Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Форумен новговор

Featured Replies

преди 1 минута, Гражданин написа:

Защо лъжеш? @IvanKirov може да покаже скрийншотовете с цитатите ти. 

Да показва, не съм казвал такова нещо.

• Отговори 495
  • Прегледи 26,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Айде запри се !!! Всички са свидетели на твоите обиди, основно към @АСПЕКТ. Искаш ли да те цитирам ?! Като развалена грамофонна плоча си. Чухме ти житието и битието, видяхме ти ориентациите. Нищо

• Избиваш го на мазохизъм ,хем не ти харесва мястото тук ,хората които пишат също не харесваш пък имаш същевременно желанието да си в този форум и сред тези същите хора Имаш големи претенции за зн

• Темата ти не е политическа за да е в този раздел като начало. Спрете да се обиждате в темите и няма да ви наказват - толкова е просто.

Публикувани изображения

• Автор
преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

Къде съм писал, че взимам 800 лв?

large._02_10.2023_13_27.03_REC.png.efc70ee9d7cd9fcbaf78ebedac35fa88.png

преди 13 минути, superiority написа:

А не се ли досети че като защитаваш комунистите и Русия, всички ще се обърнат срещу теб?

Пак те питам за колко парички си навличаш гнева на хората?

Русия, Индия и Китай, това са новите играчи. Новият САЩ чао! Няма да ми липсват.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

large._02_10.2023_13_27.03_REC.png.efc70ee9d7cd9fcbaf78ebedac35fa88.png

Отново едно и също. От горе писаното не мога по-просто да го напиша. И всичкото това ти ДАВАТ. Дават, не на мен. Това е един пример. ТИ ДАВАТ. Не съм писал МИ ДАВАТ. Между МИ дават и ТИ дават, има разлика.

От това по-просто и вече ми омръзна едно и също. Това ми е последното обяснение. Който е разбрал, разбрал. А и не бях длъжен да правя разбор като в 4 клас по БЕЛ.

• Автор
преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Русия, Индия и Китай, това са новите играчи. САЩ чао! Няма да ми липсват.

Чао на тебе от Германия бе, Долно Уйно те чака, няма на кой да липсваш в Берлин. 

Дори ще се зарадват, тия дето те издържат, дрът джендър от какъвто там пол се имаш, не мога да те нарека мъж. Не си служил, най-малкото!

В хоремага ще ти викат Германеца, ще си на почит и одумки. Чистил нужници, ама оригинални немски!

Аз балъка съм пропаднал в клета БГ. 

Нали, и имаш наглостта на мене да викаш предател!

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Чао на тебе от Германия бе, Долно Уйно те чака, няма на кой да липсваш в Берлин. 

Дори ще се зарадват, тия дето те издържат, дрът джендър от какъвто там пол се имаш, не мога да те нарека мъж. Не си служил, най-малкото!

В хоремага ще ти викат Германеца, ще си на почит и одумки. Чистил нужници, ама оригинални немски!

Аз балъка съм пропаднал в клета БГ. 

Нали, и имаш наглостта на мене да викаш предател!

После аз съм говорил за гейове.

• Автор
преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Отново едно и също. От горе писаното не мога по-просто да го напиша. И всичкото това ти ДАВАТ. Дават, не на мен. Това е един пример. ТИ ДАВАТ. Не съм писал МИ ДАВАТ.

От това по-просто и вече ми омръзна едно и също. Това ми е последното обяснение. А и не бях длъжен да правя разбор като в 4 клас по БЕЛ.

Няма нужда да се обясняваш, 

1723507257_.thumb.jpg.88c835bf9a19344bc58acc48643da5aa.jpg

После аз съм говорил за гейове.

Джендър не е гей, социален пол е, виж горната картинка, като не си наясно!

Мъж не си със сигурност, именно според шапкарската теория. 

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Да показва, не съм казвал такова нещо.

Защо лъжеш? Буквално го има на скрийншотове. Има ги буквално горе!

Гледай се какъв си наглец!

Няма нужда да се обясняваш, 

1723507257_.thumb.jpg.88c835bf9a19344bc58acc48643da5aa.jpg

Джендър не е гей, социален пол е, виж горната картинка, като не си наясно!

После се чудиш защо имаш БАН, досега 2 обиди. В рамките на 1 минута. Не умееш да пишеш без да обиждаш.

на мене да викаш предател!

Поправка, не си предател а си тъпак, защото нямаш чувството да направиш нещо за собствената си родина, сам го каза че си правил само НАСИЛА, тоест ти нямаш чувството, усета да си полезенн някому освен на теб самия, което всъщност също се съмнявам да си способен, затова си тъпак и то пълен, е го приемай като обида а като факт.

• Автор
току-що, АСПЕКТ написа:

После се чудиш защо имаш БАН, досега 2 обиди.

Имам БАН щото модовете не четат контекста. 

Направихте го ЛГБТ форум тука, и като ни избият нервите, и айде първосигнално давай с гумата, че най-лесно. 

Оплеска форума с продуктите на професионалното ти обкръжение, и после аз виновен, че ме догнусява. 

току-що, Bubbles написа:

Поправка, не си предател а си тъпак, защото нямаш чувството да направиш нещо за собствената си родина, сам го каза че си правил само НАСИЛА, тоест ти нямаш чувството, усета да си полезенн някому освен на теб самия, което всъщност също се съмнявам да си способен, затова си тъпак и то пълен, е го приемай като обида а като факт.

Е ти кво направи, не си служил, мене сочиш с кално пръстче. 

Аз доброзорно, ама служил съм. Ти не си окопал и едно дръвче насред нищото!

Аз лично се радвам, че си се пръждосал от клета майка. Като първата вода на боба!

преди 1 минута, Bubbles написа:

Поправка, не си предател а си тъпак, защото нямаш чувството да направиш нещо за собствената си родина

А ти какво си направил за България, ако не е тайна?

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Имам БАН щото модовете не четат контекста. 

Направихте го ЛГБТ форум тука, и като ни избият нервите, и айде първосигнално давай с гумата, че най-лесно. 

Оплеска форума с продуктите на професионалното ти обкръжение, и после аз виновен, че ме догнусява. 

Никога не съм разказвал за моето професионално обкръжение. Ти си този, който се опитва и украсява това.

• Автор

Bubbles , Без вас е по-добре. И не се връщайте. И не казвай, че си българин. Щото не си. Само ни клепате пред чужденците! Не сме като тебе!

Не ми се мисли на кво учиш людските деца!

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Никога не съм разказвал за моето професионално обкръжение. Ти си този, който се опитва и украсява.

Е то е ясно в нужниците кво има, вчера искаше и да ни снимаш как не си пускат водата. 

Айде снимай ги, да няма неясноти кой се вре в чуждото отходно за 20 евро на ден. 

Без вас е по-добре. И не се връщайте. И не казвай, че си българин. Щото не си. Само ни клепате пред чужденците! Не сме като тебе!

Не ми се мисли на кво учиш людските деца!

България не е лично твоя, че да казваш кой е добре дошъл или не. И на мен не ми е приятно, че живеят такива като теб там. Ти ни клепаш пред чужденците.

току-що, Гражданин написа:

Най малкото образовал съм част от децата й. Не твърдя че съм направил кой знае какво. но се радвам и гордея че съм, направил дори и малко, в бъдеще бих направил още, но да обясняваш как правиш нещо за родината си само НАСИЛА... Хайде моля.

преди 3 минути, Гражданин написа:

А, ти какво направи. Избра Терзиев за кмет ли?

• Автор

България не е лично твоя, че да казваш кой е добре дошъл или не. И на мен не ми е приятно, че живеят такива като теб там. Ти ни клепаш пред чужденците.

Към пишман даскала беше, ама и за тебе важи. 

Оставили родители и роден дом, отишли на чуждото миризливо, за пустите пари. 

Парите не миришели! 

После смеете на нас да размахвате пръстче!

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Към пишман даскала беше, ама и за тебе важи. 

Оставили родители и роден дом, отишли на чуждото миризливо, за пустите пари. 

Парите не миришели! 

После смеете на нас да размахвате пръстче!

Родителите или семейството ми са тука. Нали уж ме цитира. 1 минута не помниш. Оная картинка??? Оная картинка, която я поставяш 1000 пъти, пък не помниш и 1 една минута. Ужас.

Аз пък съм тръгнал да обяснявам и да правя разбор.

• Автор
преди 1 минута, Bubbles написа:

Най малкото образовал съм част от децата й. Не твърдя че съм направил кой знае какво. но се радвам и гордея че съм, направил дори и малко, в бъдеще бих направил още, но да обясняваш как правиш нещо за родината си само НАСИЛА... Хайде моля.

Оф, по-добре да не беше ги възпитавал. 

Неслужил, дръвче не окопал, обяснява ми на мене, как трябвало да работя на Ристу частната вила, щото родината било. Деева и бок луците, от алчност ни държаха като враг. Гладни мръсни и окаяни, като военопленници. 

Не са ми държава ни родина тия!

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Е ти кво направи, не си служил, мене сочиш с кално пръстче. 

Аз доброзорно, ама служил съм. Ти не си окопал и едно дръвче насред нищото!

Аз лично се радвам, че си се пръждосал от клета майка. Като първата вода на боба!

Горе съм отговорил на въпроса ти.
А ако ще си говорим за земеделие,л в детскитеи учениченическите си години с мотиката бяхмв първи приятели, я налозе я на нива я на градина... Ко мислиш ти?
Самоч е това не го броя защото съм работил на семейните имоти...
...е когао се е налагало съм помагал на съседи че все бяха възрастни хора.

А ти сам си казваш че за родината правиш само насила, е за клъф чеп си й тогава?

• Автор

Родителите ми са тука. Нали уж ме цитира. 1 минута не помниш. Оная картинка??? Оная картинка, която я поставяш 1000 пъти, пък не помниш и 1 една минута. Ужас.

Е хубаво, поне си призна, майка ти ти плаща сметките и ти пере гащите. 

Влиза в златният фонд. 

Е хубаво, поне си призна, майка ти ти плаща сметките и ти пере гащите. 

Влиза в златният фонд. 

Защо да е майка ми? А не друг член на семейството? Ти само майка ли си имаш? Братя, сестри, братовчеди, лели, чичовци, вуйчовци ... нямаш ли си?

току-що, superiority написа:

Кой ви промива мозъците с тези неща?

Това вече от няколко различни потребители го чета, някой ви ги пее тези глупости. Защо го криеш? Той ли ти плаща, няколко потребители вече признаха че получават заплащане. Ти ако го правиш безплатно си супер зле, използват те.

А, ти колко долари взимаш?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.