Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Форумен новговор

Featured Replies

преди 4 часа, Гражданин написа:

Аз подозирам, че са му купили услугите. Виж за каква метаморфоза става въпрос само за 1 година. Преди година защитава НАТО и ЕС и как ще последва национална катастрофа, ако Възраждане се докопат до власт. Днес плюе ЕС, иска казарми и затворени граници за другите и т.н.

Дали не заработва? Някой може да му е предложил, че има добре развит профил тук, може да го ползва за моделиране на общественото мнение. Въпреки че се съмнявам да гъделичка на някой друг освен на дядовците тук.

...

Така описано звучи някак... Просто е преживял катарзис човекът. Душевен. Или финансов. Или и двата. Може и не в този ред.

• Отговори 495
  • Прегледи 26,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Айде запри се !!! Всички са свидетели на твоите обиди, основно към @АСПЕКТ. Искаш ли да те цитирам ?! Като развалена грамофонна плоча си. Чухме ти житието и битието, видяхме ти ориентациите. Нищо

• Избиваш го на мазохизъм ,хем не ти харесва мястото тук ,хората които пишат също не харесваш пък имаш същевременно желанието да си в този форум и сред тези същите хора Имаш големи претенции за зн

• Темата ти не е политическа за да е в този раздел като начало. Спрете да се обиждате в темите и няма да ви наказват - толкова е просто.

Публикувани изображения

преди 12 минути, lebel написа:

Така описано звучи някак... Просто е преживял катарзис човекът. Душевен. Или финансов. Или и двата. Може и не в този ред.

Ето, още от този интересен потребител. 

на 27.09.2023 г. в 23:07, АСПЕКТ написа:

И всичкото това ти дават време 2 часа. Ти, ако искаш стой 5 часа, но няма да ти дадат пари за 5 часа. Това е. Повече пари нямат от фирмата. 2 часа това са към 20 и нещо евро.

Твърди че работи за 800 лв на м. в Германия, ако направиш груби сметки. Не се връзват нещата. Като го питах как свързва двата края вика за оправдание, че:

на 28.09.2023 г. в 19:43, АСПЕКТ написа:

Аз съм симпатизант и съм гласувал за ИТН. Не съм гласувал за Възраждане и не смятам да го правя. Оставям си с ИТН. 

Моето семейство е тук и си помагаме взаимно. И те работят, как иначе да свързвам 2 края. Сам човек не може.

Цъкни върху цитатите за още.

току-що, lebel написа:

Т'ва "звучи" някак... извратено...

Защото в цитата има малко повече и ако проследиш темата от къде тръгва ще разбереш повече неща за аспект.

преди 4 минути, Гражданин написа:

Защото в цитата има малко повече и ако проследиш темата от къде тръгва ще разбереш повече неща за аспект.

Шегувам се. Знам достатъчно неща за него, за да не представлява интерес за мен. 

едит: хм... а може би беше по-правилно да напиша "... за да представлява интерес за мен"... май да.

• Автор
преди 37 минути, lebel написа:

Т'ва "звучи" някак... извратено...

То няма един свестен при тия копейки!

В Москва бе, да не речеш в Сибир.   В подмосковието мразуват като кучета в момента. Характерно за бананова държава. По нефт и газ стъпват, 370 лева приведено към наши пари, мин. заплата. А в Москва цените са почти като в Париж. 

Наскоро вдигнаха мин. заплата, преди беше нещо като 340. При нас тука ги вземат за ден. 200 кинта е надницата на село, за майстор зидар. 

преди 2 минути, IvanKirov написа:

То няма един свестен при тия копейки!

В Москва бе, да не речеш в Сибир.   В подмосковието мразуват като кучета в момента. Характерно за бананова държава. По нефт и газ стъпват, 370 лева приведено към наши пари, мин. заплата. А в Москва цените са почти като в Париж. 

Наскоро вдигнаха мин. заплата, преди беше нещо като 340. При нас тука ги вземат за ден. 200 кинта е надницата на село, за майстор зидар. 

Я дай снимки твои как се живее там. Че се изказваш се едно си на място и черпиш от извора.За един приятел питам.

преди 29 минути, IvanKirov написа:

Като ще сравняваш надници на майстор-зидари, дай и такава за Русия. Не ми сравнявай круши с ябълки.

И я дай да видим този майстор-зидар с 200 кинта надник за каква работа ги зима тея пари. Да не се окаже че са те видели по-глупав и са те нашили да плащаш двеста кинта, а всъщност да има и зидари, които биха ти свършили работа за далеч по-малко пари :)

• Автор
преди 4 минути, ivottoshev написа:

Като ще сравняваш надници на майстор-зидари, дай и такава за Русия. Не ми сравнявай круши с ябълки.

И я дай да видим този майстор-зидар с 200 кинта надник за каква работа ги зима тея пари. Да не се окаже че са те видели по-глупав и са те нашили да плащаш двеста кинта, а всъщност да има и зидари, които биха ти свършили работа за далеч по-малко пари :)

Аз не съм плащал за майстор, толкова прибират за ремонт на покриви. Лятото имат 2-3 месеца тесен интервал, кога не вали всеки ден. Затова търсенето е огромно, цените космически. 5 цифрени за седмица - две работа. 

Толкова взема баш майстор, калфите вземат сравнимо. Почти хилядарка на ден не ти мърда. Провери ако не вярваш. Дивата провинция. 

В Русия не съм ходил, който е ходил да казва. Тия де веят техните байраци. И те не са ходили. 

преди 46 минути, Toto2 написа:

Я дай снимки твои как се живее там. Че се изказваш се едно си на място и черпиш от извора.За един приятел питам.

Днес цитирах за подмосковието. Винаги давам линк. 

За глухия 2 пъти камбана не бие. 

преди 1 минута, IvanKirov написа:

В Русия не съм ходил, който е ходил да казва. Тия де веят техните байраци. И те не са ходили. 

Това им е огромната болка на всички комундели копейки тук.

Всячески спорят за "матушката" , но никога не биха отишли там :) :) :)

"когнитивен дисонанс" , "шизофрения" ... не знам, някой с медицинско образование да каже каква е диагнозата :)

преди 2 минути, miro20 написа:

"когнитивен дисонанс" , "шизофрения" ... не знам, някой с медицинско образование да каже каква е диагнозата :)

img_5f51f0304e4a1.png

Браво на БКП. Ценен кадър.

• Автор
преди 2 минути, miro20 написа:

Аз поне знам перфектно руски, и им следя видео блоговете. До един се изнесоха оттам, тия де ги следя. Максим Кац, зельоньi кот, Jetbulb... Oще много има, да не си младеж в боеспособна възраст в момента. В Анталия има цяла руска диаспора. 

Аз на тяхно място да съм се изнесъл 100 пъти. Туй дето им се случва в момента, на фронта, е кошмар. Откак мобилизираха първите, и един не са пуснали отпуска в къщи. Прибират се само в ковчег, или без крака. 

Носят паметна тухличка, за убит син, и заплашват, ако не я поддържат, ще приберат и малкия им син. Няма вече нови Лади. И хладилник няма. Ни дърва. Видео ви пуснах вчера. 

Над 3 милиона семейства избягаха от Матушката, и данните ми са от лятото. Вече може да са 6. 

преди 10 минути, IvanKirov написа:

Аз поне знам перфектно руски, и им следя видео блоговете. До един се изнесоха оттам, тия де ги следя. Максим Кац, зельоньi кот, Jetbulb... Oще много има, да не си младеж в боеспособна възраст в момента. В Анталия има цяла руска диаспора. 

Аз на тяхно място да съм се изнесъл 100 пъти. Туй дето им се случва в момента, на фронта, е кошмар. Откак мобилизираха първите, и един не са пуснали отпуска в къщи. Прибират се само в ковчег, или без крака. 

Носят паметна тухличка, за убит син, и заплашват, ако не я поддържат, ще приберат и малкия им син. Няма вече нови Лади. И хладилник няма. Ни дърва. Видео ви пуснах вчера. 

Над 3 милиона семейства избягаха от Матушката, и данните ми са от лятото. Вече може да са 6. 

А, от европейска България избягаха 3 млн. Без война.

• Автор
преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

А, от европейска България избягаха 3 млн. Без война.

Дори един такъв пише по тия теми. Иска казарма, мрази ес. Седи в ЕС, не ходи войник. 

Иди му разбери. Вика ни предатели. 

току-що, IvanKirov написа:

Дори един такъв пише по тия теми. Иска казарма, мрази ес. Седи в ЕС, не ходи войник. 

Иди му разбери. Вика ни предатели. 

Не искам казарма. Къде съм писал, че искам?

• Автор

Като ви натирят от ЕС после само за ратай в краварника имаш опит. Да те видим в Уйно. Наем няма да плащаш.

Няма да имаш ни време, ни нет, да се сополивиш по цял ден, да оплакваш туй де сам го нещеш.

току-що, АСПЕКТ написа:

Не искам казарма. Къде съм писал, че искам?

Баш зарад казармата ме нарече предател. Щото съм служил, и по-добре от тебе знам какво не искам. 

Отнесох бан. 

преди 29 минути, IvanKirov написа:

Дали си ходил няма значение. Стана ми интересно как ти хрумна сравнението между заплащането на майстор-зидар у нас и мин. заплата в Русия. Мислиш че тамошните майстори -зидари са на минимална за страната им заплата ли?

Сравняваш круши с ябълки

• Автор
преди 3 минути, ivottoshev написа:

Дали си ходил няма значение. Стана ми интересно как ти хрумна сравнението между заплащането на майстор-зидар у нас и мин. заплата в Русия. Мислиш че тамошните майстори -зидари са на минимална за страната им заплата ли?

Сравняваш круши с ябълки

Ми много народ са на мин. заплата в Русия, или и за това ще се запънеш?

Русия в момента е смъртоносен капан, ако си здрав мъж от 18 до 60, и още не са те намерили от военкома. 

Путин наскоро гласува да не могат да минават граница, и да им блокират банкови сметки. 

Тотален концлагер е. Май ките напоследък яко се разбучаха, щото вече 2 години децата им са в небитието. Углавните главорези на Вагнер пуснаха само след 6 месеца, те вече 2 години гният по окопите. 

Карат ги да се снимат за последно като послание, изпращат на семействата им, после им прибират телефоните. 

Баш като заложинци на ИДИЛ. 

току-що, IvanKirov написа:

Ми много народ са на мин. заплата в Русия, или и за това ще се запънеш?

Путин наскоро гласува да не могат да минават граница, и да им блокират банкови сметки. 

И у нас също много хора са на мин. заплата. Това какво общо има със заплащането на майсторите-зидари, та правиш паралел м/ду двете групи хора? А още по-голямо недоумение буди фактът, че сравняваш заплащането на майстори в една държава със минималната заплата в друга

Да не обърка Путин със Зеленски?

• Автор
току-що, ivottoshev написа:

И у нас също много хора са на мин. заплата. Това какво общо има със заплащането на майсторите-зидари, та правиш паралел м/ду двете групи хора? А още по-голямо недоумение буди фактът, че сравняваш заплащането на майстори в една държава със минималната заплата в друга

Да не обърка Путин със Зеленски?

370 лева мин. заплата в матушка. 

Мизерията не ти ли е очедидна, или да спра да се занимавам с тебе?

Девалвацията на пенсиите е още по-брутална. Обезценката на рублата си каза думата. 

(2).jpg.341c6711dc6499dc49f426faf6434c33.jpg

преди 18 часа, ivottoshev написа:

Сравняваш круши с ябълки

Ако е така - пак добре, защото обикновено ти му говориш за круши, а той  - че не щял казарма...

• Автор
току-що, Joss Bomon написа:

Ако е така - пак добре, защото обикновено ти му говориш за круши, а той  - че не щял казарма...

Не ща соц лумпени, не е само до казарма. 

large.012012(13).jpg.08602ef251c68a85730e2c7d22d16add.jpglarge_0180.jpg.a3bd22a168b501c52000c028a4283dbf.jpglarge_0192.jpg.5114d8e8f9eb119d1a075d95291a93f1.jpglarge.(2).jpeg.101090a67390748401543cb27f988a5a.jpeg

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

Добре, разбрахме ще има и за теб роза.

Rose GIF

Ето за теб, тези момци ти харесват нали?

39052324,pd=1,f=content-xxl.jpg

• Автор

Минавам само да кажа, на необразованите копейки, че "таксист" не е обида. Таксист е таксиджия, само че на руски. 

Лесно се веят чужди байраци, трудно се учат чужди езици. Те и български не знаят, сирини няма дума в българския, и с й не се завършват думи, както им падне. Има разлика м/у полицай и полицаи.

Вече се чудят за какво да ме докладват. 

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Минавам само да кажа, на необразованите копейки, че "таксист" не е обида. Таксист е таксиджия, само че на руски. 

Лесно се веят чужди байраци, трудно се учат чужди езици. Те и български не знаят, сирини няма дума в българския, и с й не се завършват думи, както им падне. Има разлика м/у полицай и полицаи.

Вече се чудят за какво да ме докладват. 

Брей голям калпазан си ти бре Иване щом все теб докладват.
И да ти кажа не се пише сирини а сиренье. 😁

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.