Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Форумен новговор

Featured Replies

• Автор
преди 3 минути, Bubbles написа:

Брей голям калпазан си ти бре Иване щом все теб докладват.
И да ти кажа не се пише сирини а сиренье. 😁

Еми вие пишете сирини, не аз. 

То по последните ви извержения по площадите, и сирини няма вече. Сал руски байраци, и тук таме Донецки и Лугански :-)

• Отговори 495
  • Прегледи 26,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Айде запри се !!! Всички са свидетели на твоите обиди, основно към @АСПЕКТ. Искаш ли да те цитирам ?! Като развалена грамофонна плоча си. Чухме ти житието и битието, видяхме ти ориентациите. Нищо

• Избиваш го на мазохизъм ,хем не ти харесва мястото тук ,хората които пишат също не харесваш пък имаш същевременно желанието да си в този форум и сред тези същите хора Имаш големи претенции за зн

• Темата ти не е политическа за да е в този раздел като начало. Спрете да се обиждате в темите и няма да ви наказват - толкова е просто.

Публикувани изображения

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Еми вие пишете сирини, не аз. 

То по последните ви извержения по площадите, и сирини няма вече. Сал руски байраци, и тук таме Донецки и Лугански 🙂

Който пише сиринИ ша да е от мьекащите региони.

• Автор

Понеже снощи не се сдържах, и пуснах един виц, под формата на меме. Сигур е забранен. 

Може ли да уточним у форумните правила, кой хумор и кои вицове не водят до БАН. Щото тъй на проба - грешка, виц по виц трябва да налучкваме тия работи. Те вицовете имат по принцип пиперлив вкус, такъв ни е манталитета. 

Или само на стерилен английски хумор ще го караме? Или па да забраним вицовете нацяло, като по соца?

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • Автор

Преди да посегнете към БАН-овете... С нищо непровокирани обиди. Викат ми, не сме заслужавали тия заплати и доходи, да сме ходели да ставаме стругари... Само им казвам, че за неволята са си виновни лично и персонално те.

large.obidi4.png.cf68ce7ab4198f52d8ecdae185814e9e.pnglarge.obidi3.png.bb41be6b26837fe5e514fd97c2f3056e.pnglarge.obidi2.png.cb666c0fc05d7a26c648786a0cc9e9ef.pnglarge.obidi1.png.dac69a0cc53929c1dc32fcbcd572ed60.png

• Автор
преди 1 час, Joss Bomon написа:

Освен псувните, които си си заслужил, останалото е факт, а не обида.

Ми днеска Санди шапкара ми вика да съм зарязвал ИТ то и да съм ставал говедар. Щото него тъй го кефело. Аз да съм говедар, не той. Щото аз неговото мога да върша, той мойто не може. Няма акъла за това. Една мозъчна гънка, и тя от фуражката.

Затуй ли съм заслужил?

large.obidi6.png.91ea3dfb3725e35371b8509c7dcadfcf.png

преди 28 минути, IvanKirov написа:

Ми днеска Санди шапкара ми вика

Ти що се вреш навсякъде бре?! Няколко човека ти казаха, че всичко във форума си вървеше спокойно докато САМ не се "призова".

САМ си признаваш че си прост и егоист и всичко останало, а подскачаш че другите ти казвали че си такъв. Що за лицемерие и дебилщина?!

Прочети си всички постове откато си се пръкнал във форума и ще видиш, че в 99,9% съдържанието е едно и също и голямото ти плямпане може да се синтезира в 10-тина изречения.

И мен постоянно ме обиждат поради славата ми за това, че не харесвам копейките и като цяло и затова, че смятам, че от запада извличаме много по-големи ползи от това да блеем в посока на изток. Те виждат света буквално като такъв, в който трябва да има диктатура на пролетариата и интеленцията да е тъпкана (защото сега често тя е високо платена), но им се иска като дойдат те на власт, те да определят правилата за другите. Казарми, данъци, а те щото могат да бият с юмруци да се шенсионират на 52 години, само тях да пускат да се радват на привилегии, остналите да работят за тях. Ако имат пък и късмет да се отъркат хубаво във властта, чрез службита да пробият както Бойко от шофьор охрана до държавен глава. За да си прокарат най-скапания закон с дрегерите само, за да се хранят от него означава, че наистина имат силно лоби. Виж как се ядосват тук като им се обяснява за менте дрегерите.

• Автор
преди 15 минути, Гражданин написа:

И мен постоянно ме обиждат поради славата ми за това, че не харесвам копейките и като цяло и затова, че смятам, че от запада извличаме много по-големи ползи от това да блеем в посока на изток. Те виждат света буквално като такъв, в който трябва да има диктатура на пролетариата и интеленцията да е тъпкана (защото сега често тя е високо платена), но им се иска като дойдат те на власт, те да определят правилата за другите. Казарми, данъци, а те щото могат да бият с юмруци да се шенсионират на 52 години, само тях да пускат да се радват на привилегии, остналите да работят за тях. Ако имат пък и късмет да се отъркат хубаво във властта, чрез службита да пробият както Бойко от шофьор охрана до държавен глава. За да си прокарат най-скапания закон с дрегерите само, за да се хранят от него означава, че наистина имат силно лоби. Виж как се ядосват тук като им се обяснява за менте дрегерите.

Ни комунизъм е било туй дето му викаме соц, ни пролетариите са диктатували. Пролетариите се блъскахме по опашки от сутрин до мрак, блъскахме като животни, ТЕ паразитите се нанесоха в къщите на буржоазията, която борят.

Държавен капитализъм беше, по проф. Ричард Улф.

Копейците са именно отпадъци от ония времена, дето не успяха да се доредят до партсек поне. Затуй е тая злоба. Диодния вчера ме опсува, като му казах, че сам си е крив за шкембето и минималната заплата. Все едно аз го оставих безграмотен. Работа при нас колкото искаш, почти 10 пъти по-платена от неговата, оно ме псува и ми вика глупак.

преди 1 час, Гражданин написа:

Те виждат света буквално като такъв, в който трябва да има диктатура на пролетариата и интеленцията да е тъпкана (защото сега често тя е високо платена), но им се иска като дойдат те на власт, те да определят правилата за другите. 

Ми че нали точно ти си "против" демокрацията? Колко точно трябва да си прост и да плямпаш такива лицемерщини, след като знаеш че като видя как се правиш на миличко агънце-багънце, ще покажа тази снимка:

1248604322_.png.dd6b94c979aba8a75122a09c22ba151c.png

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Ми че нали точно ти си "против" демокрацията? Колко точно трябва да си прост и да плямпаш такива лицемерщини, след като знаеш че като видя как се правиш на миличко агънце-багънце, ще покажа тази снимка:

1248604322_.png.dd6b94c979aba8a75122a09c22ba151c.png

Няма с кво да ме натиснеш, това не е компромат, вадиш приказките ми от контекста и вече си решил ква песен да пееш като го правиш, а не какво ти обяснявам за n-ти път като за олигофрени. Правиш го само, за да се забавляваш колко ще ти изпиша после по темата, за да ти се обяснявам как съобщението е съвсем различно и съм си за демокрацията, просто в конкретния случай против референдум за НАТО и ЕС, защото излизането ни от двата съюза ще доведе до национална катастрофа. В този случай просто запитването до народа е много опасна заигравка. Демокрацията може значително да се влоши, ако случайно "народа", който е отишъл да гласува преобладава с мнението си да излезем. С тази избирателна активност като тенденция да намалява все повече и повече току-виж с купен и копейковски вод ни изведат навън от цивилизацията... Няма повече смисъл да ти отделям ценно време за тъпотиите ти. Само и само да се правиш, че не разбираш това което ти обяснявам пъти ли пъти по ред едно и също.

в конкретния случай против референдум за НАТО и ЕС, защото излизането ни от двата съюза ще доведе до национална катастрофа. В този случай просто запитването до народа е много опасна заигравка. 

1-во: Конкретният случай беше за премахването на Моча

2-ро: Ето че отново демонстрираш че си "против" демокрацията. Искаш да не се чува гласът на народа, ако тоя народен вот не съвпада с възгледите ти.

Сега, лицемерино, припозна ли се в думите си:

"Те виждат света буквално като такъв, в който трябва да има диктатура на пролетариата и интеленцията да е тъпкана (защото сега често тя е високо платена), но им се иска като дойдат те на власт, те да определят правилата за другите."

преди 2 минути, ivottoshev написа:

1-во: Конкретният случай беше за премахването на Моча

Конкретният случай винаги е един, аз срещу вас, които си блеете в посока на Русия и Путин и искате и у нас да има диктатура по евразийски образец и по-малко НАТО и ЕС

2-ро: Ето че отново демонстрираш че си "против" демокрацията. Искаш да не се чува гласът на народа, ако тоя народен вот не съвпада с възгледите ти.

Къде видя демонстрацията? Аз ти обяснявам, че е опасно и че съм против конкретния случай, а не за други неща. Демокрацията означава много мнения и възможността всеки да се пребори. Ако зависи от мен да се преборя за нещо, казвам за какво бих се борил, а да да действам по християснки, ако ме ударят по едната буза да дам другата.

Сега, лицемерино, припозна ли се в думите си:

"Те виждат света буквално като такъв, в който трябва да има диктатура на пролетариата и интеленцията да е тъпкана (защото сега често тя е високо платена), но им се иска като дойдат те на власт, те да определят правилата за другите."

Да, не искам да се допускат до власт хора, които ще определят правила като казарма, мизерия, затворени граници и т.н.. Не обичам режими, в които най-перспективно е да си милиционер.

Конкретният случай винаги е един, аз срещу вас, които си блеете в посока на Русия и Путин и искате и у нас да има диктатура по евразийски образец и по-малко НАТО и ЕС

В конкретният случай волята на народа беше потъпкана. Всички социологически проучвания показваха че народът иска Моча да остане. Точно за това паметникът беше съборен посред нощ и под охрана от десетнайсет кордона с милицаи. Ти обаче не видя нищо нередно в това, даже твърдеше че народа не трябва да се слуша.

Да, не искам да се допускат до власт хора, които ще определят правила като казарма, мизерия, затворени граници и т.н.. Не обичам режими, в които най-перспективно е да си милиционер.

Общи приказки и алабализми... :getout:

преди 5 минути, ivottoshev написа:

В конкретният случай волята на народа беше потъпкана. Всички социологически проучвания показваха че народът иска Моча да остане. Точно за това паметникът беше съборен посред нощ и под охрана от десетнайсет кордона с милицаи. Ти обаче не видя нищо нередно в това, даже твърдеше че народа не трябва да се слуша.

До колкото виждам мнението ми, което си цитирал е от темата дали националния празник да е 3ти март, а не за Моча. Нарочно ли бъркаш темите?

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Общи приказки и алабализми... :getout:

Най-вече от теб.

:getout:

• Автор
преди 8 часа, Гражданин написа:

Тия не са мнозинство, 6% от народа е за тия неща, нищо че крещят като за 20 орангутана, заплашват, и почнаха и да пребиват и убиват.

Народът не харесва мутрагени, и с копейките е свършено, отиват в канала като учителите на музейния съсел.

• 1 месец по-късно...
  • Автор

С отровата не го намирам, ама сега не ми се търси. Мисля, че това е достатъчно. 

На първото снимано мнение съм забравил да снимам аватара. 

large.29_02.2024_18_33.07_REC.png.e3c5391623d324b72adf41c54158310f.pnglarge.29_02.2024_12_59.26_REC.png.35434c40fb07b8722b7cc13c01721d1c.pnglarge.29_02.2024_11_55.45_REC.png.931a5426648b0001c25193640e457264.pnglarge.29_02.2024_11_46.23_REC.png.8f995a0f10f5d9a9261de7a673051273.pnglarge.28_03.2024_14_58.07_REC.png.3af82b967f9e0b4b3b5effaab5d561e7.pnglarge.26_03.2024_12_23.42_REC.png.a7cb888e38fb40f79f5d91454206c58a.pnglarge.18_02.2024_10_49.08_REC.png.74718ee8be65edea4ed4275da5a29e85.pnglarge.16_02.2024_21_06.58_REC.png.c4617f22e241e8b9c7c16e74e67bae97.pnglarge.12_03.2024_23_32.02_REC.png.1639b6607ec1834d04ee182f50f77b5b.pnglarge.12_03.2024_21_48.11_REC.png.d1943e058def9d367884405c8d3a07ec.pnglarge.12_03.2024_21_22.40_REC.png.06472f236e54e800881d3135e13b133c.pnglarge.07_03.2024_10.11_03_REC.png.0ae63cef2d5a3e944b543df6e25e64c8.pnglarge.07_01.2024_00_21.44_REC.png.f335de0384a379eb7cb6b21337d42279.pnglarge.04_03.2024_21_50.15_REC.png.58180d54c6cda81aab399656adf5ef17.pnglarge.01_01_24.png.39ad7875d0eacc7481c6d3e8ea58a1e6.pnglarge.obidi6.png.91ea3dfb3725e35371b8509c7dcadfcf.pnglarge.obidi4.png.cf68ce7ab4198f52d8ecdae185814e9e.pnglarge.obidi3.png.bb41be6b26837fe5e514fd97c2f3056e.pnglarge.obidi2.png.cb666c0fc05d7a26c648786a0cc9e9ef.pnglarge.obidi1.png.dac69a0cc53929c1dc32fcbcd572ed60.png

Кво против имаш думата тъпанар? Отвори един речник, погледни....Тъпанар е човек, дето бие тъпана. Ми лъжа ли е бре, само думкаш тъпана(барабан). Ако си се обидил, ми добре, ша ти викам барабанчик.

• Автор
преди 23 минути, Toto2 написа:

Кво против имаш думата тъпанар? Отвори един речник, погледни....Тъпанар е човек, дето бие тъпана. Ми лъжа ли е бре, само думкаш тъпана(барабан). Ако си се обидил, ми добре, ша ти викам барабанчик.

Koпейките сте тия де докладвате, бановете при мен седят. На мене ми е все тая как ми викаш!

преди 8 минути, IvanKirov написа:

Koпейките сте тия де докладвате, бановете при мен седят. На мене ми е все тая как ми викаш!

И не са само банове. Тия хора са страшно отмъстителни и озлобени. Пращат при "черните души", имат си списъци дето наистина ги попълват с никнеймове или имена от нета и т.н.. Заплашват дори за това ако поставиш смеещи се човечета под коментарите им. Опасна секта от несретници и декласирани от живота елементи. Точно така след 44-та са се събирали да крещят като оная зарзаватчийката или оная с фунийката от ТХ и да тричат хора които са си набелязали, че не харесват. Крещят в хор като стадо маймуни, искат своя справедливост, те като нямат поради това че са на най-ниското стъпало в социалната йерархия, да им падне власт да си раздават присъди и да присвояват чужди пари и имане. Викат как айтита били народни изведници, а тия коментари постоянно ги срещам от копейковски отрепки. Явно наистина го мислят. 

• Автор

Викат как айтита били народни изведници, а тия коментари постоянно ги срещам от копейковски отрепки. Явно наистина го мислят. 

Наистина, като ги гледам в нета, ИТ-тата най им бъркаме в гъза. Ето снимал съм го, вика повече ме мрази от главорезите дето ни носят от Европа. 

То да речеш, че нещо ми е завещано туй ИТ, някой ме уредил, или късмет от тото. Всички те имат компютри, щом пишат тука, аз съм се учил на 100 пъти по-слаб. Повечето инфо за ИТ занаята го има в свободен достъп. Мързи ги да гледат, мен обвиняват. 

Народ ли е това, или...

@IvanKirov

Поразгледах ги. 

Когато има нещо такова - докладвай го незабавно, за да се вземат мерки. 

А и когато някой е наказан в следствие на ваш доклад, вие няма как да разберете за това. Наказанията наложени на потребителите не се виждат от другите потребители. 

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.