Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Форумен новговор

Featured Replies

преди 8 часа, nikssi написа:

image.png.2cb0f237d655452ac68aa3e071c44f2e.png

:topsecret:   

Военното обучение може да стане задължително, ако български гражданин планира да направи кариера в държавната администрация. Като военните готвят както стимулиращи, така и задължителни мерки, които да го въведат. Това стана ясно по време на обсъждането на Стратегическия преглед на отбраната. Писането на документа започна в края на септември по поръчка на правителството заради променената среда за сигурност.

Хубава вест за Иван :D

• Отговори 495
  • Прегледи 26,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Айде запри се !!! Всички са свидетели на твоите обиди, основно към @АСПЕКТ. Искаш ли да те цитирам ?! Като развалена грамофонна плоча си. Чухме ти житието и битието, видяхме ти ориентациите. Нищо

• Избиваш го на мазохизъм ,хем не ти харесва мястото тук ,хората които пишат също не харесваш пък имаш същевременно желанието да си в този форум и сред тези същите хора Имаш големи претенции за зн

• Темата ти не е политическа за да е в този раздел като начало. Спрете да се обиждате в темите и няма да ви наказват - толкова е просто.

Публикувани изображения

преди 17 часа, nikssi написа:

image.png.2cb0f237d655452ac68aa3e071c44f2e.png

:topsecret:   

Военното обучение може да стане задължително, ако български гражданин планира да направи кариера в държавната администрация. Като военните готвят както стимулиращи, така и задължителни мерки, които да го въведат. Това стана ясно по време на обсъждането на Стратегическия преглед на отбраната. Писането на документа започна в края на септември по поръчка на правителството заради променената среда за сигурност.

1:1 с идеята на Костадинов. Няма и две секунди от началото и той казва точно това. Явно е по тяхна идея. 

преди 8 минути, Кочапрянус написа:

Честито дядовци, ИванКиров с един месец бан. Казал джендър, брои се обида, туй дето вие го пишете у всяко мнение. Гейпросащ ала бала. 

Няма дискусия тука, имам всичко на всичко 18 уникални прегледа в тубата, за оня клип с бойните дядовци и бабки. 

Шепа злобни старчета, цял ден се чудят на кой да скроят калпака, на кой да направят мизерия. 

Честито, печелите. 

Промивайте младите за соца, може и да успеете да затриете още едно поколение. Тия, дето не са държани гладни и некъпани, не могат да оценят какво е свобода и достойнство. 

ИванКиров си има да учи фронтенд, няма да си дава зор да ви се бърка, имате цял месец да заразявате интернет ефира. Мерзавците почти винаги печелят. 

Аз пуснах тема точно за тях, мен баннаха за думата "прасе", защото съм се обърнал с прякора към един потребител, който той сам си е изработил, защото на аватара си е сложил прасе.

Имат си скрита група, в която се организират троловете. Мисля че може и да го правят за стотинки някакви. Резилът е пълен!

преди 5 минути, Гражданин написа:

Аз пуснах тема точно за тях, мен баннаха за думата "прасе", защото съм се обърнал с прякора към един потребител, който той сам си е изработил, защото на аватара си е сложил прасе.

На аватара на този потребител има също и мечка!

Жалкото ти оправдание за нарушаване на правилата на форума издиша отвсякъде!

И ще докладвам всеки път! 

Да си знаеш!

току-що, Flashback написа:

На аватара на този потребител има също и мечка!

Оправданието ти за нарушаване на правилата на форума издиша отвсякъде!

И ще докладвам всеки път! 

Да си знаеш!

И защо ще ме докладваш? Такива ли са ти инструкциите? 

И на аватара ти има повече от едно животно, но това животно което цитирах е това, с което ти си известен, проблем?

току-що, Гражданин написа:

И защо ще ме докладваш? 

Защото такива са правилата на форума!

В моя профил никъде не пише, че името ми е "прасе", за да се обръщаш така към мен!

Да оставим настрана, че ти пък си се писал "Гражданин" и тези махленски обиди, които ръсиш постоянно - въобще не импонират на името ти!

преди 2 минути, Flashback написа:

Защото такива са правилата на форума!

В моя профил никъде не пише, че името ми е "прасе", за да се обръщаш така към мен!

Да оставим настрана, че ти пък си се писал "Гражданин" и тези махленски обиди, които ръсиш постоянно - въобще не импонират на името ти!

Известен си като такова и много добре знаеш защо и причината ти е ясна, особено когато съм описал така обстойно защо. Няма да си губя повече времето с теб, защото очевидно ти търсиш конфронтация и ти е необходима, за да си изпусна нервите и да ме докладваш и така да ме разкараш от темите, в които идеолигически си сразен и това пречи на дейността, която развивате във форума.

преди 1 минута, Гражданин написа:

Известен си като такова и много добре знаеш защо и причината ти е ясна, особено когато съм описал така обстойно защо. 

Това са си само паранои в твоята глава!

Нямам нищо общо с другия потребител, можеш да питаш администрацията на сайта и най-накрая да се успокоиш!

И тези твои паранои не могат да бъдат оправдание да обиждаш потребители по най-махленския начин!

Ма то бедното прасенце, иска да е мечка ? охооооооо

преди 4 минути, Lee Sin написа:

Ма то бедното прасенце, иска да е мечка ? охооооооо

Пак поредната параноя? охооооооо

преди 1 час, Flashback написа:

Това са си само паранои в твоята глава!

Нямам нищо общо с другия потребител, можеш да питаш администрацията на сайта и най-накрая да се успокоиш!

И тези твои паранои не могат да бъдат оправдание да обиждаш потребители по най-махленския начин!

Както виждаш има и други, които забелязват кой си. Поведението ми не е като твоето, да се обиждам на най-малкото, което всъщност доказах че е лъжа. Ти не си се обидил, а си използвал момента да докладваш тази думичка изваждайки я от пропорциите в нейния контекст само за да можеш да ме отстраниш. Кой те знае какъв докладчик си щом и другите ги организираш срещу мен както като обясняваш за мен в следния си пост. Ти толкова си се примолил, че искаш да ми наложат наказание, че чак два пъти си ме докладва за само ти си знаеш какво. Кажи ми, какво толкова те обижда обръщението ми към теб като действително имаш прасенце в аватара си? С какво реши, че е обида като сам се обиждаш в такъв случай с него. Мечка, която нещо е сгащила прасе и се обичат, кво ли ще правят, мен не ме вълнува нататък, но ако беше с ниво нагоре щеше да разбереш шегата. А и защо не кажеш вашият отбор как обичате да ме наричате и за което не се оплаквам като теб с доклади? Значи аз трябва да нося на майтап, а ти не? Ти си някакво изключение, трябва да съм много внимателен с теб, че си опасен трол и като се почустваш слаб търсиш мнение на опонента, което да докладваш с убедителен патос. Само ти си знаеш какво си написал в прозорчето за доклад, че чак толкова да се е наложило да бъда отстранен. Чак внушаваш как имало чадъри и т.н., а ти самият го играеш доноснически и нечестно.

Jnkn1ea.jpg

преди 16 минути, Гражданин написа:

Както виждаш има и други, които забелязват кой си. Поведението ми не е като твоето, да се обиждам на най-малкото, което всъщност доказах че е лъжа. Ти не си се обидил, а си използвал момента да докладваш тази думичка изваждайки я от пропорциите в нейния контекст само за да можеш да ме отстраниш. Кой те знае какъв докладчик си щом и другите ги организираш срещу мен както като обясняваш за мен в следния си пост. Ти толкова си се примолил, че искаш да ми наложат наказание, че чак два пъти си ме докладва за само ти си знаеш какво. Кажи ми, какво толкова те обижда обръщението ми към теб като действително имаш прасенце в аватара си? С какво реши, че е обида като сам се обиждаш в такъв случай с него. Мечка, която нещо е сгащила прасе и се обичат, кво ли ще правят, мен не ме вълнува нататък, но ако беше с ниво нагоре щеше да разбереш шегата. А и защо не кажеш вашият отбор как обичате да ме наричате и за което не се оплаквам като теб с доклади? Значи аз трябва да нося на майтап, а ти не? Ти си някакво изключение, трябва да съм много внимателен с теб, че си опасен трол и като се почустваш слаб търсиш мнение на опонента, което да докладваш с убедителен патос. Само ти си знаеш какво си написал в прозорчето за доклад, че чак толкова да се е наложило да бъда отстранен. Чак внушаваш как имало чадъри и т.н., а ти самият го играеш доноснически и нечестно.

Jnkn1ea.jpg

Освен теб и @Lee Sin няма други с подобни паранои!

Да не мислиш, че Калин нямаше да ми удари вечен бан ако имах две регистрации?!

Също така искам да ми посочиш кога съм те обиждал, както ти го правиш махленската.

Язък ти за претенциите и името, което си избрал. Фалш отвсякъде! 

И, да - ще те докладвам за всяка една махленска квалификация! 

А, фобията се показал.

преди 4 минути, superiority написа:

Колееев!

И ти си кандидатче, но толкова слабо, че просто ще те ритнем настрани в канавката живо, детенце.

Споко.

• 5 седмици по-късно...
  • Автор

Как е как е?

1 месец мина. Не съм си правил друг акаунт да пиша тук, както повечето от вас.

Гледам "опонентите" ми се вълнуват основно от турски сапунки и бабешки патриотизъм.

Поне 10 доноса пуснах на Калин, явно за да пишеш тук трябва да си мерзавец, да доносничиш, или да поемаш обиди по християнски.

Оня клип дето дядката се пени, как ще избива украинци. 18 уникални прегледа има, а го пуснах  и у темата за Копейкин у Фейса.

Форумът ми пуска мега просташки реклами, там за дядовия, снимах ги, ама след малко ще мръкне, а още нещо да свърша навън. После ще ги публикувам.

Буря в чаша вода. Калин уйдисва на една маршрутка дядовци. И баби няма тука дори.

Никаква промяна. Само загубено време.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Aйде Калине виж с какво ме бомбардираш.

ИИ на гугъл е помислил че пилот ше ставаш ко се оплакваш  :D

Aйде Калине виж с какво ме бомбардираш.

large.Samolet(1).png.89e50adbd3fc9aa89e0da82f4688a31c.png

large.Samolet(2).png.a4fee73bdda6eef047ff1a654c86e62c.png

large.Samolet(3).png.1c063aecfd63ca733c2d81845d4e62c4.png

large.Samolet(4).png.73ccc6230a63ec9db8be1be69e1c8093.png

Явно е заради аудиторията христовци и тем подобни. Рекламодателите добре са се ориентирали. Видяли са ги в темите как подксачат и се ежат с бастуните как ще се бият за Русия в Украйна и че явно тук е идеалното място за реклами за самолети.

преди 5 минути, Гражданин написа:

Явно е заради аудиторията христовци и тем подобни. Рекламодателите добре са се ориентирали. Видяли са ги в темите как подксачат и се ежат с бастуните как ще се бият за Русия в Украйна и че явно тук е идеалното място за реклами за самолети.

Тц, не позна.

Цитат

Рекламите в гугъл работят, като насочват аудиторията ви с конкретно послание въз основа на ключови думи. Google определя кои ключови думи от вашия рекламен текст са най-подходящи за търсенето на потребителя и показва тези ключови думи в горната част на страницата с резултати от търсенето.

• Автор

Идеята ми е - като ще сме културни да сме културни. По литература някога се освободих от матура, за отличен успех. Мога да пиша много красиво и правилно, ако искам.

Ама да ми викат иванка, идиот, амеба, че и предател. И то предател, щото не искам да ги набутат тях насила, където и те самите не искат.

Че и заплашват как щели да ме намерят, Ристу и бат Сашо оръжие ми дрънкат. За такова се лежи в панделата, води се заплаха за убийство.

Какъв е тоя двоен стандарт, само ние служилите мъже да търпим и да мълчим. Тоя бан ми беше 6-ти или 7-ми подред, и то за просташка, но класическа западняшка клетва. Дори не псувня.

Калин само един ден да беше сърбал попарата на тия дето ме заплашват, че им неща соца... Другояче щеше да прави.

И то кво - 18 уникални ИП адреса, с тия у Фейса барабар. Чудо голямо, голямата трибуна големите стандарти.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Рекламите в гугъл работят, като насочват аудиторията ви с конкретно послание въз основа на ключови думи. Google определя кои ключови думи от вашия рекламен текст са най-подходящи за търсенето на потребителя и показва тези ключови думи в горната част на страницата с резултати от търсенето.

Нито самолети съм търсил, ни дядовия. Тука вече само шекспиров език се допуска, докато ни хулят обиждат и заплашват у всяко мнение. Пуснах им репорти да си ги видят.

Ама да ми викат иванка, идиот, амеба, че и предател. И то предател, щото не искам да ги набутат тях насила, където и те самите не искат.

Напомняй им ,че това те обижда и не ти е приятно да те наричат така, сигурен съм ще спрат.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Нито самолети съм търсил, ни дядовия. Тука вече само шекспиров език се допуска, докато ни хулят обиждат и заплашват у всяко мнение.

Не знам ,питай гугъл защо ти предлага такива реклами ,може да е "чул" ИИ някоя клучова дума знам ли и да ти предлага това в реклама след това.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Че и заплашват как щели да ме намерят, Ристу и бат Сашо оръжие ми дрънкат. За такова се лежи в панделата, води се заплаха за убийство.

Какъв е тоя двоен стандарт, само ние служилите мъже да търпим и да мълчим. Тоя бан ми беше 6-ти или 7-ми подред, и то за просташка, но класическа западняшка клетва. Дори не псувня.

Добре дошъл отново!

За тях може да обиждат за нас не, ФАКТ!

Пак ще те накажат бъди сигурен, но тях не.

Те постоянно докладват и ревът , че ние сме докладвали.:lol6:Пълни измислици. Аз се оплаках два пъти в онази тема за проблем със форума и ми отправиха тежки обвинения.:D

Те като се оплачат са прави, а ние не сме.

• Автор
преди 7 минути, А.Навални написа:

Добре дошъл отново!

За тях може да обиждат за нас не, ФАКТ!

Пак ще те накажат бъди сигурен, но тях не.

Те постоянно докладват и ревът , че ние сме докладвали.:lol6:Пълни измислици. Аз се оплаках два пъти в онази тема за проблем със форума и ми отправиха тежки обвинения.:D

Те като се оплачат са прави, а ние не сме.

Сигурен съм.

Все ми е тая. Цялото пирпилене за 18 (ОСЕМНАДЕСЕТ) човека, с тия у ФБ на едно. Уникалните прегледи в Тубата. Жалко, че не го снимах, сега са малко повече.

Калдата уж техно форум, пък банят ИТ иженери. Промотират и си отглеждат шапкари и копейски старчоци. Дето им била скъпа 2 лева баничка. Пенсионерски клуб некадърници. Щото има дядовци на село край мене, с 1500 лева пенсия.

Не им се бъркам, все ми е тая вече. Винаги мога да си направя нови акаунти, жалко само за галериите снимки, че пак тря'я ги качвам наново. Ще претоваря на Калин форума, за едното нищо.

Инак ми се хилят тия същите, в темата за адблокера на Тубата. Тия същите дето пълнят говорилнята, с последните приключения на някви си техни турски сапунки. Дори бабите вече не ги гледат.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.