Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съществуват ли енергийните вампири според вас?

Featured Replies

преди 20 часа, haidukpikaso написа:

този камък според зодията ли трябва да е

:rolleyes:

Извинявай, не съм наясно.

По принцип ,на други места съм чел , че камъните трябва да си стоят в земята, че те въздействат най-силно от там. Да кажем оттук:

http://neobyatnotogovori.blogspot.bg/2011/03/14819851118.html

Та се връщам от три дневен туризъм със спане на открито :) . Иначе, съжалявам, не съм наясно.

• Отговори 178
  • Прегледи 33,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

добре, благодаря

:)

аз днес убих още един енергиен вампир

живота е прекрасен без тях

Щастие в нищета и самота!?

Пак ли беше мъж? Ми ще си останеш незадоволена!:lol6: Трябва да коткаш.

Какво е секс с енергиен вампир знаеш ли?

• 2 години по-късно...

Уважаеми Дами,

Енергийните вампири са съвсем реални съществуващи персони и съвсем не за подценяване.

Най - ужасни са т.н " слънчеви " вампири , способни на всякаква подлост и агресия само и само да се сдобият с вашата енергия жизнено необходима за тяхното оцеляване.

Преди " добри хора " да се присмеят или опонират на споделеното от мен ,моля прочетете по - долу написаното , понеже смятам че може да е полезно на жени изпаднали в моето положение .

Ако сте в контакт с енергиен вампир - особено жесток , агресивен ,егоистичен и егоцентричен тип,  и ревнив  (  но не е задължително , понеже това е обикновено предлог който вампирите използват) ,( и преди всичко това да зазвучи като клише  - просто един  ЗАДНИкК казано с думи прости  , споделям от личен опит , )постарайте се да останете абсолютно неутрални към всякакви негови вербални нападки и обиди , а ако се стигне до физическа саморазправа  , просто издебнете момент , вземете си личните документи и се "изпарете" в буквалният смисъл от полезрението на въпросният мъж ( вампир ) .( разбирайте семейното жилище ).

Жиивота е твърде кратък за да очакваме чудеса от въпросният "МЪЖ "

Единствен вариант е да вземете  Вашият живот  в свои ръце.

Просто няма смисъла погубвате здравето си , а още по - жалко и живота си  ( а не дай Бог и този на децата си )в служба на вампир.( дори ако имате деца , това е най правилният изход за вас или ранна смърт разбира се , изборът е Ваш. 

Моля да ме извини мъжката аудитория вземащи участие по  темата ( понеже е видно ,че нямам особен респект от мъже ) , но Моля Ви Дами ,  не може просто да си пропилеете живота  понеже Иван, Драган, Петкан така е решил че му харесва , да паразитира на ваш гръб.

Твърдо Не!!!!!!!!! Вие имате право да бъдете щастливи и обичани .

Никакви талисмани и ритуали обаче няма да помогнат , освен молба към Архангел Михаил. за защита и протекция ,( работи ефективно , но еднократно ,т.е всеки път когато усетите опит за вмешателство , обикновено като мисловен диалог с вампира, моментално трябва да повикате Архангел Михаил на помощ. За жалост всичко това може да продължи с години , освен ако Вие не реагирате на атаките ( което е много трудно с оглед вашето емоционално положение ) , но това е единственият изход и освен това не зависи от това ,колко далече се намирате вие от него. Вие може да сте на " края на света " , но за вампира е лесно да усети и  възползва моментално от вашите вибрации, при това необратимо.

Единствено неутралност  от към емоции (гняв , омраза , ненавист ) ще ви помогне да се отървете от въпросният вампир , но е много трудно . 

Успех !!!!

Щ

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.