Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против пилона на Рожен?

За или против пилона на Рожен? 19 гласували потребители

1. 1. За или против пилона на Рожен?

• За! Искам си щото па дори и да изорем хубавата природа и да струва много пари, ше се наредим по гордост до Северна Корея! Безценно!
      26%
    • Против! Нека да се помогне на нуждаещи се болници и сираци!
      73%
    • Срам ме е, че бях за, а вече съм против.
      0%
      0
    • Въобще не се интересувам ни от природа, ни от знамена, ни как парвенюта си профукват парите, за да си купуват класа докато гаврошовци точат лиги от страни на едно кебаче дето ше получат за дето са ги качили на събитието с автобуси да гледат как ше се реже лентата и ше ставаме велики
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 2 часа, IvanKirov написа:

8 лева кебапчето на Рожен.

И 80 лева да е, какво те вълнува? Не е ли пазарна икономика?!

• Отговори 569
  • Прегледи 34,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Супер е пилончето. Ако може до него да направят и едно молче с подземен паркинг, ще е жестоко. МОЛ Рожен. Кифлите ще ходят да си купуват сандалки, батките ше се снимат пред пилоня и ще пишат у фейса b

• ...плюете ли българското знаме?... ...гиди-гиди мръсни гниди... ...който го плюе-бял ден да не види...

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Публикувани изображения

преди 26 минути, bioid написа:

И 80 лева да е, какво те вълнува? Не е ли пазарна икономика?!

Ся последно алъш вериш и кражба ли е, и що ни викате предатели?

large.(1).jpg.b71f91127d90f142363a4ba452238631.jpg

преди 2 часа, bioid написа:

За мен ти си предател. Дали вече ще те съдят за това е отделен въпрос.

Е какъв си ти, че да съдиш. Нали знаеш какво пише в Книгата.

"Не съди, за да не бъдеш съден".

Или пък суверенът е казал. Който нож вади - от нож умира.

Няма ли един да ми каже, защо съм народен враг и предател? Ей тъй изтърсвате го, само като спомена за некадърниците и сламените човеци на Копейкин.

Против съм. И не защото някой щял да помогне на сираци! Това няма как да се случи. Ами защото има една хубава поговорка: "Цървули няма, гайда иска." Но явно българина е комплексар и така се избиват комплекси за малоценност. Трябва да имаме най-голямото и скъпото. Живее например в полусрутена къща, но си купил "мерцедес"! 

преди 17 минути, IvanKirov написа:

Или пък суверенът е казал. Който нож вади - от нож умира.

Няма ли един да ми каже, защо съм народен враг и предател? Ей тъй изтърсвате го, само като спомена за некадърниците и сламените човеци на Копейкин.

иванке, ти не си народен враг и предател. Само скруч.

преди 15 часа, IvanKirov написа:

А ти какъв си, че да съдиш? Защото го правиш постоянно.

преди 1 час, bioid написа:

А ти какъв си, че да съдиш? Защото го правиш постоянно.

Врагове и предатели не съм ви викал.

Само менте патриоти, двуличници и доносници. Истина, не обида.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Врагове и предатели не съм ви викал.

Само менте патриоти, двуличници и доносници. Истина, не обида.

Страшна деградация е в техните среди. Нали затова постоянно се оплакват, че мизеруват. Сиромах човек жив дявол както са казали хората. Затова искат всеобща мизерия. Знаят че на тия години животите им са минали и нищо няма да ги хване ама поне искат да гледат нещастни младежи да свързват едвам двата края и да живеят в сива мутро милиционерска кочина по азиатски образец, където баня с фаянс и стъклен сервиз в хола е лукс.

преди 6 минути, Гражданин написа:

Страшна деградация е в техните среди. Нали затова постоянно се оплакват, че мизеруват. Сиромах човек жив дявол както са казали хората. Затова искат всеобща мизерия. Знаят че на тия години животите им са минали и нищо няма да ги хване ама поне искат да гледат нещастни младежи да свързват едвам двата края и да живеят в сива мутро милиционерска кочина по азиатски образец, където баня с фаянс и стъклен сервиз в хола е лукс.

Реално пилонът, както и демагогията на Копейкин, докосна примитивния им менте патриотизъм.

На останалите викат предатели и врагове.

Разделяй и владей.

Само тях да не закачат и да не им искат. От тукашните фашисти, няма един да е дарил стотинка, или да е захранил панаира с 8 лв. за кебапче. Само обвиняват и злобеят.

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Реално пилонът, както и демагогията на Копейкин, докосна примитивния им менте патриотизъм.

На останалите викат предатели и врагове.

Разделяй и владей.

Само тях да не закачат и да не им искат. От тукашните фашисти, няма един да е дарил стотинка, или да е захранил панаира с 8 лв. за кебапче. Само обвиняват и злобеят.

Ето, Путин им вдигна казармата до 70. Чудно що не коментират родните копейки колко било е хубаво и патриотично. Ако случайно някой преживее до старини да се мобилизира.

https://www.dnes.bg/rusia/2023/07/19/rusiia-vdigna-do-70-g-granicata-na-vyzrastta-za-voenna-slujba.576780

на 15.07.2023 г. в 16:20, г-н Велев написа:

Този не е от "Възраждане". Даже и не съществува. Обикновен платен трол, който е внедрен, за да злепоставя и пише лъжи против "Възраждане". Някакъв като тебе. Само че ти ги плюеш, а той се представя че е от тях и пише как ще избива другите, та да настрои хората (по-глупавине и неуките, а те за съжаление са повече) срещу "Възраждане".

Кой ви ака у гащите.

Достатъчно тъпи и злобни сте, да си служите открито, с фашарски похвати.

32_n.jpg.67c3751b706bd0b7cce8126b8e4a8f11.jpg25_n.thumb.jpg.f1fd09e9cf189b9696886b0c088b6ebe.jpg

преди 16 минути, Гражданин написа:

Ето, Путин им вдигна казармата до 70. Чудно що не коментират родните копейки колко било е хубаво и патриотично. Ако случайно някой преживее до старини да се мобилизира.

https://www.dnes.bg/rusia/2023/07/19/rusiia-vdigna-do-70-g-granicata-na-vyzrastta-za-voenna-slujba.576780

Скоро ще мобилизират и путлер-юген. Отдавна облякоха децата у военни дрехи, и ги карат да маршируват.

преди 16 часа, Sliderum2 написа:

иванке, ти не си народен враг и предател. Само скруч.

Аз ако съм скруч, с 1/3 вековния си катраняк, и боксониера в София. Ти къв си?

Кърлеж?

https://bgvoice.com/otzvuk-ot-rojen-v-svetovnite-medii-nai-bednata-strana-v-es-otkri-nai-visokiia-pilon-v-bloka

Цитат

Отзвук от "Рожен" в световните медии: Най-бедната страна в ЕС откри най-високия пилон в блока
Национализмът и популизмът са във възход в балканската нация, където мнозина остават силно русофили въпреки нахлуването на Москва в Украйна

Цитат

Стоян Димитров
Събора е добър но АЛЧНАТА ПРРОСТОТИЯ НА НЯКОЙ ШЕ ГО ЗАТРИЯТ
10лв отиване и връщане от Пампорово до събора с претъпкани автобуси
8лв кебапче
3лв филйка хляб
4 лв 300гр наливна бира
60лв чиверме - жилаво
ПРЕПОРЪКИ КЪМ АЛЧНИЦИТЕ
ЗАЩО НЕ СЛОЖИХТЕ И ТАКСА ПАРКИНГ В ПАМПОРОВО 50 лв И ПАЯК ДА ИМА

large.222(6).jpg.208abffdda251dadb98a404aa7e38584.jpglarge.222(1).jpg.56c0b4b91f39718f0bcc82b6f6e3bd29.jpglarge.222(2).jpg.5cbb91586ecfa79e7e8566c7c1458c88.jpg

Почва да ми накъртва, тоя вашия менте патриотизъм, с чужди байраци!

Уж единни да сме ставали, пък се замеряме по соц. мрежи с омраза, списъци за Белене, и кой на кого ще размазва главата с чук.

преди 5 часа, IvanKirov написа:

Уж единни да сме ставали, пък се замеряме по соц. мрежи с омраза, списъци за Белене, и кой на кого ще размазва главата с чук.

Така трябва.

преди 1 минута, г-н Велев написа:

Така трябва.

Който нож вади от нож умира. 5,4 % подкрепа имате, тръгнали нас да съдят и заплашват. Оня дето плаши Тагарев гледа небето на квадрати, на държавна издръжка. Въпрос на време е Копейкин да падне в собствения си капан, в Белене и в момента има затвор, а фюрер ви вече има опит в затворнически дрехи.

В добавка на горното мнение.

Като ви опре до личния рахат рязко забравяте за соц утопиите. @АСПЕКТ по соца щеше да рине на кравите в някое зачукано ДЗС, по-зле от село дори. За 70 лева, една торбичка луканка. Бай Тодор дори в Берковица нямаше да го пусне, кво остава за Берлин.

Инак все недоволни, все квичите.

току-що, Coco1 написа:

Кое трябва

Бой по каската докато омекне.

току-що, г-н Велев написа:

Малцинство сте още, гледай каската да не е твоята.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

5,4 % подкрепа имате, тръгнали нас да съдят и заплашват.

54% са.

преди 1 минута, г-н Велев написа:

Твойта отдавна я няма

току-що, г-н Велев написа:

54% са.

На 54 градусов лосион ли мина

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Малцинство сте още, гледай каската да не е твоята.

току-що, Coco1 написа:

Твойта отдавна я няма

Слагайте си каските, защото ще ви потрябват :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.