Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против пилона на Рожен?

За или против пилона на Рожен? 19 гласували потребители

1. 1. За или против пилона на Рожен?

• За! Искам си щото па дори и да изорем хубавата природа и да струва много пари, ше се наредим по гордост до Северна Корея! Безценно!
      26%
    • Против! Нека да се помогне на нуждаещи се болници и сираци!
      73%
    • Срам ме е, че бях за, а вече съм против.
      0%
      0
    • Въобще не се интересувам ни от природа, ни от знамена, ни как парвенюта си профукват парите, за да си купуват класа докато гаврошовци точат лиги от страни на едно кебаче дето ше получат за дето са ги качили на събитието с автобуси да гледат как ше се реже лентата и ше ставаме велики
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Не го строят с лични пари. Това откъде го измисли? Строи се с дарения. И не - няма държавни пари.

• Отговори 569
  • Прегледи 34,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Супер е пилончето. Ако може до него да направят и едно молче с подземен паркинг, ще е жестоко. МОЛ Рожен. Кифлите ще ходят да си купуват сандалки, батките ше се снимат пред пилоня и ще пишат у фейса b

• ...плюете ли българското знаме?... ...гиди-гиди мръсни гниди... ...който го плюе-бял ден да не види...

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Публикувани изображения

преди 1 минута, bioid написа:

Е, замисли се. Кой я пуска тази тема и защо.

Е пак ли посолството бре? Честно казано сте за лечение всички с посолството хихи

току-що, bioid написа:

Не го строят с лични пари. Това откъде го измисли? Строи се с дарения. И не - няма държавни пари.

А парите на общините кво са? А на "аавтомагистрали" ?

преди 4 минути, bioid написа:

Прав си, кривчо...

Разбира се че съм прав дори когато съм крив хихи

Разбира се. Партията беше така на времето.

Да речем, че си прав. Но нещо не мога да си спомня от хилядите случаи за разхищение на държавни пари да си бил толкова активен. Дали ще можеш да ме опровергаеш?!

преди 18 минути, bioid написа:

Това са частни дарители сигурно :

768x432.jpg?_=1687184120

https://news.bg/regions/ekoinspektsiyata-ne-sledi-polyanata-kadeto-kopayat-za-pilona-rozhen.html

преди 4 минути, bioid написа:

Разбира се. Партията беше така на времето.

Да речем, че си прав. Но нещо не мога да си спомня от хилядите случаи за разхищение на държавни пари да си бил толкова активен. Дали ще можеш да ме опровергаеш?!

Да ще мога ако пускате повече такива теми хихи

преди 2 часа, Гражданин написа:

Аз като човек, който не разбира от строителство няма как знам точните машини, с които газят природата ни, но е факт, че ще разкопаят и разорат хубавото място и много див живот ще бъде сгазен, смачкан, стъпкан, натровен и т.н., за да се издигне тази мутрафонска грандоманска простотия.

Българският трибагреник може да се развява на официални сгради, на пристанищата или на входовете на държавата като КПП-та. Няма никава функция забучен в природата, която трябва да се поунищожи на съответното място, да се разбута цялото екоравновесие, за да се изгради не язовир, нещо в полза на обществото да кажеш, че ще е а тази мутро комплексарска кич простотия.

Не е кво толкова, защото показва много комлекси на хората, които инициират този строеж, както и много простотия по цялата верига. Под патронажа на президентството се случва една грандиозна простотия, която унищожава околната среда с неясни цели ("величие"?!) и без публично обсъждане.

Честно казано четейки за ПИЛОН, си представям метален колец забит в земята...
...е ясно става дума за 111 метра, а това е височко, та ще трябва нещо здраво да го крепи, та явно ще правят фондамент, а това означава камиони, багери...
...да прав си глупаво е да се унищи сума природа заради дин колец с байряк, пък и наистина да се намесват държавни пари, мътна е тая работа.

преди 1 час, lebel написа:

+ "кран с височина на стрелата 120 м"

Абе с две думи мамата нали...

За!!!

п.п. Що по този манипулативен начин е направена анкетата??? 

Пилонът за стотина бинки, яко е убол нервната система на стадото трололинки, а чиче Бойко потрошил изключително много милиарди държавни пари и човешки животи и други политици не изоставащи съществено от него, още са на свобода, живи, здрави и даже пак ни управляват, колят и бесят по волята на козяк. Това явно не е проблем. Но пък пилонът, пилонът със знамето, което по една лоша прищявка на съдбата няма да е краварското, или ессргейското, или само трансджендерското, ами нашето обикновено родно знаме, само с неговите тъй мили три цвята и с лъвчето. Колко вредно и опасно за цялата класа на "елита" от изроди наоколо.

преди 8 часа, Без умствен капацитет написа:

НАТО помага на Украйна, а ние сме в НАТО - а ти ще идваш ли запостоянно в БГ

И защо помага на Украйна?

Да не съм луд в тоя батака, управление на ЕС и посолствоТО. Доколкото чух, в септември България праща войници, военна техника, медицински персонал за Украйна. 

преди 7 часа, васил козарев написа:

А, това?

https://bilitis.org/za-nas/#donori

ЕС, Лихтенщайн, Норвегия, Софийска Община, посолствоТО (САЩ), ...

преди 36 минути, Sliderum2 написа:

Пилонът за стотина бинки, яко е убол нервната система на стадото трололинки, а чиче Бойко потрошил изключително много милиарди държавни пари и човешки животи и други политици не изоставащи съществено от него, още са на свобода, живи, здрави и даже пак ни управляват, колят и бесят по волята на козяк. Това явно не е проблем. Но пък пилонът, пилонът със знамето, което по една лоша прищявка на съдбата няма да е краварското, или ессргейското, или само трансджендерското, ами нашето обикновено родно знаме, само с неговите тъй мили три цвята и с лъвчето. Колко вредно и опасно за цялата класа на "елита" от изроди наоколо.

+1

Ей патреотарите аз търся 10  млн лв да боядисаме групировката Балкан 01 в цветовете на трибагреника та така дасме с най високото знаме и най много хихи

преди 31 минути, petie1 написа:

Ей патреотарите аз търся 10  млн лв да боядисаме групировката Балкан 01 в цветовете на трибагреника та така дасме с най високото знаме и най много хихи

Самолет по твоя вкус?

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Пилонът за стотина бинки, яко е убол нервната система на стадото трололинки, а чиче Бойко потрошил изключително много милиарди държавни пари

Първо не е стотина бинки, а милион. Второ - пак оправдания. Аз не съм гласувал за Бойко, че да ми го навираш постоянно в носа. Със същия успех може да ми навираш и Ким Чен Ун. Пак толкоз вина имам за поразиите му.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Първо не е стотина бинки, а милион. Второ - пак оправдания. Аз не съм гласувал за Бойко, че да ми го навираш постоянно в носа. Със същия успех може да ми навираш и Ким Чен Ун. Пак толкоз вина имам за поразиите му.

Мързеше ме да изброявам останалите поименно. Много са.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Мързеше ме да изброявам останалите поименно. Много са.

И за тях не съм гласувал.

Гласувал съм за вашия, докато не почна с фашимерските си лумпенотии.

Колкото по-къса п@@@@та, толкова по-дълъг пилона. Разбирай, колкото по-ниско националното самочуствие, толкова по-тъпи и безумни идеи. Вместо а трошат пари за пилон на Рожен да бяха събрали за един читаф лифт до Черни връх. Един приятел е в Албания. В Тирана направили уникално готин лифт до местната планина. Горе парк с пейки, кафе, ресторант с уникално готина тераса на една отвесна скала. Всичко изглежда все едно е в Австрия, а не в Албания. Ние ще трошим стотици хиляди левове да изпраскаме някакъв безполезен железен кол, на който в нищото да се вее българското знаме. Тъпо!

преди 3 минути, IvanKirov написа:

И за тях не съм гласувал.

Гласувал съм за вашия, докато не почна с фашимерските си лумпенотии.

Не е мой, така че не очаквай благодарности. 

току-що, Sliderum2 написа:

Не е мой, така че не очаквай благодарности. 

Само дето му лижеш гз у всеки пост.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.