Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против пилона на Рожен?

За или против пилона на Рожен? 19 гласували потребители

1. 1. За или против пилона на Рожен?

• За! Искам си щото па дори и да изорем хубавата природа и да струва много пари, ше се наредим по гордост до Северна Корея! Безценно!
      26%
    • Против! Нека да се помогне на нуждаещи се болници и сираци!
      73%
    • Срам ме е, че бях за, а вече съм против.
      0%
      0
    • Въобще не се интересувам ни от природа, ни от знамена, ни как парвенюта си профукват парите, за да си купуват класа докато гаврошовци точат лиги от страни на едно кебаче дето ше получат за дето са ги качили на събитието с автобуси да гледат как ше се реже лентата и ше ставаме велики
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

GLnqQmG.thumb.jpg.d1c6ec3b3085a77c1814b5953fd2272c.jpg

d6208b2decbb750f152b02ee7fefccd7.jpg.d2f0d67a4f984681af59cda7b07b576a.jpg

• Отговори 569
  • Прегледи 34k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Супер е пилончето. Ако може до него да направят и едно молче с подземен паркинг, ще е жестоко. МОЛ Рожен. Кифлите ще ходят да си купуват сандалки, батките ше се снимат пред пилоня и ще пишат у фейса b

• ...плюете ли българското знаме?... ...гиди-гиди мръсни гниди... ...който го плюе-бял ден да не види...

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Публикувани изображения

на 3.07.2023 г. в 1:10, IvanKirov написа:

Темата е за Роженският фалос.

иванке, нали написа че си хетеро, а само фалоси бълнуваш. 

Едно мноооого "българско" мнение на чуждопоклонничка:

Цитат

Абсолютен кич и комплексарщина. За мен даже е подигравка с националния ни флаг. Не знам защо за някои това е патриотизъм. И като развеем знамето, утре ще станем като Швейцария. Има защо да не ни уважават като държава и народ. За съжаление така сме си послали. Уважават народите с достойнство, със свободолюбие, с доказано демократични ценности.  Ние се гордеем с русофилията си, с хорото в ледените води, сега със знамето на Рожен. Другите ще ахнат от възторг и ще си кажат "какъв велик народ".

Не ги разбирам такива защо не си хванат багажчето и не заминат за САЩ! Да се откажат от българското си гражданство, да вземат американско такова и ще спрат да се срамуват.:angry:

преди 18 минути, Anneliese написа:

Едно мноооого "българско" мнение на чуждопоклонничка:

Не ги разбирам такива защо не си хванат багажчето и не заминат за САЩ! Да се откажат от българското си гражданство, да вземат американско такова и ще спрат да се срамуват.:angry:

Мнението което цитираш е много адекватно. Освен това има тон доказателства, дори само в темата, че става въпрос за съмнителна цена и разпиляни държавни средства и връзката му с фирмата свръзана със скандала с терасите на някои видни политици от преди три години. Научи се да бъдеш истинска патриотка, ако ще се правиш на такава! Американците са патриоти като си държат на поправките в конституцията (https://bg.wikipedia.org/wiki/Поправки_към_Конституцията_на_САЩ) , а не колко им е висок пилона със знамето в някоя пустиня.

Американското не е патриотизъм, а  грандоманщина, военен терор и простотния.

Ние поне не сме военнолюбци.

преди 8 минути, Anneliese написа:

Темата не е за Америка, а за България и простотията тук на родна почва. Вместо простакесата да се прави на Людмила Живкова, а после да се шири в широк лускозен апартамент подарък на половин цена от строителите (например), не искаш ли да видиш нова и чиста болница в твоя град с адекватни лекари? Виж само спонсорите, повечето държавни фирми. Не всичко е черно и бяло.

Много точно мнение:

Цитат
Не пилонът, а точно знамето пречи. На същите тези хора не им правят впечатление ветроперките, изровили земята в цяла Добруджа, защото там говорим за бизнес. Но патриотични инициативи са голям проблем, трябва да бъдат елиминирани.

преди 2 минути, Anneliese написа:

Еми бягайте да хвърлите една боя на Балкан 01 и ще си имате най високите байряци хихи

преди 3 минути, Anneliese написа:

Много точно мнение:

Това не е "патриотрична иниациатива", а "патриотична схема", защото повечето косвени доказателства май сочат, че простакесата ще се шири в лускозно жилище с тераси на съмнителна цена от строителите. Ти просто не искаш да го разбереш. Съжалявам и аз че в държавата ни царуват мутрите.

преди 5 минути, Anneliese написа:

Много точно мнение:

Аа тея перки край СтЗ колко съм ги псувал хихи

преди 3 минути, Гражданин написа:

Темата не е за Америка, а за България и простотията тук на родна почва. Вместо простакесата да се прави на Людмила Живкова, а после да се шири в широк лускозен апартамент подарък на половин цена строителите (например), не искаш ли да видиш нова и чиста болница в твоя град с адекватни лекари? Виж само спонсорите, повечето държавни фирми. Не всичко е черно и бяло.

Май не ме разбра!

Аз нямам против да се дават държавни пари за патриотични инициативи, които повдигат националното ни самочувствие! Предпочитам парите ни да отидат за пилона на Рожен, вместо в джобовете на мафиотите и предателите, вместо те да си купуват луксозни имоти за моя сметка.

Когато става дума за здравеопазване, образование, култура, наука, опазване на природата ( но в истинския смисъл на думата), НЯМАМ ПРОТИВ ДА СЕ ДАВАТ ДЪРЖАВНИ ПАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!

А за война съм категорично против да се дават каквито и да е пари! И то чужда война! Ние не сме застрашени!

преди 4 минути, Гражданин написа:

Съжалявам и аз че в държавата ни царуват мутрите.

Ами то и роженския фалос е на батко и братко че как да е иначе

преди 8 минути, Anneliese написа:

Май не ме разбра!

Аз нямам против да се дават държавни пари за патриотични инициативи, които повдигат националното ни самочувствие! Предпочитам парите ни да отидат за пилона на Рожен, вместо в джобовете на мафиотите и предателите, вместо те да си купуват луксозни имоти за моя сметка.

Когато става дума за здравеопазване, образование, култура, наука, опазване на природата ( но в истинския смисъл на думата), НЯМАМ ПРОТИВ ДА СЕ ДАВАТ ДЪРЖАВНИ ПАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!

А за война съм категорично против да се дават каквито и да е пари! И то чужда война! Ние не сме застрашени!

Не, разбрах те напълно. Ти смяташ, че пилонът който ще се строи е по-важен от построяването на една болница или от лекуването на деца в чужбина, защото е с трикольора. А това, че има сума ти държавни фирми участващи в поглъщането на средства за него, далеч надхвърлящи необходимите средства, освен ако някъде не потъват пари, не те интересува. И тези пари ще потънат може би във фирма, която е пословично известна, че раздава апартаменти с тераси на промоционални цени на политици. Схема и половина и много хора си дават сметка какво става. Само че от стадото се блее в овчо очарование колко як бил този кич. Ще е як ама да не е за толкова пари и да не е с държавни пари преди да лекуват хората и децата!

преди 4 минути, Anneliese написа:

Предпочитам парите ни да отидат за пилона на Рожен, вместо в джобовете на мафиотите и предателите, вместо те да си купуват луксозни имоти за моя сметка.

Колко добре описа роженския фалос браво браво

не разбрах какво ви пречи на вас Българското знаме че спорите и какво общо има болницата която споменавате със знамето

преди 59 минути, petie1 написа:

Колко добре описа роженския фалос браво браво

Всеки с липсите си ... На който му е малка или има мерак за фалос, пилони му в главата ... 

И го демонстрира по най-красливия начин ... Най-голяма баница в света... Най-дълго хоро ... Ледено хоро ... Тричане на кучета ... И сега подобна идиотия ... 

Ми ревнете за кЪщата на Талев, дет' се продава, сетете се за десетките, ако ли не стотици и хиляди войнишки паметници, на герои от войните за обединение, които са запустЕли и в разрУха ... Ми сетете се, че се сЪбират капачки за кУвиози ... 

Да ви е*а и в конфекцията на патрЕоти ... 

преди 8 часа, васил козарев написа:

Тричане на кучета

Нали няма тричане на лгбтиазп+++, защо се оплакваш?

преди 13 минути, Coco1 написа:

Бабо рано са те изритали от кокошарника

куку1, изглежда ти въобще не си спала.

преди 10 минути, васил козарев написа:

Монтиране на пилонЯ за 1 млн. https://businessnovinite.bg/bg-biznes/parvi-kadri-ot-montiraneto-na-pilona-na-rozhen.html

Ликуй, народе! 

Eдна перка да бяха монтирали, поне минимална файда да има. Боядисат я в трикольора, и лумпено... ъъъ пролетариата де, ще се гордеят, че виждат шаренко. Чувал съм, че до мегават има големи вятърни турбини.

Парите окрадени, маймуните доволни, соц реализъм отсякъде. С гумени цървули и ватенка, ама байраци и лозунги да има!

преди 13 минути, IvanKirov написа:

Боядисат я в трикольора, и лумпено... ъъъ пролетариата де, ще се гордеят, че виждат шаренко.

За теб предателю, трикольора се свежда само до шарено. Нищо повече не значи за теб и подобните ти българското знаме.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.