Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Форумен новговор

Featured Replies

преди 5 часа, IvanKirov написа:

Понеже нормалното състояние на ника ми е баннат, явно ще трябва да измислим политкоректен речник.

На модовете не им прави впечатление, че почти всяко обръщение към мен е някакъв вид обида. Обаче върна ли им, веднага ми очервяват ника, вече за 4 или 5-ти път, не помня. Понеже ми е под достойнството аз да ги докладвам, банът седи все при мен.

Та, как да казваме на някой, който преднамерено и нагло лъже? Последният бан беше като нарекох лъжец, тоя дето лъже по мой адрес. Какъв ще  е политкоректният форумен новговор? Който се чуди каква е тази дума - да чете 1984, особено актуална е днес.

...

лъжец = вестител на алтернативна истина?

мерзавец = носител на алтернативни ЛГБТК++ ценности?

доносник = информатор без чест и себеуважение?

@algor, как да им викаме на такива? И не ти ли правят впечатление, че нямат и един пост към мен, който не носи някаква обида?

@АСПЕКТ, чети чети. Баба ти хубаво те е възпитала в соц ценности. Лъжата и доносите бяха особено ценени от тогавашните мод... ъъъ партийци.

Споко, винаги има и по-лошо.

Аз съм в режим на допуск от администрацията на всеки ми пост.

Не знам, дали този ще го одобрят.

• Отговори 495
  • Прегледи 26,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Айде запри се !!! Всички са свидетели на твоите обиди, основно към @АСПЕКТ. Искаш ли да те цитирам ?! Като развалена грамофонна плоча си. Чухме ти житието и битието, видяхме ти ориентациите. Нищо

• Избиваш го на мазохизъм ,хем не ти харесва мястото тук ,хората които пишат също не харесваш пък имаш същевременно желанието да си в този форум и сред тези същите хора Имаш големи претенции за зн

• Темата ти не е политическа за да е в този раздел като начало. Спрете да се обиждате в темите и няма да ви наказват - толкова е просто.

Публикувани изображения

иванке, без снимка на теб като войник, как да те признае човек, че си бил. Кажи на чат-бот-а докато я рисува да не обърка да покаже нещо, което не е съществувало по него време. 

• Автор
преди 8 минути, Sliderum2 написа:

иванке, без снимка на теб като войник, как да те признае човек, че си бил. Кажи на чат-бот-а докато я рисува да не обърка да покаже нещо, което не е съществувало по него време. 

Е нали под 2 г. не било казарма, не съм станал мъж... И със снимка и без снимка все тая. Смешен съм бил, на бесните копейки, мимолетното ми преживяване. Като ме пуснаха след 40 дни учебен център, гледах цивилизацията като теле у шарена врата.

Ако не съм обличал войнишки дрехи как бих ги намразил толкова много? Преди казармата и аз си мислех, че ще има поне малко военно дело.

Вардихме празни складове, и автопарк с почупени камиони. Автоморга му викахме. Вместо да ни опънат да ги ремонтираме, караха ни да правим сапунки. Според алтернативно младите брантии, туй е възмъжаването. Надули главата на Копейкин, кога ще връща казармата, за другите. Сам го каза.

Иване държиш се арогантно, не търпиш чуждо мнение, използваш груб език...
Списъка е дълъг...
...после плачеш че си изял банана и то при все че тука трябва доста да си сгафил за да те пратят на почивка.
Говориш за достойнство, аз не съм видял да демонстрираш такова.

Не отричам че и аз използвам хапливи думи тук там но си меря приказките.
Това е форум, всеки има свое мнение. можем да спорим, да се хапем, да се шегуваме, но има една тънка линия която не бива да прекрачваме. :)

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Вместо да ни опънат да ги ремонтираме, караха ни да правим сапунки.

Нали знаеш, че и твоя командир си е имал началник, който началник на по-висока позиция и накрая отгоре министерство с бюджет. Не може на своя глава да нареди ремонт. 

• Автор
преди 1 минута, Bubbles написа:

Иване държиш се арогантно, не търпиш чуждо мнение, използваш груб език...

Ако разгледаш, само в тази тема има 10-тина обиди към мен. После аз съм бил арогантен...

Като виждат, че не ги ДОКЛАДВАМ, и ръсят обида след обида. Сам може да видиш.

току-що, Sliderum2 написа:

Нали знаеш, че и твоя командир си е имал началник, който началник на по-висока позиция и накрая отгоре министерство с бюджет. Не може на своя глава да нареди ремонт. 

Господ като раздавал акъл, причакал военните на моста, като се връщат от учение да им даде.

Минали под моста, с учебна цел.

Всичко в казармата беше безсмислено. Вие копейките искате да го връщате.

За какво се карате та чак и тема сте пуснали?

току-що, IvanKirov написа:

Ако разгледаш, само в тази тема има 10-тина обиди към мен. После аз съм бил арогантен...

Като виждат, че не ги ДОКЛАДВАМ, и ръсят обида след обида. Сам може да видиш.

Ами може, нямам навика нито времето да следя отношенията между всички, но не можеш да отречеш че се държишп арогантно.
Просто се кротни, това е форум, дали ще е на моето или на твоето все е тая, тук само си чешем клавиатурите(Освен в техническите раздели).

• Автор
преди 8 минути, free... написа:

Като ще има модерация нека е за всички.

Всъщност, аз @АСПЕКТ не ща да го банят, като нарисувана карикатура е, не служил иска казарма, не виждал соц мизерия ама я иска, от чужбинските нужници ни разжалва дипломите за ИТ магистър...

Мемовете по нета него рисуват. Копейка в западна Европа.

преди 2 минути, free... написа:

Има норма, ако не се изпълни, посолството няма да изплати гранта 

• Автор
преди 1 минута, Bubbles написа:

Ами може, нямам навика нито времето да следя отношенията между всички, но не можеш да отречеш че се държишп арогантно.

И кво, да се радвам че ми викат иванка, глупи и некадърник? Само няколко мнения нагоре е.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

И кво, да се радвам че ми викат иванка, глупи и некадърник? Само няколко мнения нагоре е.

Не, помисли си защо ти викат така, явно има някаква причина.

• Автор
преди 3 минути, Bubbles написа:

явно има някаква причина.

Всяко нещо си има причина. Не съм червена алтернативно млада, като тях.

И копейка не съм.

На копейките как ще викаме, по новговор?

large.vvvvvvvv(6).jpg.fcea48ab1dbbf26bbe5138aa444ae8e1.jpg

току-що, IvanKirov написа:

Всяко нещо си има причина. Не съм червена алтернативно млада, като тях.

И копейка не съм.

Ок, но това не е причина да подскачаш като петле срещу тези които защитават тази позиция и вечно да се обясняваш колко си АЗ АЗ, глупаво е. Не се заяждам съвсем приятелски ти го казвам.

• Автор
току-що, Bubbles написа:

Ок, но това не е причина да подскачаш като петле срещу тези които защитават тази позиция и вечно да се обясняваш колко си АЗ АЗ, глупаво е. Не се заяждам съвсем приятелски ти го казвам.

Еми не съм червен чугун, кво да правя сега? Затуй ми викат иванка. Щот не ща копейковите простотии, казарми визи за ЕС, мито за колите, забрана за работа в ЕС.

И нови данъци. Над 1500 иска данък богатство, то след тая инфлация е на границата на бедност.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Еми не съм червен чугун, кво да правя сега? Затуй ми викат иванка. Щот не ща копейковите простотии, казарми визи за ЕС, мито за колите, забрана за работа в ЕС.

И нови данъци. Над 1500 иска данък богатство, то след тая инфлация е на границата на бедност.

Това им е МАКСИМУМЪТ - да обърнат никнейнма в женски, което са го правили и с мен, когато нямат аргументи, но вече така здраво клатят решетките на клетката, че или трябва да им пуснеш ток по тях, за да изпопадат и да се поукротят, или да ги оставиш да си те нарекат жена понеже по някаква странна причина това ги успкоява и ги кара да си мислят, че имат победа.

• Автор
преди 1 минута, Гражданин написа:

Това им е МАКСИМУМЪТ - да обърнат никнейнма в женски, което са го правили и с мен, когато нямат аргументи, но вече така здраво клатят решетките на клетката, че или трябва да им пуснеш ток по тях, за да изпопадат и да се поукротят, или да ги оставиш да си те нарекат жена понеже по някаква странна причина това ги успкоява и ги кара да си мислят, че имат победа.

МАКСИМУМЪТ е да доносничат. Първият ми бан е от един с аватар на бай Тодор, като оплюх безценния им соц.

Като го гледам Калин, не е кибичил по 3 часа на опашка, не е седял зимата на свещи. Вероятно не е и служил. Затуй са таквиз културни. Един дето е бил в затвора разправя, че казармата е по-гадно от панделата.

преди 31 минути, IvanKirov написа:

Като ще има модерация нека е за всички.

Всъщност, аз @АСПЕКТ не ща да го банят, като нарисувана карикатура е, не служил иска казарма, не виждал соц мизерия ама я иска, от чужбинските нужници ни разжалва дипломите за ИТ магистър...

Мемовете по нета него рисуват. Копейка в западна Европа.

Пак ли ме призоваваш. Е, не ме оставяш намира. Във всеки един разговор ли ще ме намесваш?

• Автор
току-що, АСПЕКТ написа:

Във всеки един разговор ли ще ме намесваш?

Няколко бана зарад тебе имам, туй е най-малкото.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

И какво ти стана като са те наказали няколко пъти да не пишеш за няколко дни?

Ръцете ли ти изсъхнаха?

Аз имам 10 пъти повече умножени по твоите няколко.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Защо да е заради мене?

• Автор
току-що, АСПЕКТ написа:

Защо да е заради мене?

Щото като излъга казах, че си вестител на алтернативна истина. После си докладвал.

В казармата такива като тебе най-много бой отнасяха.

Портаджии.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

МАКСИМУМЪТ е да доносничат. Първият ми бан е от един с аватар на бай Тодор, като оплюх безценния им соц.

Като го гледам Калин, не е кибичил по 3 часа на опашка, не е седял зимата на свещи. Вероятно не е и служил. Затуй са таквиз културни. Един дето е бил в затвора разправя, че казармата е по-гадно от панделата.

Наистина е трагедия, че има хора които за 800 лв доносничат вместо само да си пишат. 

https://novini.bg/sviat/rusia/731484

Не знам дали им е в характеристиката, за да имат бонуси или е по-лошо: наследено по генетика или действително вярват в някаква мисия. Ако бяха само платени, защо им пука за доносите?

преди 4 часа, IvanKirov написа:

...

И ся модът ще си затвори очите...

И ще дебне да не засегна някой тънкообиден.

Не знам дали Щатите са страната на неограничените възможности, но за виртуалността съм сигурен, че е. И на неограничената наглост.
Там (тоест тук) този, който написа - "България е клоака", а после допълни с "Корекция жителите"  може да не спира да мели за патриотизъм, да упреква (меко казано) туземците в липса на такъв и да нарича тоя или оня "народен предател" и "враг на народа". От Берлин (в която локация принципно няма нищо лошо). Да, познахте, това е АСПЕКТ. (в интерес на истината него също са го наричали предател)
Там (тоест тук) този, който написа - "По-добре от българската казарма с предатели и те е страх да заспиш. Защото ще станеш с..к..с играчка на старшината." може и без да е служил да не спира да обяснява, на тези които са служили, казармените потайности преди и след 89-та. Да, познахте, това е АСПЕКТ.
Чичо Христо, особено ако е бил старшина, а не зкпч, сигурно мноо му се радва... ма понеже е мъж, а АСПЕКТ е "наше момче", не можеш да очакваш от него да го изрази публично. Останалите, използващи под път и над път абревиатурата лгбт и обръщащи никовете в женски род, изглеждат като хора, в които тая материя се е взряла (Ако твърде дълго се взираш в бездната, бездната ще се взре в теб - Ницше), съдейки по снимките и материалите, които разпространяват в  този форум. В тоя аспект би могъл да проявиш малко разбиране.
Та, редник Киров, ако позволяваш на тоя/тия юнак/ци ("мила моя майно льо") да те предизвика/т, за да могат след това да те "доложат", сърди се на себе си. Докладчиците (евфемизъм на доносниците) никога няма да свършат. Има хора, за които това си е начин на живот. Интересното е, че някои от тях даже се харесват и гордеят със себе си. Останалите си знаят какво представляват.

Помня, че имаше некъф небезизвестен футболен защитник (за съжаление не си спомням името, пък и не ми се търси), за който казваха (и пишеха), че символ веруюто му (метафорично казано) е "защо да плаче моята, като може да плаче неговата мaмa"... приблизително... 'збийш ли.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Щото като излъга казах, че си вестител на алтернативна истина. После си докладвал.

В казармата такива като тебе най-много бой отнасяха.

Портаджии.

От личен опит ли го казваш? Не съм докладвал нищо. За след 2... n/2(a1+a2) банан.

img702.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.