Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против пилона на Рожен?

За или против пилона на Рожен? 19 гласували потребители

1. 1. За или против пилона на Рожен?

• За! Искам си щото па дори и да изорем хубавата природа и да струва много пари, ше се наредим по гордост до Северна Корея! Безценно!
      26%
    • Против! Нека да се помогне на нуждаещи се болници и сираци!
      73%
    • Срам ме е, че бях за, а вече съм против.
      0%
      0
    • Въобще не се интересувам ни от природа, ни от знамена, ни как парвенюта си профукват парите, за да си купуват класа докато гаврошовци точат лиги от страни на едно кебаче дето ше получат за дето са ги качили на събитието с автобуси да гледат как ше се реже лентата и ше ставаме велики
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 минута, Гражданин написа:

Имаме си фалос

Ти каквото и да видиш все на това ти прилича.

преди 1 минута, Гражданин написа:

няколко деца отишли си без време тази година.

И причина за това е пилона? Зле си.

• Отговори 569
  • Прегледи 34,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Супер е пилончето. Ако може до него да направят и едно молче с подземен паркинг, ще е жестоко. МОЛ Рожен. Кифлите ще ходят да си купуват сандалки, батките ше се снимат пред пилоня и ще пишат у фейса b

• ...плюете ли българското знаме?... ...гиди-гиди мръсни гниди... ...който го плюе-бял ден да не види...

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Публикувани изображения

преди 51 минути, bioid написа:

Не ви е заради далаверата. Има хиляди далавери, за милиарди, но за тях не казвате нищо. Според мен просто мразите българското, българите, България.

Koлко пъти да ти кажа бе, стига с тия мерзавщини и оправдания. Щом не съм ви по гайдата, не значи, че съм на гей парад, че съм гласувал за просто Киро, тъпото Ленче, Кокорчо или пък за Тиквата.

България не я мразя, явява ми се родина, ако и да се отнася като мащеха.

Определено мразя менте патриотари като тебе. Дето ми вменяват всички земни грехове.
Щото съм против ПОРЕДНАТА кражба, и съм против всички предишни и бъдещи.

image.png.7d3b5bc170d18f2a249723c2b73d1e48.png

Красота думите са излишни

преди 4 минути, г-н Велев написа:

Бях в Потсдам на всяка крачка обелиск.

Обелиск – Уикипедия (wikipedia.org)

Да не говорим, че в Сатанистките Щати на тяхната столица курнили точно фалос. 

Пилон.

Вашингтонски монумент – Уикипедия (wikipedia.org)

caption.jpg?w=1200&h=-1&s=1

преди 7 минути, г-н Велев написа:

Причината е че няма $ за болници и няма лечение ама има от държавни фирми за фалоси.

Причината е че простатексата ще се шири на тераси.

Показах ти и скрийншотовете.

Но сте печално безконтактни, когато някой ви показва как ви лъжат. Забравихте за скандалите с терасите, мутропростакесите явно си ви кефят и т.н. 

Безсислен съм тук. Простаците сте непобедими. Може би сте и платени клакьори. Не е да не се е случвало да се едитват програми и сайтове след като се е подавал сигнал, че някъде си в интернет будни граждани обсъждат нещо. 

преди 8 минути, Гражданин написа:

Причината е че няма $ за болници и няма лечение ама има от държавни фирми за фалоси.

Показах ти и скрийншотовете.

Но сте печално безконтактни, когато някой ви показва как ви лъжат. Забравихте за скандалите с терасите, мутропростакесите явно си ви кефят и т.н. 

Безсислен съм тук. Простаците сте непобедими. Може би сте и платени клакьори. Не е да не се е случвало да се едитват програми и сайтове след като се е подавал сигнал, че някъде си в интернет будни граждани обсъждат нещо. 

Хората си плащат за здравни осигуровки, плащат данъци. Държавата да има пари за болници. Къде са парите на хората?

При ковид, всеки който почине от инфаркт го писаха, че е починал от ковид, за да вземат пари. 

преди 5 минути, Гражданин написа:

Мани лечение, болни винаги ще има, неизлечимо също, независимо колко $$$ наливаш.

В БДЖ буквално е опасно за живота да се возиш. Зет ми го ухапа кърлеж от влака, един дори до Бърза помощ стигна, пак от вагон на БДЖ.

Нямат пари за един Айкън да пръснат, едни калъфки да нанижат, веднъж годишно да ги изперат. Няма да ти обяснявам как изглежда плат, търкан 40 години. Съветските мотриси пък, са произведени малко след втората световна.

Особено нагла кражба направиха, именно с подкрепата на лумпенитета и тъпотията, на утайката на нацията. Менте патриотите, които освен че са крадливи, ами са и опасни с глупостта си.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Хората си плащат за здравни осигуровки, плащат данъци. Държавата да има пари за болници. Къде са парите на хората?

При ковид, всеки който почине от инфаркт го писаха, че е починал от ковид, за да вземат пари. 

Стига се оправдавахте бе! Не минават оправдания. ГЗ осран, опашката вирната!

Като си такъз патриот чий ми го дириш в Берлин? Тамошното БДЖ върви с 300 км/ч. С ICE съм се возил много пъти.

Тука често и вода няма, в кенефите на вагоните.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Да, хората си плащат данъци, в следствие на което, ако те нямат когнитивни проблеми, биха очаквали държавни фирми като БДЖ да предлагат чисти тоалетни или поне държавата да има адекватни грижи за граждани, а не парите да отиват за терасите и мутромилионерските прищявки на простакеси. 

С турски пилон и китайски плат, ми правят патриотарщини. Поне някоя БГ фирма да беше захлебила, кражбите са ясни.

преди 25 минути, г-н Велев написа:

Даже му личи. Да настъпеш повече от 2 пъти мотиката и да се радваш и да си весел от това :)

Мотиката е твърд предмет, има си и дръжка. 

преди 12 минути, IvanKirov написа:

Стига се оправдавахте бе! Не минават оправдания. ГЗ осран, опашката вирната!

Като си такъз патриот чий ми го дириш в Берлин? Тамошното БДЖ върви с 300 км/ч. С ICE съм се возил много пъти.

Тука често и вода няма, в кенефите на вагоните.

Най-зле са именно DB, стига си ми ги хвалил тия. Хвърчали били с 300, глупости. Закъснения, работят някакви арабели от 5свят и дъртаци, които не си пускат поста.

aA0MAzg_460s.jpg

преди 17 минути, IvanKirov написа:

България не я мразя, явява ми се родина, ако и да се отнася като мащеха.

Държавата не е отделен обект. Например ти, аз и държавата. Държавата е: ти, аз и всички родени и живеещи в нея. Ние определяме каква е държавата. Ако държавата е скапана, това означава, че ние сме скапани.

Защо при най-малката трудност първо виним държавата? Защо при някаква трудност най-лесно е да избягаме в друга държава? И хвалим другите държави. А защо не си подредим собствената и да я направим добра и богата. Ще кажеш, защото ти пречат. Така е. А да си чувал че живота е борба? А да си чувал за смисъла на живота? Ето един от смисълите на живота - да направя държавата си добро и богато място за живеене. А не да избягам и от далече да плюя по държавата си. Всъщност плюеш по себе си.

П.П. Добре че нашите прадеди не са като сегашните поколения (които бягат при всяка трудност която видят) и като е паднала България под Турско робство не са се изнесли на запад.

Цитат

Николай Марков
6 ч.  ·
Патриотично ми е.
България е страната на неограничените възможности, не САЩ. Защото освен държавно субсидираният, политически контролираният, кръчмарският, диванният, жълтопаветният- площаден, фолклорно- фестивален и прочее се появи и пилонно- култовият патриотизъм. Има голяма разлика между тези видове патриоти, но приликата е само една - никой не грабва пушката. И в ръцете да им я дадеш, все едно змия им даваш, усойница.
Иначе около пилона се въртят здраво! И хоро тропат - за победата.

преди 1 час, г-н Велев написа:

А да си чувал че живота е борба? А да си чувал за смисъла на живота? Ето един от смисълите на живота - да направя държавата си добро и богато място за живеене. А не да избягам и от далече да плюя по държавата си. Всъщност плюеш по себе си.

А НАПРАВЕТЕ НЯКОЕ ДОБРО ВЕ МЕНТЕТА, само мизерии казарми данъци и визи ви в главите прос ти!

Айде дай пример, стига ми се обяснява, аз кво да дам!

Човека взе парите и фалоса щръкна хихи

преди 2 часа, Гражданин написа:

Противното беше доказано с много косвени доказателства в темата. Може да видиш скрийншотовете от "преди" и "след". Хората масивно ахнаха из интернет на това безочие как може държавни фирми да са спонсори при условие, че услугите им за народа едва кретат (като БДЖ) и ги махнаха от сайта.

Виж скрийншот от @petie1 по-назад в темата

768x432.jpg?_=1687184120

След като хората почнаха да забелязват нередностите изведнъж страницата се скри.

HiFSjXS.jpg

И т.н. и т.н.

Но на копейките и феновете на простакесата не им е проблем.

Те обичат да ги лъжат.

Родоотстъпник защото не е клакьор на простакесата и на копейката ли? Въпреки че нормалните хора виждат простотията и се чудят как може ненормалници да виждат величие в това, че ги шибат за пореден път и лишават деца от лечение в замяна на тераси?

Даже показах и кои са спонсорите на събитието и попитах те ли са строителите? Ами замълча се ... Почнаха клакьорите да вадят картата "ти си родоотстъпник" защото лицето ми не е завряно в задните части на някоя мутрополитическа личност.

И дали ще има ли за простакесата тераси?

HiFr7zQ.jpg

Скрийншота не е мой а на @васил козарев

преди 13 минути, bioid написа:

Яко ви е бръкнал отзад този фалос...

Нямам против фалоса, имам против тъпата нагла кражба, и пак си обърсаха подметките с родина, патриотизъм и копейкарски лумпеноиди. Бас ловя, че някой накокаржен бабишкер не се е стърпял и е развял я руски, я донецки флаг. Досега не са пропускали да омаскарят такива събития.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Нямам против фалоса

Добре де, разбрахме вече. иванке.  :)

преди 8 минути, IvanKirov написа:

Бас ловя, че някой накокаржен бабишкер не се е стърпял и е развял я руски, я донецки флаг. Досега не са пропускали да омаскарят такива събития.

На какво се басираш?

току-що, bioid написа:

На какво се басираш?

Недей, иванка ше накара чат-бот-а да му нарисува и после ще изтрие "водния знак".

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Най-зле са именно DB, стига си ми ги хвалил тия. Хвърчали били с 300, глупости. Закъснения, работят някакви арабели от 5свят и дъртаци, които не си пускат поста.

aA0MAzg_460s.jpg

Виждал съм 120-130 км/ч в германски междуградски експрес.

Разочорован съм от Дойче Бан, едно време имаше приказка, че по немските влакове можеш да си сверяваш часовника, но сега не е така. Закъсненията станаха правило. Мисля, че пренапрегнаха разписанието заради все увеличаващия се поток пътници.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

За ICE ти казах! 270 поддържа, прехвърля и 300.

преди 51 минути, IvanKirov написа:

А НАПРАВЕТЕ НЯКОЕ ДОБРО ВЕ МЕНТЕТА, само мизерии казарми данъци и визи ви в главите прос ти!

Айде дай пример, стига ми се обяснява, аз кво да дам!

Много ти е ниска културата. Щом не знаеш какво да правиш, а чакаш да ти се дават примери.

Отказвай се от IT-то. Няма да те бъде там. Много гляв и злоба таиш към хората.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.