Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съществуват ли енергийните вампири според вас?

Featured Replies

2.8 Не са желателни безсъдържателните мнения ("Хахахахахахаха", "Жестоко е!", "Много яко", "Харесва ми!", емотиконки и т.н.) и теми. Нека подобни мнения бъдат придружавани с обосновка.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• 10 месеца по-късно...
  • Отговори 178
  • Прегледи 33,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Чували ли сте за така наречените енергийни вампири? Казано накратко това са хора, които ви влияят отрицателно и комуникацията с тях ви носи винаги главоболия. Те изсмукват положителните емоции от вас и все в тоя ред. Е, вярвате ли, че има такива хора, които могат да ви влияят против волята ви?

Едно е енергиен вампир,а друго е емоционален не ти смучат емоциите,а енергията или ти придават зависи...това е за енергийните вампири и много често се срещат подобни хора...да хора са,но малко по-различни ... не всички от тях знаят,че притежават такава способност и са по-съвършенни,както казва мой приятел визша форма на живот,не могат да те направят и теб такъ спокойно и не са страшни :)

Не знам за вампири, но с един приятел като се съберем верно после много ме боли главата Публикувано изображение

Дай малко повече инфо за тези "вампири"?

пиши ми лично за повече информация :) скайп aninceto9998 и ако обичаш в пълномошното ми напиши че си от тука смисъл от форума в калдата,за да не те блокирам :)

Публикувано изображение МММ Вампири яка работа ама малко ми звучи нереално има отрицателна енергия но мисля че това зависи от нашето настроение как се чувстваме

Редактирано от asdfag (преглед на промените)

не ми пречат, моята енергия е заключена с дебели вериги

Май доста хора са се научили да се пазят,нещо се изгубиха от хоризонта напоследък вампирите.... Публикувано изображениеПубликувано изображение:blink:

Май доста хора са се научили да се пазят,нещо се изгубиха от хоризонта напоследък вампирите.... Публикувано изображениеПубликувано изображение:blink:

наистина съм чел доста окултен материал, ама не него използвам за защита, просто имам силна воля

Да съществуват. Хора след общуване с които се чувстваш изтощен, изцеден, обезверен. Дори и предизвикването на скандал / понякога от нищо/ е енергиен вампиризъм. Бабките-клюкарки пред блоковете. Болните хора са такива понякога несъзнателно. Най-добрата защита е доброто настроение и запазването на самообладание. Има доста интересни книги по темата.

• 8 месеца по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

dobre e opisano za 2ta vida energiini vampiri-tezi koito gledat da te qdosat i se zarejdat togava, kogato skandala e v razgara si i tezi, koito obichat da budat "jertvi", no ne se spomena i za tretiq vid energiini vampiri.Te sa vedri jizneradostni charovni i nai-opasni, zashtoto s tazi rolq koqto te igraqt pred sveta kogato se doveri chovek svalq vsichki barieri i togava vampirut suzdava vruzka ot koqto se zarejda energiq.Taka "jertvata" moje da ne se chuvstva otpadnala, a naprotiv-shtastliva i udovletvorena i nemoje da povqrva che tozi chovek na kogoto se vuzhishtava e vampir.I taka kogato tozi vid vampri izgubi interes kum "jertvata" togava zapochva istinskiqt ad i "golqmoto iztochvane" na energiq.Sushtestvuvat nqkolko varianta za predpazvane ot energiini vampiri, no ako te sa neosaznati - zazimqvane i t.n., no ako vampirat e saznatelen e togava veche nqmame shans dori da se zavurjem na pandelka.

Тук се пише само на кирилица. Моля Ви да си преведете поста, защото по правилата в този вид подлежи на изтриване.

Редактирано от valentinus (преглед на промените)

dobre e opisano za 2ta vida energiini vampiri-tezi koito gledat da te qdosat i se zarejdat togava, kogato skandala e v razgara si i tezi, koito obichat da budat "jertvi", no ne se spomena i za tretiq vid energiini vampiri.Te sa vedri jizneradostni charovni i nai-opasni, zashtoto s tazi rolq koqto te igraqt pred sveta kogato se doveri chovek svalq vsichki barieri i togava vampirut suzdava vruzka ot koqto se zarejda energiq.Taka "jertvata" moje da ne se chuvstva otpadnala, a naprotiv-shtastliva i udovletvorena i nemoje da povqrva che tozi chovek na kogoto se vuzhishtava e vampir.I taka kogato tozi vid vampri izgubi interes kum "jertvata" togava zapochva istinskiqt ad i "golqmoto iztochvane" na energiq.

Това е вярно. Обаче, тук се пише на български - това е едно от правилата на форума. Но, доколкото знам, енергийните вампири, които не черпят енергия като се правят на жертви или като те ядостват - тези от третия вид са грозни. По-скоро предизвикват отвращание. Не знам дали е вярно. Който е имал опит с такива хора да каже.

Sushtestvuvat nqkolko varianta za predpazvane ot energiini vampiri, no ako te sa neosaznati - zazimqvane i t.n., no ako vampirat e saznatelen e togava veche nqmame shans dori da se zavurjem na pandelka.

С това обаче, не мога да се съглася. Винаги има начин да се предпазиш. Иначе, аз нямам опит с енергийни вампири. :hush:

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Така например, ако един човек се ”зариби” от дадена религия, е способен да си предизвика едно истинско обкръжение от ангели и божества Публикувано изображение ;

Малка си още и не ги 'чуваш' моментите със съзнанието. Но 'проблемът'(меко казано) идва и от архетипното влиние. Колкото архетипното влининие е Лунно и микрокосмическо(Овен-Дева) толкова по е ориентирано към преходността. Колкото съзнанието е по ориентирано към Преходността толкова повече не осъзнава Бога. Думата 'Бог' за такова съзнание е заменено(използва се термина 'подмяна на ценностите' в деволюционно значение)с думи, като 'псхихология', сухо-дървена философия(умствена спекулация)и религии. Бог не се достига с това. Примерно- Люцката, както и аз не харесваме абрахамските религии, но Люцката изпада в състояние на умствена спекулативност, не осъзнавйки, че Бог не е фантазията и. Това се нарича Луциферианство, говорил съм. Луциферианския дух е също Сатурниански, но неосъзнат такъв. Бидейки неосъзнат, то той не служи на Бога, а на неговата низша енергия=ШАКТИ. Това- да се бърка Сатурн със Слънцето не е от вчера. Дори и Царят(Слънце) бърка Слънцето със Сатурн. Публикувано изображение А това идва от факта, че не познава Духовното Слънце. Духовното Слънце е отвъд това що възприемаш за Слънцето и Огъня с 5-те си сетива. Духовното Слънце, обаче не се постига и с Окултизъм, както ти го правиш неосъзнато. Общото между тебе, Царят-"Солей" и Люцката-с Фълшебното Венерче е, че не виждате Духовното Слънце, което е ЛИЧНОСТ, а се занимате с духове в матрицата. Те имат много (и нежни)имена. Но всички са паднали, тъй като не връщат обратно в Трансцеденталния свят. :P

След архетипа Везни, който е балансиращ в матрицата, следва 3 архетипа на 'завръщане' У дома- Отвъд зоокръга. На 3 опита Бог архетипно, последователно ще се помъчи да върне съзнанието при Себе си, но без да го насилва. Ако съзнанието предпочете матрицата то пак ще продължи да цикли. В 8, 10 и 12 дом-Скорпион, Козирог и Риби съзнанието има шанс да напусне матрицата 'легално'. В 8 дом става с много кръв и страдание(инв крайна сметка е първи, доста често неуспешен опит за завръшане и често е 'регенерация' в матрицата), в 10 дом с доброволен аскетизъм и покаяние от матрицата чрез йога(понякога издигането до по-висши астрали чрез аскеза е също неуспешен), а в 12 дом- чрез Възпяване на Трансцедента- Риби се смята за архетипа на НАЙ-ВИСШЕТО ИЗКУСТВО. Логично е, че Риби е и двойствен-след него има ново зарибяване в матрицата чрез Овен на най-първично ниво. Телец идва след Овен, като женска първична сила, която е най-инатеста за напускане на матрицата. Телец се отъждествява със самата матер. природа на Земята. Публикувано изображение Телецът е хедонизъм, обратното на аскетизма. Почти всички, изпитващи архетипно влияние на Телец не възпяват като Риби Трансцедента, а възпяват Майа- майката природа с преходността си. По изкуството си приличат с Риби(което е различно, както разбра), и въпреки, че са земни с козите по хедонизма се отличават от аскетичния Козирог.

Запомни от мене правилото: Колкото по-силно архетино влиние имаш от Слънчеви архетипи(въздушно-огнени) или от архетипи след Везни до Риби, толкова по си на път към Освобождението от илюзиите(асоцииране на душата с матер. свят).

Това, като правило. Публикувано изображение

Редактирано от aeu (преглед на промените)

Малка си още и не ги 'чуваш' моментите със съзнанието. Но 'проблемът'(меко казано) идва и от архетипното влиние. Колкото архетипното влининие е Лунно и микрокосмическо(Овен-Дева) толкова по е ориентирано към преходността. Колкото съзнанието е по ориентирано към Преходността толкова повече не осъзнава Бога. Думата 'Бог' за такова съзнание е заменено(използва се термина 'подмяна на ценностите' в деволюционно значение)с думи, като 'псхихология', сухо-дървена философия(умствена спекулация)и религии. Бог не се достига с това. Примерно- Люцката, както и аз не харесваме абрахамските религии, но Люцката изпада в състояние на умствена спекулативност, не осъзнавйки, че Бог не е фантазията и. Това се нарича Луциферианство, говорил съм. Луциферианския дух е също Сатурниански, но неосъзнат такъв. Бидейки неосъзнат, то той не служи на Бога, а на неговата низша енергия=ШАКТИ. Това- да се бърка Сатурн със Слънцето не е от вчера. Дори и Царят(Слънце) бърка Слънцето със Сатурн. Публикувано изображение А това идва от факта, че не познава Духовното Слънце. Духовното Слънце е отвъд това що възприемаш за Слънцето и Огъня с 5-те си сетива. Духовното Слънце, обаче не се постига и с Окултизъм, както ти го правиш неосъзнато. Общото между тебе, Царят-"Солей" и Люцката-с Фълшебното Венерче е, че не виждате Духовното Слънце, което е ЛИЧНОСТ, а се занимате с духове в матрицата. Те имат много (и нежни)имена. Но всички са паднали, тъй като не връщат обратно в Трансцеденталния свят. ;)

След архетипа Везни, който е балансиращ в матрицата, следва 3 архетипа на 'завръщане' У дома- Отвъд зоокръга. На 3 опита Бог архетипно, последователно ще се помъчи да върне съзнанието при Себе си, но без да го насилва. Ако съзнанието предпочете матрицата то пак ще продължи да цикли. В 8, 10 и 12 дом-Скорпион, Козирог и Риби съзнанието има шанс да напусне матрицата 'легално'. В 8 дом става с много кръв и страдание(инв крайна сметка е първи, доста често неуспешен опит за завръшане и често е 'регенерация' в матрицата), в 10 дом с доброволен аскетизъм и покаяние от матрицата чрез йога(понякога издигането до по-висши астрали чрез аскеза е също неуспешен), а в 12 дом- чрез Възпяване на Трансцедента- Риби се смята за архетипа на НАЙ-ВИСШЕТО ИЗКУСТВО. Логично е, че Риби е и двойствен-след него има ново зарибяване в матрицата чрез Овен на най-първично ниво. Телец идва след Овен, като женска първична сила, която е най-инатеста за напускане на матрицата. Телец се отъждествява със самата матер. природа на Земята. Публикувано изображение Телецът е хедонизъм, обратното на аскетизма. Почти всички, изпитващи архетипно влияние на Телец не възпяват като Риби Трансцедента, а възпяват Майа- майката природа с преходността си. По изкуството си приличат с Риби(което е различно, както разбра), и въпреки, че са земни с козите по хедонизма се отличават от аскетичния Козирог.

Запомни от мене правилото: Колкото по-силно архетино влиние имаш от Слънчеви архетипи(въздушно-огнени) или от архетипи след Везни до Риби, толкова по си на път към Освобождението от илюзиите(асоцииране на душата с матер. свят).

Това, като правило. Публикувано изображение

Едно въпросче

Астрологията като фиксиране в един аспескт от матрицата дава ли изобщо освобождаваща сила?

Или е средство на разни видове енергийни вампири да ни баламосват и задържат в самсара... ;);)

Едно въпросче

Астрологията като фиксиране в един аспескт от матрицата дава ли изобщо освобождаваща сила?

Или е средство на разни видове енергийни вампири да ни баламосват и задържат в самсара... ;);)

Разположението на планетие поставя хората в матрици. При такова разположение на планетите хората са такива, при онакова са онакива. Поставят се щампи на всеки, за по-лесен контрол. Няма свобода тук. ;)

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Няма свобода тук. :wub:

Аха, и аз така мисля. Няма Свобода и на Изказване тук в този форум. Публикувано изображение Така си мисля - щото баннали Люси и покрай нея баннали Свободата (и салама Санчо... :speak: ). Така де, "ти на мен що повишаваш шрифт"? :wors: БАН не се превежда Българска Академия на Науките, щото учЕните езбеаха у странство.

Астрологията като фиксиране в един аспект от матрицата дава ли изобщо освобождаваща сила?

"Силата" на астрологията се явява като "Средство" за саморазбиране. Завъртанията в Самсара са точно определен брой. А факта, че хамстерът от скука понякога влиза в Самсара за точно определен брой завъртвания се "тълкува" като полезно за здравето - един вид "Гимнастика"... :)
  • 1 година по-късно...

Разположението на планетие поставя хората в матрици. При такова разположение на планетите хората са такива, при онакова са онакива. Поставят се щампи на всеки, за по-лесен контрол. Няма свобода тук. :D

Не съм съгласна

:)

Защото никой не се ражда енергиен вампир - после става такъв.

И аз още не съм успяла да се спася от такъв

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

• 2 седмици по-късно...

Да,енергийни вампири съществуват.По начина си на изсмукване на енергия те могат да се разделят на два основни типа-лунни и слънчеви.Лунните вампири винаги се оплакват от нещо или някого,винаги се поставят в ролята на жертва,винаги се стараят да събудят съчувствие или съжаление.Слънчевите са агресивни - те действат грубо,чрез скндали,заплахи,обиди и т.н.Независимо с какъв тип вампир сте общували,резултата е ограбена психическа и жизнена енергия,което може да ви доведе и до болестно състояние ако не намерите начин да се възстановите. Болните хора също се явяват енергийни вампири,но те не го съзнават - чуждата енергия им е необходима за да възстановят здравето си. Опасни са вампирите които съвсем умишлено се хранят с чужда енергия - най-добре е такива хора да се отбягват.

Да,енергийни вампири съществуват.По начина си на изсмукване на енергия те могат да се разделят на два основни типа-лунни и слънчеви.Лунните вампири винаги се оплакват от нещо или някого,винаги се поставят в ролята на жертва,винаги се стараят да събудят съчувствие или съжаление.Слънчевите са агресивни - те действат грубо,чрез скндали,заплахи,обиди и т.н.Независимо с какъв тип вампир сте общували,резултата е ограбена психическа и жизнена енергия,което може да ви доведе и до болестно състояние ако не намерите начин да се възстановите.

Болните хора също се явяват енергийни вампири,но те не го съзнават - чуждата енергия им е необходима за да възстановят здравето си.

Опасни са вампирите които съвсем умишлено се хранят с чужда енергия - най-добре е такива хора да се отбягват.

Бъдете смирени и няма да ви навредят.

Опасни са вампирите които съвсем умишлено се хранят с чужда енергия - най-добре е такива хора да се отбягват.

"... Пазете се и от мерзавците-ласкатели, съветват специалистите. Те правят добро впечатление на наивниците, насаждайки им чувството за близост, за комфорт. Този род енергийни вампири влизат под кожата ви, непрекъснато ви внушават, че сте прекрасни. Лъжливите им слова уж ви успокояват, но всъщност са параванът, зад който "доброжелателите" се възползват от вас..."

Откъс от статия на Зорница Веселинова.

колкото и невероятно да изглежда е точно така

"... Пазете се и от мерзавците-ласкатели, съветват специалистите. Те правят добро впечатление на наивниците, насаждайки им чувството за близост, за комфорт. Този род енергийни вампири влизат под кожата ви, непрекъснато ви внушават, че сте прекрасни. Лъжливите им слова уж ви успокояват, но всъщност са параванът, зад който "доброжелателите" се възползват от вас..."

И аз съм се убедила в това!

Това е по-скоро свързано с лични изгоди и манипулиране, отколкото с енергиен вампиризм.

И все пак, единствения начин чрез който можете да се предпазите от енергийните вампири е този който ви казах!

Това е по-скоро свързано с лични изгоди и манипулиране, отколкото с енергиен вампиризм.

И все пак, единствения начин чрез който можете да се предпазите от енергийните вампири е този който ви казах!

говориш за смирението като че ли е нещо толкова лесно постижимо... :ph34r:

всъщност не се пазя от енергийните вампири, няма как.

например в моето близко обкръжение, собственото ми дете е енергиен вампир

но пък разполагам с огромно количество своя енергия, така че възстановявам равновесието си по възможно най-бързия начин

и всъщност се грижа за собствената си енергия, за поддържане на собственото си емоционално равновесие

иначе казано - обичам себе си :)

Всеки безволев човек лесно може да бъде "изсмукан" от въображаем "енергиен вампир", който всъщност не е нищо друго освен лепкав досадник. Обикновено "жертвата" сама го допуска до себе си. Не отричам, че има и талантливи досадници - сладкодумни и хитри, които ще ви досаждат, докато не намерите сили да се освободите от тях или не ви съсипят. Ако след първата подкана не се махнат от главата ви, са позволени всички средства за защита на личното пространство. Удивителна е способността на хората да измислят звучни имена за обикновени явления. Колко лесно и приятно е да кажеш: Изсмука ме енергиен вампир! Звучи хем загадъчно, хем помпозно, хем интелигентно. Другите цъкат с език и ти "съчувстват". А ти си щастлив, че не ти се налага да признаваш пред себе си и пред другите своите безволие и безпомощност. Хора всякакви...

Всеки безволев човек лесно може да бъде "изсмукан" от въображаем "енергиен вампир", който всъщност не е нищо друго освен лепкав досадник. Обикновено "жертвата" сама го допуска до себе си. Не отричам, че има и талантливи досадници - сладкодумни и хитри, които ще ви досаждат, докато не намерите сили да се освободите от тях или не ви съсипят. Ако след първата подкана не се махнат от главата ви, са позволени всички средства за защита на личното пространство.

Удивителна е способността на хората да измислят звучни имена за обикновени явления.

Колко лесно и приятно е да кажеш: Изсмука ме енергиен вампир!

Звучи хем загадъчно, хем помпозно, хем интелигентно. Другите цъкат с език и ти "съчувстват".

А ти си щастлив, че не ти се налага да признаваш пред себе си и пред другите своите безволие и безпомощност.

Хора всякакви...

Удоволствие е да чета един млад, оперен човек, който още не е получил пердаха на собствените си грешки.

Или пердаха му е още много малко, та да се замисли истински върху същността на Битието.

Успех, уважаеми потребителю, по твоята си Via dolorosa, и дано да достигнеш до Добрия край!Публикувано изображение

Всеки безволев човек лесно може да бъде "изсмукан" от въображаем "енергиен вампир", който всъщност не е нищо друго освен лепкав досадник.

Имам въпрос: А ако този "лепкав досадник" е твой болен близък?

Какво правим тогава?

Обикновено "жертвата" сама го допуска до себе си.

Забравяш, че самият ти можеш да бъдеш и жертва и вампир. Или директно: Не съм от тия, как'Сийке-е-е :hush:

Не отричам, че има и талантливи досадници - сладкодумни и хитри, които ще ви досаждат, докато не намерите сили да се освободите от тях или не ви съсипят. Ако след първата подкана не се махнат от главата ви, са позволени всички средства за защита на личното пространство.

колко му е за ги смлатим, нали :P

Колко лесно и приятно е да кажеш: Изсмука ме енергиен вампир!Звучи хем загадъчно, хем помпозно, хем интелигентно. Другите цъкат с език и ти "съчувстват".

А ти си щастлив, че не ти се налага да признаваш пред себе си и пред другите своите безволие и безпомощност.

много интересен поглед имаш върху щастието

за пръв път чувам, че тъжен, смачкан човек може да бъде щастлив от това, че крие тъгата си от другите хора

все си мислех, че тези които не позволяват на околните да видят болките им, са доста волеви същества

Хора всякакви...

С това съм съгласна! :blink:

Удоволствие е да чета един млад, оперен човек, който още не е получил пердаха на собствените си грешки.

Или пердаха му е още много малко, та да се замисли истински върху същността на Битието.

Успех, уважаеми потребителю, по твоята си Via dolorosa, и дано да достигнеш до Добрия край!Публикувано изображение

Стига толкова пердах, че ще вземеш да ми изправиш гърбицата! Не сме в първобитно-общинния строй все пак. ;)

Съмнително е в Калдейта да има по-възрастен от мен. Очевидно и ти си доста по-млад, иначе не би се заблудил относно възрастта ми. Все пак благодаря за комплимента и пожеланията. :hush: Имаш +1 за това, макар че подарената ми от годините мнителност ми позволява да прозра лека неискреност в тях, казано по-меко. ;)

Прав си, че вероятността да направиш грешки е обратнопропорционална на възрастта, макар че те не са изключени и в края на живота на човека. Човешко е да се греши. Именно поради това е нехуманно, бих казал дори престъпно, по-възрастните съзнателно да заблуждават неопитните младежи, като за целта използват всички възможни средства за налагане на собствените убеждения. Користните причини, поради които го правят, са най-различни, но основната при всички е собственото им тщестлавие, опиращо се на чувството им за значимост и изключителност.

Човек започва да помъдрява истински едва тогава, когато осъзнае каква незначителна прашинка представлява той на фона на невероятния феномен, наречен Природа. Това знание му позволява да започне да трупа други - доказани и проверени, а не с догми насадени - после още и още и така до безкрай. Е... всъщност краят на отделния индивид все някога идва, но полезните знания, които е успял да предаде, остават в полза на цялото човечество, а не на някоя определена клика.

Ако през вековете поколенията си предаваха само полезните за напредъка на човечеството знания, сега планетата нямаше да се намира в началото на екологическа катастрофа, нямаше да има "огнища на социално, религиозно и пр. напрежение", вероятността населението на Земята да се самоунищожи щеше да е близка до нулата, съзнанието на хората щеше да е достигнало висоти, които трудно можем да си представим и т.н.

Би могло да е хубаво, но е така, както е.

Всеки сам търпи последствията от собствените си грешки, но е несъмнено, че много хора страдат от грешки, към които са били подтикнати от другите. За съжаление съотношението на броя на безкористните хора спрямо броя на користните клони към безкрайност. Това трудно ще бъде преодоляно. Ако човечеството оцелее след трудния етап, на който се намира, рано или късно ще стигне до коренна промяна в мисленето, която рязко ще го изстреля напред и нагоре. Това време едва ли ще дойде скоро. Основната маса хора предпочитат движението по релси и утъпкани пътища.

-------------------------

Ако имаш желание, приеми думите ми като обяснение на мотивацията ми да изразходвам част от ценното си време, пишейки тук. Прецених, че имаш нужда от яснота.

============================

Имам въпрос: А ако този "лепкав досадник" е твой болен близък?

Какво правим тогава?

Забравяш, че самият ти можеш да бъдеш и жертва и вампир. Или директно: Не съм от тия, как'Сийке-е-е :P

колко му е за ги смлатим, нали ;)

много интересен поглед имаш върху щастието

за пръв път чувам, че тъжен, смачкан човек може да бъде щастлив от това, че крие тъгата си от другите хора

все си мислех, че тези които не позволяват на околните да видят болките им, са доста волеви същества

С това съм съгласна! :blink:

Нел, току-що видях, че докато съм писал на valentinus и вършех и другата си работа, си направила няколко неадекватни извода. Усещането ми е, че считаш своето мнение за даденост, която не подлежи на съмнение. Познавам достатъчно хора от твоя тип, затова разговорът ни е безполезен за всички.

Искам да подчертая нещо в думите ти, достойно за възмущение - възприемането на свой болен близък като "енергиен вампир" е равносилно на краен егоизъм, граничещ със социопатия.

Редактирано от NavNav (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.