Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Форумен новговор

Featured Replies

• Автор
преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Как ще съм се припознал, след като ти ясно ме посочваш и цитираш.

Тогава защо ме цитираш? Сам ли си говорил? Наричаш себе си маймуна ли?

Защо не посочиш себе си. Тези малоумни неща тип детска градина съм ги изживял и няма да ме впечатлиш. Ще ме впечетлиш, ако един път не използваш обидни думи и наистина покажеш, че пиша с някаква форма на живот.

Аз бе, аз съм маймуна, споко. И простак, със сигурност. Образован, сертифициран простак с опит и препоръки.

Върви сега мама да ти обърше нослето! Той животът те баннал, форумът и Калин няма да те оправи!

• Отговори 495
  • Прегледи 26,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Айде запри се !!! Всички са свидетели на твоите обиди, основно към @АСПЕКТ. Искаш ли да те цитирам ?! Като развалена грамофонна плоча си. Чухме ти житието и битието, видяхме ти ориентациите. Нищо

• Избиваш го на мазохизъм ,хем не ти харесва мястото тук ,хората които пишат също не харесваш пък имаш същевременно желанието да си в този форум и сред тези същите хора Имаш големи претенции за зн

• Темата ти не е политическа за да е в този раздел като начало. Спрете да се обиждате в темите и няма да ви наказват - толкова е просто.

Публикувани изображения

преди 3 минути, lebel написа:

Понечих да му го кажа, но се спрях.  Реших, че ако искаш, ще му го кажеш сам.

Иначе... и синът ми беше в Щръклево до клетвата... Изглежда всички сте били там... Само извънземните не дойдоха.

Е, на финала - четири месеца.

Извънземните бяха след мен. Сигурно са дошли когато и последните два самолета от 40, са се счупили.

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Аз бе, аз съм маймуна, споко. И простак, със сигурност. Образован, сертифициран простак с опит и препоръки.

Върви сега мама да ти обърше нослето! Той животът те баннал, форумът и Калин няма да те оправи!

Отново ме цитираш? Пак ли си говориш сам? Следващият цитат да го интерпретирам тогава, че сам си говориш.  И да не ти отговарям.

Или кризите ти са ти с времетраене 5 минути? Запознай ни с психичното ти състояние. Да не се чудим и предполагаме.

На себе си ли говориш?  Както сега? Самоцитирай се. Няма смисъл да цитираш мен. Щом си говориш сам. На себе си.

Ча'й са да сметна кога е роден Ванката. Ше го сметна като Един обиден в двора на канцлера Шолц...

Тъй, ако изходим от сведенията, които споделя (@IvanKirov), а именно "БКП го закриха преди да стана 8-ми клас.", взимайки предвид, че преди да стане 8-ми клас е бил 1-ви (обратното не е логично), и тъй като БКП стана БСП април 1990 (са, верно че същата година фениксът БКП се възражда като "БКП на Спасов", барабар с няколко други метастази, но това няма отношение към случая), става ясно, че 1989/90, бидейки 1-ви клас (тоест, преди да стане 8-ми клас, както вече уточнихме), Ванката е бил на около 6-7 години (зависи на колко е тръгнал на училище). Тоест, роден е 1982/3-та година.

Хм. Тоя успех ме окрили и за други изчисления...

spacer.png

• Автор
току-що, lebel написа:

Ванката е бил на около 6-7 години (зависи на колко е тръгнал на училище). Тоест, роден е 1982/3-та година.

Грешно смяташ.

преди 7 минути, lebel написа:

Ча'й са да сметна кога е роден Ванката. Ше го сметна като Един обиден в двора на канцлера Шолц...

Тъй, ако изходим от сведенията, които споделя (@IvanKirov), а именно "БКП го закриха преди да стана 8-ми клас.", взимайки предвид, че преди да стане 8-ми клас е бил 1-ви (обратното не е логично), и тъй като БКП стана БСП април 1990 (са, верно че същата година фениксът БКП се възражда като "БКП на Спасов", барабар с няколко други метастази, но това няма отношение към случая), става ясно, че 1989/90, бидейки 1-ви клас (тоест, преди да стане 8-ми клас, както вече уточнихме), Ванката е бил на около 6-7 години (зависи на колко е тръгнал на училище). Тоест, роден е 1982/3-та година.

Хм. Тоя успех ме окрили и за други изчисления...

spacer.png

ИванКиров е роден на 13.11.1978 година. Крупен бизнесмен и спонсор на ГЕРБ. Стил мутра на 90те. Подразбира се от цветущият му език стил мутра. Ако не сте чували или чели какво е мутра или как говори една мутра от 90те години. Иван Киров и Бойко Борисов са примери. 

Работи на баща му във фирмата. Семейство му са от БКП.

• Автор
току-що, АСПЕКТ написа:

ИванКиров е роден на 13.11.1978 година. Крупен бизнесмен и спонсор на ГЕРБ. Стил мутра на 90те. Работи на тате фирмата.

На коча моча дрънгоча!

large.000000(7).jpg.c5510200393af3afa70f59a8a1950600.jpg

• Автор
преди 1 минута, lebel написа:

Това мяза на скално изображение, на идола на @Anneliese

Чудя се дали е ФОтошоп, или творение на ИИ.

Не мога да повярвам да се появи естествено.

преди 56 минути, АСПЕКТ написа:

Още една обида. После се чудиш, защо имаш БАН.

images (2).jpg

преди 4 минути, Lee Sin написа:

images (2).jpg

Сам ли го измисли Василе? Или ти помогна Иван? Толкова бързо, сигурно 2мата се работили над това, за да оформите една четвърт мозък.

• Автор
преди 45 минути, Lee Sin написа:

images (2).jpg

Тенкообидно безполезно темерутесто старче, за 2 стинки полезна работа не свършил през живота, и наследниците му не го понасят, щерка му не ще да живее в една къща с него, предпочита да плаща на чужди хора. Сам ги пише тия неща, после беснее като му го цитирам.

Такъв и да ми каже "идиот", аз се радвам. Това показва, че не съм като него.

Би било проблем, примерно, ако ми каже като към Аспект, по темата за соца. "Не се мъчи, няма да те разберат".

Пък то нужникарчето само от баба си слушало за соц, за евтините банички и боза дето се разваляла.

Няма как на колхозничка от Сусурлево, да ѝ липсва безвизовото движение, от което и нужникарчето и шапкарчето се възползват.

Инак нагли, на мене ми разправят, как ни трябвало жителство.

Като им кажа двуличници и ми докарват банове. Точно за тая дума имам два. Кажеш му доносник, и доносничи, обидил се бил.

Заплашва който не ще да му слугува и да ходи като скот, със служебно оръжие. Щял да злоупотребява със СРС извън законния ред, да ме издирва и наказва.

И двете са углавни престъпления описани в НК.

После приказва за морал.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

И двете са углавни престъпления описани в НК.

На него затова ли му изтриха миналия профил или сам си го изтри и не издържа и 1 ден и пак се регистрира?

• Автор
преди 4 минути, Гражданин написа:

На него затова ли му изтриха миналия профил или сам си го изтри и не издържа и 1 ден и пак се регистрира?

Нямам идея, не го следя тоя тумбак.

С чифтето държавни пищови на него, дето ни заплашва с тях нонстоп.

Вика до стената щял да ме изправя. Лъжел съм за нечовешките му условия, не ще да отиде да ги види сам. Написах му точно къде са, с точност до сграда.

Тия и хора не са, щом не им прави впечатление да си правиш физиологичните нужди пред останалото стадо скотове. Вонята на 50 некъпани пленника като нас, беше подобна на както я описват в концлагерите.

Не било курорт, вика.

• Автор
преди 6 минути, lebel написа:

Нахранихте ли се... щото ми се ще да споделя...

Не съм сигурен дали "хигиенист" и производните на това понятие... като "нужникар", "тоалетнист" и прочее са обида... все пак "нужникар" се използва даже от Ярослав Хашек (когото изключително много уважавам) в "Приключенията на добрия войник Швейк (когото също изключително много уважавам) през Световната война"... като там даже Хашек я свързва с част от генералитета на Австро-Унгария... става дума за "генерала-нужникар"... но според мен това е достойна и... ъъ, нужна професия... а очевидно и според Михаил Шелег, уважаваният автор на песента "Гoвнoвoз"...

...
Гoвнoчист - заклинатель гoвнa!
Нужен людям во все времена.
...

• Автор
Цитат

Красимир Бачков
1 дни  · 
Оказва се, че за някои твари, ние обикновените хора сме равностойни на добитък! Време е да им покажем,че грешат!

• Автор

Заплаха за убийство.

Цитат

Наказателният кодекс гласи следното: Чл. 144. (1) Който се закани на другиго с престъпление против неговата личност или имот или против личността или имота на неговите ближни и това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му, се наказва с лишаване от свобода до три години.

Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/crime/zaplaha-za-ubijstvo-moje-li-da-ni-zashtiti-mvr-efektivno-i-kakvo-da-pravim-news_1902721.html

Цитат

Hristo52
Hristo52Постоянно във форума
Потребител
 215
Град:София
Интереси:Всякакви. Обичам добрите хора. Унищожаване на негодниците!

НАЙ-ГОЛЯМОТО ЩАСТИЕ НА НЯКОЙ ХОРА Е ТОВА, ЧЕ НЕ ГИ ПОЗНАВАМ ЛИЧНО!!!

• Автор

Преди да посегнете към бан-а, за шести път...

преди 1 минута, dioib написа:

а че ти си: Нищо, Никаквец, не си човек, а подлога (това по твоему), че си безхарактерен, че непригоден за този свят, че все някой трябва да те вразуми, да станеш по-умен, че за какъвто и да се смяташ, то ще си останеш мъжко д, а не компетентен. 

преди 18 минути, IvanKirov написа:

Преди да посегнете към бан-а, за шести път...

Боли ли?

• Автор
преди 37 минути, АСПЕКТ написа:

Боли ли?

Не бе, ей тъй да се видите, какво минавате метър. Понеже съм благороден, и ДОКЛАД-ването е долнопробно мише деяние. Не като тебе!

Да преброя ли колко стотин обиди са убягнали на модовете?

• Автор

За точно тая дума съм отнасял бан. 

Да видите, колко двулична модерация предизвиквате. 

Тука ще ги трупам. Инак не искам банове, и да искате не може да ме обидите. Някви неуки шапкари и нужникари, просто няма как да стане. Пишете, не ми пречите! Цитирам тука модовете да четат!

преди 4 минути, Toto2 написа:

Нямам спор с теб. Баш така си е. И кво от това? И тогава и сега процента на бедните не се е изменил особено. Даже напротив.Има просто много богати , някакви идиоти като иванка, дето се мислят за по-успели и останалото са много бедни. По-бедни от преди по соца. Идиотите ще ти казват, че зависи от собствените възможности и интелект. Който иска да вярва....Е, аз съм от идиотите, дето се смятатг за заможни, ама ...

image.png.2cb0f237d655452ac68aa3e071c44f2e.png

:topsecret:   

Военното обучение може да стане задължително, ако български гражданин планира да направи кариера в държавната администрация. Като военните готвят както стимулиращи, така и задължителни мерки, които да го въведат. Това стана ясно по време на обсъждането на Стратегическия преглед на отбраната. Писането на документа започна в края на септември по поръчка на правителството заради променената среда за сигурност.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.