Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против пилона на Рожен?

За или против пилона на Рожен? 19 гласували потребители

1. 1. За или против пилона на Рожен?

• За! Искам си щото па дори и да изорем хубавата природа и да струва много пари, ше се наредим по гордост до Северна Корея! Безценно!
      26%
    • Против! Нека да се помогне на нуждаещи се болници и сираци!
      73%
    • Срам ме е, че бях за, а вече съм против.
      0%
      0
    • Въобще не се интересувам ни от природа, ни от знамена, ни как парвенюта си профукват парите, за да си купуват класа докато гаврошовци точат лиги от страни на едно кебаче дето ше получат за дето са ги качили на събитието с автобуси да гледат как ше се реже лентата и ше ставаме велики
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Иване и ти смяташ IT специалист да ставаш, а акъла ти е по-малко от на папагала коко1 :) А той хич няма. Така че смятай твоя колко е.

• Отговори 569
  • Прегледи 34,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Супер е пилончето. Ако може до него да направят и едно молче с подземен паркинг, ще е жестоко. МОЛ Рожен. Кифлите ще ходят да си купуват сандалки, батките ше се снимат пред пилоня и ще пишат у фейса b

• ...плюете ли българското знаме?... ...гиди-гиди мръсни гниди... ...който го плюе-бял ден да не види...

• АСПЕКТ
    АСПЕКТ

Публикувани изображения

току-що, г-н Велев написа:

Иване и ти смяташ IT специалист да ставаш, а акъла ти е по-малко от на папагала коко1 :) А той хич няма. Така че смятай твоя колко е.

От десетилетия съм в ИТ-то, а такива като тебе ни носят пица като ни домързи да мааме крачоли до закусвалнята.

Дори за чирак не ставаш при нас, за Junior се иска поне 1 - 2 реални проекта.

Тия дето не ставате сте около Копейкин, а ти само си мечтаеш да се отъркаш у късия му. Народът почна да се усеща що за паплач и секта са.

Като почне да ви намалява доверието, ще почнете да се ядете като паяците у нас. Кой да остане на червения килим, кой ще се връща да върти геврека, и да забавлява разглезени малки изчадийца.

преди 11 минути, IvanKirov написа:

От десетилетия съм в ИТ-то, а такива като тебе ни носят пица като ни домързи да мааме крачоли до закусвалнята.

Дори за чирак не ставаш при нас, за Junior се иска поне 1 - 2 реални проекта.

Тия дето не ставате сте около Копейкин, а ти само си мечтаеш да се отъркаш у късия му. Народът почна да се усеща що за паплач и секта са.

Що за паплач си ти, враг на народа.  Народен предател. От тебе по-зомбиран дали има.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Що за паплач си ти, враг на народа.  Народен предател.

Нас инженерите ни мачкаха по соца, само по заплати.

На тия като тебе дето бягат и то у най фашистката столица, викаха им невъзвръщенци. Предател на квадрат. Ако се мернеш в България директно те прибират в някой лагер, а ако не - тормозят близките ти. Има и случаи на въдворена дъщеря, на избягал в Канада, баща ѝ.

Глеей да не се спънете у тая ваща злоба, че като си гледам картинките в галерията - повечето са все някакви злобни заплахи, за който не лиже ГЗ на Копейкин.

Който копае гроб другиму нали знаеш нататък...

Копейкин вече търка наровете, и то по измислена причина, да не се укриел като свидетел.

Постоянните смъртни заплахи към нас са углавно престъпление, и се лежи и то години.

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

предател. От тебе по-зомбиран дали има.

Предател по определение, и от корена на думата иде, че съм бил с вас, и после съм ви предал.

Аз никога не съм имал общо  с такива като тебе, презирал съм ви, дори един въздух не съм дишал с тебе. Такива като тебе им викаме кърлежи, визирам малцинствата, дето висят на помощи.

По определение няма как да предам някой, който ми е враг.

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Предател по определение, и от корена на думата иде, че съм бил с вас, и после съм ви предал.

Аз никога не съм имал общо  с такива като тебе, презирал съм ви, дори един въздух не съм дишал с тебе. Такива като тебе им викаме кърлежи, визирам малцинствата, дето висят на помощи.

По определение няма как да предам някой, който ми е враг.

Явно айкюто ти наистина е колкото стайна температура и ми е чудно, кой те е взел тебе да му работиш. Както и да е. Явно е толкова зле, колкото тебе.  Предател, народен. Не ми прави сглобки и философски разсъждание.  Разтягане на локуми. Ясно съм написал. Народен предател. Още веднъж да го напиша ли, че да схванеш. Народен, идва от народ.

Народ, щом не си част от този народ, отивай в САЩ, Нидерландия ...

Хи-хи-хи, кой ли би искал да живее с иванка. Някой кат него ли. Два остри камъка брашно не мелят.

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Хи-хи-хи, кой ли би искал да живее с иванка. Някой кат него ли. Два остри камъка брашно не мелят.

Той не е остър камък. Той е тъп.

И въобще не е инженер. Нито един инженер като него не познавам. Всички са умни и интелигентни хора.

преди 1 минута, г-н Велев написа:

Той не е остър камък. Той е тъп.

Поговорката важи и ако камъните и двата са тъпи.

преди 26 минути, АСПЕКТ написа:

Явно айкюто ти наистина е колкото стайна температура и ми е чудно, кой те е взел тебе да му работиш. Както и да е. Явно е толкова зле, колкото тебе.  Предател, народен. Не ми прави сглобки и философски разсъждание.  Разтягане на локуми. Ясно съм написал. Народен предател. Още веднъж да го напиша ли, че да схванеш. Народен, идва от народ.

Народ, щом не си част от този народ, отивай в САЩ, Нидерландия ...

От кой народ бе невъзвръщенец, кьорпе, както ви вика Копейкин. При кой народ си в момента?

Къв народ си ми в Берлин?

Тато точно тия като тебе таксуваше за предатели. Пък ти за къв ме имаш - то ако почна на всеки кенефчия да обръщам внимание, на всеки прошляк, на всяко псе дето ме лае...

А, дюнмета ви викаше, сори. Еничери!

27_n.jpg.d4c90762ab80aa9256ad9226e39fc82f.jpg

https://bgvoice.com/frans-pres-za-pilona-na-rojen-edna-shtruknala-machta-v-planinata-v-ujna-bulgariia

Цитат

Франс прес за пилона на Рожен: "Една щръкнала мачта в планината в Южна България"
Една страна, която има проблем с масовата миграция и чиято здравна система се срива, има далеч по-спешни грижи от събирането на пари за пилон, коментира изданието

large.444(10).jpg.ee4bc343a317af6cc8d54875280fcecf.jpg

Да живее балгариа, идвай народе, 8 лева кебапчето, неска има утре няма!

Цитат

Стоян Димитров
Събора е добър но АЛЧНАТА ПРРОСТОТИЯ НА НЯКОЙ ШЕ ГО ЗАТРИЯТ
10лв отиване и връщане от Пампорово до събора с претъпкани автобуси
8лв кебапче
3лв филйка хляб
4 лв 300гр наливна бира
60лв чиверме - жилаво
ПРЕПОРЪКИ КЪМ АЛЧНИЦИТЕ
ЗАЩО НЕ СЛОЖИХТЕ И ТАКСА ПАРКИНГ В ПАМПОРОВО 50 лв И ПАЯК ДА ИМА

преди 2 часа, IvanKirov написа:

large.444(10).jpg.ee4bc343a317af6cc8d54875280fcecf.jpg

Да живее балгариа, идвай народе, 8 лева кебапчето, неска има утре няма!

С тези глупави карикатури показваш че си по-глупав и от папагала коко1.

И още веднъж показваш, че българското знаме не значи нищо за тебе. Как може да се подиграваш с българския трибагреник!

преди 2 минути, г-н Велев написа:

С тези глупави карикатури показваш че си по-глупав и от папагала коко1.

И още веднъж показваш, че българското знаме не значи нищо за тебе. Как може да се подиграваш с българския трибагреник!

Kaкво значение очакваш да имам към символ?

Подигравам се с кебапчиите като тебе. Направиха мега далаверата за милион, ман дръсат по 8 лева кебапче от кайма народна. Туй ли ви е патриотизмът и символите?

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Kaкво значение очакваш да имам към символ?

Тоя символ знаеш ли колко свети неща съдържа в себе си? За народа ни и Родината.

Това да не ти е гербова марка.

Не мога още да повярвам как може да има хора мразещи и срамуващи се от Родината си. Добре че сте само няколко тука. Но и това много натежава. 

Поне безплатни сандичи със сирини да раздаваха...

large.(4).jpg.39d5747ab236ac2f974b84d806

large.ww(27).jpg.439aaa2f3f5c977505893b8

vazrajdane.thumb.jpg.162b21438e7b73c52a118ac3f0304bb3.jpg1888526175_kopeikin(4).jpg.03da7ea12c921b35b105267c2561e826.jpg2(3).thumb.jpg.f4275abb8ddb531a9b8181883b4cb8ac.jpg

преди 2 минути, г-н Велев написа:

Тоя символ знаеш ли колко свети неща съдържа в себе си? За народа ни и Родината.

Това да не ти е гербова марка.

Не мога още да повярвам как може да има хора мразещи и срамуващи се от Родината си. Добре че сте само няколко тука. Но и това много натежава. 

Що лъжеш бе! Не мразя и не се срамувам от Родината.

Срамувам се от безмозъчни менте патриоти, от картинката горе. Заради таквиз като тебе и берлинския кенефчия - патриот стана мръсна дума!

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Поне безплатни сандичи със сирини да раздаваха...

large.(4).jpg.39d5747ab236ac2f974b84d806

large.ww(27).jpg.439aaa2f3f5c977505893b8

И Христо Ботев не значи нищо за тебе.

Срам си за професията. Дано да не си инженер и само да лъжеш и това да ти е неосъществена мечта.

току-що, г-н Велев написа:

И Христо Ботев не значи нищо за тебе.

Срам си за професията. Дано да не си инженер и само да лъжеш и това да ти е неосъществена мечта.

Мне, Ботев си е дал живота, и не е заплашвал народа с Белене и чук в главата, ако не гласувам за него.

Щото Копейкин и клан Дренчеви точно това правят.

Вие сте срам за народа. Пускам Ботев в паралел, за сравнение, да се видите кви нищожни сте. Да се кичите с оборудване за 20 бона, само в кухнята. Вила на първа линия и т.н. и т.н. Копейкин вика - аз съм селянин, живея на село 🙂

Байраците и празния патриотизъм опротивя на всеки с повече от 2 грама мозък. Кичозно, противно, гротесткно менте.

Барем по 1 казарма да бяхте изкарали, не да ми викате на мене предател, който все пак съм служил. Една градинка не си оплевил, на ползу роду!

Само кърлежовство и келепир ви в главите. И безплатни сандвичи със сирини.

преди 17 минути, IvanKirov написа:

Барем по 1 казарма да бяхте изкарали,

Че кой ти каза че не съм изкарал. Даже се гордея че бях "Набор Аспаруховски". Знаеш ли коя година е това?

преди 19 минути, IvanKirov написа:

Една градинка не си оплевил, на ползу роду!

Не си виждал толкова градинки през живота си, колкото съм оплевил на ползу роду.

преди 3 часа, г-н Велев написа:

Че кой ти каза че не съм изкарал. Даже се гордея че бях "Набор Аспаруховски". Знаеш ли коя година е това?

Много ми звучиш тука като един предишен менте патриот. Снимаше се с едни пистолети в дир.бг, заплашва наляво и надясно, пък техните с връзки го уредили пъдар, при това без осигуровки.

преди 3 часа, г-н Велев написа:

Не си виждал толкова градинки през живота си, колкото съм оплевил на ползу роду.

Бе не ти вярвам, ама както и да е. По това си приличаме, за тоя вашия народ и шкембе патриотизъм - и секунда не давам, ни стотинка.

Да се съберете, изпонапиете, изпотъпчете всичко, оставите си визитката (бутилки от Ариана и Дерби Кола).

После на нас да викате предатели и изменници, дето ви платихме масрафа, щото пак далавера с държавни пари завъртяха.

"Ганювци срещу народа", винаги съм се чудил какво име най ще тича на партията на менте патриотизма ви.

large.111(8).jpg.361359ed2409e5cc20e87c657599b6ce.jpglarge.(11).jpg.0c341c6c18cb664968b395ad99146ae8.jpg

Туй последното беше към Гунчева, по спомен. Щото извадила кирливите ризи на копейките.

Цитат

Група на "почитателите" на Костя Копейкин
Pl Ov  · 1 дни  ·
😂 Луксозните ресторанти на морето ще приемат само висшисти с висока гурме култура. ⚠️🌊🌞🇧🇬
"След историята във Варна с трите скъпи пържоли, пардон, рибай стекове, ресторантьорите се обидиха, че не всички клиенти четат внимателно менютата им.
Собствениците на елитни заведения по морето се събраха и под благия поглед на Ричард Алибегов решиха, че ще приемат само клиенти, които са с висше образование.
Желателно е образованието да бъде в областта на математиката или инженерните науки, за да могат клиентите да сметнат колко ще им струва пържолата, а и каква част от нея ще достигне до чинията, тъй като цената е за сурово месо, а не за сготвено.
Ресторантьорите поставят и още няколко условия пред бъдещите си клиенти.
1. Да носят доказателство, че са били поне веднъж в живота си в ресторант, носител на звезда “Мишлен”. Това ще означава, че са готови да възприемат и платят високото кулинарно изкуство, което ще им бъде сервирано по родното Черноморие.
2. Да носят бележка от НАП за доходите и платените данъци.
3. Да имат чисто досие в социалните мрежи. Тоест да не са писали неща като “В Гърция е много хубаво и вкусно, обслужването е чудесно!” или пък “В България е скъпо, а персоналът е нелюбезен”.
4. Да нямат роднини по права линия, които живеят в Гърция, Турция или друга вражеска за нашия туризъм страна.
За улеснение на туристите елитните заведения, приели новите правила, ще бъдат обозначени на входа с малко копие на Роженския пилон - символ на българщината.
Автор: Дон Базилио

Мутро патриотизъм.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.