Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Форумен новговор

Featured Replies

• Автор
преди 5 минути, Bubbles написа:

Горе съм отговорил на въпроса ти.
А ако ще си говорим за земеделие,л в детскитеи учениченическите си години с мотиката бяхмв първи приятели, я налозе я на нива я на градина... Ко мислиш ти?
Самоч е това не го броя защото съм работил на семейните имоти...
...е когао се е налагало съм помагал на съседи че все бяха възрастни хора.

А ти сам си казваш че за родината правиш само насила, е за клъф чеп си й тогава?

Абе не е земеделие бе, на Ристу аргатувахме, и ни принуждаваха да му се кълнем в мизерията

Няма земеделие, военопленничество беше!

Пет пари не давам за тия!

Един ден ще одъртеят, и тях ще мандръсат брадатите, щото няма да има кой да воюва за тях!

• Отговори 495
  • Прегледи 26,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Айде запри се !!! Всички са свидетели на твоите обиди, основно към @АСПЕКТ. Искаш ли да те цитирам ?! Като развалена грамофонна плоча си. Чухме ти житието и битието, видяхме ти ориентациите. Нищо

• Избиваш го на мазохизъм ,хем не ти харесва мястото тук ,хората които пишат също не харесваш пък имаш същевременно желанието да си в този форум и сред тези същите хора Имаш големи претенции за зн

• Темата ти не е политическа за да е в този раздел като начало. Спрете да се обиждате в темите и няма да ви наказват - толкова е просто.

Публикувани изображения

току-що, IvanKirov написа:

Абе не е земеделие бе, на Ристу аргатувахме, и ни принуждаваха да му се кълнем в мизерията

Един ден ще одъртеят, и тях ще мандръсат брададите, щото няма да има кой да воюва за тях!

Мизерия имаше само при теб и още има. При всички други си беше супер.

• Автор
преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Защо да е майка ми? А не друг член на семейството? Ти само майка ли си имаш? Братя, сестри, братовчеди, лели, чичовци, вуйчовци ... нямаш ли си?

Е все тая, тежиш на роднините, все едно като малоумен дебил, който не може да си върже гащите. 

Не съм го казал, казах все едно. Никак не си малоумен дебил!

• Автор
току-що, АСПЕКТ написа:

Мизерия имаше само при теб и още има. При всички други си беше супер.

Ти като не си го виждал за чий църкаш? Като бабичките си, дето гледали клетва и се гордеели. 

Пък от памперса смърди. 

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Bubbles , Без вас е по-добре. И не се връщайте. И не казвай, че си българин. Щото не си. Само ни клепате пред чужденците! Не сме като тебе!

Ааа моля, аз никого не клепам, дори напротив, за България или хубаво или нищо, но не мога да отрека че има много нашенци които се срамуват да кажат че са българи, дори съм срещал такива и това не го разбирам.
Ей на можеш да запшовядаш тука, всеки който ме познава ще ти разправи за Бъ;гария, за великата й история и красивата й природа, за ганьовците нямам навика да говоря, само за топлите хора на село.

• Автор
току-що, Bubbles написа:

Ааа моля, аз никого не клепам, дори напротив, за България или хубаво или нищо, но не мога да отрека че има много нашенци които се срамуват да кажат че са българи, дори съм срещал такива и това не го разбирам.
Ей на можеш да запшовядаш тука, всеки който ме познава ще ти разправи за Бъ;гария, за великата й история и красивата й природа, за ганьовците нямам навика да говоря, само за топлите хора на село.

Хич не казвай, че си българин, ако обичаш моля!

Срам ме е от вас. 

Мисля и друг път съм го писал. Първата работа на таксиджията като се кача там от летището, е да ме захапе от каква мизерна държава идвам. 

По-добре не ни излагайте. Казвай, че си французин. Ще е по-добре за всички. 

Като ни викаш ганювци се сещай, че не си се клел под знамето, и имаш наглостта да ни клепаш през 9 планини в 10-та. 

преди 9 минути, Bubbles написа:

Най малкото образовал съм част от децата й. Не твърдя че съм направил кой знае какво. но се радвам и гордея че съм, направил дори и малко, в бъдеще бих направил още, но да обясняваш как правиш нещо за родината си само НАСИЛА... Хайде моля.

Държавата получава данъци и с нищо не съм ѝ длъжен отгоре на тях. Виждам как тя се грижи за възрастните, бедните и т.н. Ако нещо ми се случи тя няма да се погрижи за мен, защо аз да съм длъжен отгоре нещо доброволно да ѝ давам повече от изискваното насила чрез данъци?

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Е все тая, тежиш на роднините, все едно като малоумен дебил, който не може да си върже гащите. 

Не съм го казал, казах все едно. Никак не си малоумен дебил!

Следващият път докладвам. Много ти стана.

• Автор
преди 1 минута, Гражданин написа:

Държавата получава данъци и с нищо не съм ѝ длъжен отгоре на тях. Виждам как тя се грижи за възрастните, бедните и т.н. Ако нещо ми се случи тя няма да се погрижи за мен, защо аз да съм длъжен отгоре нещо доброволно да ѝ давам повече от изискваното насила чрез данъци?

Те оттам ганювците гласуват, именно на нас тука да ни вдигнат данъците. Щото още сме толерантни и не сме им анулирали БГ паспортите. 

Злоупотребяват с добрината ни. За благодарност ни клепат пред половината свят. 

току-що, АСПЕКТ написа:

Следващият път докладвам. Много ти стана.

Е не беше към тебе. Ако се се познал си е твой проблем. Изрично ти казах, че не си малоумен дебил. Кво повече искаш?

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Те оттам ганювците гласуват, именно на нас тука да ни вдигнат данъците. Щото още сме толерантни и не сме им анулирали БГ паспортите. 

Злоупотребяват с добрината ни. За благодарност ни клепат пред половината свят. 

Как точно клепаме пред половината свят? Как точно? Човек работещ за чужденците и укрива данъците, който не иска да служи на България. Който не дава ни една стотинка за България.

Да ми обясни този човек, как точно ние клепане пред половината свят, а той - не.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Един ден ще одъртеят, и тях ще мандръсат брададите, щото няма да има кой да воюва за тях!

Мда това е друго, твоя си работа, аз само ти казах какво мисля, за мен продължавя да има сериозно съмнение относно възрастта ти, но ако си това което твърдиш. е хубаво да се замислиш за някои неща, да се опиташ да бъдеш повече човек отколкото АЗ АЗ, живота е миг, а лед това АЗ не вАжи.
Пак ти казвам, онова не го приемай като обида а като факт и се опитай да го промениш, явно е че си младеж имаш време, дерзай. :)

преди 3 минути, Гражданин написа:

Ти разлика между СТАРАНА и ДЪРЖАВА правиш ли?

преди 5 минути, Гражданин написа:

Твоят партньор ИванКиров укрива данъци. После ний сме клепали България.

• Автор
преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Как точно клепаме пред половината свят? Как точно? Човек работещ за чужденците и укрива данъците, който не иска да служи на България.

Да ми обясни този човек, как точно ние клепане пред половината свят, а той - не.

Ни данъци плащаш тука, ни искаш да служиш, чистиш на чужденците. После като ти кажа двуличник и квичиш като заклан. 

Мене лично ме е срам, че такъв като тебе ни представя пред света. Най-долу в социалната стълбица, беден девствен и нагъл. 

Казвай, че си турчин. Там поне са претръпнали към турци. 

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Е не беше към тебе. Ако се се познал си е твой проблем. Изрично ти казах, че не си малоумен дебил. Кво повече искаш?

След като не е към мен. Защо ме цитираш? И ми пишеш, че съм дебил?

• Автор
преди 2 минути, Bubbles написа:

Мда това е друго, твоя си работа, аз само ти казах какво мисля, за мен продължавя да има сериозно съмнение относно възрастта ти, но ако си това което твърдиш. е хубаво да се замислиш за някои неща, да се опиташ да бъдеш повече човек отколкото АЗ АЗ, живота е миг, а лед това АЗ не вАжи.
Пак ти казвам, онова не го приемай като обида а като факт и се опитай да го промениш, явно е че си младеж имаш време, дерзай.

АЗ съм важен, не Ристу, дето ми крадеше от залъка, буквално. И от банята, че и за капак ме принуди да им пазарувам от обръчите лафкаджии. 

Затворнически бизнес е тяхното. Що трябва да ми е мило към врага ми?

преди 1 минута, IvanKirov написа:

АЗ съм важен, не Ристу, дето ми крадеше от залъка, буквално. И от банята, че и за капак ме принуди да им пазарувам от обръчите лафкаджии. 

През 2004 година, когато си бил в летния лагер, наричаш го казарма,  едва ли Христо да е бил там. Не ми се вярва.

• Автор
току-що, АСПЕКТ написа:

След като не е към мен. Защо ме цитираш? И ми пишеш, че съм дебил?

Не съм бе, писах ти, че не си дебил малоумен. 

Малоумните дебили ги издържат роднините, поради тотална липса на качества за оцеляване, при тебе случаят май не беше такъв. 

Забравих, подсети ме!

току-що, АСПЕКТ написа:

През 2004 година, когато си бил в летния лагер, едва ли Христо да е бил там.

Ристу е нарицателен, шапкарският бай Ганю. Някой ден може да се увековеча с книга, като Алеко Щастливеца. 

току-що, IvanKirov написа:

Вие с тоя твоя Ристо си имате ваши си отношения и не е моя работа да си завирам там носа, кой на кого и какво вие си знаете, в момента става дума за твоето отношение и мислене.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Не съм бе, писах ти, че не си дебил малоумен. 

Малоумните дебили ги издържат роднините, поради тотална липса на качества за оцеляване, при тебе случаят май не беше такъв. 

Забравих, подсети ме!

Малоумен дебил е тавтология. И казваш, че си бил магистър? БЕЛ си имал слаби оценки?

https://bg.wikipedia.org/wiki/Тавтология_(език)

Ужас, човек. Кой ти е дал дипломите? 5 лева ли струваха?

images?q=tbn:ANd9GcSZaebVtp-ol37RAg0mKTL

преди 1 минута, Bubbles написа:

Ти разлика между СТАРАНА и ДЪРЖАВА правиш ли?

Може би имаш предвид родина и държава, но това за мен са си точно едно и също. Какво ще ме гледа като остарея? Родината? Държавата? Хората в нея? Никой 5 пари няма да ми даде, независимо от каква обич и преданост изпитвам на думи във форума да речем. Но предполагам и ти това го знаеш, нищо че от хиляди километри предполагам, че някаква лекция може да дръпнеш за чест и дълг към родината и как думата държава е нещо друго и т.н. Пробвай, интересно ми е какво ще кажеш.

• Автор
преди 1 минута, Bubbles написа:

Вие с тоя твоя Ристо си имате ваши си отношения и не е моя работа да си завирам там носа, кой на кого и какво вие си знаете, в момента става дума за твоето отношение и мислене.

Плюл съм на вас бе, на тебе с Ристу, дето ми се водите сънародници. 

Кое не е ясно??? Не е лична обида, почти милион ми висят на хазната, и зяпнали за още и още. 

Зачислен ми е по един Ристу, и две циг ански семейства, на всеки данъкоплатец. 

Един ден ще го ман дръсат брадати, и няма да има кой да ги защити. Първото БГ царство точно тъй е паднало под 500 г. мандръсане. 

Едно към едно се повтаря. 

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Твоят партньор ИванКиров укрива данъци. После ний сме клепали България.

И да е така няма да огладнея от това. Няма бизнес дето не го прави. С нужниците ти не укриваш ли нещо? Препарати не крадеш ли а-у? Каква е нужникарската далавера? Що си нужникар без далавера тогава и кой ти е виновен?

• Автор
преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Малоумен дебил е тавтология. И казваш, че си бил магистър? БЕЛ си имал слаби оценки?

Дебилизмът е болест, нещо на хипофизната жлеза или на щитовидната някакви объркани хормони. Не е обидно. 

Обидно е да се дървиш на България, през 9 планини в 10-та, пък едно дръвче не си окопал. Само са те отгледали като прасенце,  и после полза никаква от тебе. 

Чиста загуба за клета майка, поне не казвай откъде си!

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Плюл съм на вас бе, на тебе с Ристу, дето ми се водите сънародници. Кое не е ясно??? Не е лична обида, почти милион ми висят на хазната, и зяпнали за още и още.  Зачислен ми е по един Ристу, и две циг ански семейства, на всеки данъкоплатец. Един ден ще го ман дръсат брадати, и няма да има кой да ги защити. Първото БГ царство точно тъй е паднало под 500 г. мандръсане. 

Едно към едно се повтаря. 

Аз пък си помислих, че е заради загубената битка. А, то било според теб, заради манд.ръсане.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Беласишка_битка

И какво общо има Първото Българско царство с 500 години?

А, какво е станало тогава с 2тара българска държава?

https://bg.wikipedia.org/wiki/Втора_българска_държава

И там ли е имало ма.ндръсане?

• Автор
преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Аз пък си помислих, че е заради загубената битка.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Беласишка_битка

Заради щото и тогава са си отгледали некадърни Ристувци, България е разчитала на тях, после знаеш какво става 500 години. 

И сега същото 1 към 1. 

Тръгнал да ми разправя тоя шматарок, некъпането и стоенето гладен, ме правело страшен боец. 

Пък той мъкне и с ГЗ си от поделението, квото докопа. Вкл. обрани ябълки от дървото пред стола. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.