Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против пилона на Рожен?

За или против пилона на Рожен? 19 гласували потребители

1. 1. За или против пилона на Рожен?

• За! Искам си щото па дори и да изорем хубавата природа и да струва много пари, ше се наредим по гордост до Северна Корея! Безценно!
      26%
    • Против! Нека да се помогне на нуждаещи се болници и сираци!
      73%
    • Срам ме е, че бях за, а вече съм против.
      0%
      0
    • Въобще не се интересувам ни от природа, ни от знамена, ни как парвенюта си профукват парите, за да си купуват класа докато гаврошовци точат лиги от страни на едно кебаче дето ше получат за дето са ги качили на събитието с автобуси да гледат как ше се реже лентата и ше ставаме велики
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Няма да квичите! Васко чалгата, 2 мнения нагоре. Снимал се с Боко, после се снимал с картата на Копейкин. Едни и същи далавераджии. Блогът му се казваше Далавера нюз и чалга парти интернешънъл. Менте патриоти зад океана, истински измекяри. Краставите магарета през океан се надушват.

СамИ го направихте, мутроморието. По времето на ББ бяха направили анклава на Доган. Държава в държавата, излаз на море, извън контрола на институците. Ако иска и атомна бомба може да вкара.

Най-лесно се лъже чалгаджийското простолюдие. Само че Копейкин е по-смотан и от ББ. ББ не ми е правил лични мизерии, удържа казармата от Каракачанов, плоския данък от Курнела, за излизане от ЕС дума не е продумвал.

Баш лумпениатът вдига фалоси насред нищото, пък ни ядат кърлежи и комари като в средновековието.

• Отговори 569
  • Прегледи 34k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Супер е пилончето. Ако може до него да направят и едно молче с подземен паркинг, ще е жестоко. МОЛ Рожен. Кифлите ще ходят да си купуват сандалки, батките ше се снимат пред пилоня и ще пишат у фейса b

• ...плюете ли българското знаме?... ...гиди-гиди мръсни гниди... ...който го плюе-бял ден да не види...

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Публикувани изображения

преди 47 минути, IvanKirov написа:

Няма да квичите! Васко чалгата, 2 мнения нагоре. Снимал се с Боко, после се снимал с картата на Копейкин. Едни и същи далавераджии. Блогът му се казваше Далавера нюз и чалга парти интернешънъл. Менте патриоти зад океана, истински измекяри. Краставите магарета през океан се надушват.

СамИ го направихте, мутроморието. По времето на ББ бяха направили анклава на Доган. Държава в държавата, излаз на море, извън контрола на институците. Ако иска и атомна бомба може да вкара.

Най-лесно се лъже чалгаджийското простолюдие. Само че Копейкин е по-смотан и от ББ. ББ не ми е правил лични мизерии, удържа казармата от Каракачанов, плоския данък от Курнела, за излизане от ЕС дума не е продумвал.

Баш лумпениатът вдига фалоси насред нищото, пък ни ядат кърлежи и комари като в средновековието.

Не ти ли омръзна да пробутваш фейкове?

преди 3 часа, IvanKirov написа:

Бъдете тъй добри, в тоз случай, да спрете да ни викате тъпана ри, глу паци, родоотстъпници и предатели. Роженският фалос е един троянски кон, поредната касичка на фирма Батко и Братко. Нищо, че милиарди опукаха Кирчо и Кокорчо, аз не съм гласувал за тях, че да ми ги натяквате.

Поредната елементарна далавера е Фалосът, разчита на първосигнални, елементарни чувства. Бабишкерът кълве. Пък то са за прокуратура.

Ами ти сам с някои твои постове провокираш подобни думи и то не конкретно заради пилона.

преди 27 минути, Bubbles написа:

Ами ти сам с някои твои постове провокираш подобни думи и то не конкретно заради пилона.

large_0174.jpg.3b8948cba126e50b049dc2363cb5d42c.jpg

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

https://www.dnes.bg/art/2018/04/13/striit-art-v-stokholm-sin-falos-se-izvisi-na-sgrada.373461

0000373461-article2.jpg

на 13.07.2023 г. в 17:01, IvanKirov написа:

Бъдете тъй добри, в тоз случай, да спрете да ни викате тъпана ри, глу паци, родоотстъпници и предатели. Роженският фалос е един троянски кон, поредната касичка на фирма Батко и Братко. Нищо, че милиарди опукаха Кирчо и Кокорчо, аз не съм гласувал за тях, че да ми ги натяквате.

Поредната елементарна далавера е Фалосът, разчита на първосигнални, елементарни чувства. Бабишкерът кълве. Пък то са за прокуратура.

Елементарна им е далаверата ама в клуба всичките пенсионерки са червени фенки та за тях червения шапкар и простакесата му са каймака на елита та каквато и мутро иниациатива да подкрепят, пенсионерките също ще застанат зад нея по дефолт. Все пак всяка година им раздават по веднъж пликче с козунак и червени календарчета в пенсионерския клуб с лика на вожда, а и на второ място да видят някакъв фалос, па макар и нейде в пустощта с държавни средства, за тях си им е еманация на пенсионерските желания. Все пак да се поставим на мястото на пенсионерката. Та тя е виждала последно ерекция в миналия век. Провиснало мъдо да види през някой прокъсан слип на дядото докато се навежда случайно ще ѝ докара сърцетуп на бабата, та какво остава за цяло пилонище, па даже отгоре турен му и байряка да им дава усещане за величие. А и на червеното същество държавни средства не му се свидят щото щом е държавно, то си е свиканало цял живот по стара червена традиция за крабжи да не му се свиди. Пък то не му ѝ пречи толкоз миризмата на БДЖ, те внуците си имат кола да идват, а и мигар клозетите в колибите им дето цял живот са им е на двора някого да са убили?

Не ви е заради далаверата. Има хиляди далавери, за милиарди, но за тях не казвате нищо. Според мен просто мразите българското, българите, България.

преди 9 минути, bioid написа:

Не ви е заради далаверата. 

Еврика! Клакьор на простакесата и копейките си призна, че има далавера!

преди 3 минути, bioid написа:

Нека разследват от прокуратурата. Тя ще покаже има ли далавера или няма.

И ако прокуратурата не ги пипа това ги прави девици ли?

преди 5 минути, bioid написа:

Всеки е невинен до доказване на обратното. Или бъркам?!

Бъркаш. Спориш с глупак, родоотстъпник и полово неориентиран.

преди 2 минути, г-н Велев написа:

Виж му само анкетата и ще се отвратиш да гласуваш не си заслужава да му се отговаря

преди 18 минути, bioid написа:

Всеки е невинен до доказване на обратното. Или бъркам?!

Противното беше доказано с много косвени доказателства в темата. Може да видиш скрийншотовете от "преди" и "след". Хората масивно ахнаха из интернет на това безочие как може държавни фирми да са спонсори при условие, че услугите им за народа едва кретат (като БДЖ) и ги махнаха от сайта.

Виж скрийншот от @petie1 по-назад в темата

768x432.jpg?_=1687184120

След като хората почнаха да забелязват нередностите изведнъж страницата се скри.

HiFSjXS.jpg

И т.н. и т.н.

Но на копейките и феновете на простакесата не им е проблем.

Те обичат да ги лъжат.

преди 11 минути, г-н Велев написа:

Родоотстъпник защото не е клакьор на простакесата и на копейката ли? Въпреки че нормалните хора виждат простотията и се чудят как може ненормалници да виждат величие в това, че ги шибат за пореден път и лишават деца от лечение в замяна на тераси?

Даже показах и кои са спонсорите на събитието и попитах те ли са строителите? Ами замълча се ... Почнаха клакьорите да вадят картата "ти си родоотстъпник" защото лицето ми не е завряно в задните части на някоя мутрополитическа личност.

И дали ще има ли за простакесата тераси?

HiFr7zQ.jpg

преди 5 минути, Гражданин написа:

и се чудят как може ненормалници да виждат величие в това, че ги шибат за пореден път

Ти не виждаш ли че теб те шибат за пореден път БББ, Просто киро и кокорчо?

току-що, г-н Велев написа:

И му е приятно.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Браво страхотни кадри обичам Българското гордея се че съм Българин да живее България. Настръхнах на клипа благодаря ти за видеото

преди 6 минути, Гражданин написа:

Противното беше доказано с много косвени доказателства в темата. Може да видиш скрийншотовете от "преди" и "след". Хората масивно ахнаха из интернет на това безочие как може държавни фирми да са спонсори при условие, че услугите им за народа едва кретат (като БДЖ) и ги махнаха от сайта.

Виж скрийншот от @petie1 по-назад в темата

768x432.jpg?_=1687184120

След като хората почнаха да забелязват нередностите изведнъж страницата се скри.

HiFSjXS.jpg

И т.н. и т.н.

Но на копейките и феновете на простакесата не им е проблем.

Те обичат да ги лъжат.

Родоотстъпник защото не е клакьор на простакесата и на копейката ли? Въпреки че нормалните хора виждат простотията и се чудят как може ненормалници да виждат величие в това, че ги шибат за пореден път и лишават деца от лечение в замяна на тераси?

Даже показах и кои са спонсорите на събитието и попитах те ли са строителите? Ами замълча се ... Почнаха клакьорите да вадят картата "ти си родоотстъпник" защото лицето ми не е завряно в задните части на някоя мутрополитическа личност.

фатмака радев (дети тука му викат президент) си направи преброяване на електората с този пилон! Щото трябва да прави партия - иначе трябва да ходи в массква, барабар гомочадието. Ама те там из бсп като си менкат женските, може да се окаже, че всички са роднини - както е в израждане

току-що, АСПЕКТ написа:

И му е приятно.

Даже му личи. Да настъпеш повече от 2 пъти мотиката и да се радваш и да си весел от това :)

току-що, г-н Велев написа:

Важното е да си клакьор на простакеса дето ще се шири на няколко тераси. Имаме си фалос срещу няколко деца отишли си без време тази година. Фалосът с държавни средства е по-важен от болници и лечения например. Особено ако фалосът се строи от терасаджии.

преди 3 минути, г-н Велев написа:

Даже му личи. Да настъпеш повече от 2 пъти мотиката и да се радваш и да си весел от това :)

Както казва Тошко Йорданов.

Който е с ДПС, усеща това влизане и излизане(INPUT/ OUTPUT) редовно. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.