Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Форумен новговор

Featured Replies

• Автор
преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

И ти го цитираш директно, и му казваш че е деби.л. Докладът не работи ли? Трябваше още 1 БАН да получиш.

БАН-вайте бе, разкарайте ме от тука. Точно един ден след предния БАН, викаш - липсвам ти. 

В почти всеки пост има обида към мен. 

Не съм тънкообиден мало умник, спрях да докладвам. Мерзости са това. Такива са ви отгледали, Ристу унищожавал негодниците, "ИТ ХЛЕБАРКИ", дето не щат да му робуват за 1500 лева месечно. Никой не го закача...

Ще си останете като бабите на Копейкин. Напоследък и те кът, под знамената ви се хилят разни нег ри. Патриоти тип III. 

• Отговори 495
  • Прегледи 26,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Айде запри се !!! Всички са свидетели на твоите обиди, основно към @АСПЕКТ. Искаш ли да те цитирам ?! Като развалена грамофонна плоча си. Чухме ти житието и битието, видяхме ти ориентациите. Нищо

• Избиваш го на мазохизъм ,хем не ти харесва мястото тук ,хората които пишат също не харесваш пък имаш същевременно желанието да си в този форум и сред тези същите хора Имаш големи претенции за зн

• Темата ти не е политическа за да е в този раздел като начало. Спрете да се обиждате в темите и няма да ви наказват - толкова е просто.

Публикувани изображения

преди 8 минути, IvanKirov написа:

БАН-вайте бе, разкарайте ме от тука. Точно един ден след предния БАН, викаш - липсвам ти. 

В почти всеки пост има обида към мен. 

Не съм тънкообиден мало умник, спрях да докладвам. Мерзости са това. Такива са ви отгледали, Ристу унищожавал негодниицте, дето не щат да му робуват за 1500 лева месечно. Никой не го закача...

Ще си останете като бабите на Копейкин. Напоследък и те кът, под знамената ви се хилят разни нег ри. Патриоти тип III. 

Някак си тия партии за патриоти тип 2 привличат все най-отритнатите от обществото, нужникари, бесни шапкари, малограмотни от малцинствата и все в този ред завистници на хората, които са усепли да се включат пълноценно в обществото. За това искат да тричат айтита, да затварят границите, да тормозят нормалните хора с войнишко нужникарски режим и т.н.. За тях естествено ограниченията да не се отнасят, те да могат да си гледат от далече какво причиняват на клета майка България. Личи си че мисленето им не е далновидно, а отмъстително, надяват се тука да наложат диктатура, а тях да не ги хване. Оня в темата на копейките каза, че синът му нямало да го хване казармата, явно ще намери начин да се погрижи ама за останалите да се оправят. Толкова срам няма, че даже внукът си ще го прати в казарма, за негово добро било.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Някак си тия партии за патриоти тип 2 привличат все най-отритнатите от обществото, нужникари, бесни шапкари, малограмотни от малцинствата и все в този ред завистници на хората, които са усепли да се включат пълноценно в обществото. За това искат да тричат айтита, да затварят границите, да тормозят нормалните хора с войнишко нужникарски режим и т.н.. За тях естествено ограниченията да не се отнасят, те да могат да си гледат от далече какво причиняват на клета майка България. Личи си че мисленето им не е далновидно, а отмъстително, надяват се тука да наложат диктатура, а тях да не ги хване. Оня в темата на копейките каза, че синът му нямало да го хване казармата, явно ще намери начин да се погрижи ама за останалите да се оправят. Толкова срам няма, че даже внукът си ще го прати в казарма, за негово добро било.

Къде видя отворени граници? Едва направиха някаква сделка, за да отворят поне въздуха и водния транспорт.

• Автор
преди 3 минути, Гражданин написа:

Толкова срам няма, че даже внукът си ще го прати в казарма, за негово добро било.

Нищо няма да прати бе, няма и ЕДИН да си е пратил сина за платен войник. Хем службата им е каквато би трябвало да бъде, занимават си се с преките задачи, няма да ги ритат циг ани, и да ги държат некъпани и гладни като животни. 

И пак не отиват войници, туй копейката е двулично същество. Плюе и храчи ЕС, от центъра на Германия, ходи да почива в Гърция. Няма и един да е направил, за каквото уж се борят. Като им кажа двуличници и бановете все при мен. 

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Къде видя отворени граници? Едва направиха някаква сделка, за да отворят поне въздуха и водния транспорт.

А как отиде в Германия да чистиш нужници, ако не са били отворени границите? С виза ли? Тогава явно отдавна си заминал (преди 2007). Не можа ли за тия години да смениш работата? Уж интересите ти са "OS, Web, Network, Науки", а пък развитие 0 за повече от 15 години?

• Автор
преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Нужникарче, мога да си хвана чантичката и да се заселя и работя в ЕС, още от 2007 година, после малко по малко увяхнаха и ни махнаха извънредните ограничения, само за нас специално като за мътни балканци. 

Туй, което не оценяваш, плюеш ЕС и същевременно се хвалиш, как ти плащали като на бял човек. 

Двама ли живеят в главата ти? Снощи ме кълва, че не съм бил женен, също като тебе!

Тези хора за които пише Гражданин ,яростно защитават комунистическия режим от завист. Не им харесва свободата ,която за първи път имаме от векове насам.

И все пак да не забравяме ,че въпросните хора висят по цял ден и нощ пред мониторите. Възрастта им е доста напреднала и са безработни.

преди 5 минути, Гражданин написа:

А как отиде в Германия да чистиш нужници, ако не са били отворени границите? С виза ли? Тогава явно отдавна си заминал (преди 2007). Не можа ли за тия години да смениш работата? Уж интересите ти са "OS, Web, Network, Науки", а пък развитие 0 за повече от 15 години?

И след 2007 година беше затворен пазара за българите.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Нужникарче, мога да си хвана чантичката и да се заселя и работя в ЕС, още от 2007 година, после малко по малко увяхнаха и ни махнаха извънредните ограничения, само за нас специално като за мътни балканци. 

Туй, което не оценяваш, плюеш ЕС и същевременно се хвалиш, как ти плащали като на бял човек. 

Двама ли живеят в главата ти? Снощи ме кълва, че не съм бил женен, също като тебе!

Аз подозирам, че са му купили услугите. Виж за каква метаморфоза става въпрос само за 1 година. Преди година защитава НАТО и ЕС и как ще последва национална катастрофа, ако Възраждане се докопат до власт. Днес плюе ЕС, иска казарми и затворени граници за другите и т.н.

Дали не заработва? Някой може да му е предложил, че има добре развит профил тук, може да го ползва за моделиране на общественото мнение. Въпреки че се съмнявам да гъделичка на някой друг освен на дядовците тук.

на 20.05.2022 г. в 9:42, АСПЕКТ написа:

Демагогия. Много ми е чудно, когато България излезе от ЕС и от НАТО. А и вече България е враг на Русия. Какво ще последва? След като Възраждане управлява? Свали правителството.

току-що, АСПЕКТ написа:

И след 2007 година беше затворен пазара за българите.

Как?

Аз подозирам, че са му купили услугите. Виж за каква метаморфоза става въпрос само за 1 година. Преди година защитава НАТО и ЕС и как ще последва национална катастрофа, ако Възраждане се докопат до власт. Днес плюе ЕС, иска казарми и затворени граници за другите и т.н.

Дали не заработва? Някой може да му е предложил, че има добре развит профил тук, може да го ползва за моделиране на общественото мнение. Въпреки че се съмнявам да гъделичка на някой друг освен на дядовците тук.

Как?

Ми така. След 2012 година мисля едва отвориха пазара за труд в Германия за Източна Европа. Частично.

https://www.dw.com/bg/германските-политически-реакции-на-идеята-за-преждевременно-отваряне-на-трудовия-пазар/a-2717047

току-що, АСПЕКТ написа:

Ми така. След 2012 година мисля едва отвориха пазара за труд в Германия за Източна Европа.

https://www.dw.com/bg/германските-политически-реакции-на-идеята-за-преждевременно-отваряне-на-трудовия-пазар/a-2717047

А защо защитаваш НАТО и ЕС буквално преди година, а днес си като възбудена копейка в политическите теми?

• Автор

След 2007 година няколко държави си затвориха трудовия пазар, по изключение. Имат ни за особено опасни тарамбуки. 5-6 години след ЕС още имаше ограничения в Швейцария, UK и те ни държаха до последно. 

А защо защитаваш НАТО и ЕС буквално преди година, а днес си като възбудена копейка в политическите теми?

Ето, нали НЕ вярваш на мен.

Чети тогава БНР.

https://bnr.bg/post/100044049/trudoviyat-pazar-v-germaniya-otvarya-vrati-za-bylgari-i-rumynci

Трудовият пазар в Германия отваря врати за българи и румънци. На фона на решението на италианското правителство за отварянето на трудовия пазар, решението на кабинета в Берлин от 1 януари тази година(2012 година) да се даде правото на сезонни работници от България и Румъния да работят до 6 месеца в селското сто панство, без необходимото досега решение за работа, мина някак незабелязано. 

Никога не съм защитавал ЕС или НАТО. 

• Автор

Прав е тука нужникарчето, доста години се гнусяха от нас, докато ни пуснат да им берем ягодите. 

Всичко това бесните копейки искат да го занулят, с лека ръка. Нужникарчето ще нарива на крави в д. Уйно, ще ни натирят циг аните, дето им висят на социалните системи. 

Все простотии, то кво да роди копейка. Патриоти с чужд флаг. 

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

В такъв случай статия е от преди 12 години, цяло поколение, огромен исторически период за бързината на темповете, с които се развива обществото и светът днешно време. От ЕС в момента имаме само ползи. Не ми отговори защо днес си против ЕС, а до вчера си бил за както видя в цитата ти, който ти извадих.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Прав е тука нужникарчето, доста години се гнусяха от нас, докато ни пуснат да им берем ягодите. 

Всичко това бесните копейки искат да го занулят, с лека ръка. Нужникарчето ще нарива на крави в д. Уйно, ще ни натирят циг аните, дето им висят на социалните системи. 

Все простотии, то кво да роди копейка. Патриоти с чужд флаг. 

Ми, чакай тогава афганистанци и сирийци в твоето село. Може, как бе думата, която каза паяжина, мисля че беше.

Ще ти излезе късмета, да ти махнат паяжината.

В такъв случай статия е от преди 12 години, цяло поколение, огромен исторически период за бързината на темповете, с които се развива обществото и светът днешно време. От ЕС в момента имаме само ползи. Не ми отговори защо днес си против ЕС, а до вчера си бил за както видя в цитата ти, който ти извадих.

Да, чакай тази година ще имаш полза. Ще ти дадат 10 хиляди бежанци. От демократична страна като Сирия, като Афганистан. Все страни от ЕС.

• Автор
току-що, Гражданин написа:

Не ми отговори защо днес си против ЕС

Не очаквай копейка да ти отговори, що ми вика предател, щото не ща той да служи, както и той самия не ще. 

Все едно Ристу да ти отговори що ходи да почива в Гърция, пък се скъсва да плюе ЕС. Що не отиде в Сочи да почива? 

Тия не са наред у главата, вече и бабичките им станаха кът. Прилъгват разни нег ри, скоро може да видим и такива в парламента. 

Никога не съм бил за ЕС или за Русия. Винаги съм бил за България. 

• Автор
преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, чакай тогава афганистанци и сирийци в твоето село. Може, как бе думата, която каза паяжина, мисля че беше.

Ще ти излезе късмета, да ти махнат паяжината.

Да, чакай тази година ще имаш полза. Ще ти дадат 10 хиляди бежанци. От демократична страна като Сирия, като Афганистан. Все страни от ЕС.

Стига си ми вменявал тия боклуци, не съм ги аз избирал. 

Просто вие сте на порядъци по-продажни. Пробутахте ни менте дрегери, да не смея да си купя нова кола. Може да ми светне по всяко време, за радост на куките. Те самите не щат да се тестват, ама нямат против да присвоят нечия друга кола. 

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Никога не съм бил за ЕС или за Русия. Винаги съм бил за България. 

Някой насила те завлече в Берлин, разбрахме. 

Ти беше против, разбира се. Като за казармата. 

Бе иванке, кво ревеш като вдовица? И мен бе баннаха за месец заедно с тебе. И аз ковладя карабойчев. Ми турили са си некви идиотски правила и филтри, техни са си. Ти си гост тука, аз съм гост тука, къв е проблема? Та недей мрази модератора, иска да не се използват определени думи, други може. Кво толкова? Направи си ти форум и си го ръководи както си искаш.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Стига си ми вменявал тия боклуци, не съм ги аз избирал. 

Просто вие сте на порядъци по-продажни. Пробутахте ни менте дрегери, да не смея да си купя нова кола. Може да ми светне по всяко време, за радост на куките. Те самите не щат да се тестват, ама нямат против да присвоят нечия друга кола. 

Някой насила те завлече в Берлин, разбрахме. 

Ти беше против, разбира се. Като за казармата. 

По-продажни го виждаме кои са всеки ден. Сега направиха сделка с Австрия. Продадоха България. Очаквайте в България 10 хиляди афганистанци. После 100 хиляди и те така.

• Автор
преди 5 минути, Toto2 написа:

Бе иванке, кво ревеш като вдовица? И мен бе баннаха за месец заедно с тебе. И аз ковладя карабойчев. Ми турили са си некви идиотски правила и филтри, техни са си. Ти си гост тука, аз съм гост тука, къв е проблема? Та недей мрази модератора, иска да не се използват определени думи, други може. Кво толкова? Направи си ти форум и си го ръководи както си искаш.

Все такива ли сте нас р ани от страх конформисти, нинджите с бастонките? 

Няма как модерацията да огрее навсякъде, да угоди на всичките тънкообидни лузъри, дядките пред блока не могат да ги търпят, седят тука и квичат за соца. 

Затуй ви цитирам псувните и обидите на едно място, ама са толкова много, че не мога да ги обхвана. Дори тоя ти пост де цитирам, има обида. Инак се чудите за кво да доносничите. 

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

По-продажни го виждаме кои са всеки ден. Сега направиха сделка с Австрия. Продадоха България. Очаквайте в България 10 000 хиляди афганистанци.

България ще стане гето, аз затова не трупам имоти тука и не си давам зор. 

Ще дойде време да засвири бойната тръба, и дядовците ще се окажат лице в лице с афганците. Ние ще бягаме докато можем. Няма как да спра с голи ръце, безкрайните глупости на копейките. Като излезем от Нато съвсем ще я втасаме, направо виждам нова държава в Родопите. 

преди 19 минути, Гражданин написа:

От ЕС в момента имаме само ползи. Не ми отговори защо днес си против ЕС, а до вчера си бил за както видя в цитата ти, който ти извадих.

https://m.dir.bg/dnes/ikonomika/desetki-kamioni-s-tovari-za-avstriya-blokirani-za-nad-24-ch-po-balgarski-gkpp

Повече от 24 часа десетки български камиони, натоварени със стока за Австрия, не са могли да преминат през граничните пунктове, тъй като не са били пропускани, алармираха от Камарата на автомобилните превозвачи пред Нова телевизия.

Проблемът възникнал на 5 януари. "Колеги от цяла България се обадиха, че са им спрели камионите на всички гранични пунктове", заяви собственикът на транспортна фирма Петко Ангелов, който е и председател на Камарата на автомобилните превозвачи.

преди 1 час, IvanKirov написа:

България ще стане гето, аз затова не трупам имоти тука и не си давам зор. 

АКО стане, ще е заради нехранимайковци като тебе и на твоя акъл. Много врякаш, но не можеш да "трупаш имоти", нито тук, нито в чужбина, просто защото нямаш капацитета да го правиш, а приказките ти са единствено оправдание за некадърност. Все някой друг ще ти е виновен!

Ние ще бягаме докато можем.

Да, така правите винаги, когато видите трудности и дебелия край! Въздух под налягане, с претенции и гърло като на пеликан!

Ще оставиш възрастните си родители да ти сърбат попарата и ще гледаш да спасяваш дребната си ненужна душица!

виждам нова държава

Нищо не виждаш! Нямаш реален поглед върху събитията, историята и причинно-следствените събития. Лакомията и манията по материалното са резултат от капитализма, не от социализма!

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Пробутахте ни менте дрегери, да не смея да си купя нова кола.

Кой ти ги пробута бре, бай Тошо ли или бай ти Христо?! Тези на твоя акъл, които са на власт в момента псувай!

• Автор
преди 39 минути, Joss Bomon написа:

АКО стане, ще е заради нехранимайковци като тебе и на твоя акъл. Много врякаш, но не можеш да "трупаш имоти", нито тук, нито в чужбина, просто защото нямаш капацитета да го правиш, а приказките ти са единствено оправдание за некадърност. Все някой друг ще ти е виновен!

Аз ли ви гледам в дядовската паничка? Или вие? Само НИ лаете, как ще ни оберете занаята, тез заплати не ни отивали, кулаци сме били и каквото там. Официално го има в програмата ви. Да не ти вадя снимките пак, че ми омръзна. 

Аз да съм ти зяпал в купичката, как ще ви ограбя? Не нали? От дядовци голтаци, врякнали за евтината боза, кво да вземеш? Той и голия вече не става за работа. От снегъ човек става, от нинджи  копейки не става!

Да, така правите винаги, когато видите трудности и дебелия край! Въздух под налягане, с претенции и гърло като на пеликан!

Ще оставиш възрастните си родители да ти сърбат попарата и ще гледаш да спасяваш дребната си ненужна душица!

Точно това ще направя. Щото моите родители отдавна нямат нужда да ги защитавам. Виж родителите на едни паразити, и самите паразити, ще се сблъскат челно с една не-хубава реалност. Никви задължения нямам към такива като вас. Кви претенции да имам, съвсем ясно ти го казвам. Няма и един от набора ми, дето ще отиде да ви защитава. Питал съм ги един по един. 

Кой ти ги пробута бре, бай Тошо ли или бай ти Христо?! Тези на твоя акъл, които са на власт в момента псувай!

Възраждане притикаха закона за менте дрегерите. Ама евтини били, да ги имало в повечко. Тръгнал си с деца и жена, цяла година си блъскал като животно, в един момент оставаш насред път, и те водят с белезници. Колата конфискувана. Сработило от някакво лекарство, едно от стотици възможни. Вкл. тия без рецепта. Копейките го вкарахте това!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.