рожен. Кифлите ще ходят да си купуват сандалки, батките ше се снимат пред пилоня и ще пишат у фейса b

• ...плюете ли българското знаме?... ...гиди-гиди мръсни гниди... ...който го плюе-бял ден да не види...

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Публикувани изображения

Сега да видим макетата къв фалос ще дигнат хихи

преди 1 минута, petie1 написа:

Имаш ли нещо предвид. Да не са се раздвижили да ни конкурират?

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Имаш ли нещо предвид. Да не са се раздвижили да ни конкурират?

Че ако те е ни конкурират нема кой хихи

преди 1 минута, petie1 написа:

Че ако те е ни конкурират нема кой хихи

Сигурно като те прочетат ще се амбицират. Що им даваш идеи?

преди 8 минути, petie1 написа:

Кой и къде е вдигнал фалос?

преди 45 минути, Sliderum2 написа:

Сигурно като те прочетат ще се амбицират. Що им даваш идеи?

Ми ти си отговорил хихи

Цитат

Diman Georguev
2 ч.  ·
Когато тиквеници като радеФ втълпяват на себеподобни, че патриотизма се измерва с пилони, потури, калпаци и други простотии се стига до тиквеника в Гърция.

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Важно е да се спомене с лошо задължително Президентът Радев. Няма значение какво.

А такива тъпанари като тоя Георгиев дето се срамуват от калпаци и потури, а и от бългаското знаме, е ясно че се гърчеят и защитават гръцкото.

преди 1 минута, г-н Велев написа:

Важно е да се спомене с лошо задължително Президентът Радев. Няма значение какво.

А такива тъпанари като тоя Георгиев дето се срамуват от калпаци и потури, а и от бългаското знаме, е ясно че се гърчеят и защитават гръцкото.

Обичаш ли господин Радев? Какво му харесваш най-много?

преди 18 минути, Гражданин написа:

Обичаш ли господин Радев? Какво му харесваш най-много?

Откакто докара ПростоКиро не го харесвам. Но мисля че са го накарали и го държат с нещо соросоидите.

преди 2 минути, г-н Велев написа:

Откакто докара ПростоКиро не го харесвам. Но мисля че са го накарали и го държат с нещо соросоидите.

И само копейката ли е честен сега?

току-що, Гражданин написа:

И само копейката ли е честен сега?

То честен няма, ама като гледаш другите без да иска излезе честен.

преди 3 минути, г-н Велев написа:

То честен няма, ама като гледаш другите без да иска излезе честен.

Значи според теб копейката е най-светъл пример за политик?

преди 6 минути, Гражданин написа:

Значи според теб копейката е най-светъл пример за политик?

Просто няма шанс. Виж с какви колеги от другите партии е заобграден. Доста трябва да се потруди, за да стане толкова крадлив, лъжлив и нагъл.

Денковото правителство още няма 100 дни и вдигнаха цената на газа. Защото пак го прекараха през техните 99 прекупвачи-лапачи.

преди 13 минути, г-н Велев написа:

Просто няма шанс. Виж с какви колеги от другите партии е заобграден. Доста трябва да се потруди, за да стане толкова крадлив, лъжлив и нагъл.

Тоест копейката според теб въобще не е крадлив, лъжлив и нагъл? Ако е поне малко крадлив, лъжлив и нагъл, може ли да кажеш колко от 1 до 10?

преди 7 минути, Гражданин написа:

Тоест копейката според теб въобще не е крадлив, лъжлив и нагъл? Ако е поне малко крадлив, лъжлив и нагъл, може ли да кажеш колко от 1 до 10?

Нали ти обяснявам, че това са относителни величини. Трябва да се сравняват с нещо. Ако трябва да се сравнява с политиците от ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС то от 1 до 10 е -10 спрямо тях.

А спрямо мен например е +10.

преди 2 часа, г-н Велев написа:

Не. Българското не е пилеене на държавни пари с 6 цифрени суми, докато същите тия фирми се стискат за пръскане с/у комари  и кърлежи.

И 8 лв. кебапчето не е много българско. Почти докараха цените у центъра на Виена.

Показен патриотизъм менте.

Цитат

ПАТРИОТ

Христо Ботев

Патриот е - душа дава
за наука, за свобода;
но не свойта душа, братя,
а душата на народа!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
като човек - що да прави?
продава си и душата.

И е добър христиeнин:
не пропуща литургия;
но и в черква затуй ходи,
че черквата й търговия!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
залага си и жената.

И е човек с добро сърце:
не оставя сиромаси;
но не той вас, братя, храни,
а вий него със труда си!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
изяда си и месата.

large.7777(50).jpg.441e27e1f18ba3fc744de13d0543a07e.jpg

преди 13 минути, IvanKirov написа:

large.7777(50).jpg.441e27e1f18ba3fc744de13d0543a07e.jpg

Е тва са глупаците миризливи на пот патриоти. Патриотизма им е да хапнат едно кюфте и кебапче, да заголят леко тумбака и да покапят тениската с лъвче с лютеница. Да се порадват там на пилона, да се наснимат, да се потутап в гъдите "Булгар-булгар" и да повикат "да живее България", а после някъде в страни да се изходят наблизко в природата, да си запалят 30 годишните немски коли и да се прибират. Турбо патриот простащина. Противната история е в тази картинка, но патриот приматите не виждат обидата в нея, мислят, че като някой критикува хигиената им, някой е против България. Толкова пъти съм водил спорове с трапезни патриоти, убеден съм вече, че на един патриот най-важното му е да се напие, наяде и изходи без да си почисти и никой нищо да не му каже за това. Да мине метър, да не се наложи да си събира боклука. Трапезата му да не я притеснява никой. Татуираните патриоти дето обичат българската природа явно виждат двулитровите пластмасови шишета от българска бира оставени в природата като символ на българщината.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Толкова пъти съм водил спорове с трапезни патриоти, убеден съм вече, че на един патриот най-важното му е да се напие, наяде и изходи без да си почисти и никой нищо да не му каже за това. Да мине метър, да не се наложи да си събира боклука. Трапезата му да не я притеснява никой. Татуираните патриоти дето обичат българската природа явно виждат двулитровите пластмасови шишета от българска бира оставени в природата като символ на българщината.

Вчера един такъв ме псуваше и заплашваше, щото не искам соц и казарма.

Пък той не е военен, иска казарма за другите.

Бок луци! Няма пари да опръскат, ядат ни комари и кърлежи, инак пръснаха 6 цифрени суми държавни пари, да осер ат роженските поляни! Да не се мине някъде, без насъщната им чалгия! И 8 лева кебапчета.

преди 50 минути, IvanKirov написа:

Вчера един такъв ме псуваше и заплашваше, щото не искам соц и казарма.

Пък той не е военен, иска казарма за другите.

Бок луци! Няма пари да опръскат, ядат ни комари и кърлежи, инак пръснаха 6 цифрени суми държавни пари, да осер ат роженските поляни! Да не се мине някъде, без насъщната им чалгия! И 8 лева кебапчета.

И мен са ме заплашвали много пъти, даже и на лични съобщения. Който не е като тях да мисли, че яденето и изхождането под пилона докато се чуват чалгии и паркинга с 30 годишните немски автомобили се пълни по земята със смачкани пластмасови шишета и чинийки от кебапчета е върховно патриотично изживяване, той видиш ли е за Белене. Решили преосновават държавата, та почват с оповръщането на прирордата и аплодират мутрите тарикати дет с държавни средства си напълниха джобовете покрай това безумие насред нищото, все едно се състезаваме със средно азиатските републики. Хората с тези пари, ако бяха ментално в Европа, а не в средна Азия, първо щяха да настояват да се напръска против лаймска болест в БДЖ, за да им спасят живота, но глупаците явно не вярват в невидими неща, та по-важно им е БДЖ-то да не се стиска ми да даде пари за техния осран мегдан та да си направят кефа с кебапчета и чалга и един пилон дето са турили да се вижда от далеч къде е "събора" та да канят и други себеподобни на веселбата и кретенията си.

преди 17 минути, Гражданин написа:

И мен са ме заплашвали много пъти, даже и на лични съобщения. Който не е като тях да мисли, че яденето и изхождането под пилона докато се чуват чалгии и паркинга с 30 годишните немски автомобили се пълни по земята със смачкани пластмасови шишета и чинийки от кебапчета е върховно патриотично изживяване, той видиш ли е за Белене. Решили преосновават държавата, та почват с оповръщането на прирордата и аплодират мутрите тарикати дет с държавни средства си напълниха джобовете покрай това безумие насред нищото, все едно се състезаваме със средно азиатските републики. Хората с тези пари, ако бяха ментално в Европа, а не в средна Азия, първо щяха да настояват да се напръска против лаймска болест в БДЖ, за да им спасят живота, но глупаците явно не вярват в невидими неща, та по-важно им е БДЖ-то да не се стиска ми да даде пари за техния осран мегдан та да си направят кефа с кебапчета и чалга и един пилон дето са турили да се вижда от далеч къде е "събора" та да канят и други себеподобни на веселбата и кретенията си.

Е, друго си е гей манифестацията. Там ти пее Рут Колева, Филева, а танцьори някакви мъже с рокли или по женски бельо.

преди 11 минути, Гражданин написа:

Който не е като тях да мисли, че яденето и изхождането под пилона докато се чуват чалгии и паркинга с 30 годишните немски автомобили се пълни по земята със смачкани пластмасови шишета и чинийки от кебапчета са върховно изживяване, той видиш ли е за Белене

large_0180.jpg.a3bd22a168b501c52000c028a4283dbf.jpglarge.(19).jpg.77df927de5b20ea73cf12efdfaff2fff.jpglarge.(18).jpg.9ab9e7f352e3c1cffcb93a9e746223bb.jpglarge.(1).jpg.b71f91127d90f142363a4ba452238631.jpg

Цялата дефиниция за патриотизъм е дълбоко сбъркана. Патриотизъм за мен е да не си изхвърлиш фаса от прозореца на колата. Да чистиш след себе си. Да се държиш културно. Да възпиташ правилно децата си - в уважение към хората, към зачитане на тяхното пространство и мнение. Да си плащаш данъците и да спазваш законите, а не само да гледаш как да прецакаш държавата и после да викаш ама тя държавата за нищо не става. Това е патриотизъм. И някой 120 килограмов чичак с шкембе до коленете, с татуировки на Левки и Ботев и 2 килограмов ланец и кръст да ми каже, че е патриот... Пие като смок, псува жената и децата, мрази гадните джендъри от запада, дето оновната им цел е да направят децата му обратни и подкрепя само Путин, щото ей го - само той ще набие канчетата на ония западни либерасти. Виж само как сложи край на тая измислена пландемия. Разби тайните био лаборатории на щатите в Украйна и ковида свърши. Еми велик е, кво. И язди мечки гол до кръста. Гордее се с Левски и Ботев. Защо? Някой преди 100-150 години е направил велики неща и ти се гордееш с него и си го татуираш на бицепса. Гордей се с нещо, което ти си направил, стреми се да бъдеш на висотата на тези велики личности. Ама откъде толкова акъл... По-лесно е да надигаме певецето с евтината бира, да псуваме и да си хвърляме боклуците, където ни падне. Абе ти ли ше ми кажеш къде да си хвърлям боклуците ве. Аре бегай. И те така... 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.