Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Форумен новговор

Featured Replies

Понеже нормалното състояние на ника ми е баннат, явно ще трябва да измислим политкоректен речник.

На модовете не им прави впечатление, че почти всяко обръщение към мен е някакъв вид обида. Обаче върна ли им, веднага ми очервяват ника, вече за 4 или 5-ти път, не помня. Понеже ми е под достойнството аз да ги докладвам, банът седи все при мен.

Та, как да казваме на някой, който преднамерено и нагло лъже? Последният бан беше като нарекох лъжец, тоя дето лъже по мой адрес. Какъв ще  е политкоректният форумен новговор? Който се чуди каква е тази дума - да чете 1984, особено актуална е днес.

...

лъжец = вестител на алтернативна истина?

мерзавец = носител на алтернативни ЛГБТК++ ценности?

доносник = информатор без чест и себеуважение?

@algor, как да им викаме на такива? И не ти ли правят впечатление, че нямат и един пост към мен, който не носи някаква обида?

@АСПЕКТ, чети чети. Баба ти хубаво те е възпитала в соц ценности. Лъжата и доносите бяха особено ценени от тогавашните мод... ъъъ партийци.

• Отговори 495
  • Прегледи 26,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Айде запри се !!! Всички са свидетели на твоите обиди, основно към @АСПЕКТ. Искаш ли да те цитирам ?! Като развалена грамофонна плоча си. Чухме ти житието и битието, видяхме ти ориентациите. Нищо

• Избиваш го на мазохизъм ,хем не ти харесва мястото тук ,хората които пишат също не харесваш пък имаш същевременно желанието да си в този форум и сред тези същите хора Имаш големи претенции за зн

• Темата ти не е политическа за да е в този раздел като начало. Спрете да се обиждате в темите и няма да ви наказват - толкова е просто.

Публикувани изображения

Темата ти не е политическа за да е в този раздел като начало.

Спрете да се обиждате в темите и няма да ви наказват - толкова е просто.

• Автор
току-що, AAUUXX написа:

Темата ти не е политическа за да е в този раздел като начало.

Спрете да се обиждате в темите и няма да ви наказват - толкова е просто.

Еми ще те викам тебе да докладваш, мен ми е под достойнството.

Не знам за кой раздел е темата, аз само в този пиша.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Понеже нормалното състояние на ника ми е баннат, явно ще трябва да измислим политкоректен речник.

На модовете не им прави впечатление, че почти всяко обръщение към мен е някакъв вид обида. Обаче върна ли им, веднага ми очервяват ника, вече за 4 или 5-ти път, не помня. Понеже ми е под достойнството аз да ги докладвам, банът седи все при мен.

Та, как да казваме на някой, който преднамерено и нагло лъже? Последният бан беше като нарекох лъжец, тоя дето лъже по мой адрес. Какъв ще  е политкоректният форумен новговор? Който се чуди каква е тази дума - да чете 1984, особено актуална е днес.

...

лъжец = вестител на алтернативна истина?

мерзавец = носител на алтернативни ЛГБТК++ ценности?

доносник = информатор без чест и себеуважение?

@algor, как да им викаме на такива? И не ти ли правят впечатление, че нямат и един пост към мен, който не носи някаква обида?

@АСПЕКТ, чети чети. Баба ти хубаво те е възпитала в соц ценности. Лъжата и доносите бяха особено ценени от тогавашните мод... ъъъ партийци.

Какво искаш пак от мен?  Няма и един разговор без да ме споменеш.🤔

преди 41 минути, IvanKirov написа:

Еми ще те викам тебе да докладваш, мен ми е под достойнството.

Не знам за кой раздел е темата, аз само в този пиша.

Пишеш, защото за друго не умееш. Един път не съм те виждал да пишеш в технически раздел, въпреки уж си инженер.

• Автор
преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Какво искаш пак от мен?  Няма и един разговор без да ме споменеш.🤔

Пишеш, защото за друго не умееш. Един път не съм те виждал да пишеш в технически раздел, въпреки уж си инженер.

По темата - как казваме на някой дето лъже?

Нужникар води ли се обида? Ще пишеш ли донос?

преди 2 минути, IvanKirov написа:

По темата - как казваме на някой дето лъже?

И какво съм излъгал, кого съм измамил?

• Автор
току-що, АСПЕКТ написа:

И какво съм излъгал

Че съм войникувал по соца, и съм лъжел вече забравих за какво.

Мяташ обвинения по мене, после мене банят. Защото не съм като тебе да пиша доноси. Води ли се обида, и това?

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Нужникар води ли се обида? Ще пишеш ли донос?

Айде запри се !!!

Всички са свидетели на твоите обиди, основно към @АСПЕКТ. Искаш ли да те цитирам ?! Като развалена грамофонна плоча си. Чухме ти житието и битието, видяхме ти ориентациите. Нищо ново! Дрънчиш на празно!

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Айде запри се !!!

Не можеш да спреш гората да се разлиства ,пише че е бил наказан зареди обида и два поста по долу отново обижда - как се води диалог с такъв човек ,възможно ли е това?

• Автор
преди 1 минута, AAUUXX написа:

Не можеш да спреш гората да се разлиства ,пише че е бил наказан зареди обида и два поста по долу отново обижда - как се води диалог с такъв човек ,възможно ли е това?

Нали затуй пуснах темата. Като госпожици в прогимназията сте. Тънкообидни и клюкарстващи.

Как да нагласим новия новговор, че да няма сърдити? На чистачите на тоалетни как да казваме, да не се обиждат? Нищо че срамна работа няма.

преди 14 минути, IvanKirov написа:

Че съм войникувал по соца, и съм лъжел вече забравих за какво.

Мяташ обвинения по мене, после мене банят. Защото не съм като тебе да пиша доноси. Води ли се обида, и това?

Ти самият каза, че си пазил някакъв хангар и не е било казарма, защото твоите роднини са били в БКП.  А благодарение на партията са те сложили някакво висше да следваш, за да можеш да изкараш по-лесно казармата. Само 3 месеца.

Ако ти лъжеш, значи и аз лъжа, защото те цитирам точно. Сърди се на себе си.

• Автор
току-що, АСПЕКТ написа:

Ти самият каза, че си пазил някакъв хангар и не е било казарма, защото твоите роднини са били в БКП. 

Ми казарма си беше, по демокрацията. Малко след мене я махнаха.

И нищо общо няма с БКП, занаятът ми ме спаси от повечето гадости.

Ама като не си бил войник няма как да знаеш...

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Ми казарма си беше, по демокрацията. Малко след мене я махнаха.

И нищо общо няма с БКП, занаятът ми ме спаси от повечето гадости.

Ама като не си бил войник няма как да знаеш...

По време на демокрацията казармата не беше 3 месеца и не се пазеше хангари.

• Автор
току-що, АСПЕКТ написа:

По време на демонстрацията казармата не беше 3 месеца.

6 месеца беше за висшисти. Като извадим 20 дни полагаема и другите отпуски, мойта беше 4 месеца и 15 дни.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Нали затуй пуснах темата. Като госпожици в прогимназията сте. Тънкообидни и клюкарстващи.

Повярвай ми не знам защо я пусна тази тема ,нито каква връзка има тя с политиката?

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Как да нагласим новия новговор, че да няма сърдити? На чистачите на тоалетни как да казваме, да не се обиждат? Нищо че срамна работа няма.

Аз нямам пробелм с общуването - не обиждам и очаквам същото от другата страна.

Какво имаш против чистачите ? Защо да ги обиждаш? Това е работа както всяка друга. Те не се обиждат от това ,че са чистачи, но отношението към тях което влагаш е мръсно.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

6 месеца беше за висшисти. Като извадим 20 дни полагаема и другите отпуски, мойта беше 4 месеца и 15 дни.

Бил си войник по време на демокрацията, а пък плюеш по казармата през соца. Тогава кой е лъжеца? Какво разбираш от казарма? И то през оня строй?

Не си живял по време, когато България се е казвала Народна Република България, а не престана да я плюеш. Кой е лъжеца?🤔

• Автор
току-що, AAUUXX написа:

Повярвай ми не знам защо я пусна тази тема ,нито каква връзка има тя с политиката?

Новговорът по Оруел е политическа тема. Трябва да знаем кое е обидно, примерно ЛГБТ обида ли е? На циг аните как ще викаме, щото се сърдят като им викаме ромове.

Мислим нов език специално за форума. Давай идеи!

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Какво имаш против чистачите ? Защо да ги обиждаш? Това е работа както всяка друга. Те не се обиждат от това ,че са чистачи, но отношението към тях което влагаш е мръсно.

Нямам против бе, дори се радвам, като ми разправя как за нищо не ставам. Като ми викат иванка, направо е върхът. Почти у всяко мнение. Ама не съм като тях да ковладя на модовете.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Бил си войник по време на демокрацията, а пък плюеш по казармата през соца. Тогава кой е лъжеца? Какво разбираш от казарма? И то през оня строй?

Плюя казармата по принцип, и не очаквам да се обаждат разни бабички, и такива които не са служили.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Не си живял по време, когато България се е казвала Народна Република България, а не престана да в плюеш.

В прогимназията ме завари 1989 г. Един шашав даскал до последно настояваше да му викаме другарю, специално за него изключение.

Ама отде ще знаеш за соц, като още не си бил плануван.

Плюя казармата по принцип, и не очаквам да се обаждат разни бабички, и такива които не са служили.

В прогимназията ме завари 1989 г. Един шашав даскал до последно настояваше да му викаме другарю, специално за него изключение.

Е, как тук има поне 10 човека, 10 мъже, когато са били в казарма през онова време.  Примерно, @AAUUXX

Новговорът по Оруел е политическа тема. Трябва да знаем кое е обидно, примерно ЛГБТ обида ли е? На циг аните как ще викаме, щото се сърдят като им викаме ромове.

Мислим нов език специално за форума. Давай идеи!

Нямам против бе, дори се радвам, като ми разправя как за нищо не ставам. Като ми викат иванка, направо е върхът. Почти у всяко мнение. Ама не съм като тях да ковладя на модовете.

80-те вече е залеза на соца. Минали са 40 години.

• Автор
току-що, АСПЕКТ написа:

Е, как тук има поне 10 човека, когато са били в казарма през онова време. Примерно, @AAUUXX

Ми хубаво, ама ти не си ходил. И по техни думи си ЛГБТ.

Ми хубаво, ама ти не си ходил. И по техни думи си ЛГБТ.

То и ти не си ходил. Значи си Иванка. ЛГБТQ+.

• Автор
току-що, АСПЕКТ написа:

То и ти не си ходил. Значи си Иванка. ЛГБТQ+.

Пак лъжеш. Как да викаме на такъв като тебе, че да спреш да ме доносничиш?

Пак лъжеш. Как да викаме на такъв като тебе, че да спреш да ме доносничиш?

3 месеца лек режим да вардиш хангар и да ходиш, където си искаш е летен лагер, не е казарма. Не ми звучи като казарма. Особено това, което дядо ми е разказвал примерно. Твоето е било авантюра.

• Автор
току-що, АСПЕКТ написа:

3 месеца лек режим да вардиш хангар и да ходиш, където си искаш е летен лагер, не е казарма.

Ми ходи войникувай само една седмица, после ела да ни обясняваш кое било лагер.

По соца беше цяла вечност, като се уволниш детето не те познава.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

По соца беше цяла вечност, като се уволниш детето не те познава.

Че ти не си бил в казарма по соца ко се оплакваш ,а и що ше се жениш преди казарма - коя жена ще те чака 2-3г ,пък и деца , кога се ожени ,кога деца си народихте кат в казарма влизаш на 18г :speak:

Темата си е твоя, но защо я оспамваш с тези твой казармени извръщения и тревоги още неволи ?

Дай да пишем по темата ,щот до колкото те чета си измислил нов вид изказ и интелигентна квалификация на другаря отсреща.

• Автор
преди 12 минути, AAUUXX написа:

Дай да пишем по темата ,щот до колкото те чета си измислил нов вид изказ и интелигентна квалификация на другаря отсреща.

Еми айде добавяй нови изкази. Къде видя горе обиди не разбрах, ама в момента коригираме това.

Верно не съм служил по соц, то само задръжките им колкото моята казарма.

Родителите ми са се женили по войниклъка на тейко ми, като се върнал след 2,5 г. дъщеря му не го познала. Първата година изобщо не ги пуснали от поделението, дори градска отпуска.

Изверги.

Бабишкерът от копейковата тема много одобрява това.

На бабишкер как да казваме, политкоректно? Алтернативно млади?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.