Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Форумен новговор

Featured Replies

Има хора които пишат само за да се заяждат, нито участват в техническия раздел, нито си пишат със нас потребителите. Тук пишат само и единствено за да се заяждат със някой от нас. Веднага мога да ти дам пример за такъв потребител. Един вече го наказаха и благодаря на администраторите за това, дано обърнат внимание и на другите.

• Отговори 495
  • Прегледи 26,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Айде запри се !!! Всички са свидетели на твоите обиди, основно към @АСПЕКТ. Искаш ли да те цитирам ?! Като развалена грамофонна плоча си. Чухме ти житието и битието, видяхме ти ориентациите. Нищо

• Избиваш го на мазохизъм ,хем не ти харесва мястото тук ,хората които пишат също не харесваш пък имаш същевременно желанието да си в този форум и сред тези същите хора Имаш големи претенции за зн

• Темата ти не е политическа за да е в този раздел като начало. Спрете да се обиждате в темите и няма да ви наказват - толкова е просто.

Публикувани изображения

• Автор
преди 1 минута, Звяра! написа:

Един вече го наказаха и благодаря на администраторите за това, дано обърнат внимание и на другите.

Няма администрация тука. Калин да беше служил поне, да беше поживял в соц хубавинята. Вместо да взема отношение. 

преди 23 минути, К. Манджаров написа:

Сигурно.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Тоя форум окончателно изгуби смисъла си. За брутални псувни към мен ostavime категорично отказа да вземе отношение. За къде по-дребни неща - месец и нещо бан. 

Тролчетата на Копейкин празнуват! Гледам и Гражданин баннат...

Ми, след като псуваш и ти. Какво очакваш. На каквото си постелиш, на такова ще легнеш.

• Автор
преди 34 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, след като псуваш и ти. Какво очакваш. На каквото си постелиш, на такова ще легнеш.

Не съм псувал, само ви казах какви сте. Не е псуване да кажеш лъжец на който лъже, мерзавец на тоя де прави мерзости. Затова месец и нещо пореден бан. Вас не ви пипват с пръст. Не спирате с псувни и обиди, с тоновете. Калин нека ми види ЛС, модовете му категорично отказаха да вземат отношение към вас. И донос им пуснах, и ЛС му писах, и нищо. 

Киро Брейка изглежда е дал поражения, на поколението на Калин. Идея си нямат от соца, дето модват в негова полза. 

Тоя форум вече не чини. Да бяха го наритали в мизерно поделение, да гладува и ходи некъпан, да го ритат в буквалния смисъл, 5  срещу един... Друго щеше да е. 

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Не съм псувал, само ви казах какви сте. Не е псуване да кажеш лъжец на който лъже, мерзавец на тоя де прави мерзости. Затова месец и нещо пореден бан. Вас не ви пипват с пръст. Не спирате с псувни и обиди, с тоновете. Калин нека ми види ЛС, модовете му категорично отказаха да вземат отношение към вас. И донос им пуснах, и ЛС му писах, и нищо. 

Киро Брейка изглежда е дал поражения, на поколението на Калин. Идея си нямат от соца, дето модват в негова полза. 

Тоя форум вече не чини. Да бяха го наритали в мизерно поделение, да гладува и ходи некъпан, да го ритат в буквалния смисъл, 5  срещу един... Друго щеше да е. 

А хората тук каква вина имат, че си го изкарваш на тях?

• Автор
преди 8 минути, Звяра! написа:

А хората тук каква вина имат, че си го изкарваш на тях?

Koи хора и какво съм изкарвал, нещо не разбрах. 

иванке, най-добре си пускай карикатурите в оная тема и оставяй останалите да злобеят, че не могат като теб.  :)

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Koи хора и какво съм изкарвал, нещо не разбрах. 

Нали написа, че ти се били случили някакви неща когато си бил в казармата.

Аз не смятам, че някой тук е виновен. 

• Автор
преди 27 минути, Звяра! написа:

Нали написа, че ти се били случили някакви неща когато си бил в казармата.

Аз не смятам, че някой тук е виновен. 

Какви неща са ми се случили, пиян ли си?

Изкарах от най-леката възможна казарма. Явно е въпрос на лично тълкувание - дали си ОК да те третират като концлагерист, без да си виновен. Повечето от изкукалите дядки са ОК, щото просто няма с кво друго да се похвалят пред жените си. В оправдание на мизерията, която им предлагат. Поради некадърността си. 

• 8 месеца по-късно...
  • Автор

Дотук добре, Калин видя. Ся при желание мога да покажа и за какво баня по 3 месеца.

Реално, очаквах точно това да напише. И да заплаши.  Не се познаваме от вчера.

Първата работа на всеки пропаднал форум е да каже "като не ви харесва не идвайте" Затуй са останали 10 човека, единият се блещи за мотора, другия за УКВ кабел... И задължително гледат сапунки.

преди 1 минута, чичо Сашо написа:

Завършил с ВМЕИ недоносен. За да сложиш пагони, на времето , празни глави като теб не вземаха. За тях имаше КЕЧ и Строителни войски. Ясен ли бях? 15 езика 16 дипломи?

Ся виж как се дефазира монофазен мотор, защо се слага ЕДИН кондензатор. Има и с по два.

Язък ти за ВМЕИ. Радвам се, че отмениха досега насила, с некадърници като тебе. Поне да беше прочел с 1 търсене, вместо да ми се ежиш с години. А докладвай ме сега, много мъжко поведение.

После се сърдите, на БегеМама. Не ми пука вече за тука, всички теми са осрани с мекички и шапкарщини.

• Администратор

След този пост, участието ви във форума приключи завинаги. Не знам кое не разбрахте от от поста ми по-горе да не обиждате кое било пропаднало и кое не. 

Успех.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Първата работа на всеки пропаднал форум е да каже "като не ви харесва не идвайте" Затуй са останали 10 човека, единият се блещи за мотора, другия за УКВ кабел... И задължително гледат сапунки.

Избиваш го на мазохизъм ,хем не ти харесва мястото тук ,хората които пишат също не харесваш пък имаш същевременно желанието да си в този форум и сред тези същите хора :eek:

Имаш големи претенции за знания ,а не си показал нищо такова в никоя техническа тема. На колко хора търсещи инфромация по даден проблем или запитване в техническата част на форума отговори ? На колко хора помогна с нещо в този форум ? Каква е целта ти на регистрация в технически форум за взаимопомощ? Ако това ти участие беше в друг форум наш или не отдавна нямаше да бъдеш част от него. Този форум дава безкрайна свобода и толерантност спрямо най амбициозните тролове и спамери и вместо да търсиш обяснение от администрацията благодари за това че са ти позволили тази волност.

преди 5 минути, Kalin Karaboychev написа:

не разбрахте от от поста ми по-горе да не обиждате кое било пропаднало и кое не. 

Успех.

на кое основание  от правилата на форума човек не може да си каже  демократичното мнение кое е пропаднало и кое не ?вие как казвате че голите  снимки са пропаднали ?

• Администратор
току-що, Banesc написа:

на кое основание  от правилата на форума човек не може да си каже  демократичното мнение кое е пропаднало и кое не ?вие как казвате че голите  снимки са пропаднали ?

На правилото обиди към потребители. Явно не сте прочели целия му пост, който включва конкретни обиди към други потребители. И тъй като има 9 от възможни 10 предупреждения, с което мисля че сме били достатъчно толерантни то 10-тото предупреждение е последно и вечно за всеки потребител.

преди 3 минути, Banesc написа:

И ти ли искаш плесница от шефа?:rolleyes:

bitch slap GIF

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

И ти ли искаш плесница от шефа?:rolleyes:

Пепел ти на клавиатурата, за къде сме без Сергеев!?

преди 1 минута, Kalin Karaboychev написа:

На правилото обиди към потребители. Явно не сте прочели целия му пост, който включва конкретни обиди към други потребители.

правилно

не четох

обаче хората много почнаха да се обиждат...

най- добре да не се пише нищо ...

че не се знае кой ще се обиди .

току-що, Bubbles написа:

Пепел ти на клавиатурата, за къде сме без Сергеев!?

как за къде

до 65г и после пенция

и после пенцията  през терасата 

инструктаж по телефона не сте ли получили ?

• Администратор
преди 2 минути, Banesc написа:

правилно

не четох

обаче хората много почнаха да се обиждат...

най- добре да не се пише нищо ...

че не се знае кой ще се обиди .

IvanKirov-Kaldata-com--02-19-2025_05_53_PM.thumb.png.0e014f6916c51785075bc16722f13916.png

Колко още да търпим и предупреждаваме? Очевидно е че не си взима поука, а наказанията са прогресивни с всяко следващо срокът се увеличава, като предпоследното е 3 месеца бан? Е явно и този дълъг период не му е достатъчен за да осмисли поведението си.

преди 5 минути, Banesc написа:

как за къде

до 65г и после пенция

и после пенцията  през терасата 

инструктаж по телефона не сте ли получили ?

Аа добре ще чакам обаждане тогава.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Аа добре ще чакам обаждане тогава.

няма да чакаш

пускат едни брошури  по пощите за безплатни магнитни наколенки и космодискове

и ходиш там да  ти запишат личните  данни иначе как ще ти се обадят

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.