Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Форумен новговор

Featured Replies

преди 6 минути, free... написа:

И какво ти стана като са те наказали няколко пъти да не пишеш за няколко дни?

Ръцете ли ти изсъхнаха?

Аз имам 10 пъти повече умножени по твоите няколко.

По принцип е неприятно. Свикнал си си да си пишеш и извднъж БАН и знаеш за какво е. Обикновено е заради някой последен пост, който е бил съвсем като всички останали, но копейката отсреща не се е стърпял от гняв и бяс и е докладвал. Управителят като види неприличната дума не го интересува контекста. Така че единственото удовлетворение е, че някой толкова много се е засегнал, че накрая ме е докладвал. Но пък е несправедлива присъда.

• Отговори 495
  • Прегледи 26,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Айде запри се !!! Всички са свидетели на твоите обиди, основно към @АСПЕКТ. Искаш ли да те цитирам ?! Като развалена грамофонна плоча си. Чухме ти житието и битието, видяхме ти ориентациите. Нищо

• Избиваш го на мазохизъм ,хем не ти харесва мястото тук ,хората които пишат също не харесваш пък имаш същевременно желанието да си в този форум и сред тези същите хора Имаш големи претенции за зн

• Темата ти не е политическа за да е в този раздел като начало. Спрете да се обиждате в темите и няма да ви наказват - толкова е просто.

Публикувани изображения

преди 1 минута, Гражданин написа:

По принцип е неприятно. Свикнал си си да си пишеш и извднъж БАН и знаеш за какво е. Обикновено е заради някой последен пост, който е бил съвсем като всички останали, но копейката отсреща не се е стърпял от гняв и бяс и е докладвал. Управителят като види неприличната дума не го интересува контекста. Така че единственото удовлетворение е, че някой толкова много се е засегнал, че накрая ме е докладвал. Но пък е несправедлива присъда.

Явно не умеете да пишете без да обиждате и другите са ви виновни.

• Автор
преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Не съм докладвал нищо.

Предния път сам си призна. След като ме нарече всичко обидно, което ти дойде на акъла. Предател в туй число.

Не, напротив. Кога съм те обидил например?

• Автор
преди 5 часа, Joss Bomon написа:

Глупи, мозъченцето ти не увря ли, че такъв си се пръкнал и оправия за тебе няма?!

Толкова си прост, че не осъзнаваш, как с тръбенето че си "служил" 4м. будиш единствено присмех ! 

Ти си посмешище, а не чистачите на тоалетни!!!

Как ти се струва това?

преди 17 минути, Гражданин написа:

Не, напротив. Кога съм те обидил например?

Редовно. Даже и последния ти пост има обида.

• Автор
току-що, АСПЕКТ написа:

За това е темата. Как да викаме на копейките, и да е полит коректно. По новговор.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Цитирай конкретната дума в последния ми пост и ми кажи защо те обижда. И кога съм те обидил като цяло и защо? Нещо невярно ли съм казал и т.н.? Старая се да не обиждам.

преди 4 минути, Гражданин написа:

Цитирай конкретната дума в последния ми пост и ми кажи защо те обижда. И кога съм те обидил като цяло и защо? Нещо невярно ли съм казал и т.н.? Старая се да не обиждам.

Пиша от някакъв стар телефон в момента и после ще погледна, когато се прибера вкъщи. По памет същият репертоар както на съпартиеца ти. Кенефи, слабоумни, копейки,…

Пиша от някакъв стар телефон в момента и после ще погледна, когато се прибера вкъщи. По памет същият репертоар както на съпартиеца ти. Кенефи, слабоумни, копейки,…

Ама кенефи не е обидна дума, слабоумен никога не съм ползвал, а копейки защо е обида?

• Автор
преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Кенефи, слабоумни, копейки

Няколко пъти те питах днес. Как да викаме на нужникарите, и на копейките. Че да спрете да пишете доноси.

преди 4 минути, Гражданин написа:

... а копейки защо е обида?

... защото е пряка асоциация с клошарите в Русия.

Нещо като нашенското стинкаджия.

• Автор
преди 6 часа, АСПЕКТ написа:

Ми, аз как да викам, ни си карал казарма, ни пишеш в технически раздел, да ти видим способностите и знанията, значи и инженер не си, не си и компютърен специалист.  Пишеш за неща, които даже и не си ги и сънувал, камо ли да си живял, видял. За Народна Република България.

Не си нищо от това. Мрънкаш постоянно. Как да ти викаме?

Туй мнение е директна лъжа и нападка, спомни си го преди пак да ходиш при някой мод, да те дундурка.

Бих използвал (ако беше в стила ми) уважителното Путинка.

ОПИСАНИЕ

Монета на Путин в предпазна капсула . От предната страна е изобразен Путин , от задната страна гербът на Русия.

Диаметър : 40 мм
Дебелина : 3 мм
Гурт : Релефен
Материал : Метал
Цена : 15 лева в ... един сайт

spacer.png 

едит: Путинка, щото 'се пак т'ва е монета, а не монет
на 26.08.2023 г. в 17:59, IvanKirov написа:

Имах по един партиец, най-ниско ниво, и по майчина и по бащина линия. Без членство в БКП не е можело да станеш дори дребен началник. По мое време бяха минали 20 години, от партийните истории. Изобщо не ми е влияело.

Стига лъга, мерзавецо! Казармата си я изкарах на сянка на компютъра, само дето климатик нямаше. Лафка имаше на 50 метра, че и кенчета бира имаше. Не се бъзикам.

Веднъж, някога, пуснах за Копейкин. После се видя че е поредният измекяр.

Живял съм по соца.

Партията не ми е помогнала, щото, мизернико, от 20 години бяха закрили оригиналното БКП. БСП е нейно менте.

Еми като е гадна, махнаха я.

Дъртите лумпени искат да я връщат. Щото половината не знаят какво е, другата половина, дядките, искат да си върнат на младите. От злоба.

преди 8 минути, IvanKirov написа:

Туй мнение е директна лъжа и нападка, спомни си го преди пак да ходиш при някой мод, да те дундурка.

на 26.08.2023 г. в 18:03, IvanKirov написа:

Дядо ми и баща ми са имали партийна книжка. Единият дребен началник, дядо ми е ръководил ТКЗС.

• Автор
преди 3 минути, lebel написа:

уважителното Путинка

И на това ще се сърдят.

Искат единствено да подхождаме с уважение, за идеите им да опропастят живота на другите.

Казармата си я изкарах на сянка на компютъра, само дето климатик нямаше. Лафка имаше на 50 метра, че и кенчета бира имаше. Не се бъзикам.

Тъй си беше. Ама съм бил войник. За разлика от тебе.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

И на това ще се сърдят.

Искат единствено да подхождаме с уважение, за идеите им да опропастят живота на другите.

Тъй си беше. Ама съм бил войник. За разлика от тебе.

на 26.08.2023 г. в 17:54, IvanKirov написа:

Пиша против казармата по принцип. Соц казармата е била в пъти по-гадна.

• Автор
току-що, АСПЕКТ написа:

Пиша против казармата по принцип. Соц казармата е била в пъти по-гадна.

Какво искаш да кажеш с тез цитати? Никога няма да разбереш, защо ги мразя.

на 26.08.2023 г. в 17:59, IvanKirov написа:

Казармата си я изкарах на сянка на компютъра, само дето климатик нямаше. Лафка имаше на 50 метра, че и кенчета бира имаше. Не се бъзикам. Еми като е гадна, махнаха я.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Какво искаш да кажеш с тез цитати? Никога няма да разбереш, защо ги мразя.

Някой те е цакал с топла бира?

преди 10 минути, IvanKirov написа:

И на това ще се сърдят.

...

Това, което мога да кажа, с уважение естествено, е... че ми е през пилона на Рожен.

Аз чакам калда - есперантото.

Само не знам - в тази тема, отделна или PDF/TXT ?

преди 1 час, Profruit написа:

... защото е пряка асоциация с клошарите в Русия.

Нещо като нашенското стинкаджия.

Асоциация е с още много неща. Въпросът е, че копейките сами си знаят с какво се асоциират и сами да се покажат засягайки се. Защото аз например може да кажа на някого копейка, защото работи за жълти стотинки в полза на пропагандата, може да кажа и копейка на някой чантаджия Андрешко, който работи за стотинки не по желание, но все пак и в резултат на свободния си избор да се излага, а мога да кажа и на някой върл червен фен колко е смешна външността на нещата, които защитава и т.н. и т.н.. Проблемът е в самите мислещи се за копейки от другата страна, не в безкрайните интерпретации. Те като се възприемат за такива, че ги "лови" епитета е достатъчна радост, че съм ги уцелил точно в 10ката. Това означава че им се обажда нещо в главата по този важен въпрос защо нормалните хора виждат "копейки" в тях.

• Автор

Ей тъй да вдигна темата профилактично, пред пак да ме баннат.

Днеска поне 5 пъти се пробваха да ме обиждат, щото не им ща руския им мир, и държавната мизерия, прикрита под измислен "дълг". Който съм го живял за разлика от тях.

После пак аз крив.

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Само да ви кажа, мерзавците пак са ме докладвали, понеже реагирах на пед алските им намеци. 

Не съм обратен, и ми е обидно да ме преиначавате за такъв. Чухте ли, модовете!

Просто за протокола. 

Или за едни може да клепат у всяко мнение, за нас - само бановете?

• Автор
току-що, superiority написа:

Знаеш, че аз винаги те защитавам, но този път не беше права с обидата. Можеше да го напишеш този коментар без обидата.

Еми за мен е обида и досада у всеки пост да ме набеждават за обратен, или това не се брои, форумът е за обратни???

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.