Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Форумен новговор

Featured Replies

преди 6 часа, IvanKirov написа:

Аспект освен предател, който ми се лендзи   от Берлинското гето, щото не ща казарма за него. И той я неще, затуй ми вика предател. Явно викате патриотизъм да набутате на другите мизериите, дето ги не щете за себе си. Знаеш - казарма, данъци, визи, менте дрегери... Полицаите не се подлагат на тях, набутахте ги на нас.

Чистач без квалификация, вика ми неграмотен, вика ми иванка, от вчера почна и геронтофил. Кво да го правя такъв? Ако ще се храним да се храним, ако ще е църква да е църква. Шапкар Ристу да ме заплашва с пистолет и да обижда, щото не ща да му слугувам - еми не сте познали! В казармата достатъчно ги търпях тия мерзавци. Че и платих си, по дебелата тарифа, кеш. Точно тия кърлежи ни сте ми род ни родина, ни дълг имам към вас. Потъвам в земята от срам, да кажа че съм българин, именно заради такива като вас! Още от таксито ме почват! Не се майтапя.

Хубав профил ми направи.

Берлинско гето пък 4 млн живеят тук. Как да нямам квалификация? Инак как ще работя?

• Отговори 495
  • Прегледи 26,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Айде запри се !!! Всички са свидетели на твоите обиди, основно към @АСПЕКТ. Искаш ли да те цитирам ?! Като развалена грамофонна плоча си. Чухме ти житието и битието, видяхме ти ориентациите. Нищо

• Избиваш го на мазохизъм ,хем не ти харесва мястото тук ,хората които пишат също не харесваш пък имаш същевременно желанието да си в този форум и сред тези същите хора Имаш големи претенции за зн

• Темата ти не е политическа за да е в този раздел като начало. Спрете да се обиждате в темите и няма да ви наказват - толкова е просто.

Публикувани изображения

• Автор
преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Хубав профил ми направи.

Берлинско гето. Как да нямам квалификация?🤔

Само искам да знаеш, че не атакувам такива като тебе. 

Посланието ми е към Калин. Подозирам, че ме разбра. Калинеца, не ти!!!

Не искам БАН-ове. 

Искам ви всичките тука, дето ме заплашвате и храните. Не  е ирония. 

Като се изолирам от тъпата тема с турските сапунки, стига ми. 

току-що, IvanKirov написа:

Посланието ми е към Калин. Подозирам, че ме разбра. 

Не искам БАН-ове. 

Искам ви всичките тука, дето ме заплашвате и храните. Не  е ирония. 

Като се изолирам от тъпата тема с турските сапунки, стига ми. 

Аз не съм те заплашвал. Ти ме заплашваш и обиждаш.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Посланието ми е към Калин.

Ама значи АТАКУВАШ все пак?!

И този път не кой да е, а Калин?! 

Дерзай! Това ще е най-успешната ти "атака" :lol6:

• Автор
преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Аз не съм те заплашвал. Ти ме заплашваш и обиждаш.

Нямам с какво да те заплаша, обидата е въпрос на тълкуване. 

Аз не съм тънкообиден. 

Просто ми писна да мъкнем по 1 месец бан. 

Атаката ми е към него, не към вас. Към Калин. 

Пуснал съм няколко форума, админ съм в един жив, нула и половина.

Разчита на реклами, насипва ми на дедовия, снимки в тая страница. Утре може да се срещнем в един екип. Кофти енигма ме е намирала в най-западната част на западна Европа. Попаднах на клиенти, които не бяха в добри отношения с екипа ни. Ядох го дебелия. 

Не се притеснявай, Калинеца дъвча в момента!

Искам ви на линия, и утре, и до края на света.  И Ристу, и другаря му по чашка. Не се бъзикам. 

Калин дъвча в момента!

Няма да казвам, че ви обичам, да не ме пратите при ония дето и аз не ги харесвам. 

Абе вас как не ви е срам да спорите с дневалния ефрейтор Киров А?
Я всички бързо мирно и отдайте чест!
Аааа хаймани такива, другия път ша има карцер!

• Автор
преди 1 минута, Bubbles написа:

Абе вас как не ви е срам да спорите с дневалния ефрейтор Киров А?
Я всички бързо мирно и отдайте чест!
Аааа хаймани такива, другия път ша има карцер!

Гледай си сапунките!

Редник съм. 

преди 12 часа, IvanKirov написа:

Атаката ми е към него, не към вас. Към Калин.

Каква вина има някой друг за начина ти на общуване във форума ?

преди 39 минути, AAUUXX написа:

И обидите, които изрича. Някой му слага сигурно думите в устата.

преди 2 часа, AAUUXX написа:

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

На крива ракета и космоса и пречи! :speak:

• Автор
преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Оня ден ти ме нарече геронтофил, с нищо незаслужено, и ти се размина, въпреки репорта. Напълно едностранчива модерация, вероятно копейковците са полазили и тука, въпрос на време е да угасят единствената смислена тема, и да си хортувате за турски сапуняци, като най-долнопробни баби. Тъй беше един месец, докато ме няма, наглеждах какво пишете.

Тоя форум е пътник. Опитах да го кажа на Калин, озъби ми се, че му се бъркам в работата, каквото не ми е минавало през ум. Почна да пуска най-долнопробните реклами, скоро очакваме тия с "паразитите ще излязат от Вас, ако си купите..." и анимация с някакви шаващи глис ти.

Всички животни забранени, циг аните се обиждат ако им викам роми, ама Калин решил, че тъй ще е. Май ка забранено, още 1000 думи забранени, че и модераторите спат, по 24 часа няма кой да ми одобри поста. То почнах вече да заеквам, и да се дразня като гледам какво съм написал. 

Тоя форум вече не работи на Мозила. Само uBlock origin имам, и е угасен. Само неговия форум не работи, от целия нет. Чистих кеша  и на адблокера, който е угасен, и на браузъра. Не работи и това е.  Големия зор да ми прожектират за самолета на дедовия. 

Вие не сте виновни, аз не бих се принизил да водя какъвто и да е спор, с някой, дето ни войнишки чепик е видял, ни соц, ни мизерното ни, но все пак образование. Да не говорим за международен бизнес. Вероятно пак ще ме банне, и ще си подсмърчате на консервите на бедния Копейкин. Квото такова. 

За тебе нещо такова ще ти кажа, и на бесните шапкари, дето ме заплашват от всеки пост:

large.121212121212121212121(5).jpg.3de6abe91820bb42af3428e766465636.jpg

преди 8 минути, IvanKirov написа:

Оня ден ти ме нарече геронтофил, с нищо незаслужено, и ти се размина, въпреки репорта. Напълно едностранчива модерация, вероятно копейковците са полазили и тука, въпрос на време е да угасят единствената смислена тема, и да си хортувате за турски сапуняци, като най-долнопробни баби. Тъй беше един месец, докато ме няма, наглеждах какво пишете.

Тоя форум е пътник. Опитах да го кажа на Калин, озъби ми се, че му се бъркам в работата, каквото не ми е минавало през ум. Почна да пуска най-долнопробните реклами, скоро очакваме тия с "паразитите ще излязат от Вас, ако си купите..." и анимация с някакви шаващи глис ти.

Всички животни забранени, циг аните се обиждат ако им викам роми, ама Калин решил, че тъй ще е. Май ка забранено, още 1000 думи забранени, че и модераторите спат, по 24 часа няма кой да ми одобри поста. То почнах вече да заеквам, и да се дразня като гледам какво съм написал. 

Тоя форум вече не работи на Мозила. Само uBlock origin имам, и е угасен. Само неговия форум не работи, от целия нет. Чистих кеша  и на адблокера, който е угасен, и на браузъра. Не работи и това е.  Големия зор да ми прожектират за самолета на дедовия. 

Вие не сте виновни, аз не бих се принизил да водя какъвто и да е спор, с някой, дето ни войнишки чепик е видял, ни соц, ни мизерното ни, но все пак образование. Да не говорим за международен бизнес. Вероятно пак ще ме банне, и ще си подсмърчате на консервите на бедния Копейкин. Квото такова. 

За тебе нещо такова ще ти кажа, и на бесните шапкари, дето ме заплашват от всеки пост:

large.121212121212121212121(5).jpg.3de6abe91820bb42af3428e766465636.jpg

Тия реклами само ти ги виждаш, защото са ориентирани към твоят вкус. При мен аз ти показах, какво виждам.  Какви реклами. Защото се интересувам от IT и ми идват такива реклами.

преди 8 минути, IvanKirov написа:

При мен си работи перфектно. И на Хром, на Mozilla. И на Safari. Отново проблемът е при теб.

• Автор
току-що, АСПЕКТ написа:

ТИЯ РЕКЛАМИ САМО ТИ ГИ ВИЖДАШ, ЗАЩОТО СА ОРИЕНТИРАНИ СПРЯМО ТВОЯТ ВКУС.

Ми не, на Хромиум блокерът някак успява да ги утрепе. Гледах ги на Мозила, докато опитвах да ги търкалям. 

Продължаваш да клепаш, и после що сме те обиждали. Въпреки, че нужникар не е обида, може да видиш една лекция на Учител Тео Теодосиев, макар да съм скептичен към методите му. И там ли ще се обиждаш? Аз ли съм ти крив, че те мързи да учиш? Алтернативно образован, хихи!

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Ми не, на Хромиум блокерът някак успява да ги утрепе. Гледах ги на Мозила, докато опитвах да ги търкалям. 

Продължаваш да клепаш, и после що сме те обиждали. Въпреки, че нужникар не е обида, може да видиш една лекция на Учител Тео Теодосиев, макар да съм скептичен към методите му. И там ли ще се обиждаш? Аз ли съм ти крив, че те мързи да учиш? Алтернативно образован, хихи!

Аз не съм излизал от училището. Какво да уча още? И какво общо има образованието с работата?Или какъв е този критерий с кого да говоря? Само, защото работи дадения човек като хигиенист и няма да говоря с този човек ли? 🤔

• Автор
преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Аз не съм излизал от училището. Какво да уча още? И какво общо има образованието с работата?Или какъв е този критерий с кого да говоря? Само, защото работи дадения човек като хигиенист и няма да говоря с този човек ли? 🤔

И баба ми работеше 1-2 години именно хигиенистка, и не е било причина да я презирам. 

При тебе е друго. Имаш наглостта да ми викаш предател, щото не ща казарма, именно защото видях какво е. Нищо общо с войниклък, с чест или каквото и да е обучение на нещо. Нито си служил, нито искаш да служиш, нито дори живееш в България. Човек не може да вземе думата от тебе по тия въпроси. 

Те затова няма как да си ми равен, от друго тесто си, не само защото си тежко необразован. Повтаряш като папагал някакви бабешки опорки, и се обясняваш на хора, дето са го виждали това с очите си, и са го живяли, за разлика от тебе. 

Освен да ти кажа оня цитат горе, на Ердоган, друго няма какво. Нито ще го разбереш. 

• Автор
преди 39 минути, АСПЕКТ написа:

Защото се интересувам от IT и ми идват такива реклами.

Голям майтап! IT нужникар!

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Гледам, че "атаката" върви с пълна сила... Мрънкалото генерира трафик и си мисли, че с кренвирш ще уплаши куче...

Атака!

Тука съм да бакъпвам мемовете за Копейкин, които другите рисуват, аз не мога.

Ако не го спрем тоя, ще утрепе бизнеса, и на чистачка не е плащал тоя музеен мишок. Данъци, казарми и визи, и шофьорите с белезници и в ареста, това пробутват. Всеки дето не е клошар им е враг.

Но стига ми тая награда, търсачките ни класират на първо място. Кво повече да искам.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Ако не го спрем тоя, ще утрепе бизнеса, и на чистачка не е плащал тоя музеен мишок. Данъци, казарми и визи, и шофьорите с белезници и в ареста, това пробутват. Всеки дето не е клошар им е враг.

Но стига ми тая награда, търсачките ни класират на първо място. Кво повече да искам.

Защо да е майтап? Хигиенистите не могат да се интересуват от IT ли? 

• Автор
току-що, АСПЕКТ написа:

Защо да е майтап? Хигиенистите не могат да се интересуват от IT? 

Може бе. като всичката ти друга работа.

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Може бе. като всичката ти друга работа.

Коя друга работа?🤔

• Автор
току-що, АСПЕКТ написа:

Коя друга работа?🤔

Нужникарска.

преди 6 часа, IvanKirov написа:

kostadinov-kostadin.gif

на 21.12.2023 г. в 14:25, IvanKirov написа:

Нужникарска.

Е и какво? Ба.ба ти нали и тя е мила хигиенистка, ти също си бил. Предава се от род на род. 

• Автор
преди 53 минути, АСПЕКТ написа:

Е и какво? Ба.ба ти нали и тя е мила хигиенистка, ти също си бил. Предава се от род на род. 

Че съм измел няколко пъти офиса, не значи хигиенист. 

По твойта логика всички са хигиенисти, дето сме ходили войници. 

За разлика от нас - тебе не те бива за нещо по-смислено. Дори езика не си научил, на биотопа в който живееш. Нещо като май мун в град, в Бали е така с тия животни. Отмъкват очила, чанти, квото докопат от човек, после ги разменят със собственика в сделка  за банани. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.